Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Uranus square pluto and Saturn square Neptune : Τι κυβερναει την internet persona σου ? : i want you tonight...

Uranus square pluto and Saturn square Neptune : Τι κυβερναει την internet persona σου ? : i want you tonight...

Ημουνα και Ειμαι πολύ καχυποπτος παντα για τους ανθρωπους που διαφημιζαν την ευτυχια τους…
Εψαχνα παντα τι κρυβοταν από πισω, για να το κανουν με αυτή την υπερβολη…
Εψαχνα να βρω αν αυτή η υπερβολη εκρυβε καποιο μηνυμα…ολοι μπορουμε να γινομαστε υπερβολικοι καποιες φορες…

Ιδιαιτερα εδώ στα social media…τελικα εχω την αισθηση ότι κανουν το προβλημα τους παντιερα …
μια φραση επαναστατικη απ τη μυθολογια της αριστερας που λεγαμε καποτε…

Και αν εχεις μια στοιχειωδη σοβαροτητα στον τροπο της επικοινωνιας, αμεσως διακρινεις τον αυτισμο τους…
Ο ανθρωπος που εχει μια δυνατη καυλα μεσα του, εχει και φλογα και βρισκει αληθινους τροπους εκφρασης επικοινωνιας ακομα και μεσα από εδώ….

Υπαρχουν πολλοι τροποι για το πώς επικοινωνει καποια/καποια…..
περαν απ του να δεις τον Ερμη του σε ζωδιο, οικο και οψεις….
Υπαρχει επισης σχέση επικοινωνιας που είναι το απλο : “me to you “ μια έμφυτη δυναμική που υπάρχει στο Aries/Libra τύπο επικοινωνίας ή αν το απλώσετε στο 1ο/7ο σπίτι του ωροσκοπίου μας.
Αλλιως πιο απλα …ειμαι εγω, και ψαχνω εσενα….ακομα πιο απλα και με αφελεια…τι εγινε θα βρεθουμε…?

Υπαρχει ακομα μια σχεση επικοινωνιας, ξερω αυτά και εχω μια συγκεκριμενη γνωση και αποψη στο μυαλο μου και τη διαδιδω στην κοινοτητα που συμμετεχω…που υπαρχει στο Gemini/Sagittarious τυπο επικοινωνιας ή αν το απλωσετε στο 3ο/9ο σπιτι του ωροσκοπιου μας..εκει αρχιζουν και φαινονται ολο και πιο πολύ τα κρυμμενα προβληματα και ο τροπος λειτουργιας του μυαλου τους…..

Και ερχομαστε και σε έναν τυπο επικοινωνιας που αφορα τον αξονα Λεοντα/Υδροχοου ή διαφορετικα τους οικους 5ο/11ο που αφορα αυτό που ο Alan Oken ονομαζει …internet persona ..
και βεβαια δεν είναι κατι καινουργιο, γιατι οι παλιοτεροι οσοι συχναζαν στις πλατειες με τις καφετεριες , το ιδιο παιγνιδι επικοινωνιας εκαναν….

Αυτή η πλατεια του τοτε, είναι μια Ηλεκτρονικη Πλατεια Σημερα….
αλλος διαφημιζει το γαμο του, άλλη τη δουλεια της, και αλλοι τα χομπυ τους και τα παιγνιδια τους …κοκ
Αλλα αυτος ο αξονας Λεοντα και Υδροχοου είναι του Βασιλια και του τρελου και συμπεριλαμβανει ένα παιγνιδι αναμεσα σε αυτές τις δυο λεξεις και εννοιες….

Αλλα τι είναι παιγνιδι ? Ευτυχία, χαρά, πειραματισμός ή εξερεύνηση ? Ναι αλλά τι προσδοκούμε απ`όλα αυτά? Τίποτε σχεδόν.
Γιατί τα παραπάνω είναι εξαρτήματα του παιγνιδιού.Κυρίως έχει να κάνει με κάτι που δεν έχουμε έλεγχο.
Γιατί όταν παίζουμε, δεν προσπαθούμε να ελέγχουμε ότι συμβαίνει.
Αλλά εάν δεν έχουμε έλεγχο ποιός ή τι είναι σε έλεγχο ? Εάν το “εγω» εγκαταλείπει τις εστίες δύναμης του, από πού έρχεται η έμπνευση ?
Μυθικά απ`τις Μούσες, ρεαλιστικά απ`τη φαντασία.Έτσι πολλοί άνθρωποι εξισώνουν φαντασία και δημιουργικότητα, και σαν λέξεις δεν είναι το ίδιο.
Και η φαντασία μπορεί να είναι ελεγχόμενη ή μη, εξαρτάται κατά πολύ από το πόσο το “εγω” επεμβαίνει.
Οι φαντασίες μπορεί να αποκαλύπτουν τα complexes μας, αλλά αυτά τα ίδια μπορεί να αντανακλούν τις επιθυμίες μας.Έτσι όταν παίζουμε, δίνουμε σχήμα στην φαντασία, η οποία αναπτύσσεται σύμφωνα με κάποια αόρατη έμπνευση περισσότερο, αντί του να σκεφτόμαστε πως έχουμε αρχίσει το story του παιγνιδιού.
Αυτό βέβαια «κρύβει» απίθανες παγίδες, για το που οδηγούμαστε απ`τα παιγνίδια μας.
Και φυσικά παίζουμε για να νικήσουμε όπως και τα παιδιά.
Η πραγματικότητα είναι κτηνώδης πολλές φορές και άκαμπτη, και όταν μπαίνουμε σε ένα παιγνίδι, εμείς μπαίνουμε σε ένα κόσμο as if (σαν να ήταν).Δεν υπαρχει όμως τετοιος κοσμος στο reality των ζωων μας…
Αυτό πραγματικά είναι εκπληκτικό :.ερχομαστε σε επαφη με κατι πρωτογνωρο που είναι ακόμα σε νηπιακή φάση.

Ακόμα πιο εκπληκτικό η "τσαλαπάτηση" του linear time.
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στα 80s η στα 70s και στα 60s...και ακόμα όλοι μαζί στην εποχή του Internet, και έτσι όλοι επικοινωνούμε κανονικά.
Σαν fan της δεκαετίας του 80,για την είχα ζήσει από πρώτο χέρι σαν ερασιτέχνης dj, έχουμε κάνει parties, και έχουμε δεί κόσμο απ τις συναυλίες των early 80s, που γινόντουσαν στην Αθήνα, που τους είχαμε ξεχάσει και χάσει. Άλλος τρόπος δεν υπήρχε για να τους ξαναδείς αυτούς τους ανθρώπους.Αυτό εννοώ «τσαλαπάτηση» του Linear time.
Και όταν εισέρχεσαι σε ένα άλλο είδος χρόνου, ναι είναι τρελό, γιατι σου δινει το συναισθημα να εισαι Βασιλιας,ένα συναισθημα ανεπαναληπτο οσο και επικινδυνο, γιατι : « πρεζα όταν πιεις γινεσαι γίνεσαι ευθύς βασιλιάς, δικτάτορας, Θεός και κοσμοκράτορας.”
Όπως τραγουδουσε πριν μερικα χρονια η Ροζα Εσκεναζη, στο γνωστο ρεμπετικο…

Και βεβαια τρελος και Βασιλιας πανε μαζι…
τρελη και Βασιλισσα μαζι…
Ακομα περισσοτερο ότι το φλερτ και ο ερωτας γινεται Ηλεκτρονικος, και όλα αφορουν την εικονα..

Γινεσαι ειδωλολατρης, και σκοτεινος Παγανιστης …Καποιες φορες δεν μπορω να πιστεψω ποσο ευκολα γκρεμιζεται ο λεγομενος Χριστιανικος Πολιτισμος με ολο αυτό…Καποιες άλλες φορες αναρωτιεμαι γιατι δεν κανουν το ιδιο και με το Ισλαμ…ή είναι η επομενη κινηση αυτή…
Αφου η ανθρωπινη φαντασια είναι πιο δυνατη απ τα καταστροφικα τους οπλα…Μονο αυτή μπορει να “διαβρωσει» ολο το «είναι» σου..

Ενας ερωτας Ηλεκτρονικος που εχει σαν βαση όμως το internet φλερτ, καταληγει σε μια αυνανιστικη και αυτιστικη απεραντοσυνη….
Στον αυνανισμο είναι όλα δικα σου, και στο τελος της πραξης …εισαι πιο απελπιστικα μονη και μονος…

Γιατι δεν εχει συμμετασχει το Υπεροχο Σωμα σου, σ αυτή τη μορφη Επικοινωνιας, που όπως ξερεις είναι ο Ναος της Ψυχης σου …είναι κατακλυσμενο απ τις Εικονες….και χανεται η μαγεια της αφης, της οσμης,της ακοης…αλλα και της γευσης…
Με αποτελεσμα να επικρατει αυτό που ελεγαν παλιοτερα οι γιαγιαδες μας : « φατε ματια ψαρια…»

Και μην ξεχνατε ότι : Οι αισθήσεις είναι η πηγή όλων των γνώσεων μας για την υλική εξωτερική πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα για τις μορφές της ύλης ή για τις μορφές της κίνησης παρά μονάχα με τις αισθήσεις μας. Τα αντικείμενα και τα φαινόμενα ερεθίζουν τον νευρικό ιστό που μεταφέρει το σήμα στον Εγκέφαλο και προκαλεί το αίσθημα.
Δηλαδή το αίσθημα οφείλεται στην μεταμόρφωση της επίδρασης ενός εξωτερικού ερεθισμού σε περιστατικό της συνείδησης με αυτή τη διαδικασία αδιάσπαστη από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.

Τωρα, Καποιες και καποιοι μπορει να το εχουν κανει αυτό, με την υπερβολη του one night stand, που αγγιζει τα ορια της κυνικοτητας γιατι αποκλειει πιο βαθιες μορφες επικοινωνιας…όπως η αγαπη…
Καποιοι και καποιες μπορει να εχουν κανει και συναισθηματικες σχεσεις απ αυτό το φαινομενο…Ξεχνωντας ότι ετσι με τις εικονες των φωτογραφιων τους γινοντουσαν προξενια στο παρελθον….Αλλα και το προξενιο ηλεκτρονικο εγινε και αυτό…

Ετσι κανουμε ολοι και ολες το προβλημα μας παντιερα, μονο και μονο με το συναισθημα του να νιωθεις Βασιλιας και συναμα τρελος….
Και ολο αυτό γινεται με τοσο απλο τροπο…Αποκλειεις ολες τις άλλες αισθησεις σου, που εχουν σχεση με το σωμα σου…..Και να μπροστα μας το θαυμα του Ιησου με τα ψαρια…Αυτό θα εννοουσε μαλλον ο Κυριος….τοτε…
“ φατε ματια ψαρια…» ….

Γι αυτό σας εχω συστησει από παλιοτερα μου αρθρα, χορεψτε και ξανα- χορεψτε με τους ρυθμους του αγαπημενου σας τραγουδιου και ρυθμου….
Ποιος ξερει μπορει να ανοιξετε ένα μπουκαλι κοκκινο κρασι …

και ένα ποτηρι κοκκινο κρασι πολλες φορες μοιαζει με μια ωρα σκληρης γυμναστικης για το σωμα, όπως λενε οι αγαπημενοι φιλοι μας απ την Αγγλια….

Και τοτε όταν θα χορευει ο Διονυσος στο κορμι σου, μπορει να αναρωτηθεις : ποσο καιρο εχει να «μουδιασει» το κορμι σου από εκεινο το υπεροχο ριγος, λες και εχεις πυρετο, που σου προξενει ένα υπεροχο φιλι στο τριανταφυλλο σου…

Εγω, παω να ανοιξω το μπουκαλι με το κοκκινο κρασι που εχω καλα κρυμμενο, από παλιοτερα…

Στη υγεια σας και καλο απογευμα στην Κυριακη σας….Γαμω τον ναρκισσισμο σας….που εχει αφαιρεσει ολες τις υπολοιπες αισθησεις για να κανει την Εικονα σας, μεγαλυτερη από ότι ΕΙΝΑΙ….
Γαμω τον ναρκισσισμο σας που σας κανει συνεχως Μ@...

smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου