Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Saturne square Neptune-Uranus in Aries-Mars retrograde in Scorpio-Sagittarius : the view of the world changes forever …

Saturne square Neptune-Uranus in Aries-Mars retrograde in Scorpio-Sagittarius : 
the view of the world changes forever …

Ο Πλανητης Ουρανος συμβολιζει όπως εχουμε ξαναπει την collective animus, ο ενας ή μια μεσα στους πολλους, ένα ειδος ρεζερβουαρ δημιουργικης ενεργειας, εκεινο το Συλλογικο αρχειο απ το οποιο μπορεις να ανατροφοδοτησεις τον Αρη σου, την πιο προσωπικη εκφραση του animus, προκειμενου να αγωνιστεις και να επιτυχεις πραγματα.
Μεχρι τα τελη Σεπτεμβριου ο Αρης θα παιζει εξ αιτιας της αναδρομης εφετεινης του πορειας σε δυο ζωδια :αυτό που τωρα ταξιδευει στο Σκορπιο και εν συνεχεια στο ζωδιο του Τοξοτη.
Φανταστειτε και τις τεσσερις εκλειψεις που θα γινουν το διαστημα αυτό.

Απ την άλλη εχουμε ξαναπει ειμαστε ακομα στα παρκα, εξω απ τα σπιτια μας, λογω των τρομακτικων σεισμικων δονησεων του Uranus square Pluto.Δεν εχουμε μπει μεσα σ αυτά για να καταγραψουμε τι ακριβως εχει συμβει.

Ειμαστε αναμεσα σε δυο κοσμους, όπως καταλαβαινετε, και ο ενας από αυτος είναι εκεινος που μαθαμε ότι εχουμε ανοικοδομησει για τον εαυτο μας όλα τα προηγουμενα χρονια.Και ο άλλος που μοιαζει λιγο ονειρικος με μια θαμπαδα σαν την ομιχλη που δημιουργει μια θολουρα στη σκεψη.
Σε καποιες στιγμες νιωθεις όμως όταν ο χρονος σε ακινητοποιει στο δευτερο κοσμο, μια μυστηρια ομορφια να αναδυεται κατι που ποτε δεν ειχες σε ολη σου τη ζωη, και για πρωτη φορα βρισκεται τοσο κοντα σου.
Αλλες φορες σε πανικοβαλλει γιατι βρισκεσαι σε αχαρτογραφητα τοπια και με δεδομενο τις σεισμικες δονησεις που συνεχιζουν να επιμενουν σου δημιουργουν αρκετες φορες πανικο, τρομο, φοβο με υστερικες εξαρσεις καποιες άλλες φορες….

Όπως θα καταλαβατε τα παραπανω αφορουν το Saturn square Neptune, που τεινει να γινει ένα ειδος ρουφηκτρας της ενεργειας σου, και δεν εχεις ορεξη για κανενα project να τρεξεις...
Γιατι η Ποσειδωνια λαχταρα και η Λυτρωση που σου υποσχεται ολο αυτό εχει ακουμπησει για πρωτη φορα τοσο κοντα την καρδια σου.
Ομως συνεχιζει και ο Χειρωνας να ταξιδευει στα ιδια συμπαντικα νερα με τον Ποσειδωνα.Και αυτος ζουσε στη Μυθολογια, σε σπηλιες.
Καρδια και σπηλια πρωτη φορα με έναν μυστηριο τροπο συναντιουνται….

Υπαρχει ακομα σε κάθε ανθρωπινο οργανισμο ένα κύριο αιμοφόρο αγγείο που πηγαίνει κατευθείαν στην καρδιά....
και ονομάζεται vena cava και το οποίο σημαίνει σπηλιά ή κάτι το κενό ή το κούφιο....
αλλά η λέξη vena σημαίνει και μια ροπή και που επίσης μπορεί να σημαίνει και κλίση ...
και η καρδιά σημερα μ αυτό τον Διονυσιακο χορο που κανουν οι θεοι και οι θεες στο Συμπαν μπορεί να είναι μια σπηλιά, όπου όλες οι πίκρες και χαρές κατοικούν....
αλλά και τα πιο σκληρά ένστικτα....
και κάπου εκεί μέσα μπορεί να είναι κλειδωμένο και το inner child σου....
που κραταει σφικτα ένα μυστικο σου.
Ενα μυστικο που κρυβει την αληθεια που σκεπασες απ τον εαυτο σου, τοσα χρονια για να επιτυχεις στοχους που θα σε εδραιωναν πιο γηινα.

Αυτό πια δεν υφισταται με τοσους σεισμους.Ηρθε η ωρα να κρινεις ποσο μεριδιο αληθειας αυτου του μυστικου μπορεις να βαλεις στη ζωη σου.ο Χειρωνας στους Ιχθεις και ο Πλουτωνας απ τον Αιγογερω, τοξινωνει αρκετα αυτην αληθεια εξ αιτιας των χρονων που την εκρυβες και ετσι ο κινδυνος του πως θα πεσει στα προσωπα των αλλων, μοιαζει με χημικα αποβλητα.
Επειδη και οι αλλοι ζουσαν στα συννεφακια της ψευδαισθησης της ευτυχιας τους, απ το να πιστευουν ότι εκει θα εισαι για παντα….
να τους υπηρετεις και να τους φουσκωνεις για να συμμετεχουν στη ζωη με μεριδια μεγαλυτερα απ το δικο σου αγωνα.

Οι διαμαχες και οι εμφυλιοι που θα ξεσπασουν όταν ξαφνικα συνειδητοποιησουν αμφοτερες πλευρες την illusion land που ζουσαν.
Ο Ουρανος με τα ηλεκτρικα του flash θα σου φερνει μπροστα σου, ότι ο Ενας ή Μια απ τους πολλους που συμμετειχες, οποια ομαδα και αν είναι αυτή, ότι αυτοι οι πολλοι σε ειχαν και σε θελουν υπηρετη τους.
Και εσυ το βιωνες προσωπικα ολο αυτό σαν ένα προσωπικο μεγαλειο.

Δεν ισχυριζομαι ότι ολο αυτό είναι ετσι ή αλλιως.Και τα δυο ισχυουν επειδη στην Ουρανια Διασταση δεν υπαρχει διαμαχη στα επιμερους τμηματα του ολου η της ομαδας.Αυτο που ενδιαφερει είναι η λειτουργικοτητα ολου του συστηματος.
Ελα ντε που αυτό είναι για λιγους.
Ο περισσοτερο κοσμος ζει στον κοσμο των τριων διαστασεων, αλλα και αυτό παιζει και δεν μπορει όχι μονο να φανταστει πως υπαρχει το ολο, και η ομαδα, αλλα ταυτιζει αυτά με το τμημα που κατεχει.Ετσι δημιουργειται η πολωση που θα οδηγησει στις αναποφευκτες συγκρουσεις.

Ολοι μας θα ανταποκριθουμε με το ζωδιο του Ουρανου στο χαρτη μας,
που θα δειξει τις ποιοτητες που θα ανοιξει αυτος ο πολεμος και οι συγκρουσεις.

Για παραδειγμα για τη δικη μου γενια με Uranus in Leo, ολο αυτό που συγκρουεται είναι ο τροπος που εκφραζεσαι και η σημαντικοτητα της individual δημιουργικοτητας.
Με τη γενια του Uranus Libra το κλειδι της συγκρουσης βρισκεται στο σεβασμος για τα δικαιωματα του Εαυτου και την ιδια ωρα και των αλλων.
Ενώ για τη γενια του Uranus in Capricorn που είναι τα παιδια μας κυριως, που επισης εχουν transit of Uranus στη γενεθλια θεση τους και μοιαζει σαν εκεινη την κατά μετωπη συγκρουση που κανεις στην κριση της μεσης ηλικιας, αυτό που συγκρουεται είναι η πιο δυναμικη εκφραση της γνησιας εξουσιας.Δηλ. ποιος εχει την πιο γνησια μορφη εξουσιας την οποια προσπαθει να επιβαλλει με τον οποιοδηποτε τροπο μεσα στην ομαδα που κινειται και που νιωθει ενας ή μια από ολους.

Το δυστυχημα ότι αυτά μπορει να είναι κατανοητα εως ένα σημειο, αλλα κανενας και καμια δεν καταλαβαινει ότι η θεση που εχει ο καθενας μας μεσα στους άλλους είναι διαφορετικη, και το μονο που τους απασχολει είναι πως θα «ακονισουν» το δορυ και το ξιφος του Αρη τους το οποιο ηλεκτριζουν απ την ενεργεια του συλλογικου αρχειου που εχουν προσβαση συμφωνα με το γενεθλιο ουρανο τους.

Ενας με ουρανο στο ζυγο απευθυνεται στους αλλους με τους οποιους συγκρουονται με το αισθημα της δικαιοσυνης.Ναι αλλα αν η άλλη πλευρα εχει ουρανο στο σκορπιο, που δεν θα διστασει να γελοιοποιησει οποιαδηποτε μορφη ειλικρινειας, θα τον θεωρησει σαν μια επιβολη ενός αυστηρου τροπου ζωης, επειδη θα βλεπει επανω του μια ελλειψη διορατικοτητας και ευφυιας. Κοκ.

Η πρωτοποριακη ενεργεια που διακρινει τον πλανητη ουρανο σε κανει να βρισκεις πολύ σκληρο να συμμετεχεις με το πληθος των ανθρωπων που θεωρεις εσυ προβληματικους και αυτό θα προσθετει μια αυτοκρατικη συμπεριφορα και μια αυτοδιεκδικητικη σταση σε όλα τα θεματα με τα οποια θα ερχεσαι σε επαφη με την προσωπικη σου αυτοεκφραση.

Και αυτό θα ισχυει και για τους αλλους βεβαια.
Ο Στοχος είναι σαφης απ ολους :πως θα συμβιβαστει η άλλη πλευρα στα δικα τους δημιουργικα οραματα. και ολο αυτά που θα δοκιμασουμε μεσα στο 2016 σαν διαμαχη μεσα στις οικογενειες μας και τις άλλες ομαδες που ανηκουμε, θα οφειλεται στις μεγαλες μας προσδοκιες που εχουν ολοι , του να εισαι εσυ αυτος που περιμενουν να συμμορφωθείς και να καταπνίξεις την ανεξάρτητη προοπτικη σου, υπέρ της ομάδας που ανηκεις ….

Αλλα ακομα και αν επιτευχθει προσωρινα μια καποια νικη σε καποια πλευρα, επειδη προσωρινα η μασκα που φοραμε δηλ. η προσωπικοτητα θα εχει υποχωρησει, την ιδια ωρα αυτή η βαθια εμπνευσμενη ποιοτητα αυτοδιαθεσης που σε διακρινει όχι μονο θα δειχνει την αντιθεση της, αλλα καποιες στιγμες θα ξεσπαει καταστροφικα προς τα εξω…

Γιατι κανενας και καμια δεν μπορει να απαρνηθει το οραμα, του ποιος είναι αληθινα, εκτος και αν εχει αποφασισει να αρρωστησει, οποτε η συγκρουση θα παρει δραματικες διαστασεις.Επειδη κανενας και καμια δεν μπορει να απαρνηθει το δικο του οραμα που τον κανει να νιωθει και να ζει, σε έναν κοσμο πιο φωτεινο και συναρπαστικο, αποτι οι γνωμες των μελων των ομαδων που ανηκει που θα μπορουσαν να του πουν τι είναι πιο σωστο για αυτόν ή για αυτή….

Δεν ξερω τι καταλαβατε…Εγω σε ολη μου τη ζωη αυτή τη διαμαχη εχω.Προσπαθουσαν να εχουν ελεγχο οι ομαδες που συμμετειχα στη διαμορφωση της γνωμης μου.Ποτε δεν μπορεσα να απαρνηθω το οραμα μου.Ακουγα το μεσα μου, τι ηθελε να μου πει..Και οσο πιο θολωμενος φαινομουν στους αλλους τοσο πιο καθαρα ακουγα τη φωνη μεσα μου.Και τοσο πιο alien φαινομουνα μετα στα ματια μας.Γιατι ζουσα παντα σε δυο κοσμους.Οπως ειστε ολοι και ολες εσεις τωρα.

Και οι δυο κοσμοι παντα χρειαζονται γεφυρα.Και αφου μου την εχει απλωσει με την Ασημενια τρυφεροτητα της, για να πηγαινο-ερχομαι, ΤΟΣΟ πιο over the top θα με κανει να θελω να παω….
Αλλωστε αυτό δεν σημαινει ΑΝΘΡΩΠΟΣ : ανω θρωσκω δηλ.βλεπω ψηλα…

Συγνωμη που δεν μπορω να «σερνομαι» σαν τα ερπετα.
my only Uranus energy που είναι αγκαλια τωρα με τον Ποσειδωνια θυγατερα του Ωκεανου των συναισθηματων είναι ακομα πιο σαφης και διαυγης…

Όταν φτανει η ωρα αυτης της Ενεργειας που θα αλλαξει τη ζωη σου, αφου την ισοπεδωσει πρωτα,θα σου βροντοφωναζει σε χορο trance : the view of the world -yet your world-changed forever …
Και τοτε αν ισχυει αυτό στις ζωες σας, δεν γυριζουμε ποτε πισω…
Αλλιως θα μεινεις στηλη αλατος σαν τη γυναικα του Λωτ, στην Παλαια Διαθηκη….

καλημερααααααα smile emoticon heart emoticon
yg : ευχαριστω την Elisavet για τις υπεροχες φωτο του timeline της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου