Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

για όλα "φταίει" το γκαζόν

Mars in Libra, retrograde, Sun in Aquarius : «για όλα φταίει το γκαζόν»

Είναι πολλοί οι λόγοι που το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με την ομοφυλοφυλία, χωρίς να σημαίνει ότι τα άτομα που είναι στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ομοφυλόφυλοι απαραίτητα.

Δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη.

Το πρόβλημα σ αυτή την περιοχή είναι ότι συνδέεται με το μύθο του Γανυμήδη, και οι ομοφυλόφυλοι εδώ ενεργοποιούν το μύθο : Δεν θα διστάσουν προκειμένου να ανέβουν στον Όλυμπο, να βρούν τον οποιοδήποτε Δία, να τον κάνουν Θεό τους, δίνοντάς του αντάλαγμα την ομορφιά τους.

Γιατί μια τέτοια περίπτωση ομοφυλοφυλίας αφορά τα πιο όμορφα αγόρια.

Αλλά και η υπόλοιπη Μυθολογία έχει πολλά stories που αφορούν ομοφυλοφυλικές περιπέτειες.Ακόμα και στην διαδρομή του Ήρωα Ηρακλή, βρέθηκε η Ομφάλη που που στην αυλή της την υπηρέτησε με γυναικεία ρούχα.
Για να μην θυμηθούμε τον Απόλλωνα και την αιώνια εφηβεία.

Στις δε γυναίκες είναι αλλιώς, αφού εδώ τις πιο πολλές τις κατατρέχει η ασυνείδητη λαχτάρα του πατέρα τους, να είχαν κάνει αγόρια στη θέση τους….

Επίσης το ζώδιο του Υδροχόου αφορά τη λογική των «αντροπαρεών» που με την υποστήριξη της Θεάς Αθηνάς δημιουργεί μια κάστα διανοούμενων και εύκολα από σνομπισμό στο άλλο φύλο και στο προσωπικό τους δίλημμα για τεκνοποίηση διολισθαίνουν στην ομοφυλοφυλία.

Οι πιο πουριτανοί στη φύση τους ομοφυλόφυλοι, κάνουν οικογένειες και παιδιά.
Αλλά αυτός ο τύπος της ομοφυλοφυλίας δεν είναι ακριβώς ομοφυλοφυλία.
Είναι «τσογλόνια» που σύμφωνα με τον Ηλία Πετρόπουλο η λέξη είναι τούρκικη και προέρχεται απ την αυλή του Αλή Πασά.
Στα χαρέμια του Πασά, όποιος ήθελε μπορούσε να έχει τις χανούμισες αρκεί να είχε κομπόδεμα με λίρες….
«Γιάννενα, Γιάννενα πρώτοι στα γρόσια πρώτοι στα γράμματα»
Όσοι δεν είχαν με λιγότερα χρήματα μπορούσαν να είχαν αγοράκια-χανουμάκια που μαζί με τη μαστούρα τους, δεν είχε και μεγάλη διαφορά, αφού ήταν και μικρής ηλικίας.Αυτά επίσης φορούσαν ένα είδος γυναικείου εσώρουχου, κάτι σαν το στρίνγκ το σημερινό για να προσελκύουν πελάτες.Αυτά τα έλεγαν τσογλάνια, και αργότερα που μεγάλωναν σε ηλικία, άλλαζαν ρόλους και τα ονόμαζαν Λεβέντες…
Λεβέντης είναι κάποιος πρώην ομοφυλόφυλος, εκείνα τα χρόνια….Φαίνεται ότι στη Συλλογική Ψυχή, ένα τέτοιο είδος ομοφυλοφυλίας έμενε, και έτσι και σήμερα υπάρχουν άντρες που έχουν τέτοιους ρόλους παρόλο που βρίσκονται μέσα σε οικογένειες, σκορπίζοντας τον όλεθρο στις γυναίκες τους όταν ανακαλύπτονται.

Είναι αλήθεια ότι είναι σπάνια η περίπτωση μιας τέτοιας περίπτωσης ομοφυλοφυλίας σε γυναίκες.Αυτό το είδος ομοφυλοφυλίας ντρέπονται για την επιλογή τους και όσο ντρέπονται, τόσο παρασύρονται στη δύνη των επιλογών τους, από μια έξαψη που τους «παγώνει» τη σκέψη.

Γιατί πολύ λίγες φορές υπάρχουν gay που γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν.

Οι διάφορες ψυχολογικές σχολές έχουν δώσει διάφορες εξηγήσεις κατά εποχές.
Αλλά η άποψη μου είναι ότι κάποιος πρέπει να ξέρει, γιατί έχει αυτή τη συγκεκριμένη επιλογή.
Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο εάν είναι ή δεν είναι,gay, αλλά να ξέρει γιατί είναι.

Αυτό κάνει μεγάλη τη διαφορά και ολοκληρώνει τη ψυχή και το μυαλό.

Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι οι οποίοι έχουν ταυτιστεί τόσο πολύ με τη μητέρα τους, και από αντιπάθεια στην πατρική εξουσία, εκδικούνται το ίδιο τους το σώμα.
Εδώ η ομοφυλοφυλία είναι η αντίδραση απ τις παρενέργειες της σχέσης του παιδιού με το γονιό του αντίθετου φύλου

Υπάρχουν κάποιοι άλλοι, που στην ηλικία των δύο περίπου, όπου έχει ενεργοποιηθεί ο σφικτήρας τους, κάποιο άτυχο επεισόδιο την ώρα της έκκρισης των κοπράνων τους, τους οδήγησε να ψάχνουν μυθικά μια ικανοποίηση που εδρεύει σ`αυτή τη περιοχή του σώματος.

Η άποψη του Yung, υποστηρίζει ότι, σιγά-σιγά η ομοφυλοφυλία θα αυξάνεται εξ`αιτίας της υπερβολικής διόγκωσης του πληθυσμού, και λογικά πρέπει η φύση να βάλει ένα φρένο στις γεννήσεις.

Υπάρχουν άλλοι, που θέλουν να γνωρίσουν πως λειτουργεί η θηλυκή τους ενέργεια εξ`αιτίας περιέργειας και κυρίως ταύτισης που έχουν με ένα θηλυκό επάγγελμα όπως επαγγέλματα εσωτερικού χώρου και αισθητικής.
Όταν δύο άντρες όμως βρίσκονται μαζί, διπλασιάζεται στην ουσία η αρσενική τους ενέργεια.Δηλ.ενώ έχουν μειωμένο Άρη σε σχέση με άλλους, διπλασιάζεται ο Άρης τους, όταν είναι σε σχέση με κάποιον άλλο άντρα.
Έτσι σ αυτή την περίπτωση gay σημαίνει άντρας να ερωτεύεται άντρα …
Και επειδή τα πάντα είναι ανάγκες, απλά σημαίνει ότι η ανάγκη τους να είναι μαζί, δείχνει ότι η αρσενική τους δύναμη είναι μειωμένη πολύ αρκετά.

Στην περίπτωση της γυναικείας ομοφυλοφυλίας, το θηλυκό έχει την τάση να τετραγωνίζεται, όπερ σημαίνει ότι η έλλειψη θηλυκού σ`αυτές τις γυναίκες είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερη απ`ότι των αντρών.Έτσι δύο άντρες μαζί έχουν ισχυρότερο αρσενικό από τους άλλους τους straight, και αυτό εξηγεί την τεράστια επιτυχία που έχουν στις δουλειές τους, ειδικώτερα στο χώρο των media και του θεάματος.
Άρα είναι ομοφυλόφυλοι δηλ.βρίσκονται μαζί με έναν κυρίως στόχο : πως θα κατακτήσουν τον κόσμο.

Αντίθετα δύο γυναίκες δεν είναι μαζί επειδή είναι ερωτευμένες η μια με την άλλη.
Η μια με τέλεια έλλειψη θηλυκότητας περιμένει να «ανακουφίσει» συναισθηματικά κάποια άλλη που έχει δοκιμάσει στον κόσμο των αντρών και έχει «φάει» τα μούτρα της.Η πρώτη στις παρέες τους λέγεται «καρνάγιο», και η δεύτερη επίσης είναι αδύναμη συναισθηματικά για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες μιας σχέσης με το άλλο φύλο.
Στους άντρες η παρέα τέτοιου είδους δημιουργεί μυθικές φιλίες όπως στην περίπτωση του Πάτροκλου και του Αχιλλέα ή του Μ.Αλέξανδρου και του Ηφαιστίωνα.

Απο την ώρα που ξεφεύγει αυτού του στόχου και «ξεπέφτει» σε γυναικείες ανασφάλειες περί ολοκλήρωσης της σχέσης, μιλάμε για πaράνοια..Δεν είναι τυχαίο ότι σε μεγάλες ηλικίες καταφεύγουν όλοι μηδενός εξαιρουμένου, σε ψυχοφάρμακα και drugs.

Γιατί στην ψυχολογία, υπάρχει ο ψυχολογικός κόσμος του φύλου.Υπάρχει αρσενική ψυχολογία και αντίστοιχες ενέργειες και υπάρχει και θηλυκή ψυχολογία και αντίστοιχες θηλυκές ενέργειες.Γι`αυτό και ο Yung δεν θεωρεί την ομοφυλοφυλία ακριβώς διαστροφή όταν ο μηχανισμός της τεκνοποίησης της φύσης έχει πια εκπληρώσει τον προορισμό του.

Τότε μόνο μπορεί να μιλάμε ότι το άτομο έχει δικαίωμα να ευχαριστηθεί όπως θέλει.Το sex στην πρωταρχική του λειτουργία σημαίνει τεκνοποίηση και μετά ακολουθεί η όποια απόλυτος ευχαρίστηση του σώματος.

Το ομοφυλοφυλικό sex, χωρίς να έχει προηγηθεί τεκνοποίηση, είναι ο απόλυτος αυνανισμός, μια ναρκισσιστική απεικόνιση φαντασιώσεων και διάφορων νευρώσεων η οποία προέρχεται από την έλλειψη ενός ισχυρού κέντρου μέσα στην ψυχή, και οι συνεχείς καθρεφτίσεις της ψυχής μέσω των άλλων, τους κάνει στην πορεία του χρόνου να χάνουν κάθε προσανατολισμό στη ζωή τους.
Καθρέφτισμα που προέρχεται απ`την μαγική ιδιότητά τους να αντανακλούν τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και άρα και τους πόθους των άλλων.
Γι`αυτό και συσχετίζεται πολλές φορές με το glamorous.

Οι ομοφυλόφυλοι είναι glamorous γι αυτό και έχουν διαταραχές με την persona τους
Και κατά συνέπεια δεν είναι ξεχωριστά άτομα αλλά βρίσκονται κάτω απ`την αδυσώπητη κυριαρχία του συλλογικού.
Γιατί μια ισχυρή ταύτιση με την persona, χωρίς ιδαίτερο δυνατό Εγώ, Άρη δηλ. γίνεται έκρηξη απ το ασυνείδητο κάποια στιγμή του αντίθετου ψυχικού περιεχομένου σε φύλο, anima για τους άντρες και animus για τις γυναίκες, και σαν τη «μπότα» του κατακτητή, κυριαρχεί στην προσωπικότητα.

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι, όπως η χρήση των ναρκωτικών, που οδηγεί σε αισθησιακό ντελίριο πολλές φορές, αλλά η εμφάνιση του ασυνείδητου εδώ προσεγγίζει την παραπάνω ανάλυση.Επίσης σπάνια υπάρχει έρωτας σ αυτή την περίπτωση γι αυτό και μάλλον εδώ μιλάμε για όργιο και διαστροφή περισσότερο….

Δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό εκεί μέσα.
Άσχετα αν νιώθουν όλες και όλοι ιδιαίτεροι και ιδιαίτερες.
Είναι η φύση των αρχετύπων του Συλλογικού Ασυνείδητου, που δίνει αυτή τη ξεχωριστή χροιά συναισθημάτων περι διαφορετικού, όταν κυριεύουν την προσωπικόητα.Όλα είναι στο ασυνείδητο ! Είναι τρομακτικό !

Είναι παράδοξο, αλλά μια είναι η λύση : Μόνο με την τεκνοποίηση λύνεται το πρόβλημα.Αυτός ο υπέροχος θηλυκός κόσμος θα δημιουργήσει τρυφερούς Πατέρες που τόσο ανάγκη έχει ο κόσμος, αφού όλοι έχουμε δεινοπαθήσει απ`τους προηγούμενους «ζόρικους» ή σχιζοφρενείς original αρσενικούς πατέρες.

Στην δε περίπτωση gay γυναικών ο θρυμματισμένος ψυχικά ανισόρροπος συναισθηματικά κόσμος τους, θα «ανοίξει» το δρόμο σε μια βελούδινη έκφραση αισθησιασμού στη Μητρότητα, που τόσο έχουν ανάγκη να «εξασκήσουν».

Διαφορετικά θα «αυνανιζόμαστε» μια ζωή ολόκληρη, θέλοντας παρέα κάποιον ή κάποια, επειδή έχουν οριακό πανικό να πλησιάσουν το άλλο φύλο, μη μπορώντας να το κάνουν μόνοι τους, και αυτό να το ονομάζουν sex….

Μπορεί να δείτε την παλιά Γαλλική ταινία «για όλα φταίει το γκαζόν», και να πάρετε μια άποψη.
Επίσης μπορεί να δείτε την πιο πρόσφατη του 2005, Brokeback Mountain …

Δεν ισχυρίζομαι ότι κάλυψα το θέμα, είναι πιο πολύπλοκο…
Και ούτε παίρνω θέση, αλλά απλά μέσα απ την εμπειρία μου, προσάθησα να δώ τι ακριβώς λειτουργεί και πως, στον κόσμο τους….
Δεν τα περιέγραψα σαν άρρωστα φαινόμενα, αλλά η άγνοια και η ασυνειδησία οδηγεί στην αρρώστεια, και επίσης πιστεύω ότι πολλές και πολλοί απ αυτούς έχουν δώσει τρομακτικό μερίδιο συνεισφοράς στην Τέχνη, και στους εσωτερικούς ψυχικούς χώρους που από μόνο του είναι άξιο Θαυμασμού….

Επίσης μέχρις το καλοκαίρι που θα γίνουν όλα μπάχαλο, θα βγούν και τέτοια σκάνδαλά στη φόρα, καλό να έχετε μια άποψη….

Καλημέρααααααααα…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου