Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Transit Sun in Pisces : the beauty and ecstasy of self-undoing

Transit Sun in Pisces : the beauty and ecstasy of self-undoing

H Linda Goodman διασημη αστρολογος, θεωρει ότι για τους Ιχθεις, ότι είναι ο σκουπιδοτοπος του ζωδιακου κυκλου επηρεασμενη προφανως απ το "εγω" της, σαν Κριος αφου μαλλον ολη αυτή την περιοχη την θεωρουσε «φορτωμα» και συγχιση για τις εξορμησεις της στον κοσμο.

Είναι αληθεια ότι πριν αναλυσεις οποιοδηποτε ζωδιο, παντα ολο αυτό θα το εκφραζεις μεσα απ την προσωπικη σου εμπειρια, του πως εχεις συσχετιστει στην πραξη με τους φορεις των ζωδιων αυτων.
Επισης κατι που διαφοροποιει την αναλυση είναι η κινηση των πλανητων στο ταξιδι τους στο χρονο, και καθοσον τιποτε δεν μενει αμεταβλητο, το ιδιο ισχυει και για τους ζωδιακους τυπους.

Πριν προσπαθειστε να αναλυσετε τι σημαινει ενας Ιχθυς, καλο είναι να εχετε στο μυαλο σας την εννοια της λεξης transpersonal,μια λεξη που δηλωνει κατι περα απ τα ορια του προσωπικου, αλλα την ιδια στιγμη αυτές οι transpersonal ενεργειες αποκαλυπτουν τους εαυτους τους, μεσα απ την ψυχολογια των ατομων, όπως αυτές είναι, μεσα από σενα και μενα.
Μεσα απ τη σχεση που εχεις με αυτά τα συγκεκριμενα ατομα.
Και δεν υπαρχει πιο υποκειμενικη αντιληψη απ το παραπανω.

Αυτό δεν βρισκει πουθενα καλυτερη εφαρμογη στους Ιχθεις, καθως και στα ζωδια του Υδροχοου και του Σκορπιου.
Και πουθενα δεν βρισκει καλυτερη εφαρμογη αυτο που ονομαζουμε φυκια για μεταξωτες κορδελες, μονο που οι Ιχθεις κρατανε το μεταξι για τους εαυτους τους...

Αυτή η περιοχη του φυσικου δωδεκατου οικου, που συμβολιζουν οι Ιχθεις, δεν εχει να κανει με νοσοκομεια και και τον περιορισμο, αλλα κυριως ότι μεσα σ αυτή εμπεριεχεται ολη η ιστορια της ανθρωπινης εμπειριας.
εκει οφειλεται η απεριοριστη μαγεια τους.
καθως και στον Διονυσο τον κρυφο θεο τους, που τους χαριζει μια divine madness, που ειναι ενα ειδος μιας θειας Σπιθας κρυμμενη μεσα τους.

Μονο αν εισαι Βασιλιας ή τρελος δοκιμαζεις Ιχθεις ερωτικα...
ή και τα δυο μαζι σου...
δεν μπορω να βρω τι λεξη που πασχεις αν αποφασισεις να τσακωθεις μαζι τους...Ξεγλιστρας οπως κανουν και αυτοι, δεν υπαρχει αλλος τροπος...

Γιατι ενας Ιχθυς μπαινει στη ζωη σου για να σε κανει να προσεγγισεις τις κρισεις της ζωης σου, για να σε κανει να ηρεμησεις όταν δεν εισαι ο εαυτος σου, και εχεις καταρρευσει κατω απ το βαρος των δυσκολιων σου.

Ενας Ιχθυς φερνει θεματα στη ζωη σου, τα οποια είναι κρισιμα για την ολη την οικογενεια που ανηκεις, για να τα μοιραστεις με την πιο προσωπικη σου πλευρα του εαυτου σου.Αυτο ακριβως κανει τη διαφορα τους με τα υπολοιπα ζωδια, για να μπορεσεις να δεις το διλημμα σου και να παραδειγματιστεις για να μην βουτηξεις στα νερα της απομονωσης και της αποσυνδεσης σου.

Θυμηθειτε ότι ο Εθναρχης μας Κων.Καραμανλης μας εβαλε με το ζορι στην Ευρωπαικη Ενωση, για να μην νιωθουμε αποκομμενοι απ την υπολοιπη Πολιτισμενη Κοινοτητα, λεγοντας το περιφημο, όταν ρωτηθηκε ότι πεταξε τον Ελληνικο Λαο σε βαθια νερα, να μαθει να κολυμπαει.

Οι Ιχθεις είναι οι πιο σκληροι ανθρωποι του ζωδιακου κυκλου, και αυτό φαινεται απ την αγριοτητα που ασκουν οι νοσοκομες να επιβαλουν τη θεραπεια στους ασθενεις τους.
Οσο μεγαλυτερη αποστολη νιωθουν μεσα τους, που την εχουν αντλησει απ την οικογενειακη ιστορια που καταγονται, τοσο τα σαγονια του Καρχαρια δειχνουν αμειλικτα δοντια τους….

Οι Ιχθεις είναι το πιο ασχημο απ όλα τα υπολοιπα ζωδια, ακριβως επειδη είναι asexual και την ιδια στιγμη το πιο λαιμαργο για αδηφαγες υλικες απολαυσεις.Συβολιζουν τον κακοτυχο εραστη της Θεας Αφροδιτης, που στην προκειμενη περιπτωση είναι ο Αδωνις, που πηγε στον Κατω Κοσμο και της τον εκλεψε η Περσεφονη για να μπορεσει να Αναστηθει.

Οι Ιχθεις είναι το πιο ναρκισσο απολα τα ζωδια, ακριβως επειδη προσφερουν τους εαυτους τους σαν ένα ειδος «ιδιαιτερης τροφης» σε καποιους ανθρωπους και τους κανουν και νιωθουν ιδιαιτερα εκλεκτοι, με τον ιδιο τροπο που οι ανθρωποι επιλεγουν τα ψαρια για τροφη τους.Ειναι απ τα πιο εξευγενισμενα ειδη διατροφης στο διαιτολογιο τους.

Στους Ιχθεις τα οικογενειακά θέματα έχουν να κάνουν με τον αποδιοπομπαίο τράγο και τη θυσία.Σε αναγκαζουν με τον τροπο τους, να θυσιασεις ότι πιο προσωπικο σε διακρινει, για χαρι της ομαδας που βρισκεσαι.Και αν η ομαδα ή οικογένεια έχει διατρέξει την τελική της πορεία της στο χρονο, τοτε το άτομο που γεννιεται μέσα σε αυτή οφείλει να διυλίσει ή να εξαγνίσει τα περιεχόμενα για το οικογενειακό δέντρο πριν η οικογένεια προχωρήσει – και αν προορίζεται να προχωρήσει. Συχνά ένα ιχθυακό οικογενειακό θέμα βρίσκεται διαρκώς σε κίνδυνο διάλυσης και εξαφάνισης, χρειάζοντας να αναστηθεί με πιο γήινους τρόπους.

Το μεγαλυτερο προβλημα βρισκεται στην ερωτικη τους ζωη, γιατι ακριβως εκει που θεωρεις ότι είναι δικοι σου, εκει ακριβως εχουν χαθει στα προβληματα των αλλων ανθρωπων, τη στιγμη που εισαι ετοιμος για μια αγκαλια μαζι τους, είναι αγκαλια με τη γειτονια και τα προβληματα τους…

Την ωρα που σε «φουσκωνουν» με τη γενναιοδωρια του Δια τους,αφου εχουν παραβιασει τις πορτες της ψυχης σου, σε παραδιδουν Μαρτυρα και θυμα σε μια αυταπατη και παλινδρομηση σε εναν παλιμπαιδισμο με παιδικους τροπους.

Όμως η θαλασσια συναισθηματικοτητα τους, σου επιτρεπει τις στιγμες που πρεπει να εχεις μια καταδυση στο δικο σου ωκεανο, τις στιγμες που εχεις χασει τον εαυτο σου, μυστηρια να αισθανθεις ένα κρυφο δεσιμο με μια μυστηρια πηγη αθανασιας που τη νιωθεις σαν το κεντρο της ζωης ολοκληρης.

Εάν κατορθωσει καποιος, καποια να αποδεσμευτει απ το σφικταγκάλιασμα που τους κανει, τα πλοκαμια του χταποδιου που εχουν οι Ιχθεις στους τροπους τους, θα βρει το δρομο για την Απολυτη Ελευθερια των Επιλογων, το δρομο για τη δικη του Αθανασια.
Γιατι το πιο σωστο Συμβολο για τους Ιχθεις, είναι αυτό που κατω απ τα δυο ψαρια που πλεουν σε αντιθετες κατευθυνσεις, βρισκεται ένα χταποδι που σκεπαζει έναν θησαυρο, που συνηθως εχει βρεθει εκει από καποιο ναυαγιο.
Το Συμβολο τους είναι Θηριομορφικο, δεν πρεπει να το ξεχναμε αυτό, και την ιδια ωρα εμπεριεχει το πνευμα του Αθανατου που είναι ο Χριστος, και δυο προσωπα του Θηλυκου : η Μαρια η Παναγια και η Μαγδαληνη…

Ισως σ αυτό ζωδιο να γινεται η συνθεση των αντιθετων σε θηλυκο επιπεδο.Η Σεληνη και η Αφροδιτη.
Εχουν ένα τροπο οι Pisces women και στο υπενθυμιζουν αυτό, γι αυτό και μπορει να σε τρελανουν περισσοτερο από κάθε άλλη γυναικα.

Το μεγαλυτερο προβλημα τους όμως είναι η διαλυση, η διαθλαση και η διασπαση τους σε διαφορετικες κατευθυνσεις.Τοτε βρισκονται κατω απ τη φυλακη της Υστεριας, που διανθιζεται με ένα παραληρημα κουτσομπολιου και συντηρητισμου.Τοτε εχεις να αντιμετωπισεις το χειροτερο χαρακτηριστικο τους, που είναι ο συναισθηματικος εκβιασμος.Εαν κατορθωσουν να είναι συγκεντρωμενοι σε ένα θεμα, η επιτυχια που τους περιμενει είναι τεραστιων διαστασεων.

Το βαπτισμα στα νερα της Ψυχοπαθειας που σου υποσχονται εχει δυο δρομους αντιθετους μεταξυ τους.Ή Βρισκεις το θησαυρο του Αγιου Πνευματος και Ανασταινεσαι ή πνιγεσαι οριστικα στα νερα του Συλλογικου Ασυνειδητου.Και αυτό γιατι δεν εχουν καθολου ορια.

Ο Αινιγματικος θεος που τους κυβερναει μπορει να τους οδηγησει να δημιουργησουν απογονους, αποτελεσμα της ενωσης της γοργονας με το Βασιλια, με παγκοσμια εμβελεια και ομορφια.Εαν θελεις να ρισκαρεις στη θαλασσα του Ασυνειδητου, και να κανεις θαυματουργα παιδια, επιλεγεις έναν Ιχθυ για γονιο.Το μυστικο τους είναι απλο : θυσιαζουν την προσωπικη τους ζωη γι αυτά, με το να τα αγαπανε σαν θεους….
Όταν λατρευεις θνητους για θεους, τους κανεις θεους στο τελος.

Μια εικονα συμβολικη που μπορει να τη δεις στο Ρωμαικο Καπιτωλιο, δειχνει τι ακριβως είναι οι Ιχθεις.Ενας Αυτοκρατορας στις θεσεις των Επισημων απολαμβανει τον αγριο κατασπαραγμο που υφιστανται τα θυματα οι Χριστιανοι απ τα αγρια πεινασμενα Λιονταρια.

Υγ : ελπιζω να μην τα προσωποποιησετε παλι, όλα αυτά, όπως ένα μηνα πριν με τον Υδροχοο.
Κανενας ανθρωπος δεν είναι ένα ζωδιο.Ειμαστε συνδυασμος που οδηγει στo σχηματισμο individual χαρακτηρα, και αυτό φαινεται απ τα προσωπικα μας ωροσκοπια.
Ακομα περισσοτερο να δω ορισμενους και ορισμενες να τα χρησιμοποιησουν σαν επιχειρηματα εναντιον ανυποψιαστων Ιχθυων.Τοτε η ζημια που τους περιμενει θα είναι ανυπολογιστη, επειδη τα Pisces persons ξερουν το αντιδοτο απ τις επιθεσεις των ανθρωπων, οι ιδιοι δεν θα ξερουν πώς να κολυμπησουν στη θαλασσα του Ασυνειδητου τους,απ το τμημα εκεινο του δικου τους Ιχθυ,στο δικο τους ωροσκοπιο.

Να εχετε ενα ομορφο Σαββατοκυριακο smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου