Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

New moon in Aquarius 8/2 : from the wrong side

New moon in Aquarius 8/2 : from the wrong side 

Την Δευτερα 8/2 και ωρα 1640 ωρα Ελλαδας, πραγματοποιειται η Νεα Σεληνη στο ζωδιο του Υδροχοου που οι κυβερνητες του είναι ο Κρονος και ο Ουρανος που στο μεταξυ τους τοξο, μια γωνιακη αποσταση περιπου 120 μοιρες, συμπεριλαμβανουν τα παντα μεσα εκει πλην του Αρη και του Δια.
Η νεα Σεληνη πραγματοποιειται στις μοιρες του face που εχει κυβερνητη τον Αρη και στο term που εχει κυβερνητη τον Δια.
(Συμφωνα με τον Πτολεμαικο πινακα ).

Αρα μια ολοκληρη περιοχη της ζωης μας που κυβερνιεται από Κρονο και Ουρανο, οι πρωταγωνιστες των εξελιξεων θα είναι Διας και Αρης.
Το ονειρο του Δια μας εχει μια ευκαιρια να πραγματοποιηθει μεσα απ τον προσωπικο μας οδηγο του Αρη μας.Αυτα ως αναφορα τη γεωμετρικη φωτογραφια της ουρανιας ταπετσαριας.

Στην πραξη προσπαθωντας να αποσυμβολισουμε ορισμενα θεματα της ζωης μας, που εχουν βαλτωσει, είναι η πρωτη φορα τοσο καθαρα που μας παρακινει ο ουρανος να βγουμε στη δραση να γειωσουμε ονειρο με ανταμοιβες που ουτε θα μπορουσαμε να φανταστουμε.

Πριν όμως μπουμε σε έναν χορο αισιοδοξιας χωρις βαση, καλο είναι να αναλυσουμε ορισμενα σημεια του χαρτη της Νεας Σεληνης, για να εχουμε μια στοιχειωδη στρατηγικη.

Εχετε καταλαβει νομιζω, ότι καμια ορθολογικη προσεγγιση δεν εχει βρει στοχο στους αγωνες μας και τις προσπαθειες.Συνεπως είναι η ωρα να τα δουμε και απ την λαθος πλευρα τους, συμφωνα με την λογικη του σωστου και του λαθους, καλυτερα μ αυτό που εννοει η κοινωνια κανονες συμβατικοτητας.
Κανενα σκεφτικο δεν υφισταται στους κυριαρχους τροπους αναλυσης που να μην εχει έναν προσανατολισμο συμβατικοτητας.

Ειδατε όμως τιποτε δεν προχωρησε, ειμαστε στα ιδια και τα ιδια με ένα κυριαρχο μοτιβο : υπηρετουμε ολους και ολες αυτους που δεν εχουν καμια διαθεση να συνεισφερουν το μεριδιο τους στην κριση, γιατι οι υπολοιποι είναι «γατζωμενοι» σ αυτό που σου εχουν αρπαξει ή κλεψει.Μα πως μπορει να συνεχιζεις με τη λογικη να πεισεις αυτους που δεν την χρησιμοποιησαν ποτε στις συναλλαγες σας.
Συνεπως το προβλημα το εχεις εσυ, γιατι η λογικη σου εχει γινει rigid και περιορισμενη εξ αιτιας της συμβατικοτητας που διεπει το σκεφτικο σου στην πραγματοποιηση.

Ετσι ας τα δεις απ τη λαθος πλευρα τα πραγματα.
Εχοντας εντοπισει ολο το λαθος της αλλης πλευρας, αρχιζεις και το υιοθετεις και εσυ στην συμπεριφορα σου.Αρχιζεις και παιζεις και εσυ μ αυτό το style παιγνιδιου.Αυτο στην αθλητικη γλωσσα λεγεται αιφνιδιασμος.Αρκει βεβαια να αρχισεις να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου μεσα στα πλαισια της αντισυμβατικοτητας, μια ματια απ τη φιλοσοφια των πιο bohemian and underground types.Ο κρονος στον τοξοτη ευνοει την εξερευνηση των εναλλακτικων δρομων προσεγγισης και ο Ουρανος απ τον Κριο θα προσωποποιηθει εξ αιτιας ενός finger of god που εχει με Αρη και Δια.

Είναι αληθεια ότι με ολο αυτό, υπαρχει ενας κινδυνος διασπασης ολων των σχεσεων.

Αλλα όμως ποσο καιρο εχεις ακομα σκοπο να εισαι μεσα στην αδρανεια της φυλακης σου και το αυταρεσκο της ορθολογιστικης σου ματαιοδοξιας που σε εχουν κανει ένα θυμα, του να μην εισαι ο εαυτος σου.

Αποτι θα νιωθετε και θα βλεπετε ο καθενας εκει εξω λεει : το «μακρυ του και το κοντο του» κανοντας συντριμια οτιδηποτε το προφανες και γελοιοποιωντας οποιονδηποτε συμβατικο τροπο συμπεριφορας.και ετσι κανουν παντα αυτό που θελουν στο τελος.
Εσυ εχεις χασει που εισαι ο πιο λογικος και αυτοι βρηκαν μια ακομα ευκαιρια και στο αρπαξαν.Επειδη εσυ παιρνεις σαν δεδομενα αλλα πραγματα στο μυαλο σου.Η διαφορα μας είναι και αυτοι εχουν αλλα δεδομενα στο δικο τους μυαλο.

Εχει ελθει η ωρα να ξεφορτωθουμε και να πουλησουμε ότι ψυχικο τοξικο αποβλητο εχουμε κληρονομησει όλα τα χρονια της κρισης.Αλλιως το μελλον προδιαγραφεται σκοτεινο και ζοφερο.
Για να γινει αυτό πρεπει να επανεκτιμηθει το συστημα των αξιων μας. Ολοκληρο και να μην θεωρησουμε τιποτε δεδομενο φιλτραροντας το απ τις λογικες μας επεξεργασιες.

Γιατι δηλ. να εργαζεται ακομα κατι που λειτουργουσε εως το 2007.
Εχουν γινει απειρες σεισμικες δονησεις από τοτε και τιποτε δεν είναι πια το ιδιο.Ειμαστε στην φαση εκεινη που δεν εχουμε μπει στα σπιτια μας επειδη οι μετασεισμοι συνεχιζονται με την ιδια ενταση, ειμαστε ακομα στα παρκα και εχουμε γνωριστει και μιλησει με ανθρωπους που ουτε φανταζομασταν.
Μπηκαν ξαφνικα στη ζωη μας.

Η αληθεια είναι ότι αυτό είναι ένα αρκετα πολιτισμικο shock για τους ανθρωπους με σφικτες αμυνες και συμβατικο τροπο σκεψης.Ομως οι εχθροι μας πια δεν βρισκονται εξω, όπως νομιζαμε πριν το 2007.Ειναι μεσα στο ιδιο μας το σπιτι και ακομα χειροτερα μεσα στη Ψυχη μας και μας κατατρωνε τα σωθικα μας, όπως οι αρουραιοι και τα τρωκτικα.

Τι είναι λαθος τελικα ?

Είναι λαθος ότι δεν μπορουμε να τα δουμε απ τη λαθος πλευρα τους τα πραγματα.

Τα βλεπουμε όπως θα θελαμε να πιστευουμε ότι είναι.Και ότι πιστευουμε ότι είναι σωστο είναι διαμορφωμενο στη βαση του πως εχει διαμορφωθει ενας συμβατικος τροπος συμπεριφορας των «οφειλε και θαπρεπε».

Εάν θελεις να επιτυχεις κατι, αυτος ο μηνας της Νεας Σελήνης είναι ευκαρια να το κανεις, με την προυποθεση του ποσο το θελεις.
Δεν υπαρχει άλλη ευκαιρια, να παρεις αυτό που θελεις απ τη φαντασια που σου εφερε τον τελευταιο χρονο το τετραγωνο Κρονου και Ποσειδωνα που σε εκανε να αρχιζεις να ζεις αναμεσα σε δυο κοσμους.
Αυτον της πραγματικοτητας που εχεις κτισει με τεραστια υπομονη και θυσιες και ενος αλλου που αφησες εξω απ την πραγματικοτητα αυτή.
Αυτον των ονειρων και της μεγαλης χαρας που εχεις να νιωσει πολλα χρονια πριν.
Τι είναι λαθος τελικα.

Το λαθος είναι ότι δεν επιτρεπεις να εισαι μεσα στα λαθη, τα οποια εν τελει είναι τα πιο ανθρωπινα σε σχεση με μια ιδανικη συμπεριφορα που απαιτεις, και εγινε ολη η ζωη σου λαθος για τις αναγκες του αληθινου σου εαυτου.

Ακομα και αν συνεχισεις το ιδιο μοτιβο, η επομενη νεα σεληνη θα σε βρει στις εκλειψεις της χρονιας και με Αρη στον Τοξοτη και θα σου παρει και τα υπολοιπα που διεκδικεις απ τους ανθρωπους με λαθη συμπεριφορων.

Και εκεινη η αντιθεση αναμεσα στο Δια και τον Χειρωνα, χρωμα της επερχομενης νεας σεληνης σου τονιζει ακομα περισσοτερο το γεγονος ότι οι δικοι σου ανθρωποι δεν ζουν με τις δικες σου υψηλες προσδοκιες και αυτό σου αιτιολογει έναν πονο.Και καποιες φορες αυτος ο συναισθηματικος πονος γινεται αβαστακτος.Και λοιπον ?
Ποτε ζουσαν ακριβως…
Εσυ ζουσες εχοντας υψηλες ελπιδες προσδοκιας γι αυτους.
Εσυ συμπεριφεροσουν ορθοδοξα σε τετοιο σημειο που σε περνανε για φανατικο αυτης της ορθοδοξιας σου.

Και είναι αρκετα απλο : παρε λιγο χρονο και αρχισε να διαλογιζεσαι τις εμπειριες σου.Θα τρομαξεις απ το ποσα λαθη θα δεις επανω σου.Οταν τα δεις θα αρχισουν οι εμπνευσεις που θα σε οδηγησουν του τι πρεπει να κανεις.
Γιατι τωρα μπορει να μην ξερεις τι θελεις ακριβως….
αλλα ξερεις τι δεν θελεις και αυτό είναι το πιο σημαντικο που εχεις αποκομισει ολη αυτή την περιοδο.
Και ακομα ξερεις ότι ζεις αναμεσα σε δυο κοσμους που είναι τοσο αναγκαιοι στη ζωη σου.

Μην αρχιζεις πολωση τι είναι πιο σημαντικος για σενα.Και οι δυο είναι.

Είναι ετσι ? Τοτε αρχιζεις και μαθαινεις την τεχνη να ανοικοδομεις γεφυρες.
Και μετα σταθεροποιεις αυτές τις γεφυρες με οποιονδηποτε τροπο.

Να θυμασαι όμως ότι εχθροι σου πια είναι ολοι και ολες αυτοι που θα προσπαθουν να σου τις γκρεμισουν.Γιατι στον πολεμο που συνεχιζεται ο εχθρος ανατιναζει τις γεφυρες ανεφοδιασμου σου.
Είναι ευκαιρα να το διαλογιστεις αυτό τωρα και να προχωρησεις στον αιφνιδιασμο με μεγαλυτερη ταχυτητα και αποφασιστικοτητα.
Όταν θα μπουν οι εκλειψεις θα είναι πιο αργα, επειδη τα δαιμονια θα εχουν βγει εξω και θα εχουν στησει party….

Blessings για τα καλυτερα….με τις ευχες της Εκατης για μια ομορφη Κυριακη…

smile emoticon heart emoticon heart emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου