Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

η Πόλις Εάλω....



CYCLES OF URANUS AND PLUTO : ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ DNA AS COUNTRY....

....
δεν είμαι υπερ στα επετειακά αφιερώματα....όμως σ αυτό επειδή διανύουμε tran uranus square pluto ....το ωροσκόπιο της χώρας μας είναι πολύ ευαίσθητο στις κινήσεις και τα transits των κύκλων ουρανού και πλούτωνα....Μια ανασκόπηση ίσως να διαφωτίσει :

1. η Βυζαντινή αυτοκρατορία και η μεταφορά της πρωτεύουσας απ τη Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη έγινε με τη σύνοδο ουρανού και πλούτωνα στο ζώδιο του υδροχόου τότε..

2. Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ έγινε με τη σύνοδο ουρανού και πλούτωνα στο ζώδιο του Λέοντα..

3.Ένα κομβικό σημείο για τη Χώρα μας επίσης είναι ότι η Επανάσταση του 21, άρχισε με το τελευταίο τετράγωνο ουρανού και πλούτωνα, του κύκλου όμως που είχε αρχίσει στα 1705, και που η αντίθεση εκείνου του κύκλου μας κληροδότησε Αμερικάνικη και Γαλλική Επανάσταση.

4.Στα 1848, με την έναρξη νέου κύκλου τη βρήκε να καταργεί την Απόλυτο Μοναρχία και να οδηγείται στη Συνταγματική.Πάλι είναι εύκολο να τσεκάρετε ιστορικά τα σημεία καμπής, και να διαπιστώσετε, κρίσεις πολιτεύματος, οικονομικές, εθνικούς πολέμους, διχασμούς και εμφύλιους.

5.. Στη τελευταία σύνοδο στα sixties τη βρήκε η δικτατορία, με ολέθριες συνέπειες για τη Δημοκρατία της και το Κυπριακό, που φάνηκε και αυτό αργότερα.

6.Απ το 2010 έχει μπεί σε ισχυ το τετράγωνο ουρανού και πλούτωνα, με τα γνωστά που γίνονται στη χώρα μας ...
 
και είναι κάτι που θα καταλάβουμε πια όλοι μας, στο τέλη του 2016, που τελειώνουν γεωμετρικά τα τετράγωνα.Αν μάλιστα θεωρήσουμε τη δικτατορία σαν την πολιτική επιβολή του ξένου παράγοντα, εύκολα συμπεραίνει κάποιος, ότι είμαστε πάλι σε αγώνες και προσπάθειες για τη διατήρηση του βιοτικού μας επιπέδου, απ τον ξένο παράγοντα, ακόμα και αν παίρνει τη μορφή του ΔΝΤ ή της τρόικας....

....Συνεπώς η Ελλάδα, είναι δημιουργημένη απ το dna των κινήσεων ουρανού και πλούτωνα....ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΉΣ....


υγ : το άρθρο ανέβηκε στο fcb στις 28/5/2013...











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου