Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Total Solar Eclipse on 9. March at 18° Pisces - Moon conjuncts Sun and the South Node of the Moon : η εμφανιση του συναισθηματικου Αυτισμου

Total Solar Eclipse on 9. March at 18° Pisces - Moon conjuncts Sun and the South Node of the Moon : η εμφανιση του συναισθηματικου Αυτισμου 

Μια απ τις λεξεις που μου εχει κανει εντυπωση που χρησιμοποιει η κορη μου,σε σχεση με τα social media είναι η φραση stalking.
Οσο και να προσπαθησει κάποιος να δωσει μια ερμηνεια ετυμολoγικη, ποτε δεν θα κατορθωσει να αποδωσει το αληθινο ψυχολογικο της νοημα, τουλαχιστον όπως τη χρησιμοποιει το παιδι μου…

Κάθε φορα που τη ρωταω και μου εξηγει με αφηνει αναυδο απ τις εξηγησεις της, τις ψυχιατρικες…
πρωι, πρωι σημερα, παλι ειχα σεμιναριο απ αυτη..
είναι προχωρημενο το παιδι και μάλλον μαθαινω κοντα της, προκειμενου να δινω ορισμους και εξηγησεις σ αυτά που με απασχολουν σε σχεση με τους πελατες μου, τις μαθητριες μου κλπ…

To stalking εχει να κάνει με την ερωτικη κατοχη, και μαλιστα την imaginative erotic possession.Ακομα χειροτερα που δεν εχει προηγηθει ουτε καν απορριψη και χυλοπιτα, και η άλλη πλευρα μπορει να εχει πληρη αγνοια του τι συμβαινει…
Η ερωτικη κατοχη εχει να κανει με την Ερωτομανια, το οποιο είναι το αληθινο φαινομενο του stalking.

Ολο αυτό εχει ξεκινησει απ τους superstars της Β.Αμερικης,
που κάποιοι απ τους fans τους κατεχονται από εμμονη να ξοδευουν ολη τη ζωη τους,
to stalking αυτους, γνωριζοντας τα παντα γυρω απ αυτους, ζωντας με ένα περιεργο τροπο τις ζωες τους, εμφανιζοντας συνεχως όλο το χρονο μπροστα τους και δυστυχως στην περιπτωση του John Lennon τον σκοτωσαν, τον σκοτωσε το stalking του πιου φανατικου του fan.
Ζυγος γαρ....
Tragic.

Αυτό είναι ένα πολύ επικινδυνο φαινομενο, και εκει εξηγειται η αυθορμητη προθυμια μου να απανταω σε ολους και ολες σαν ένα απολυτο υπαρκτο φυσιολογικο προσωπο : να ειμαι αυτος και κανω αυτό, και αυτή είναι η απαντηση στην απορια σου….
Δεν θελω σε καμια περιπτωση να μεγεθυνθω στα ματια τους σαν ενας star που θα εχει δημιουργηθει απ τους μεγενθυτικους φακους των social media.

Όταν κάποια η κάποιος είναι σε κατασχεση απ μια erotic possession- στην ουσια βρισκεται σε κατασταση divine madness, μια εννοια που εχει αναφερει πρωτα ο Πλατωνας, και είναι ανικανη/ος να την εμπεριεχει μεσα στα δικα του ορια, αυτός ή αυτή εχει γινει τοσο εμπνεόμενος απ αυτή την υψηλή επιβαρυνση του Ερωτα που όλα τα ορια ανάμεσα στο Ασυνειδητο και το Συνειδητο διαλυονται και το προσωπο γινεται εξ ολοκληρου τρελο.

Θυμηθειτε μονο την ερωτικη τρελα του Van Gogh.
Θυμηθειτε το δεντρο της Μυθολογιας
Συμφωνα με τον Ησιοδο : ΧΑΟΣ-ΕΡΩΣ-ΓΗ-ΟΥΡΑΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΝΔΗΜΟΣ.

Και θυμηθειτε ότι τις πιο πολλες φορες η Αγαπη Καταστρεφει.
Και αυτό φαινεται απ τη Λειτουργικοτητα της Αφροδιτης στις ψυχες μας, στους χαρτες μας.
Να θυμηθειτε ότι ακομα με τι σκληρο τροπο γεννηθηκε η Αφροδιτη μεσα απ τους Αφρους της Θάλασσας απ το αιμα των γεννητικων οργανων του Πατερα της Ουρανου, που κοπηκαν με τον πιο κυνικο τροπο με το Δρεπανι του Κρονου.
Μια σκληρη διαμαχη αναμεσα σε Κρονο και Ουρανο γεννησε την πιο ομορφη από ολες τις θεες.Καποιος πρεπει να δει τι ειδους Αφροδιτη εχει στο χαρτη του.Αν δεν το κανει είναι αναμφιβολο αν δεν θα καταφυγει στο stalking ενός προσωπου απ το οποίο κατεχεται ερωτικα.

Γιατι ο Ερωτας είναι παντα αγκαλια με τη Διαμαχη.Γιατι στον Ερωτα η θα εισαι σε διαμαχη με τον Εαυτο σου, οποτε θα εχεις αγκαλιασει το stalking ή θα εισαι σε διαμαχη με το άλλο προσωπο και θα του «βγαζεις» τα ματια..
Η Αφροδιτη η μητερα του είναι dual goddess : Η Ουρανια και η Πανδημος που επισης ειχε πολλα παιδια στην Μυθολογια και θνητα και θεους.

Εκτος απ τον Ερωτα ειχε ένα παιδι με τον Αρη ο οποιος ονομαζοταν Φοβος και άλλο ένα που ονομαζοταν Ιμερος που σημαινε στην αρχαιοτητα τον Πανικο που προεκυπτε απ την προσωποποίηση της σφοδρής ερωτικής επιθυμίας, του ερωτικού πόθου που θα λέγαμε σήμερα.

Ο Ησίοδος στη «Θεογονία» του μνημονεύει ακομα σαν παιδια της και στη συνοδεια της τον Αντέρωτα, που συμβολιζει την αμοιβαια αγάπη και τέλος την Αρμονια η οποια ηταν απ τα πιο αγαπημενα της παιδια, το τελικο συμβολο της ενωσης των αντιθετων που προκυπτει μεσα στην Αρμονια.

Ειμαι σιγουρος ότι οι πιο πολλοι θα εντυπωσιαζονται με τα παιδια της Αφροδιτης, και παροτι Ελλαδα, μονο οι Νεοελληνες αγνοουν τα παραπανω αν και πνευματικη κληρονομια τους
Dual goddess σημαινει και dual ruler σε δυο ζωδια.
Κυβερναει Ζυγο και Ταυρο.Και αυτό σημαινει κυβερναει Μυαλο και Σωμα.Συνεπως είναι η μοναδικη θεοτητα που εχει σχεση και γεφυρα και με τα δυο.Ειναι ένα κλειδι συνθεσης των αντιθετων και εκει μπορει να δημιουργησει τα περισσοτερα προβληματα σε ψυχικο επιπεδο από οποιαδηποτε άλλη θεοτητα.

Και αυτό το κανει με τον πιο απλο τροπο : ότι Ιδανικο εχεις μεσα στο μυαλο σου σε κανει και το προβάλεις ξαφνικα σε ένα άλλο προσωπο.
Και αυτό μπορει να σου συμβει σε οποιοδηποτε μερος, ποσο μαλλον μεσα στα social media.Και μην ξεχνατε δεν μπορει να υπαρχουν σχεσεις χωρις προβολες και σχεδιασμους στην άλλη πλευρα.

Αυτή είναι η επωαση του δημιουργικου σπορου στους ανθρωπους.
Η προβολη.Και η προβολη είναι το πιο συνηθες μεσα στα social media.
Ειναι ένα ειδος μαγειας και εάν εχεις ντροπες είναι ότι χειροτερο θα μπορουσε να σου συμβει, γιατι με την ντροπη φοβασαι να εκτεθεις γιατι νιωθεις ότι εισαι στο φως μιας διαρκους εξετασης, και ακριβως τοτε προχωρας στο stalking.

Η διαδικασια της εξατομικευσης μεσα απ τις σχεσεις μας είναι πολύ σημαντικη, γιατι εμεις ταυτιζομαστε με περισσοτερα προσωπα των εαυτων μας καθως αλληλοεπιδρουμε με τους άλλους.Εαν παραμενεις εξ ολοκληρου σε ένα δωματιο, εσυ δεν θα εξαναγκαζεσαι να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου μεσα σε μια διαθλαση.Το να συνδεεσαι με τους άλλους δεν θα εχεις να κανεις με τις παραμετρους της.

Εκει ακριβως υπαρχει μια υπαναπτυκτη Αφροδιτη.
Μια Αφροδιτη που η λειτουργικοτητα της σε στελνει στην τρελα, εξ αιτιας του κυριου χαρακτηριστικου της που είναι ο Αυτισμος.
Αυτισμος είναι η ανικανοτητα των ανθρωπων να συνδεονται και αυτό δεν εμφανιζεται παντα στην επικοινωνια και το μυαλο μας, αλλα και γυρω απ τις σχεσεις μας.
Υπαρχει λοιπον συναισθηματικος αυτισμος που σημαινει η ανικανοτητα να δημιουργουμε συναισθηματικες σχεσεις και τοτε τις ζουμε με το κεφαλι μας και τη φαντασια μας, και αυτό δεν εχει να κανει καθολου με τον Πλατωνικο Ερωτα που είναι πηγη εμπνευσης για τους καλλιτεχνες και τους Ποιητες.

Τοτε η φαντασια μας ανικανη να εξωτερικευτει και το εγω μας ντροπαλο να εμφανιστει να επδιωξει μια σχεση, αρχιζει το stalking μεσα στο fcb και τα άλλα social media, ανοιγοντας το δρομο στον αυτισμο, την τρελα και την απελπισια.
Εκει ακριβως οι άντρες είναι πρωτοποροι σ αυτό το stalking, αλλα το δικο τους stalking ειχε να κανει με τις porno ταινιες για να αποφευγουν τις συναισθηματικες δεσμευσεις και υποχρεωσεις που προεκυπταν απ το sex με το θηλυκο…

Εξ αλλου η Αφροδιτη ειχε και ένα παιδι με το Διονυσο.
Αληθεια υπαρχει θεος που δεν του εβγαλε τα ματια ?
Με τον Ερμη εκανε τον Ερμαφροδιτο.
Το παιδι με το Διονυσο ονομαζοταν Πριαπος, και στην ελληνική μυθολογία ο Πρίαπος ήταν θεός της γονιμότητας, προστάτης των αγροτικών ζώων, των φρουτοπαραγωγών φυτών, των κήπων και των ανδρικών γεννητικών οργάνων.Οπως βλεπετε ειχε αποψη η Αφροδιτη και για τα ανδρικα γεννητικα οργανα.Η ιδια καθόριζε τι ακριβως ηθελε απ αυτά.
Πάντα προτιμουσε του Αρη.

Όπως καταλαβαινετε όλα αυτά φαινονται απ το ωροσκοπιο μας, αρκει να ξερει καποιος όχι μονο καλα Μυθολογια, αλλα να την εχει ερμηνευσει κυριως ψυχολογικά.
Και για να επανέλθουμε στον αυτισμο, στις εκλειψεις και στις αναδρομες πορειες της, δειχνει όλα τα παραπανω προσωπα της γι αυτό και ολη αυτή την περιοδο, κανενας δεν υπαρχει που να μην εχει προβληματα σχεσεων μεσα στην οικογενεια του, μεσα στους ερωτες του, ειτε κατά φαντασια ειτε στην πραγματικοτητα.

Εχω απ την αρχη του χρονου που σας επισημαινω ότι εφετος ενας Αρης αναδρομος στον Σκορπιο και τον Τοξοτη, οπου απο εκει εχει περασει ήδη ο Κρονος, θα φερνει στην επιφανεια, τη διαμαχη των πιο σκληρων αντιθετων της Αφροδιτης, που οδηγει σε τρελα αρκετες φορες, και ακομα η παρουσια του Χειρωνα στους Ιχθεις, στο ζωδιο της εξαρσης της κανει ακομα χειροτερα τα πραγματα.

Η Αφροδιτη μισει την Σεληνη και το ξεπουλημα που κανει για την ασφαλεια της, μισει τον Κρονο, γιατι παντα στη μνημη της είναι μια τιμωρια που εχει υποστει ο πατερας της ο Ουρανος, γιατι μισει τη συνθεση της κοινωνικης ασφαλειας και σειρας όπως την επιθυμει ο Κρονος, μισει τα ufo και τα alien, μισει τα υβριδια όπως είναι οι Κενταυροι, μισει τον Κενταυρο Χειρωνα, εχει δικα της υβριδια που αναγνωριζει όπως ο Ερμαφροδιτος, μισει την ασχημια, και αγαπαει τους τροβαδουρους που υμνουν το γιο της τον Ερωτα και στο τελος τους χαριζει το μεγαλυτερο της δωρο που είναι η Αρμονια, η μονακριβη της κορη.

Τους υπολοιπους μεσα στην σεληνιακη ασφαλεια τους, μεσα στην ασφαλεια του υπεροχου σπιτιου τους που ζουν τους οδηγει στο stalking….
αυτες και αυτους θελει να τις τρελανει και να τους φορτωσει με τη μανια του Αρη...

Ποιος να το ελεγε πριν μερικα χρονια, που τα λεγαμε και μας κοιταγαν σαν ufo…
Τουλαχιστον τωρα με καταλαβαινετε, και δεν μας περνατε για ufo…
το παιδι της ειμαι…
Γι αυτό σας αποκαλυπτω τις πιο επικινδυνες αρρωστειες της…
μου το ζητησε η μητερα μου αυτό, πριν πεθανει…
και ηταν 1997 τοτε…
Το παιδι μιας pisces type girl…
μου τα εμαθε η γιαγια μου με τα παραμυθια και τις ιστοριες της
μια pisces woman....
και ηταν τελη 60s τοτε...

γι αυτο βγειτε και μιληστε μου καθαρα...
τι ακριβως θελετε..
η Αφροδιτη αγαπαει την διαυγεια στις σχεσεις και
θελει την επιλογη σας...αν της ξεγλιστρησετε παλι ...
τον Ιουνη θα εχουν εκραγει ολα και μεχρι τον Οκτωβρη
θα τα εχετε δει ολα....
θα σε εχει κανει μαλακα...
απ τη ψυχεδελεια που θα εχει φερει στη ζωη σας...

smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου