Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Αμαλια Μουτουση

εχουμε ξαναπει απο εδω οτι η Αμαλια Μουτουση, οτι ειναι η πιο καλυτερη ηθοποιος της Γενιας της....

μερικα αποσπασματα απν τη συνεντευξη της ....

" Οι άνθρωποι που κουβαλάνε στην τέχνη μία κουλτούρα κι έναν πολιτισμό χρειάστηκε να κλειστούν στον εαυτό τους. Αναγκάζονται να προστατευθούν από μια ασχήμια, διατρέχοντας τον κίδυνο να αποκοπούν από το κοινό και τον έξω κόσμο.

Λαχταρώ να δώσω ενέργεια σ’ αυτό που κάνω. Θέλω να νιώσουν οι θεατές ότι πέντε-έξι άνθρωποι που παίζουν εκεί μπροστά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι εκείνη τη στιγμή, να το πλαισιώνουν και να το επικοινωνήσουν, να το μοιραστούν μαζί τους.

Ξαφνικά σηκώνω το κεφάλι μου και κοιτάζω το φεγγάρι ολόγιομο να ρίχνει χρυσό φως στο νερό. Αυτόματα ένιωσα ένα δέος. Ήταν βάλσαμο στην ψυχή. Από τότε, κάθε φορά που παίζω ένα ρόλο συναντάω αυτό το αίσθημα και αυτήν την ανάταση.

Η Νόρα του “Κουκλόσπιτου” είναι η γυναίκα που προσπαθεί την αγάπη, είναι ερωτευμένη με τον άντρα της, αλλά τελικά συνειδητοποιεί την «αιχμαλωσία» των συνθηκών, ανοίγει την πόρτα και φεύγει. Μέσα από τον ακρωτηριασμό, πραγματοποιεί την αναγέννηση...."

Ακομα περισσοτερο που θυμαμαι το μπαμπα της, απ τα χρονια της εφηβειας μου, ηταν απ τους καλυτερους γιατρους στην Αθηνα, καθε φορα
που τη βλεπω στο διαδικτυο ...smile emoticon heart emoticon

Οσες και πιστοι προσελθετε να παμε να δουμε την παρασταση το "Κουκλοσπιτο"....

Καλη επιτυχια σε ολα σου Αμαλια μου....smile emoticon smile emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου