Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

εκλογες 2015 : part III : say my name : τι σημαινει να εισαι μαλακας...

εκλογες 2015 : part III : say my name : τι σημαινει να εισαι μαλακας...
Μια ομαδα όταν τρωει τρια γκολ σε έναν αγωνα, αν είναι λιγο λογική η τεχνικη της ηγεσία, θα πρεπει να «κατσει» να ψαξει να βρει που μπαζει η αμυνα της ομαδας.Καλη ωρα όπως εμεις οι «γαυροι» φαγαμε απ τους Βαυαρούς πριγκηπες των Γερμανων τρια γκολ.
Και εδώ λες συγχαρητηρια γιατι ηταν μια ανωτερη ομαδα που μας διδαξαν πως παιζεται το απλο ποδοσφαιρο, να τα λεμε και αυτά, και όχι γιατι είναι Γερμανοί, να μην λεμε τιποτε..
Κατσε ρε με τη Μπαγιερν παιζαμε…
Ετσι και στην Πολιτικη, η μονιμη «πενταρα» που τρωει η Αριστερα όταν ανεβαινει στην Κυβερνηση, είναι το Συστημα την «μπλεκει» με σκανδαλα.
Τι να θυμηθούμε απ την Εποχη του Κοσκωτα ή να παμε πιο πισω.
Δηλ. τι περιμενε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα χτυπήσει το πρωθυπουργικό κεντρο αποφάσεων, το λεγομενο κατεστημενο …
Ποσες φορες εχουμε πει όταν μια Κυβερνηση ανεβαινει στην Κυβερνηση απλα κανει μετακομιση απ το ένα σπιτι σε ένα άλλο και ότι δεν εχει ακομα αληθινη εξουσια επανω της…
Συνεπως στην καλυτερη περιπτωση του τι είναι αληθεια, όπως τα λεει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μαλάκες γιατι δεν μαθαινουν σαν αριστερα απ τα λαθη τους, και μπλέκονται από αφελεια μ αυτά επειδη πολεμανε τη διαπλοκη.
Και επειδη το ποδοσφαιρο είναι η ανωτερη μορφη πολιτικής και η πολιτικη η μορφη χουλιγκανικου ποδοσφαιρου, δεν μπορεις να δεσεις και να υποστηριξεις την αμυνα σου, αφου σου φορτωνουν συνεχως σκανδαλα που δεν κανεις.
Πρεπει να τρως συνεχεια «πενταρες»…δεν μπορει να δεις τι φταιει…?
Αρα ειστε ανικανοι …
Ή ή άλλη ομαδα είναι ανωτερη από σενα, της δινεις συγχαρητηρια και προχωρας παρακατω, αναγνωριζοντας ότι δεν μπορεις να παιξεις μαζι τους δηλ να κυβερνησεις..
Υπαρχει και η άλλη περιπτωση η χειροτερη.
Να είναι Αλήθεια, ότι είναι απατεωνες και τυχοδιωκτες.
Εχουμε θεμα σαν Λαος τοτε…
Γιατι δεν μαθαινουμε απ την Αριστερα και πινουμε αυτά που μας δινει.
Και αυτοι εχουν το θρασος της Μαφιας και εμεις τωρα ειμαστε οι μαλακες…
Αρα αυτές οι εκλογες η αναλυση τους βρισκεται στο ποιος είναι ο μαλακας …
Αυτοι η Εμεις…
Και επειδη το θεμα μου δεν είναι αυτου του ειδους τους πολιτικους, αλλα τελικα να σκεφτεις τι σημαίνει ακριβως μαλάκας...
είναι αυτός ή αυτή που αυνανίζεται ? sorry αλλά εκεί υπάρχει και μια απόλαυση πειραματισμού και εξερεύνησης..
είναι αυτός ή αυτή που υπονομεύει το ΕΓΩ του/της και συνεπώς τον αληθινό εαυτό, υπέρ άλλων ...
τότε ποιά είναι η διαφορά απ το μαζωχιστή που επίσης απολαμβάνει ηδονή γινόμενος τελείως θύμα ?
είναι αυτός ή αυτή που γκλαμουρίζει την ανεπάρκεια του να κάνει πράγματα, και στο τέλος διαπιστώνει πόσο ανίκανος είναι ? ...είναι ο μαλάκας ανίκανος ?
είναι προσόν του άντρα να είναι μαλάκας ή στο παιγνίδι έχουν μπεί και γυναίκες γιατί έχουν ζηλέψει τα αρσενικά απ το συνεχές αυτό ρόλο τους ?
είναι μαλάκας μια γυναίκα που "τυλίγει" έναν άντρα που στο τέλος δεν γουστάρει για λόγους κοινωνικούς, εις βάρος της αληθινής της απόλαυσης....?
είναι μαλάκας κάποια ή κάποιος που αναλαμβάνει όλα τα οικονομικά βάρη της άλλης πλευράς, και μπαίνουν όλο και πιο συχνά γυναίκες σ αυτό το παιγνίδι, τη στιγμή που οι πιο πολλοί ήταν προνόμιο των αντρών.
Βέβαια ο Φρόυντ, έχει κάνει διατριβή σ αυτό στο βιβλίο του "το οικονομικό πρόβλημα του μαζωχιστή" , αλλά φαίνεται να έχει εξομολογηθεί ότι το τίτλο που ήθελε να δώσει ήταν "το οικονομικό πρόβλημα του μαλάκα" ...
αλλά ήταν προχωρημένο για την εποχή ....
Υπάρχουν μαλάκες στους gay ή είναι μόνο μαλάκες επειδή αποφεύγουν την αληθινή ουσία του sex, "αυνανιζόμενοι" παρέα με άλλλους και άλλες ?
Είναι συλλογική η μαλακία, συνεπώς υπάρχουν Λαοί μαλάκες ?
Ασφαλώς για δείτε για παράδειγμα το δικό μας, σε συνδυασμό με το έργο του Φρόυντ ?
Διαβάζω αναλύσεις τόσο καιρό, και κανένας δεν θίγει ότι "είμαστε μαλάκας Λαός"....
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .....
Το σημαντικότερο είναι ότι ο μαλάκας έχει πρόβλημα όχι μόνο με την έκφραση των συναισθημάτων του, αλλά δεν αναγνωρίζει καθόλου αυτά και καταφεύγει σε μια συνεχή «επιτήδευση» τους, κάνοντας ρόλους με αυτά και στο τέλος κάνει και υπέρβαση με τα συναισθήματα, χάνοντας κάθε επαφή με τις αληθινές αξίες του Εαυτού του….
Και εκει ο μαλακας εχει «πεσει» σε Delusion η οποια arises when we are insensitive to incoherence....ελεγε ο David Bohm και απ την άλλη ως γνωστον τα συναισθήματα μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ποιες είναι οι προσωπικές μας ΑΞΙΕΣ…..
και στο τέλος όλες και όλοι κραυγάζουν : «έμεινα μαλάκας»…
αγαπημένη φράση των Νεοελλήνων, που πρέπει να έχει μεγάλη απόλαυση για να την εκφράζουν τόσο συχνά….
Και φαινεται να είναι η μεγαλύτερη αξια του Νεοελληνα αυτό, ιδιαιτερα όταν ασχολειται με την πολιτικη….
Να δειτε τη συνεντευξη του Μιχαλολιακου στον Νικο Χατζηνικολαου και εκει θα διαπιστωσετε ότι το καταλαβε και αυτος, τωρα πια,
το ποσο μαλακες ειμαστε σαν Λαος…
οπως καταλαβαινετε, εαν δεν εχετε συμφεροντα μ αυτους τους μαλάκες που μας κυβερνανε,
και το ασπαζομαι ειλικρινα αυτο, παντα προεχει η επιβιωση....
τοτε θα πρεπει να ειστε μαλακες για να πατε να τους ξαναψηφισετε....
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου