Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αν πεθανει το ονειρο σου, θα πεθανεις πραγματικα…. Saturn blocks Mutable Cross : borderline disorders

Αν πεθανει το ονειρο σου, θα πεθανεις πραγματικα….
Saturn blocks Mutable Cross : borderline disorders
Ένα απ τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Αστρολογιας και δη της ψυχολογικης, είναι η ακριβεια της διαγνωσης των ψυχοπαθολογικών χαρακτηριστικών που υπάρχουν μέσα στους Διαφορους χαρτες…
Δεν είναι της παρουσης να αναλυσουμε τι είναι η ψυχοπάθεια, το εχουμε κανει άλλωστε πολλές φορες, αλλά να δουμε μερικα χαρακτηριστικα που εχουν πλανητες και ζωδια, και να καταλαβουμε τα προβληματα που εχουν οι περισσοτεροι συνδυασμοι.
Φυσικα δεν τα παρουσιαζω σαν την τέλεια φορμα, αλλά σαν μια ερευνα που θα μπορουσαμε να τη διαλογιστουμε…
Ιδιαιτερα με την εισοδο του Κρονου στο Μεταβλητο Σταυρο, που θα τεσταρει και θα δοκιμασει ποσο δυνατο Μυαλο εχουμε…
Και αυτό φαινεται να δειχνει το μεγαλείο του, μονο στις αντοχες που παρουσιαζουμε στις διαφορες κακουχίες και τα βασανα της ζωής.
Συνεπως και επειδη ο Μεταβλητος Σταυρος συμβολιζει τον Εμφυλιο Πολεμο, αναμεσα στους αδελφούς,οποια εννοια και να δωσετε εδώ, συμπεριλαμβάνει τα παντα...Από οικογενειες, από συναισθηματικες σχέσεις που εχουν αδελφοποιηθει τα μελη τους, συντροφους, συμπολιτες, αδελφα κρατη κοκ..
Δηλ. μπαχαλο…
Φανταστειτε μονο να μπει το dislike στο fcb, τι εχει να γινει…
Εδώ επεφτε σκοτωμός γιατι δεν εβαζες like στην ψωναρα ή στο ψωνιο, σκεψου τι εχει να γινει τωρα, να βλέπεις dislike.Κατ ευθειαν στο κρεβατι του ψυχιατρου.
Και αυτό είναι ενας συμβολισμος για να νιωσει καποιος τι εχει να γινει και στα υπολοιπα θέματα των ζωων μας, που η αντιπαθεια των οικειων μας δεν θα εχει ορια...
Το κλειδι στον Μεταβλητο Σταυρο είναι η Επικοινωνια και η Υποκρισια.Υποκρισία είναι να είναι καποιος εκτος Εαυτού συνεχεια.
Οπότε εάν συμφωνουν σε όλα μαζι σας, και σας «ταζουν» πετραδια και μαργαριταρια, να υποψιαζεστε για υποκρισια αμεσως η οποια εχει σχεση κυριως με την ψυχοπαθολογια του ναρκισσισμου.
Η κατασταση θα χρειαστει γνωση και θα προσπαθησω να σας εμβολιασω με την εμπειρια μου την εικοσαετη επάνω σ αυτό το αντικειμενο.
Να υπενθυμίσω μονο ότι τα ζωδια που αναγραφονται διπλα, δεν φανερώνονται παντα απ το ζωδιο του Ήλιου μας αλλα και από άλλες θεσεις.
Διας ,(συνεπως Καρκινος, Τοξοτης και Ιχθείς), και αυτοι που θα εχουν transit του, πάσχει κυριως από υπερβολικο φουσκωμα και ναρκισσισμο.
Ο Διας στη Μυθολογια δεν ηταν απλα ενας θεος όπως οι άλλοι.
Αλλα ο Αυτοκρατορας των Θεων.Ασυλληπτο και μη διαγνωσιμο το πιο χειροτερο σταδιο του Ναρκισσισμου.
Κρόνος,(συνεπως Παρθενος, Αιγοκερως και Υδροχόος),φυσικα και αυτοι που εχουν transit του, πασχει από Παραλυτικη Ακαμψία και Αδράνεια.Μπερδευεται με την Καταθλιψη και τη Μελαγχολια.Αλλα αυτοι που πασχουν απο καταθλιψη δειχνουν ακομα τον πόνο τους.
Στην περιπτωση της παραλυτικης ακαμψιας, είναι τελειως dry,ξηροι και αγονοι μεσα τους και βλέπεις ανεκφραστα προσωπα μονο.
Δεν υπαρχει τιποτε.Πετρινα προσωπα.
Θυμηθειτε τις λεχωνες μονο, για να εχετε μια αναφορα.
Δεν υπαρχει επικοινωνια εδώ.Μιλατε μονοι σας.Δεν ακουνε πια.
Ουρανος, (Σκορπιος, Ζυγός,Διδυμοι,Υδροχοος), φυσικα και αυτοί που εχουν transit του, πασχει από ψυχρο αποχωρισμό και θρυμματισμο ολων των Σχεσεων.Ειχαμε που ειχαμε όλα τα άλλα, θα βλεπουμε ότι στην προσπαθεια τους κάποιοι να «ξεκοβουν» καποιοι εκκρεμοτητες, αδειαζοντας τα νερα απ την μπανιερα τους και θα πετανε και το μωρο μαζι με τα νερα.
Δεν υπαρχει εδώ οικτος.Ολο αυτό θα προερχεται επειδη πια θα εχει μπει καποιος οριστικα στο δρομο της Διαστροφης του.
Ποσειδωνας (τοξοτης, ιχθεις, λεων,καρκινος), φυσικα και αυτοι που εχουν transit του, πασχει από ενοχλητικες καταστασεις που συνδεονται σε μεγαλο βαθμο με μια οξυτητα, μια ποιοτητα που περιγραφεται σαν ecstasy.
Και σε φαση ecstasy σημαινει να εισαι εκτος εαυτου, η εκτός ενός κομματιου του εαυτου.
Μπορειτε να τα συνδυασετε με το Μεταβλητο Σταυρο, τα παραπανω που ειπαμε, οποτε καταλαβατε.
Πλουτωνας (σκορπιος,κριος,ταυρος), φυσικα και αυτοι που εχουν transit του, πασχει από παρανοικη καταστροφικοτητα σαν το αποτέλεσμα tripping power, που φτανει στο σημειο να εχει απαιτησεις πως θα ζησεις.
Μην ξεχνατε απ τη Μυθολογια, ότι αυτος αποφασιζε για τις Ψυχες ποτε θα της παρει μαζι του.Ετσι και αυτοι, εχουν το τελευταιο λογο επανω στη Ψυχη σου.Και φυσικα ολο αυτό προερχεται από τελειως νεκρη σεξουαλικη ζωή, και ανικανοποιητα σεξουαλικα συναισθηματα, την ιδια ωρα που εχουν πραγματικη σεξουαλικη ζωή.Αλλα ικανοποιουνται οι άλλοι και ετσι τους έλεγχουν.Αυτοι ποτε.Και στο τελος φλασαρουν απ την παρανοια.
Κενταυρος Χειρωνας, όλους και όλα.Και φυσικα θα βγαζει όλα τα παραπανω μαζι, και οποιος αντεξει, αφηνοντας μια μονιμη πικρα,κυνικοτητα και απογοητευση.Και επειδη συνδεεται με τα βοτανα και τις ψυχεδελικες ουσιες, στην προσπαθεια να «αναισθητοποιησουν» τον αβασταχτο πονο, όλο και περισσοτεροι θα καταφευγουν στα drugs, με την ψευδη πεποιθηση ότι πανε για «υπερβαση» μυαλου, λες και ειμαστε ολοι Βουδες και μεγαλοι μουσικοί της rock.Και ετσι αναλογα που μπαζει ο καθενας και η καθεμια, θα εκδηλωνονται τα παραπανω.
Τελος να κλεισω με την εννοια του Κενου Συνολου.
Ενα κενο συνολο, παραμενει ακομα ένα συνολο, αλλα φερνει ολες τις ιδιοτητες ενός μεγαλυτερου συνόλου που ανηκει, όπως ξερουμε απ τα μαθηματικα.
Υπαρχουν αρκετοι εκει εξω, που είναι συνηθως αγελαιοι τυποι, ανθρωποι που κουβαλανε τα χαρακτηριστικα όλα μαζι της ομαδας που ανηκουν, και φυσικα και της οικογενειας τους,χωρις να εχουν καμια αισθηση ατομικης διαφοροποιησης.Αυτοι είναι ακομα υπερηφανοι και για τους τρελους γονεις τους, τους οποιους χειριζονται συνηθως.
Αυτοι οι τελευταιοι είναι χειροτεροι παιδια.Γιατι θα αναβουν τις φωτιες και τους εμφυλιους πολέμους για να μπορεσουν να γινουν όλα μπαχαλο…
Α ξεχασα : οι Πολιτικοι και οι Δικηγόροι, με τους Νομικους…
αυτοι είναι μια Κατηγορια από μονοι τους.Εξ αλλου εδώ θα καταλήξουν ολες οι παραπανω κατηγοριες, για να βρουν ανακούφιση και να συντριψουν την άλλη πλευρα.
Τωρα γινεται να εισαι καψουρα με δικηγορο και να φταιει αυτος για το χαλι σου ?…Είναι δυνατον να εχει ερωτευτει κάποια δικηγορο, και να μην εχει φαει παραμυθι…Γινεται ?..
Αφου είναι «ρομπες» οι πιο πολλοι απ αυτους, και τετοια ρουχα θα φορανε σε λιγο.
οχι πεστε μου…
Αν και πιστευω απ τα παραπανω, οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι θα ωφεληθουν «τα μαλα», ισως και κάποιοι καλλιτεχνες, νομιζω ότι κατι «πιασατε» και αν ναι, εμβολιαστηκατε…
γιατι αυτή η ερευνα μου κραταει χρονια και όπως άλλοι κανουν «καμακια» στο fcb, εγω κατεγραψα τα παντα, χρονια πια.
Τον τελευταιο καιρο, μενω μεχρι αργα από αυτά που "βλέπουν τα ματακια μου", που εχουν μαθει να βλεπουν λιγο πιο εσωτερικα.
Γι αυτό γυρισε ψαξε το ονειρο σου, γιατι αν πεθανει αυτό, πεθανες πραγματικα μετα.
Αλλα για να το βρεις πρεπει να διερευνησεις τι είναι Πραγματικοτητα
και να βάλλεις φαντασία γι αυτό.
Γιατι όπως έλεγε και ο Κουντερα : η Πραγματικοτητα είναι μια Ηπειρος που δεν την επισκεφτεται πια κανενας.
Καλημερααααα smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου