Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Eclipses 2016 : εμπειριες wipe out

Eclipses 2016 : εμπειριες wipe out

Μεχρι στα τελη του Σεπτεμβρη του 2016, ειμαστε στο κλεισιμο μιας περιοδου που είναι σημειο τομης και καμπης πολλων κυκλων, μπαινοντας σε μια αβεβαιη και αχαρτογραφητη περιοδο.

Ενας απ αυτους τους κυκλους εχει να κανει με τον κυκλο των εκλειψεων, που ονομαζεται saros cycle. Ο Σάρος στην αστρονομία είναι μία χρονική περίοδος ίση με 223 συνοδικούς μήνες ακριβώς, δηλαδή 6585,3213 ημέρες ή 18 έτη και 11 ημέρες περίπου. Αυτή η περίοδος χρησιμεύει από την αρχαιότητα για την πρόβλεψη των εκλείψεων Ηλίου και Σελήνης. 1 Σάρο μετά από μία έκλειψη, ο `Ηλιος, η Γη και η Σελήνη επανέρχονται σχεδόν στις ίδιες σχετικές θέσεις, και μία σχεδόν ταυτόσημη έκλειψη θα συμβεί. Είναι ο λεγόμενος «κύκλος του Σάρου».

Οι εκλειψεις εχουν να κανουν με τους Κομβους η Δεσμες της Σεληνης.
Στις 11/10/2015 άλλαξαν ζωδιο οι Δεσμες της Σελήνης γνωστες και σαν karma της ζωής, που αν εξαιρεσει κάποιος τις βαρυγδουπες δηλώσεις των αστρολογων για να περιγραψουν ψυχολογικες δυναμικες που δεν τις εννοούν, η εισοδος νεων ανθρωπων στη ζωή μας, η εξοδος κάποιων άλλων είναι χαρακτηριστικο του transit των Δεσμών της Σελήνης.

Ο Dane Rudhyar αυτός ο συγχρονος πατερας της Αστρολογιας μας εχει πει ότι :όσο πιο ασυνηθιστο ή απομακρα είναι τα αστρονομικά φαινομενα ή όλο πιο κοσμικη ή αφηρημένη η σχεση μεταξυ ουρανίων σωματων, τόσο βαρυτερα ή πιο υπερβατικα είναι τα χαρακτηριστικα που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα και τις εμπειρίες από τη ζωή των ανθρώπων…
Η αστρονομικη ιδεα πισω απ αυτό το ειδος της τροχιακης αστρολογίας όπως την ονομαζει ο Michael R.Meyer βρισκεται στο εξης απλό : Το σημειο όπου το επίπεδο της τροχιας ενός πλανητη τέμνει το επίπεδο της εκλειπτικης αναφέρονται σαν δεσμοί…
Οι δεσμοί στην πραγματικότητα που είναι το ιδιο με το παραπάνω στην ουσια, αλλά διαφέρουν στην λειτουργία , απαρτιζουν στην πραγματικότητα έναν άξονα, τον άξονα των δεσμών.
Ο Βορειος Δεσμός τεμνει την εκλειπτικη στο στερέωμα με βόρεια κατευθυνση, ενώ ο νότιος κινειται προς νότο…
Όταν διερχεται απ αυτά τα σημεία ο Ήλιος γινονται εκλειψεις, δυο φορες το χρόνο…
Βλέπετε την ουσιώδη σχέση τους...

Η εναρξη αυτου του κυκλου ειχε γινει περιπου στα 1997, εκει που ειχαν γινει οι εκλειψεις της Σεληνης και Ηλιου στον αξονα Παρθενου/Ιχθυ…
Και σ αυτή την ζωδιακη περιοχη οι Κομβοι εχουν ένα ειδος κυριαρχιας και εξαρσης…
Συνεπως ο κυκλος αυτος εκλεισε και αρχιζει μια νεα περιοδος, που δεν μπορει να προβλεφθει με ακριβεια λογω των συνεχων σεισμικων δονησεων που ξεκινησαν απ το 2007.

Επισης η περιοδος εκλειψεων σηματοδοτουν κυβερνητικες και πολιτικες κρισεις.Ο αστρολογικος χαρτης της Ελληνικης Μεταπολιτευσης δονειται σε τρομακτικο βαθμο και θα βγαλει όλα τα φαντασματα και τους δαιμονες εξω του Συλλογικου Ασυνειδητου του Ελληνικου Κρατους.Πιθανον ολο αυτό να εχει να κανει με το euro και τη δραχμη και σε ρηξεις με την Ευρωπαικη Ενωση.

Οι δεσμες της Σελήνης σαν ερμηνεια σε πρωτη φαση εμπιπτουν σαν μια εναλλακτικη ακομα ερμηνεια των midpoints of your Sun and Moon….
Συμπληρώνουν ακομα το δικο σου δεσιμο του χαρακτηρα σου.
Και εκει μπορει να θυμηθείτε ποιος και ποια εχει χαρακτήρα…
Το σημείο αυτό δεν απεικονιζει εκει που βρισκεται το δικο σου ταιρι, όπως λενε οι μεταφυσικοι αλλα κυρίως τι είναι αυτό και σε κανει να νιωθεις πληροτητα, ισορροπια και ηρεμία.
Και αν τα νιωθεις αυτά μπορει να βρεις και το ταιρι σου.
Οι πολλοι και οι πιο πολλες βρισκουν το οποιο ταιρι κανει συναστρια με αυτά τους τα σημεια, και προσπαθουν να ισορροπησουν μετα μεσα τους.
Αυτα δεν γινονται, και αν γινονται "κρατανε' λιγο, γι αυτό και αυτή η συχνοτητα χωρισμων.
Εάν δεν το βρεις πρωτα μεσα σου, πως θα το βρεις εξω σου…
Εάν δεν νιωθεις πρωτιστα καλά μεσα σου, πως θα βρεις εξω σου ισορροπια Εάν υπαρχει πλανητης σε όψη ιδιως hard aspect square που είναι το πιο σημαντικο εδώ, στο your midpoint Sun and Moon, αυτος θα χρωματισει την ερμηνεία των Δεσμών σου…

Απ αυτό το σημειο μπορει να εξαχθουν απιστευτα συμπερασματα για την ουσια του χαρακτήρα σου, και το σημειο της μικροτερης αντιστασης που εχει το συστημα σου, το σημείο της τοξινωσης σου και της εκλυσης ολου του σκουπιδιού της ζωής- αν υπερκαλυπτει το σημείο απορρόφησης των ζωικών ενεργειων προς το σκοπό της ανάπτυξης σου και της οικοδομησης σου προς το μέλλον.
Ασφαλώς και δεν είναι καρμα όλα αυτά.
Οι Δεσμες της Σεληνης είναι Mother complex και απεικονιζει στο χρονο που γεννήθηκες : τι δεν εχει ζησει η Μητερα σου, μεχρι το σημειο που σε γέννησε.Καποιες μητέρες εχουν μια εμμονη να σπρωχνουν τα παιδια τους να ζησουν αυτά που δεν εζησαν οι ίδιες.
Καποιες άλλες το μπλοκάρουν.Ακομα χειροτερα, όταν προσπαθεις να τις σταματήσεις γιατι ξερεις καποια πραγματα απ την individual σου, γινονται στην κυριολεξία η Ουρα του Δράκοντα και σε «ρουφάνε» (νοτιος δεσμός)…
Εκει εάν εισαι αφυπνισμένος απαντας με την κεφαλη του Δρακοντα (βορειος δεσμός)..Και εχεις μια υγιη αντιμετωπιση να «κουβαλας» νεους ανθρώπους και εμπειρίες με τις οποίες ακινητοποιείς το the scary monster of Great Mother και συνεχιζεις τη ζωή σου...
Στην ουσία η Μητερα, προσπαθει να "μπλοκαρει" το χαρακτηρα σου και να μην εξελιχθείς περαιτέρω...
υπάρχουν και εξαιρεσεις βεβαια, οι οποιες θα εχουν να κανουν με το βαθμό ικανοποιησης που εχουν οι Μητέρες αυτες απ τη ζωή τους...
Φυσικα είναι σοβαρα όλα αυτά, αφου φτανουν στο σημειο με την παροδο του χρονου, να σε στέλνουν αδιαβαστο για τον άλλο κοσμο….

Οι αλλαγες και τα transits των Δεσμών της Σελήνης όλο και με κάποιο θανατο μας φερνουν αντιμετωπους σε κάποιες περιπτωσεις, αρκει να «ταρακουνιεται» με σεισμο και από άλλες ενδειξεις το ωροσκοπιο μας.
Ο Βορειος δεσμος είναι φυση του Δια επισης, και ο Νοτιος δεσμος είναι φυση του Κρονου.
Ο Νοτιος Δεσμος ακομα είναι άλλη μια εκδοχη της επαναληψης του Συμβολου της Lilith, της Μαυρης Σεληνης.
Οι Δεσμοι λειτουργουν σαν αξονας και βρισκονται όπως ειπαμε στον αξονα Ιχθυ-Παρθένου.
Ο άξονας αυτός τετραγωνιζει τον άλλο αξονα Διδύμων-Τοξοτη, και θα τους εξωθει με οποιοδηποτε τροπο στην εξοδο και τη συντριβη, με ένα τροπο που μπορει να φαινεται μεταφυσικός και απ το πουθενα, αλλα οι διεργασιες του ειχαν αρχισει απ το παρελθόν…
το φαινομενο θα είναι τρομακτικο εντονο, αφου και ο Διας και ο Κρονος θα είναι στο ταξιδι τους στο Μεταβλητο Σταυρο.
Ο πρωτος στην Παρθένο και ο δευτερος στον Τοξότη.
Σε πρωτο επιπεδο οι Ιχθεις θα σπρωχνονται σε μια νεα εμπειρια με τη βοήθεια του ζωδίου του Παρθένου παιρνοντας «σβαρνα» Τοξοτες και Διδυμους και τουμπαλιν…
και οι Παρθενοι το ιδιο θα προσπαθήσουν να κανουν.
Εαν εισαι Ιχθυς ή Παρθένος σιγουρα εχει μπει στη ζωή σου καρμικα νέο προσωπο που ενσωματώνει αυτά τα χαρακτηριστικα με σκοπό να γινει Δουρειος Ιππος για να στειλεις στο «χρονοντουλαπο» της ιστοριας σου
όλους τους Διδυμους-Τοξοτες της ομαδας σου.
Απ την άλλη ο άξονας Διδυμων-Τοξοτης βιωνει τοσο πολύ την ηττοπάθεια του μητρικου του complex εξ αιτίας του χρόνιου Saturn square Neptune που είναι θεμα χρόνου η συντριβη τους σε όλα τα επιπεδα.
Αυτά δεν τα γραφουμε για να το κανουν μια ωρα νωριτερα, ουτε για πανικο, αλλα ο καθενας και η καθεμια να προετοιμαστει καταλληλα….

Επι πλέον οι Δεσμες της Σεληνης οργιαζουν στο Μεταβλητο Σταυρο, αφου εκει βρισκεται η δικη τους κυριαρχια και εξαρση όπως ειπαμε και με δεδομενο ότι Ποσειδωνας και Χειρωνας βρισκονται εκει στους Ιχθεις, τωρα μπαινουν οι βασεις της τέλειας καταστροφής όλων των δομων που γκρεμιζονται σταδιακα απ το 2007 και μετα…και ότι επισης ξεκινησε απ το 1997.

Όχι δεν θα καταστραφουν όλα..Αυτα που αντεχουν θα παραμεινουν και θα αρχισουν μια νεα Πορεια Αναπτυξης.Αλλα για να γινει αυτό θα πρεπει να αλλαξει ο τροπος σκεψης και συμπεριφορας που ξεκινησε απ το 1997.Και μεσα σ αυτή τη λογικη μιλαω για κρισεις που θα εχει η Ελλαδα, γιατι εκεινη την εποχη ειχε αρχισει η εισοδος της στην ΟΝΕ, που ανοιξε το δρομο για το euro, και που αποδομηθηκε απ το 10 και μετα με τα Μνημονια.
Αυτος ο κυκλος θα κλεισει οριστικα με εμπειριες που θα είναι ένα είδος ''wipeout'', δηλ. καθαρισμού ή εξάλειψης και αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος θα αφορά καταλήξεις, κλεισίματα, ξεκαθαρίσματα, χάνοντας ή απελευθερώνοντας τον Εαυτο της –παντα για την Ελλαδα μιλαμε, από παρελθοντικές συμπεριφορές, δραστηριότητες, ή και ανθρώπους
με εξουσια , οι οποίοι είχαν γίνει σημαντικοί σε Αυτην.

Αν το προεκτεινουμε ολο αυτό και στον προσωπικο μας μικροκοσμο,
Θα υποχρεωθείς λοιπόν να αφήσεις οτιδήποτε σε έχει κρατήσει «βαλτωμένο» στο παρελθόν, έτσι που πια ελεύθερα να επωφεληθείς το μελλοντικό σου ξεδίπλωμα μέσα σου. Πάντως τέτοιες φορές, εμπνεύσεις από διορατικότητα και απροσδόκητες ευκαιρίες θα εισέλθουν στη ζωή σου και μπορεί να σε ενημερώσουν και για νέες πιθανότητες. Διότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι στη ζωή τους προχωράνε στις εκλείψεις.

Εχουμε ξαναπει πολλες φορες ότι η περίοδος των εκλείψεων ενσωματώνει ψυχοδυναμικές λειτουργικότητες που είναι σε εκκρεμότητα, και βγάζουν στο φως εκκρεμή θέματα που έχεις αφήσει απ`την προηγούμενη ημερολογιακά έκλειψη. Εάν τα θέματα αυτά πηγαίνουν ακόμα πιο πίσω σε χρόνο, τότε μιλάμε για αληθινά μπλοκαρίσματα και τελείως λάθος πορεία.
Έτσι δίνουν γεγονότα ηλεκτρικής φύσης και ταχύτητας. Κάτω απο τέτοιες επιρροές συνήθως ανοίγει το κουτί της Πανδώρας και αντιμετωπίζουμε άμεσα τους εσωτερικούς μας δαίμονες και αγγέλους ή έμμεσα σε προβολή και σχεδιασμό διαμέσου της αντιμετώπισης μας με άλλους ανθρώπους και εξωτερικές πραγματικότητες. Μια κρίση σαυτές τις περιόδους μπορεί να εμφανιστεί η οποία θα απαιτεί την προσοχή σου.
Έτσι το καλύτερο είναι η αυτοσυγκράτηση σου και η ψυχραιμία σου.
Κατα τη διαρκεια του 2016 αυτό θα είναι το κεντρικο νοημα, επειδη η ηττοπαθεια του Saturn square Neptune, σε συνδυασμο με τις οπισθοδρομες κινησεις του εμπολεμου Αρη σε κατεξοχην πολεμικα ζωδια, όπως αυτό του Σκορπιου και του Τοξοτη θα κανει την κατασταση ασφυκτικα πολεμικη και ας ελπισουμε ότι δεν θα ειμαστε σε μια παρατεταμενη κατασταση πολιορκιας.
Ηλιος,Σεληνη,Διας,Κρονος,Αρης,Ουρανος,Πλουτωνας,Ποσειδωνας, Χειρωνας θα εχουν party rave.
Τωρα με τι Συμπαντικες drug ουσιες θα παιχτει ολο αυτό ? …
θα εξαρτηθει του πως λειτουργει ο Ερμης δηλ. το Μυαλο σου και η Αφροδιτη δηλ.η Αισθητικη σου…

Τα πρωτα σημαδια που εχουν εμφανιστει είναι απελπιστικα απογοητευτικα δυστυχως, και θα φανουν ακομα περισσοτερο με την ερχομενη Πανσεληνο στις 22/2, ηοποια θα σας δειξει μια mini παρουσιαση του πως θα πορευτει το προσεχες διαστημα στη ζωη σας…Οποτε μπορειτε να προετοιμαστειτε…

Ευχομαι τα καλυτερα…….smile emoticon heart emoticon

με την κεντρικη ιδεα, ότι από εδώ και περα ΕΣΥ εισαι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/H για τις επιλογες που θα κανεις και κανενας άλλος.Απ την άλλη το προβλημα δεν θα βρισκεται στα μοιραια γεγονοτα που θα «σκανε», αλλα στον πανικο και τη ψυχοπαθεια που διακρινει τους περισσοτερους και τις κοινωνιες.Γιατι η εμπειρια δεν είναι αυτό που μας συμβαινει αλλα ο τροπος που αντιδραμε σ αυτό που μας συμβαινει.
υγ :
[FULL MOON on February 22, 2016 is at 3º Virgo]
[SOLAR ECLIPSE on March 9, 2016 is at 19º Pisces]
[LUNAR ECLIPSE on March 23, 2016 is at 3º Libra]

Καλο Μεσημερι και να εχετε ένα ομορφο απογευμα…:) heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου