Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Supermoon Eclipse : Επαναπροσδιορισμός σε ολες τις σχέσεις μας.

Supermoon Eclipse : Επαναπροσδιορισμός σε ολες τις σχέσεις μας.
Η αστρολογία δεν είναι θρησκεία. Δεν είμαστε όμως σίγουροι ότι είναι και επιστήμη.Είναι μαγική ίσως. Αλλά, όπως και με το φενγκ σούι, ας πούμε, κάποια πράγματα μπορει να επηρεάσουν κάποια άλλα τα πράγματα.
Έτσι, εφ 'όσον δεν εχουμε σκοπό να κατηγορούμε για τα προβλήματά μας τα αστέρια, οσο διαστημα θα αναλαμβανουμε την ευθυνη για τις πράξεις μας ... Οκ εχει καλως..
Λιγη δοση κολασης με μια μικρη δοση ευοιωνης σύμπτωσης βάζοντας λιγο το μυαλο μας να δουλεψει, δεν θα μπορεί να σε βλάψει τιποτε.
Και έτσι, με λιγη δοση αλατιού παραπανω .... απολαύστε τη..!
Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτού του έτους απ τα πλανητικά γεγονότα, δεδομένου ότι τόσο η αστρονομία όσο και η αστρολογία της θα είναι μπροστά και στο κέντρο.
Γιατι πρόκειται να είναι μια πανσέληνος με πολλή έξτρα γεύση και για πολλους καλούς λόγους.
Πολλά δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης εχουν μιλήσει γι αυτή για εβδομάδες και η διαφημιστική εκστρατεία θα συνεχιστεί μόνο όσο πλησιάζουμε στην ακριβη ημερομηνία.
Είναι ένα συναρπαστικό γεγονός και οι επιρροές σε κίνηση είναι πιθανό να έχουν ένα άμεσο η προσωπικό αντίκτυπο σε πολλούς από εμάς.
Κατ' αρχη θα είναι μια total σεληνιακή έκλειψη, που σημαίνει ότι η Γη,
ο Ηλιος και το φεγγάρι θα ευθυγραμμιστούν ακριβώς κατι που συμβαίνει μόνο λίγες φορές στο χρόνο.
Κατά τη διάρκεια της ακριβης ώρας της έκλειψης, η Σελήνη θα περάσει στην πραγματικότητα πίσω από τη σκιά της Γης κατά τη διάρκεια αρκετών ωρών. Πολλοί από εμάς θα είναι σε θέση να δουν αυτό που συμβαινει οπτικά στο νυχτερινό ουρανό και που είναι αναμφίβολα ένα πανέμορφο τοπίο. Τσεκαρε λοιπόν τον ουρανο απ τη Γη,αναλογα σε ποια χωρα εισαι, για τους ακριβείς χρόνους της έκλειψης σε όλο τον κόσμο.
Δεύτερον, θα είναι μια supermoon που σημαίνει ότι όταν βλέπουμε το νυχτερινό ουρανό η λαμπρή λάμψη θα σου κοβει την ανάσα.
Εικόνα μεγάλη, φωτεινή και όμορφη. Supermoons συμβαινουν μονον όταν το φεγγάρι είναι πιο κοντά στη Γη και αυτό θα είναι το πιο κοντινό από όλα τα γεματο φεγγάρια του 2015.
Τριτον αυτή η πανσέληνος πραγματοποιείται πολύ κοντά στην ισημερία (που είναι το σήμα της νέας σεζόν), η οποία ενισχύει σημαντικά ακομα πιο πολύ ενεργεια της.
Πολλοί θα την αναφερουν και σαν Harvest Moon, επειδή παραδοσιακά αυτή είναι η εποχή του χρόνου που οι καλλιέργειες εχουν συγκεντρωθεί.
Τέταρτον, η συγκεκριμένη έκλειψη Σελήνης θα είναι η τελευταία από τις τέσσερις συνολικές σεληνιακές εκλείψεις στη σειρά, ή το αλλιώς το μεγάλο φινάλε.
Οι τρείς προηγούμενες έλαβαν χώρα στις: 15, Απριλίου 2014, 8 Οκτωβρίου, 2014 και 4 Απριλίου 2015.
Αυτό το όμορφο σπάνιο φαινόμενο, τέσσερες πλήρεις σεληνιακές εκλείψεις στη σειρά, αναφέρονται και σαν μια τετράδα. Το δημοφιλές αναφοράς Ματωμένο φεγγάρι έχει δοθεί σε κάθε έκλειψη σε αυτή τη σειρά και έτσι θα πρέπει να ονομάζεται και αυτό.
Το ίδιο το φεγγάρι θα μπορούσε να έχει ακόμη και μια κοκκινωπή απόχρωση, αλλά εγώ θα το αφήσω σε όλους μας να είσαι εσυ που θα καταλήξεις στην πραγματικότητα τι ακριβως βλέπεις. Ο χρωματισμός θα εξαρτηθεί από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες του τόπου στον κόσμο, που θα βλέπεις ένα τετοιο φαινομενο.
Παμε να δουμε το φαινομενο αστρολογικα..
Η σφαίρα των σχέσεων και η θέση μας μέσα σε αυτές θα είναι το κύριο σημείο εστίασης. Πρόκειται για μιας υψηλής ενέργειας vibe και εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τις σχεσεις μας που χρειάζονται απάντηση, αυτή είναι η στιγμή όπου μια νέα δυναμική μπαίνει στο παιχνίδι.
Από αστρολογική άποψη σεληνιακές εκλείψεις είναι ισχυρά πλήρη φεγγάρια που εκπροσωπούν το κλείσιμο, καταλήξεις ή παίρνοντας τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο. Οι αποφάσεις που μπορεί να έχουν να γίνουν και νέες πληροφορίες θα μπορούσαν να έρθουν στο τραπέζι στην ουσια αφορα την ευαισθητοποίηση μας σε βασικές καταστάσεις.
Ένα σημαντικό σημείο καμπής και προέρχεται από προσωπική μου άποψη, είναι πιθανό να δένει με τις προηγούμενες ημερομηνίες ολικης σεληνιακή έκλειψης (04.15.2014, 10.08.2014, 04.04.2015).
Σκεφτείτε λοιπόν τι εχει συμβει κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων και όλα όσα έχουν συμβεί από τότε. Τα πράγματα κινούνται πάνω σε ένα νέο επίπεδο και τώρα ένα νέο κεφάλαιο βρίσκεται σε εξελιξη.
Στην κορυφή αυτής της έκλειψης, τα ζωδια του Κριού και του Ζυγού θα είναι απέναντι το ένα απ το άλλο.
Αυτά θα αλληλοσυγκρουονται σαν ένα ειδος μιας βεντέτας, δημιουργώντας μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ τους αναμεσα σε σενα και στους άλλους…στο μέρος των σχέσεων μας.
Το υπερτροφοδοτούμενο φεγγάρι θα λειτουργεί στο ζώδιο του Κριού που είναι κλασικά γνωστό : να είναι ανεξάρτητo με κάθε κοστος και να κάνει αυτό που θέλει να κάνει πρώτα απόλα. Είναι ατρόμητο, δεν τον νοιαζει τι σκονη θα σηκωσει αφου δεν προχωραει με βηματα, αλλα ο βηματισμος του γινεται παντα με αλματα.
Ο ήλιος, από την άλλη πλευρά, θα είναι στον φαινομενικα ειρηνικο Ζυγό.
Αυτή η πλευρά της εξισορροπημένης δράσης θα πρέπει να μας πιεσει να τεθούν οι ανάγκες των partners μας και να βρούμε και τις αναγκες της σχεσης μας πρωτα απολα.
Ο Ζυγός δεν θέλει να ταράξει τα νερά. Γιατι ποθεί την αρμονία και την αγάπη. Δεν πρέπει να τα κανουμε όλα μανταρα.Αυτος είναι ο τρομακτικος κινδυνος.
Αυτή η πράξη εξισορρόπησης κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει αισθητή σε πολλές και πολλους από τις ζωές μας, σαν αποτέλεσμα.
Η εύρεση ενός συμβιβασμού μεταξύ αυτών των δύο πολύ διαφορετικών αναγκών μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τα πράγματα με έναν ορισμένο τρόπο. Τον τροπο μας.
Ωστόσο, οι σχέσεις πρέπει να εξελιχθούν και να αλλάξουν για να γινουν πιο δυνατές.
Η αγάπη δεν τελειώνει. Εξελίσσεται και αλλάζει με το χρόνο.
Αυτό είναι ένα σημείο όπου η αλλαγή ή ο επαναπροσδιορισμός έρχεται πραγματικά για μας. Πολλοί από εμάς έχουν ριχτεί σε μια σχέση ενός ειδους κάρμα από τον Ιούλιο με την Αφροδίτη ανάδρομη μερικοί από μας ακόμη πιο πριν.
Τώρα που ο κύκλος είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης, είμαστε πιο κοντά στην κατανόηση των δικών μας αναγκών, καθώς και γι αυτό που χρειαζόμαστε στις σχέσεις μας.
Εάν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία στο μυαλό μας για την μακροημερευση μιας συγκεκριμένης σχέσης, αυτή είναι η στιγμή που θα είσαι σε θέση πραγματικά να το δεις και να το μάθεις.
Τα όρια μπορεί να χρειαστουν να καταπατηθουν και οι φόβοι μας είναι η ωρα να τους αντιμετωπίσουμε . Το σύμπαν θα μιλήσει πολύ δυνατά, αλλά δεν ξεχναμε αυτό που θα δουμε ότι πρεπει να το αντιμετωπίσουμε με κάποια ευρύτητα πνεύματος και ευαισθητοποίησης, που θα πρέπει να παιξουν τον πρωτο ρόλο.
Η υψηλή επίπτωση αυτής της supermoon έκλειψης θα σας κανει να σκάψετε λίγο βαθύτερα για να μάθετε αν θα μπορούσατε να πάρετε κάποιες περαιτέρω ενδείξεις στη διορατικότητα και την ευαισθητοποίηση που χρειαζεται.
Στο τέλος της ημέρας, πολλοί από εμάς ΑΠΛΑ θα προσπαθούν να καταλάβουν πώς αυτή η ενέργεια θα διαδραματίσει ένα ρόλο για πιο πολύ προσωπικά.
«Τι εγινε τωρα» …το συναισθημα που θα αφήσει….
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα εξακολουθουν να πολωνουν ο ενας τον άλλον με την αντιθεση τους.
Η επιρροή τους μπορεί να μπερδευει τα κεφάλια και τις καρδιές μας.
Η εικόνα του πώς θα θέλαμε κάτι να κοιτάξουμε ίσως τώρα, να είναι πολύ διαφορετική από ό τι ο τρόπος που φαινοταν ως τώρα. Ότι η πραγματικότητα μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη για να τη «φαμε αμάσητη» και να την καταπιουμεί. Ωστόσο, αν είμαστε ανοικτοί να αλλάξουμε τα πράγματα θα μπορούσαν να καταλήξουν καλύτερα από ό τι ήταν πριν.
Η Σεληνη επίσης συνεργάζεται άψογα με τον Κρόνο βοηθώντας στη δημιουργία αντοχής και την επιθυμία για δέσμευση. Μια προειδοποίηση, όμως, είναι ότι ο Άρης μπορεί να ρίξει μια μικρή φωτιά σ αυτό το μίγμα. Αυτό όμως γινεται γιατι ένα πάτημα του έρχεται πιθανώς κατά μήκος όλων αυτων, λόγω της επιρροής του για να βοηθήσει να γίνουν αυτές οι αλλαγές και ο επαναπροσδιορισμός να μπορει συμβεί.
Εχουμε πει πολλες φορες…χωρις Αρη είναι σαν να πας ταξιδι χωρις φορτιστη για το κινητο σου.
Επισης εχουμε ξαναπει πολλες φορες ότι η Πρόκληση μέσω των πλανητών, μας κάνει να δράσουμε και να κάνουμε μερικές φορές αυτό που ακριβως χρειαζόμαστε.
Όλο αυτό μοιαζει με τους ποδοσφαιριστες που πρεπει να παρουν οδηγιες απ τον προπονητη τους για να οδηγηθούν στο να κανουν κάτι για να αναλαβουν ένα συγκεκριμενο είδος δράσης.
Οι αποφάσεις που πρέπει να επιτευχθούν θα πρέπει να συμπεριλάβουν και συμβιβασμούς που μπορεί να χρειαστούν να γίνουν προκειμένου να πάρεις μερος στο επόμενο μέρος της ιστορίας.
Αφηνω για το τελος τις επικοινωνίες του Ερμή που συνεχιζει ανάδρομος κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου είναι ότι ρίχνει μια άλλη πτυχή της δυνατότητας που υπαρχει στην εικόνα. Ανάδρομες πορείες του Ερμη, όπως είναι γνωστό γινονται για να μας να πάμε πίσω στο χρόνο και να επανεξετάσουμε τα πράγματα του παρελθόντος.
Αν προτιμησεις να ξανακάνεις πραγματα σε ότι σε αφορα, πρεπει να τα επαναπροσδιορίσεις.Και με δεδομένο ότι ταξιδεύει στα θεματα σχεσης που έχουν επίκεντρο το ζωδιο του Ζυγού, είναι πολύ πιθανό ότι η επιρροή αυτή θα βοηθήσει τα μεγιστα στο μέρος εκεινο της σχεσης που αφορα τον επαναπροσδιορισμό της, και που δεν λειτουργει σωστά.
Όπως πολλοί από τους αναγνώστες των άρθρων μου, ξέρουν, είμαι οπαδός της μουσικής που συνδυάζεται με την αστρολογία.
Ημουν και dj άλλωστε πολύ πισω και παλιοτερα.
Γι αυτό πάντα πρεπει να έχεις μια εύχρηστη playlist σχεδόν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των στιγμών υψηλής ενέργειας, όπως αυτή η εκλειψη.
Εκτος και αν προτιμας τα ηρεμιστικα και τα διαφορα βοτανα.
Αυτά τα τραγούδια θα σε βοηθανε για να μπορεις να εισαι σε μια καλή διάθεση.
Θα σε βοηθήσει επισης γιατι ο ρυθμος τους, μπορει να εκπροσωπεί το μήνυμα αυτής της έκλειψης. Γιατι θα ειναι μια καλή δόση του επαναπροσδιορισμού των πιο κλειστων σχεσεων, που δεν είναι πάντα σε loading απ το Συμπαν για εμας.
Μπορούμε ακόμα να συνεχισουμε να ειμαστε στην αγάπη, ακόμη και αν δεν εχει το ίδιο σχημα όπως και πριν. Γιατι η νέα δυναμική που αναπτύσσεται μπορεί να καταλήξει σε κατι περισσοτερο από μια φοβερη βλασφημια, και το χειροτερο να νιωσετε ότι είναι ότι πιο ομορφο κανατε για εσας, ότι αποφυγατε την παγιδα που φανταστηκατε ότι μπηκατε.
Ετσι ολες οι σχέσεις όλων των ειδών, πρέπει να επαναπροσδιοριστούν κάθε φορά και να βρεις μια στιγμή για να τους δώσεις νέα ζωή, ακριβώς όπως κάνει η μουσική και ο χορος.
Και μην ξεχνας ειμαστε στο τελος του δραματος που αρχισε απ το 2008.
Δεν υπαρχει άλλη ευκαιρια τωρα από εδώ και περα.Το εργο τελειωσε.
Ευχομαι τα καλυτερα…:) heart emoticon
yg : το αρθρο ειναι σε διασκευη απο τη σελιδα : Elephant Love: Loneliness, Dating & Relationships - Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου