Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Saturn in Sagittarius : the Hopeful Hero

Saturn in Sagittarius : the Hopeful Hero
Αν προσπαθησετε να συνειδητοποιησετε όταν βρισκεστε σε μια πιστα χορου, οπου κάνει προγραμμα ενας dj, που την playlist την ξερει μονο αυτος στο κεφαλι του, και ο κοσμος απολαμβανει το τραγουδι που παιζει εκεινη τη στιγμη, θα νιωσετε ότι διαδραματιζονται ταυτογχρονα παρα πολλα πραγματα.
Πρωτον απολαμβανετε το τραγουδι που παιζει….
Δευτερον εχουν ανοιξει τα συναισθηματικα σας κεντρα που δημιουργουν μια επαφη με το περιβαλλον που ειστε…
Τριτον οι ιδιες αυτές οι μελωδιες του τραγουδιού σας πανε πισω στο χρονο, οπου οι μνημες σας «ξεθαβουν» παλιες σας φορτίσεις…
τέταρτον το μυαλό σας αναγνωρισε οικείες καταστασεις απ το παρελθον του, σ αυτά που εχει ζησει απολαμβανοντας ταυτογχρονα την τωρινη στιγμη σας..
και πέμπτον ξαφνικα η αλλαγή του τραγουδιού γινεται απ τον dj,που ξερει τη λιστα στο μυαλό του, εσεις όχι…
σας μεταφερει ακομα λιγο πιο κατω.
Και αφου «χωνεψατε» τα παραπανω, βρισκεστε ξαφνικα σε ένα άλλο τραγούδι με την ιδια επαναλαμβανομενη παραπανω διαδικασια, και αυτό συνεχιζεται εκνευριστικα μονοτονα, που ενας παρατηρητής αν απεφευγε τις συναισθηματικες ενορμησεις των τραγουδιών θα το χαρακτήριζε λιγο «βαρετό», όλο αυτό….
Όλο αυτό κανει ο Κρονος…
Ο Κρονος είναι o dj των παντων…
Είναι ο ιδιος ο dj που ξερει τη μουσική λιστα που θα παιξει και την ιδια ωρα είναι το κοινο με τις παραπανω αντιδρασεις που σας περιεγραψα.
Σπανια γραφουν τραγουδια οι djs.
Παιζουν των άλλων και σε καποιες φασεις τα «πειραζουν» δινοντας το δικο τους στιγμα στη δημιουργία.Ετσι γινεται και με τον Κρονο.Παιρνει ολο αυτό που ερχεται σαν ενεργεια απ τον κοσμο, κοινο (Uranus,Neptune and Pluto), το φιλτραρει και το «πειραζει» με το δικο του τροπο και το επιστρεφει στην εσωτερικη σου οικογενεια (sun,moon,mercury,venus,mars),που το φουσκωνει και το μεγαλώνει ακομα via Jupiter, το «ξανακόβει» και το πειραζει και ξανα το επιστρεφει στον κοσμο …( Uranus,Neptune, Pluto)….
Αν η διαδικασια αποτυχει ή μπλοκαρει την αναλαμβανει ο Κενταυρος Χειρωνας για να την ξαναγεφυρωσει με όλα τα προηγουμενα ξανα,αλλα με τα καινουργια χρώματα της φιλτραρισμενης εμπειριας του απ την αποτυχια της παραπανω διαδικασιας.
Να δουμε αυτό το περιβάλλον περισσοτερο αστρολογικα,αφου από Παρασκευή και ωρα 0550 πμ ο Κρονος εισηλθε στο ζωδιο του Τοξοτη και θα παραμεινει εκει μεχρι το Δεκεμβρη του 2017, οπου θα εχει ηδη πρωτοπαρουσιασει το εργο :εξοδος απ την κριση και ποσο αλλαξες σε σχεση με τα χρονια που περασαν…
Και σε ποσο καλυτερο σημειο θα εισαι με τον εαυτο σου.
Βεβαια απαιτει να εχεις δουλεψει με ότι εχεις «καταπιαστει» σαν πιο επειγον για σενα.Να εχεις δημηιουργήσει ηδη τη δικη σου playlist, ουτως να μπορεις με τις αντιδρασεις του κοσμου που ερχεσαι σε επαφη να κανεις τις τροποποιήσεις που θελεις.
Αν δεν το εχεις κανει, τι να φερει και τι αλλαγες και τροποποιησεις να κανεις….
Ο Τοξοτης είναι ένα πυρινο και μεταβλητο ζωδιο.Και η φωτια αναβει στον Κριο, σταθεροποιειται στον Λεοντα και διαδιδεται στον Τοξοτη.
Θα μπορουσαμε να πουμε ότι η φωτια που αναψε στα 1996-1998, αφου ο Κρονος ηταν στον Κριο τοτε, σημερα θα διαδοθει προς τα εξω με τις επικοινωνιες και τις επαφες σας….
Απ την άλλη η ποιοτητα της Μεταβλητοτητας συνεπαγεται την Αλλαγή,την Μεταλλαξη και βλέπεις εκει τι σχημα παιρνει, (παραδοξο ε …),κατι που εχει αρχίσει περιπου πριν πεντε χρονια…
η ποιοτητα αυτή δεν είναι περισσοτερο δεκτικη απότι στα παρορμητικα και τα σταθερα, αλλα στα μεταβλητα εχουμε μεγαλυτερη αποδοχη της μοιρας και μια καλυτερη φιλοσοφικη σταση στην επιβαλλομενη αλλαγή απ το χρονο.
Και αυτό γιατί υπαρχει ένα πιο περισσοτερο θρησκευτικο mood για το καλεσμα στην περιπετεια.Και εδώ υπαρχουν περισσοτερο λογοι για την αλλαγή που πρεπει να δημιουργηθει για να μπορεσεις να προσαρμοστεις στις υπαρχουσες καταστασεις που εμφανιζονται και τις συνδεσεις τους, όπως εμφανιζονται.
Όμως όταν θα «πασχεις» από χαμαιλεοντισμο και παιρνεις τα παντα απ το περιβάλλον σου που βρισκεσαι, ενώ στην αρχη θα δειξεις μια ευκαμψια στη συνεχεια αυτή θα μετατραπει σε συγχιση και αμφιταλάντευση ιδιως όταν θα εισαι κατω από πιεση.
Αν όμως γινει ετσι τοτε το transit του Κρονου στον Τοξοτη για εσας, αλλα και για τις μικροτερες ηλικιες που το πρωτοδοκιμαζουν θα γινει μια ασκηση ανεπιθύμητης προαναγγελλίας και προσπαθειας που δεν θα είναι στη δικη σου επιλογη…
Το παθαμε στα 1987, με μια ξαφνικη μεταθεση στην Αμοργο, εξ αιτιας της ευκαμψιας μου σε ιδελογικα ζητηματα με χωρους και ανθρωπους που δεν συμβαδιζαν με τις δικες μου προσωπικες αναγκες.Εκει πηραμε «προικα» και άλλα προσωπα και θεματα.
Αν σας συμβει ετσι τοτε δεν υπαρχει άλλος δρομος : Συνεργαζεσαι και παντρευεσαι μ αυτά που θα σου φερει η ζωη.Αλλος δρομος δεν υπαρχει.
Αν αντισταθεις θα συντριβεις…
Γιατι ο Κρονος εχει μια αντιθεση με το Μεταβλητο Σταυρο επειδή τα transit του απαιτουν σταθερες και λειτουργικες λυσεις.Και εκει δεν θα υπαρξει καμια διεξοδος διαφυγης, αλλα μονο εναλλακτικοι δρομοι διευθυνσης…
Το βλέπετε στα πολιτικα μας.
Δεν υπαρχουν μνημονια και αντιμνημονια τωρα.
Ολα τα κομματα παιζουν με τις εκλογες το ποιο θα το εφαρμοσει καλυτερα.
Οι υπολοιποι είναι γραφικοι.Sorry περιμενατε μια τετοια κατασταση τα προηγουμενα Χριστουγεννα..?
Αντισταση ή Αρνηση σε μια τετοια κατασταση, όπως περιγραφεται παραπανω θα σε βαλλει σε μια κατασταση πνευματικου αποπληθωρισμου και αδυναμιας και η επερχομενη κακουχια σου θα είναι το αποτελεσμα της εξαντλησης σου και της αδυναμιας.
Και θα προσπαθεις να βηματισεις για να ξανακερδισεις τον ελεγχο με την αναγκη σου να τα κανεις πιο συνειδητα αυτά που κανεις.
Εχοντας όμως αποδεχθει ένα τετοιο καλεσμα, Ο Κρονος στον Τοξοτη θα γινεται ο Hopeful Hero που θα σε πιεζει μεσα σε ένα πιο ανανεωμενο πνευμα και με ένα συναισθημα συμμετοχης το οποίο θα είναι τοσο αναγκαιο για την δικη σου αυτοεκτιμηση.
«Τι σε πειραζει που σε στελνουν στην Αμοργο», μου ελεγε τοτε η πρωην γυναικα μου με asc in Sagittarius…Θα ζησουμε εκει μαζι…Την κοιταγα αποσβολωμενος γιατι ειχα φρικαρει που πηγαινα μεταθεση εκει.Οπερ και εγενετο.
Και πισω τα αδελφια μας τα ειχαν κανει μπαχαλο στις οικογενειες μας.
«Μπαμπα θα μου πεις τι θα γινει με τον Κρονο στο Τοξοτη..?» με ρωτησε η κορη μου που ηρθε σημερα απ τη μητερα της, την πρωτη μερα οριστικης εισοδου του Κρονου στον τοξοτη…
Εκει παλι αποσβολωμενος την κοιτουσα, και σκεφτομουν ότι η πρωτη ιδεα της δημιουργίας της χωρις να το γνωριζω τοτε, διαδραματιζοταν στα λογια της μαμας της τοτε : Τι σε πειραζει που σε στελνουν στην Αμοργο….
H playlist του ουρανου, τοτε ειχε ηδη αρχισει να παιζει…..
Αυτό που μπηκε απ τα Χριστουγεννα στη ζωη σας, αν εχετε δουλεψει μαζι του, ολο αυτό το διαστημα, θα αρχισει να καρποφορει, όχι σαν μια νεα ευκαιρια πια, αλλα ακομα κατι πιο σημαντικο : είναι ο δικος σου ανθρωπος αυτό τον καιρο που θα σε στηριζει και θα σου ανανεωνει το μυαλο για τη συνεχεια…
Αν δεν είναι εμψυχο υλικο, μπορει να είναι το project που θα του αφοσιωθεις….
Μα δεν είναι ηδη στη ζωη σας νεα πραγματα, θεματα και ανθρωποι που δουλευετε μαζι τους…Είναι υπεροχο συνεχιστε….
Το status του πια σαν δυναμη θα φανει ολοφανερα τοτε στο τελος του 2017.Και καποιοι μπορει να «τρομαξουν» απ το ποσο ψηλα θα εχετε φτασει
...Οχι δεν ειμαι εγω τοσο αισιοδοξος..
Ο Τοξοτης μεσα μου, δεν «μαζευετε» με τα Ψαρια μου μαζι, απ αυτά που βλεπω που εχω ηδη διπλα μου.
Υγ : η αναλυση στηριχτηκε απ το υπεροχο εργο της Erin Sullivan : Saturn in transit, Boundaries of Mind,Body and Soul.
Τα ορια μας μετατοπιστηκαν σε άλλη περιοχη, σ αυτή των Κενταυρων, που είναι πιο πολεμικη απ αυτή των Κριων, αλλα οι Κριοι θα είναι οι Στρατηγοι των πολεμικων σας επιχειρησεων,και αυτή η νεα περιοχη θα θελει Πνευμα και ανανεωση του Μυαλού.
Και αυτό μας αφορα ολους και ολες.
ευχομαι τα καλυτερα....τις αλχημειες σας τις εδωσα...μπορειτε να δουλεψετε...smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου