Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Venus stationary : vicious games....

Venus stationary : vicious games....
Η δεκαετια του 60 μας εφερε σε ένα καινουργιο ειδος σχεσεων που μοιαζει με τη χρηση των drugs …
Αυτοι και αυτές που κανουν χρηση δεν μπορουν να υπολογισουν ποτε τα σχιζοειδη και τα παρανοικα στοιχεια που αναβλύζουν απ το Ασυνειδητο της Ψυχης τους, στην προσπαθεια τους να απολαυσουν το μυθικο ταξιδι που εχουν φανταστει….
Όλες οι εργασιες του Βαθους της Ψυχής συμπεριλαμβανομένου και των σχεσεων μας, μοιαζουν με τις εμπνευσεις των Καλλιτεχνών.
Ζητανε υπερβαση που μοιαζει με τη χρηση των ψυχεδελικων ουσιων.
Ακριβως γιατι είναι η καλυτερη και πιο πρακτικη εκφραση της Συνθεσης των Αντιθετων.
Αυτή ειναι η ζωή μας μια προσπαθεια Συνθεσης των Αντιθετων τα οποία παραγουν μια απιστευτη ecstasy τον καιρο της συνευρεσης τους, και το μεγαλυτερο διαστημα μια εχθρα που διαλυει τους παντες.
Ο Ερωτας είναι ένα δαιμονιο και ισως κάποιοι εκκλησιαστικοι κυκλοι να εχουν ένα δικιο που προτρεπουν τους πιστους τους να μην δοκιμαζουν τους καρπους του.
Αυτό σημαινει ότι δεν είναι ο Ερωτας για ολους.
Θυμαμαι τη δασκαλα μου όταν σπουδαζα αστρολογία την απιστευτη Fiona Griffiths ,όταν την ειχα ρωτήσει αν η χρηση των drugs μπορει να είναι ένα καλλιτεχνικο κινητρο έμπνευσης για τις δουλειες μας , και μου ειπε ότι καποια μυαλα δεν τα πειραζουν.Κάποια αλλα τα καταστρεφουν.
Ετσι και οι τετοιου ειδους συναισθηματικες σχεσεις.
Σε καποιους τους κανουν καλο εστω και μεσα απ τις δοκιμασίες και κάποιους άλλους τους καταστρεφουν.
Ιδιαιτερα στα συναισθηματικα τριγωνα που δεν σε ελκυει ακριβως το ατομο που είναι μεσα στη σχεση, αλλα το ατομο όπως εχει διαμορφωθει μέσα απ τη σχέση του, εκει δουλευει Φρουδικα μιλωντας μονο το Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα…
Θελεις να τιμωρησεις το προσωπο της Μητερας ή του Πατερα για την τμηματικη αγάπη που σου προσφερε στην παιδικη ηλικια σου.
Ή την εξ ολοκληρου ελλειψη αγάπης καποιες φορες και μπαινεις μεσα σε τετοιες σχεσεις για να εκδικηθεις τους παντες, με ανταμοιβη να καταστρεψεις στον εαυτο σου, το δικαιωμα να εχεις ολοκληρωμένες σχεσεις καποια στιγμη με ένα άλλο πρόσωπο.
Άλλες φορες βεβαια μπαινεις για να βρεις την πολυποθητη εμπνευση στην καλλιτεχνικη δουλεια σου.
Αλλα είναι όλοι καλλιτεχνες που κανουν σχεσεις….
Εδώ να θυμηθούμε ότι υπαρχει χρονος που ειμαστε ανοικτοι σε νεες ιδεες και σε νεους ανθρωπους και υπάρχει χρονος που κλεινουμε στις επιδρασεις του περιβάλλοντος μας.
Είναι σαν τη δημιουργια.Δημιουργεις και με ένα τρόπο και με τον άλλο.
Δεν είναι ευκολος ουτε ο πρωτος ο τροπος ουτε ο δευτερος.
Στη ζωή μας ειμαστε αλλοτε ανοικτοι και άλλοτε κλειστοι.
Τέτοιες σχεσεις ειναι μια καταστροφη...Και ιδιως σε γυναικες που προσβάλλουν συναισθηματικα τη Ψυχη τους.
Γιατι οι άντρες νιωθουν το πιο σεξουαλικο κομματι σε μια τετοια σχεση και δειχνουν να τους πειραζει λιγοτερο σε συναισθηματικο επιπεδο.
Νιωθουν ότι παιζουν αναπληρωματικοι στην Barcelona.
Αλλα όμως ποσοι παικτες δεν το αντεξαν αυτό και κατέληξαν να παιζουν σε μικροτερες ομαδες…
Αν δεν σεβεσαι τον Εαυτο σου, δεν γινεται να ξερεις ποια είναι η Αξια σου, δεν γινεται να μπορεσεις να εργαστεις ολοκληρωμενα μεσα σε μια σχεση.
Δεν απορριπτω τα συναισθηματικα τριγωνα de facto.
Καποια είναι μαγικα, γι αυτό και είναι και σπανια.
Πάντα θα θυμάμαι τους επαγγελματιες του ειδους απ τον ΟΤΕ, που εζησα 35 χρόνια εκει, ρωτωντας κάποια εάν μετανοιωσε που σε ολη της ζωή εκανε συναισθηματικα τριγωνα μου απάντησε με αρκετη κυνικοτητα, τι κριμα που μεγαλωσα σε ηλικια και δεν μπορω να καταστρεψω άλλες οικογενειες…!!!
Αλλα στα περισσοτερα οι γυναικες που μπαινουν σ αυτά, δεν είναι γυναικες.Αλλα travesti εκδοχη τους παρολο που είναι η κυριοτερη γκαμα των πελατων μου.Δεν γινεται ολοι οι πλουσιοι αντρες να εχουν 5-6 γυναικες μαζι.Ας πανε στο Ισλαμ αυτές..
Οι αντρες ακομα χειροτεροι : δεν μπορουν να επιβαλλουν τα vicious sexual games στους συντροφους τους και τα βρισκουν εξω στις διαφορες «πυροβολημένες» που παραμυθιαζονται για τους δικους τους λογους επιδειξης παιγνιδιων δυναμης.
Ναι υπαρχει dark face of love, αλλα πρεπει να μαθουν να το δουλευουν με τον Εαυτο τους.Οι πιο πολλες που εχω γνωρισει που είναι μεσα σε τετοιες σχεσεις, είναι τελειως κυνικες μεσα τους, και καταληγουν αξιοθρηνητες με την παροδο του χρονου .
Και κάποιες γενναιες-λιγες –που βρισκουν –το θαρρος και φευγουν, όταν στραβωνει το πραγμα.
Γιατι συνειδητοποιουν ότι το sex δεν είναι μονο ένα παιγνδι των ενηλικων, αλλα κυριως ένα copy paste of mind των συντροφων τους.
Η γυναικα παιρνει και το μυαλο του συντροφου της εκει, και κυριως το μυαλο της σχεσης που ζει ο συντροφος της.
ΚΑΙ μεσα εκει και το σκουπιδι της σχεσης του.Γινεται φιλτρο να δυιλισει τις ακαθαρσιες της σχεσης του, για να περνανε καλυτερα αυτοι…
Οσο για τους αντρες, αυτους τους τοσο φαινομενικά δυνατους, με την παροδο του χρονου ξεπουλανε τα παντα για μια «σπιτικη» σουπα, αρκει να είναι διπλα τους, να τους κανει στοιχειωδη νοσοκομειακη περιθαλψη, οποια βρεθει μπροστα τους...
Ο Δαιμονας εχει ρουφηξει τα παντα και θα πρεπει να περιμενεις την επομενη μετενσαρκωση να διορθωσεις.Δηλ.Ποτε σ αυτή τη φαση ζωής.
Τα συναισθηματικα τριγωνα είναι η ειρηνικη μορφη Πολεμου, και σε έναν πολεμο δεν υπαρχουν νικητες και νικημενοι.Και όπως ολοι πολεμοι ξεσπανε με τον παραγοντα του τυχαιου και ετσι και αυτά τα τριγωνα, το τυχαιο που παιζει ρολο στην εμφανιση τους, το θεωρεις karma και «τσιμπας» και το ζεις.
Ενω πρέπει να το προσπερασεις.
Παρολο αυτά, είναι αρχετυπικο θεμα στη ζωή μας, και όταν αποφασιζεις να ζήσεις τετοιες καταστασεις θα πρέπει να ορισεις ποσο χρονο θα δωσεις
σ αυτά, αν δεν εχεις πειστει απ τα παραπανω…
Και παντα θα θυμαμαι τα λογια της πρωην γυναικας μου που μισουσε τα συναισθηματικα τριγωνα, καμια γυναικα δεν εκτιμουσε που εκανε τετοια τριγωνα, μου έλεγε :
" Γιωργο τα τριγωνα «σπανε» μονο με τετραγωνα " ….smile emoticon heart emoticon
Ετσι αν χρονιζουν και δημιουργουν παθολογικες καταστασεις, προχωρας και κανεις μια νεα σχεση και τα πράγματα παιρνουν τη θεση τους….
Στον πολεμο Uranus square Pluto, προστιθεται τωρα και το Saturn square Neptune.
Και θα χρειαστει φαντασια να βγειτε απ το Λαβυρινθο που μπηκατε.
Αλλα για να χρησιμοποιηθει η φαντασια σας θα πρέπει να γνωριζετε ποια είναι η πραγματικοτητα της ζωής σας.
Αλλιως όλα θα είναι drugs addict.
Θα μιλας με τις παραισθησεις σου μεχρι να πεσεις σε «κωμα»…
Και με την παροδο του χρονου θα διαπιστωσεις ποσο δυσκολια θα εχεις με την πραγματικη ζωη....
Η Ζωη ειναι ομορφη ουτως ή αλλως και ακομα ομορφοτερη οταν ξερεις που πατας και που βρισκεσαι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου