Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Τhe astrology of midlife and aging .....Time is of the essence! : Tempus Fugit, Carpe Diem.... Crisis of Middle Age : Uranus opp Uranus

Τhe astrology of midlife and aging .....Time is of the essence! : Tempus Fugit, Carpe Diem....
Crisis of Middle Age : Uranus opp Uranus
Σε γενικες γραμμες τα παιδια που εχουν γεννηθει αναμεσα στα χρονια 1970-1975, δοκιμαζουν με τον έναν ή τον άλλο τροπο αυτό που ομομαζουμε το πιο συγκλονιστικο transit της ζωης μας ,
uranus opp uranus.
Ιδιαιτερα αυτά τα παιδια αναμεσα σε 1971-1973, βρισκονται στο peak της δραστηριοτητας αυτου του transit.Ολες οι γενιες το εχουμε δοκιμασει νωριτερα, αλλα σ αυτή τη γενια παιδιων τα πραγματα είναι πιο “βεβαρημενα” εξ αιτιας του μακροχρονιου Uranus square Pluto, που τεινει να δωσει διαστασεις μιας τρομακτικης επιδημιας και ενός δραματος στις ζωες τους…
To αρθρο αφορα και ολους οσους και οσες ανηκουν αναμεσα στις ηλικιες των 34-60 γιατι μπορουν να εχουν την ευκαιρια να δουν τι ερχεται στη ζωη τους και τι οι υπολοιποι εζησαν.
H αντιθεση του Ουρανου στη γενεθλια θεση του, είναι το πιο σημαντικο μεταβασης για τον καθενα μας και τη καθεμια, στη διαρκεια της ζωης του.
Ειναι στην κυριολεξια ένα μεσο σημειο στην ζωη καποιου, οπου κρισιμα προσωπικα θεματα πρεπει να αντιμετωπισθουν και η αλλαγη που θα υλοποιηθει για την προσωπικοτητα, αποβλεπει να αυξηθει και να ευημερησει.
Ατυχα δεν υπαρχει τιποτε το ευγενικο γυρω απ αυτό το transit του Uranus, και οι εμπειριες που αντιμετωπιζονται την περιοδο αυτή, εχουν έναν τροπο να αφηνουν οριακα εκπληκτη, σοκαρισμενη και ανισορροπη οποιαδηποτε ιδιαιτεροτητα.
Είναι σχεδον σαν να σοκαρεται η προσωπικοτητα, και να τρανταζεται με ένα ειδος ενημερωσης οτιδηποτε και να σημαινει αυτό.
Στα χρονια της αντιθεσης του ουρανου οι προσωπικες και οι οικογενειακες σχεσεις περνανε μια περιοδο οριακης εντασης, οι οποιες μπορει συχνα να είναι το αποτελεσμα ενός ολοκληρωτικου σπασιματος από τα προσωπα ή τους ανθρωπους που ενδιαφερεται καποιος περισσοτερο.
Συνηθως ενας γαμος, ακομα και αυτοι με τις καλυτερες προυποθεσεις που εγιναν στο παρελθον, αγωνιζεται σκληρα αβοηθητος και πεφτει επανω στα βραχια, γι αυτό και ερχονται βροχη τα διαζυγια αυτή την περιοδο.
Συνηθως ένα νέο σπιτι σε περιμενει για να μεινεις, και οι οικογενειες των ριζων σου κανουν ότι περναει απ το χερι τους όχι μονο να μην σε βοηθανε, αλλα να επιταχυνουν μια ωρα νωριτερα ότι διασπαση και διαλυση σε περιμενει.
Εαν καποιος απ τους γονεις σου είναι ουρανιος ή υδροχοος βρισκει την ευκαιρια να παρει την εξουσια στα χερια του, απ αυτή που εσυ χανεις, για να σου διαλυσει περισσοτερο ότι εχεις κτισει με κοπο μεχρι εκεινη την περιοδο.
Κανενας γονιος δεν σε βοηθαει για να γλυτωσεις το διαζυγιο σ αυτή τη φαση.Και αν υπηρχε τετοιος γονιος εχει πεθανει.Γι αυτό και μολις πεθαινει καποιος γονιος όταν βρισκεσαι στη φαση της Uranus opposition στη natal θεση του Uranus σου, όλα τα δαιμονια βγαινουν εξω απ την παραδοση του οικογενειακου σου δεντρου για να σου διαλυσουν ότι δημιουργικο εχεις κανει μεχρι εκεινη τη στιγμη.
Συμβαινει σε ολες ανεξαιρετως τις οικογενειες, και οσο απροετοιμαστος εισαι και ζεις σε ροζ κοσμους τοσο μεγαλυτερο το shock είναι αυτό που δεχεσαι.
Εκει ακριβως μπορει να υπαρξουν τρομακτικες ευκαιριες για σενα.Νεοι ανθρωποι μπαινουν στη ζωη σου, γιατι η ζωη σου ανηκει στον Κοσμο πια και όχι στην οικογενεια που σε μεγαλωσε.
Καμια οικογενεια δεν θελει το καλο των παιδιων της όταν διανυεις μια τετοια φαση, όταν διανυεις αυτή τη φαση.
Και εκει ακριβως μπορει να υπαρξουν ευκαιριες ακομα και στα επαγγελματικα σου.Αυτες τις ευκαιριες προσπαθει να σου κλεψει η οποια οικογενεια που ανηκεις, ριχνοτας σε οσο μπορουν πιο πολύ στον κατω κοσμο.
Και αν εισαι σε γαμο κάθε προσπαθεια της οικογενειας των ριζων σου, αποβλεπει ασυνειδητα πως θα σου διαλυσει αυτό το γαμο, ιδιαιτερα αν εχεις προβαδισμα στις κοινωνικες εξορμησεις.
Οποιο και να είναι το πραγματικο σεναριο, το συναισθημα είναι ότι ο δρομος καποιας.καποιου είναι ότι εχει ξαφνικα ελθει σε ένα αποξηραμενο τελος που καθιστα αναγκαια μια επανεκτιμηση του χαρτη της ζωης του πριν βρει μια νεα σειρα να ακολουθησει.
Η λιγότερο ενδεδειγμένη πολιτική είναι να συνεχίσει καποιος/καποια απτόητος, αγνοώντας όλα τα προειδοποιητικά φώτα, το οποίο έτσι αναπόφευκτα αυτή η πολιτικη οδηγεί σε μια μετωπική σύγκρουση με ένα σταθερό αντικείμενο.
Σαφώς, η πιο ευπροσάρμοστη πολιτικη είναι, όσο περισσότερο μπορεί να αφήσεις ολο το γνωστό που συμπεριφερεσαι και να αναζητήσεις το δρομο το λιγοτερο ταξιδεμενο, τοσο περισσότερο το τραύμα μπορει να ελαχιστοποιηθει.
Ακομα πιο απειλητικο στη ζωη σου είναι ότι σε γειωνε και σε σταθεροποιουσε στη ζωη σου μεχρι αυτή τη στιγμη.
Αν εχεις σχεδιασει και προβαλλει την κοινωνικη επιτυχια στον/στην συντροφο σου τοσο πιο μεγαλύτερη προδοσια σε περιμενει.
Ακριβως γιατι οποιος και οποια να είναι ο συντροφος σου, ποτε δεν θα ειχε αισθανθει ελευθερια στη ζωη του με τις προσδοκιες και τις συνεπακολουθες απαιτησεις που προκυπτουν απ αυτές τις προσδοκιες , που ειχες απ αυτόν μεχρι αυτή τη στιγμη.
Γιατι σ αυτή τη φαση δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τον οποιο συντροφο σου σαν μια μαριονετα των δικων σου ασυνειδητων οδηγων.
Και οσο η αφελεια του να πιστευεις ότι εχεις καλες προθεσεις μεσα σου, τοσο μεγαλυτερη η τραγωδια και ο πονος που θα σε περιμενει…
Και γιατι Uranus στο χαρτη σου σημαινει εκει που η ζωη σου είναι περισσοτερο και περισσοτερο shattered.
Τωρα αν ερμηνευεις αλλιως τον Ουρανο στον χαρτη σου, με το πώς η ζωη σου θα σου αρεσε να είναι, μια ματια στο υπεροχο βιβλιο της Liz Greene, the art of stealing fire, θα σε κανει να νιωσεις ότι δεν ξερεις τι ακριβως σημαινει απροσδοκητο στη ζωη σου.
Και τοτε η ευκαιρια που εχεις θα είναι τρομακτικη απ την άλλη.
Πρεπει να δεις τι ταλέντα εχεις ανεκμεταλλευτα, τα οποια εχουν χαραμηθει στις προβολες σου μεσα στην οικογενειακη σου ζουγκλα που την ονομαζες θαλπωρη μεχρι τωρα.
Πριν γινουν όλα αυτά, ηδη εχεις νιωσει το transit Pluto square natal Pluto το οποιο σε εχει κανει να νιωσεις τη σιχαμαρα της σεξουαλικης και συναισθηματικης σου ζωης ή την αηδια για την οικογενεια που καταγεσαι, .ή την αηδια της οικογενειας που εχεις δημιουργησει.
Ολοι οι αστρολογοι που ασχολουνται μ αυτά τα σοβαρα θεματα της μεταβασης προσδοκουν ότι με τετοια transits ανοιγονται ευκαιριες για να πας καλυτερα.
Λαθος τραγικο λαθος και για τις συμβουλες που δινουν γιατι υπαρχει μια δεκαετια στη ζωη μας, αναμεσα σε 40-50, που δεν υπαρχει κανενας και καμια στη ζωη σου.Το Συμπαν εχει ανοιξει τους ασκους του Αιολου και σε δοκιμαζει αν ολο αυτό που εχει επιτευχθει στη ζωη σου μεχρι αυτή τη στιγμη μπορεις να το βαλεις σε μια νεα συνθεση, σε μια νεα σειρα.
Γι αυτό και τα transits Saturn και Neptune που ακολουθουν συνηθως φερνουν περισσοτερο δυστυχια,αποχωρισμο κάθε ειδους και χασιμο της πιστης σου και της αυτοπεποιθησης σου, τα οποια δοκιμαζονται σαν συνεχεις προδοσιες απ τους συνεργατες σου μεχρι εκεινη τη στιγμη.
Η Συναισθηματικη Ομιχλη και ο ναρκισσισμος είναι ότι χειροτερο προκυπτει με αποτελεσμα να αναζητας Σωτηρια σε μια ψευδαισθηση οασης μεσα στην ερημο των σχεσεων που ζεις.
Με βαση όλα αυτά, δεν υπαρχει άλλος δρομος, παρα μονο ο λιγοτερο ταξιδεμενος που εχεις κανει στη ζωη σου…αφενος,
και αφετερου πρωτη φορα στη ζωη σου βλεπεις τοσο καθαρο τοπιο μπροστα σου, όπως ακριβως είναι η ζωη.
Τι ακριβως όμως φοβασαι ? Η διαλυση και οι διασπασεις στη ζωη σου είναι συναρτηση οσων μεγαλυτερων ψευδαισθησεων ειχες γι αυτους που ηταν διπλα σου, που δυστυχως συμπεριλαμβανονται και οι γονεις σου…
Αν θυμαται καποια/καποιος ότι η εμπειρια στις ζωες μας, δεν είναι αυτά που μας συμβαινουν αλλα ο τροπος που αντιδραμε σ αυτά που μας συμβαινουν, δεν εχει να φοβηθει τιποτε.
Γιατι υπαρχει και χειροτερο σεναριο : καποιος να εχει γεννηθει με original strong Uranus στο χαρτη του και να τα ζει και να τα ξερει από τοτε που γεννηθηκε ενστικτωδως όλα αυτά….
Και τοτε να τον μαχαιρωνουν πισωπλατα με μεγαλυτερη λυσσα οι μεχρι τοτε οικειοι του.
Όπως η αφεντια μου…
Αλλα ουτε τοτε εχεις δικαιολογια.Γιατι οι ανθρωποι αναβουν προειδοποιητικους προβολεις και στα ξερνανε αυτά που θα σου κανουν.
Αρκει να εχεις αυτια να ακους…
Το δικο μου Uranus opp Uranus ειχε μονο μια προειδοποιηση, κατά τη διαρκεια μιας ταινιας που εβλεπα : τωρα ξερω τι θα σου κανω, γελωντας, ακουσα…
Ηταν αρκετο όμως να με γλυτωσει απ το εμφραγμα που μου ετοιμαζαν ολοι και ολες…
Αλλα ειχα μαθει να ακουω και να βλεπω καθαρα…
Η my own stealing fire απ το συλλογικο τους matrix ειχε ανοιξει απ την προηγουμενη περιοδο μου ενδεχομενα και δρομους τετοιους, που χανοντας ολους εκεινους τους ανθρωπους βρεθηκαν καινουργιοι ετοιμοι στους ρολους που διαδραματιζαν οι παλιοτεροι.
Γιατι υπάρχει και κατι άλλο : οσο νιωθουν οι οικειοι σας ότι τους εχετε κλεψει κατι που εχει ανεβασει την ευτυχια σας στα υψη, τοσο μεγαλυτερη η λυσσα να σας ανατρεψουν.
Εχετε μπροστα σας ένα Προμηθεικο συνδρομο, και την τιμωρια σας απ τους υπολοιπους, επειδη αυτοι νιωθουν θεοι και εσεις τους εμποδιζετε να το νιωθουν με τις πραξεις σας και τα λογια σας.
Τωρα ειστε εσεις ο Προμηθεας και ξαναδημιουργειτε τη δικη σας σειρα της ζωης που θελετε.
Που μπορει να μην την εχετε καθαρα και ορατα μπροστα σας,
αλλα ο Προμηθεας ειχε και έναν αδελφο που τον ελεγαν Επιμηθεα.
Ο Προμηθεας δειχνει την διαισθητικη σου ικανοτητα για μια εκ των προτερων γνωση σου για κατι.Και ο Επιμηθεας δειχνει αυτό που θα σχηματοποιηθει στο τελος.
Ποτε δεν ξερεις τι θα προκυψει οριστικα, αλλα εάν δεν εχεις έναν οραμα για το που θα πας, δεν προκυπτει τιποτε στο τελος, πλην της καταστροφης σου απ την κατά μετωπο συγκρουση με σταθερα ακινητοποιημενα αντικειμενα…
Ολοψυχα, μακαρι να καταλαβαινετε μεχρι την τελευταια λεξη τι ακριβως σας γραφω…
Και απ την άλλη είναι μετουσιωμενη ολη η προσωπικη μου εμπειρια με έναν συμβολικο τροπο από μια τετοια μεταβαση που ειχα στο αντιστοιχο σταδιο της ζωης μου...
Και τοτε μπορει το τραυμα σας να είναι πολύ μικροτερο, γιατι ουτως ή αλλως η πληγη εχει ανοιξει…
Καλημεραααααα smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου