Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Total Solar Eclipse & Total Neptune

Total Solar Eclipse & Total Neptune 



Και ερχομαστε στο πρωτο Αστρολογικο γεγονος της Χρονιας 

Όπως ξερετε ο Ποσειδωνας βρισκεται στους Ιχθεις, δηλ. στο σπιτι του και είναι ο πιο κυριαρχος πλανητης στην ουρανια σκακιερα…
Όλα αρχιζουν και καταληγουν εκει..
Στις 28/2 κορυφωθηκε η επιδραση με τη συνοδο που εκανε με τον Ηλιο, τον “καταπιε” στην κυριολεξια στα θαλασσινα και ωκεανικα παλατια του…

Και τους βλεπετε πως είναι και τι κανουν ολους και ολες εξω…
Όλα τα εχει η Ουρανια Αγορα : από Υστερια μεχρι Παρανοια και αλλα ομορφα ψυχικα μαργαριταρια…

Αλλα αυτό ηταν ένα ειδος “προθερμανσης” του Ποσειδωνα, όπως λεμε στην αθλητικη διαλεκτο, και όπως ευστοχα o astrologer Carl Boudreau επισημανε.
Να τον Διαβαζετε by the way.

Η προθερμανση αυτή αφορα κυριως την πιο ισχυρη του επιδραση που θα γινει αισθητη στη διαρκεια της Ηλιακης Εκλειψης της 9/3.
Ο Carl Boudreau δημιουργησε έναν πινακα με τα στοιχεια που θα συμβαλλουν να νιωσετε τη μεγαλυτερη ακομα επιδραση του Ποσειδωνα.

Double, Double, Toil and Trouble . .

Την πρωτη δυναμη Του Ποσειδωνα την ειπαμε αφου βρισκεται στο σπιτι του στους Ιχθεις.
Αλλα αυτό που σκεφτηκε ο Carl, είναι ότι η δυναμη του Ποσειδωνας μοιαζει σαν a transformative cauldron.Αυτα τα cauldroms είναι σχηματισμενα με ένα set οψεων του ουρανου, συνηθως στο μεγαλυτερο τμημα του ουρανιου κυκλου.Αυτο θα δημιουργησει ένα δυναμικό πεδίο που συνδυάζει όλες τις ενέργειες που διακινούνται μέσω αυτής της περιοχής αυτου του διαγράμματος, που θα τους καθιστά ρευστούς και είναι δύσκολο να διευθετήσουν το θέμα.
Καλα ολη τη χρονια τι θα κανουμε...
μ αυτο το θεμα θα ασχολουμαστε...

Και ακομα αυτή η διαδικασία ανάμειξης τους, θα τους κάνει πιο ευάλωτους και εξαιρετικά ρευστούς στις ενέργειες του Ποσειδώνα.

Neptune - King of the Hill :

Παντα κοιταμε την εννοια του dispositor σε οποιοδηποτε ουρανιο φαινομενο, εννοωντας ποιος κυβερνητης κυβερναει μια οψη.
Στην προκειμενη περιπτωση η εκλειψη γινεται στους Ιχθεις.
Αρα και Ηλιος και Σεληνη θα εχουν συνοδο σ αυτό το ζωδιο, στα νερα του Ιχθυ και που στην γειτονια τους είναι το σπιτι του Ποσειδωνα.
Αυτό απλα σημαινει ότι το συνειδητο μυαλο καθως και το ασυνειδητο, το συλλογικο και το ατομικο θα είναι βαθια βυθισμενα στην ενεργεια του Ποσειδωνα. Θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς μια πιο ισχυρή και πιο ανόθευτη Ποσειδώνια επιρροή από οτι θα ζήσετε κατά τη διάρκεια της ολικής ηλιακής έκλειψης τον Μάρτιο.

A Deck of Wild Cards

Εν ολίγοις στις 9 Μαρτίου, θα βιώσουμε τις συνέπειες των δύο πολύ ισχυρων γεγονοτων που συμβαίνουν μαζί: μια συνολική ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς και μια σημαντική αύξηση της Neptunian ενέργειας.
Η Ηλιακη Εκλειψη ως συνήθως, θα σπάσει τους δεσμούς μας με το παρελθόν, και θα διευθυτησει κάποια καρμικά χρέη απ το παρελθον.
Ο Ποσειδώνας εν τω μεταξύ θα είναι αποδυναμωσει ή θα διαλυσει πλήρως την προσήλωση μας στον κόσμο όπως τον ξέραμε, και την χρησιμοποιουσαμε αυτη την προσηλωση όπως μας αρεσε.
Ο Ποσειδώνας θα μας απελευθερώσει για να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα για το μέλλον, ειτε ειμαστε ετοιμοι ειτε όχι.
Θα μας εμπνεύσει επισης και με νέα οράματα για το μέλλον.
Οι συνδυασμένες επιδράσεις της έκλειψης και της έκρηξης της Neptunian ενέργειας είναι να δημιουργήσει ένα σαφές χάσμα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, ένα σημείο καμπής.
Το ερώτημα είναι, ποια κατεύθυνση θα παρει ο κοσμος και
“o κοσμος” μας όπως θα γυρίσει και μετά από τις 9 του Μάρτη;

Where to from Here

Ο Βόρειος Δεσμός και με τον Δία στα μεταβλητά Παρθένος, ο Κρόνος στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ήδη σχηματίζουν ένα μεταβλητό T-Square.
Ετσι τα διπλα αστρολογικά γεγονότα της 9ης Μαρτίου θα εκφράζουν σε μεγάλο βαθμό μέσω του ευμετάβλητου T-Square, εντατικοποίηση και τη γρήγορη επιτάχυνση των εργασιών της.
Και τι θα είναι αυτό το έργο;
Υπάρχει ακομα η ακραία θεση που εξακολουθεί να αυξάνει την κοινωνική, οικονομική και πολιτική ανισότητα μεταξύ του 1% και του 99%.
Αυτή η ανισότητα διαιωνίζεται από μια βαθιά προβληματική ιδεολογία (δηλαδή, κοινώς αποδεκτά ψέματα και αυταπάτες) –neptune energy-που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
Το ευμετάβλητο T-Square έχει “να σπασει” αυτή την ψεύτικη ιδεολογία, δεδομένου ότι εχει σχηματιστει πριν από αρκετούς μήνες.
Τα αστρολογικά γεγονότα της 9ης Μαρτίου θα χαλαρώσουν την οριστική λαβή αυτης της ιδεολογίας επανω στο μαζικο μυαλό, με ανάλογες επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο.
Με άλλα λόγια, μέσα στη συλλογική συνείδηση, ένα κενό θα ανοίξει ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον και ένα νέο όραμα για το μέλλον θα αρχίσει να εμφανίζεται. Ένα παρόμοιο χάσμα και μια νέα τροχιά θα βγει σύντομα και στον εξωτερικό κόσμο επισης.
Με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο, η φροντίδα και η παροχη υπηρεσιών σε τρίτους θα υπονομεύσουν καθοριστικά την ψεύτικη ιδεολογία της ανισότητας. Η έκλειψη θα ανοίξει τα κενά ανάμεσα σε μας και το σύμπαν της ανισότητας.
Ο Ποσειδώνας θα μας αποσπάσει από την πραγματικότητα της ανισότητας.
Επίσης σημαντικό, είναι για οσους ασχολουνται με την αναλυση, που είναι πολύ σπουδαια, των Sabian symbols, το σύμβολο της 22ης μοιρας της Παρθένου, το οποίο αντιστοιχεί στη θέση του Βόρειου Δεσμού κατά τη διάρκεια της έκλειψης, μιλάει για
" Έναν Ηγετη με αυθεντική αρχοντιά."

Θελει Διαλογισμο αυτό….
Προσπαθειστε να το προσαρμοσετε στο μικροκοσμο σας…
Θα μπορουσε να είναι το Προσωπο που σας συγκλονισε αυτές τις μερες…

Σε αυτό το σημείο, η συλλογική συνείδηση θα είναι ορθάνοιχτη για την έμπνευση. Γιατι οι νεο-εμφανιζόμενες φιλοδοξίες μας είναι πιθανό να επηρεάζονται απ τον προσφατα Planet 9 που ανακαλύφθηκε πρόσφατα.

by the way, Γιατι δεν τον λετε Διονυσο να τελειωνουμε….
Θα σας κανει νερα στην τροχια του αν δεν του δωσετε το Ονομα του που είναι αρχαιοελληνικο.Ποσο καιρο θα κανει να το καταλαβει αυτό η Διεθνης Αστρονομικη Κοινοτητα.Τι τα θελουν αυτά τα ονοματα..? τι είναι οι πλανητες ιοί για να τους λετε με αυτα τα ονοματα …? Αρχαιοι Ελληνικοι Θεοι είναι…

Οι νεο-εμφανιζομενες φιλοδοξιες μας λοιπον, σημαίνει ότι τα σχέδια μας για το μέλλον, θα διαμορφωθουν από μια ισχυρή επιθυμία για πιο αρμονικές παγκόσμιες σχέσεις, μια επιθυμία που είναι πιθανό να βρει έκφραση στα σχέδιά μας για το μέλλον .

Ακομα προσαρμοσμενο στο μικροκοσμο μας, αυτό θα σημανει ότι η εκφραση της εμπνευσης που ψαχνουμε θα βρεθει εξω απ την ομαδα που ανηκουμε.ή ισως αυτης που μας επηρεαζε το μυαλο μας.

Στην τελευταια αναλυση η Εκλειψη της 9 Μάρτη θα σηματοδοτήσει ένα πολύ αποφασιστικό σημείο καμπής στην παγκόσμια σκηνή.
Η ταχύτητα, το βάθος και το εύρος της εσωτερικής και της εξωτερικής αλλαγής πιθανότατα θα σου κοψει την ανάσα.
Αλλα όμως θα ηταν βαθύτατα αποπροσανατολιστικό να συνοδευσουμε μια αναλυση με τα πραγματικα γεγονοτα, αφου όπως ειπαμε απελευθερωνονται τετοιες ισχυρές ενέργειες σε εργασια, απ τα νερα του Ποσειδώνα…

Ένα Αρχετυπο, Ενας Θεος Μπροστα σας…
Υποκλιθειτε του και Προσκυνηστε τον…

Και αν του κανετε trickster game να θυμαστε ότι στη Μυθολογία, τα περισσότερα τέρατα ήταν δικά του δημιουργήματα.
O Κύκλωπας, ο μονόφθαλμος που σε επαφή με τους ανθρώπους τους κάνει να φωνάζουν ότι το όνομα τους είναι ο κανένας ?
Μην ξεχνατε πως τιμωρησε την Πασιφαη τη γυναικα του Μινωα, που στην ιδια αποδίδονταν επίσης γνώσεις αρχαίας μαγείας, η οποία μπορούσε να θανατώνει κάθε γυναίκα που υποπτευόταν ως ερωμένη του Μίνωα.
Hardcore εκδοχη της Ηρας..
Ο Μινωταυρος το δημιουργημα της Πασιφαης απ την αθετηση του Συζυγου της Μινωα στον Ποσειδωνα, εμφανίζεται όταν προσπαθείς να βγάλεις άκρη εκεί που έχεις χαθεί …
Και τελος ο Πήγασος που είναι η πιο εκδοχή της διαφυγής αλλά γιός της Μέδουσας, και πόσοι μπορούμε να πάρουμε τη θέση του Βελλεροφόντη για να καθαρίσουμε τις Χίμαιρες της ζωής μας ....

Επίσης στη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτών των ημερών, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να παρατηρήσουμε τη συνεργασία εννοιών που δεν τους αρέσει να εργάζονται μαζί,
όπως :

πίστη vs πεποίθηση,
γνώση vs εμπειρία,
διαίρεση vs ενότητα.

Όλα αυτά σημαίνουν με απλά λόγια μια κατάσταση συνεχούς δυσκολίας και ανισορροπίας.Και κανένας δεν κρατάει καμιά αλήθεια ούτε εμείς μπορούμε να επιβάλουμε ότι θα κάνουμε επάνω στους άλλους.Έτσι ο καθένας θα δοκιμάζει τη ζωή μόνο μέσα απ τους δικούς του προσωπικούς φακούς, και αλοίμονο εαν έχει αχρωματοψία...
Επίσης ότι είναι σωστό για εμάς δεν σημαίνει ότι θα ειναι και για τους άλλους και αντίθετα.Αλλά και σε εμάς τους ίδιους πάλι το σωστό και το λάθος να μην ισχύει σε απόλυτα όρια.

Η επικράτηση αυτού του solaris feeling,για αυτό και να δείτε την ταινία όσοι δεν την έχετε δεί, θα είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου.

Αυτό θα σημαίνει απ την άλλη, ότι οι πεποιθήσεις και οι μνήμες έχουν να συμφιλιωθούν, σε οτιδήποτε έχει χαθεί σε μια ευκαιρία για μια δεύτερη ζωή.Αυτό θα γίνει πιο έντονο με την εισοδο της Αφροδίτης στους Ιχθεις σε λιγες μερες....
Αυτό θα σημαίνει επίσης ότι εαν δεν αντέχεις την αλήθεια, περίμενε λίγο, έρχεται και άλλη δόση σύγχισης και ονείρου,που σημαίνει περισσότερο τάσεις διαφυγής ...

για να δείς όλα όταν ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος...

Αλλά αυτό για να γίνει σε τελευταία ανάλυση θα χρειαστεί η οριστική ένωση με κάτι να γίνει μόνο με την οριστική αποδοχή ότι είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί, και ακόμα τμήμα μιας πιο μεγαλύτερης Ενότητας.

Και πιο απλά ακόμα, αυτές τις μέρες the real life and dream life will be remain the same...
So, when you will be feel ecstasy,ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ....
για να βλέπετε που βρίσκεστε...
Οσο και τεραστια να την Αγαπας….
γιατι :

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.....

Απ την άλλη μεσα στην Ποσειδωνια Συγχιση σας ομολογω μια τεραστια αληθεια για Εμενα…
Θέλω και προσπαθω να σας μαθω via my own astrological art, να κανετε πιο προσωπικες σχεσεις μεσα σ αυτή τη Θαλασσα των ομαδων της Συλλογικης Ψυχης που ανηκετε, και αυτό μονο με φλερτ και ερωτισμο γινεται..

δεν υπαρχει άλλος τροπος…

Blessings για τα καλυτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου