Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

venus and mars in Libra : ο ερωτας τα χρονια της Χολερας

venus and mars in Libra : ο ερωτας τα χρονια της Χολερας smile emoticon heart emoticon
Ένα απ τα πιο δυσκολα θεματα που εχουν να αντιμετωπισουν οι αστρολογοι με τους πελατες τους είναι όταν τους ρωτανε εάν θα έλθει ο ερωτας στη ζωη τους.Και να στο ζητανε μικρα παιδια σε ηλικια, είναι απολυτα φυσιολογικο, αλλα να στο ρωτανε παντρεμενοι και παντρεμενες, ξεφευγει μιας απλης συνεδρειας και συναντησης αλλα εναποκειται πια σε αντικειμενο ψυχοθεραπειας.
Στην Αρχαια Ρωμη, το ζωδιο του Ιχθυ, ηταν η θεση της κυριαρχιας του Ερωτα (Cupido), και επειδη παντα ειχα μια απορια με καποιους Ρωμαιους Αυτοκρατορες, που πανω απολα ηταν φιλοσοφοι, όπως ο Μαρκος Αυρηλιος, γιατι κυνηγουσαν τους Χριστιανους στους διωγμους που τους εκαναν, περα από ολους τους άλλους λογους που δεν είναι της παρουσης…
ενας ηταν που εμεινε πραγματικα…
Ο Χριστιανισμος όπως και κάθε άλλη θρησκεια μονοθειστικη «σκοτωνει» τον Ερωτα, για χαριν υποτιθεται της Αγαπης και του «αυξανεσθε και πληθυνεσθε»..με αποτελεσμα αυτή την οδυνηρη οικολογικη καταστροφη που επιτευχθηκε.Και επειδη η Αγαπη είναι πνευματικη εννοια, ο Χριστιανισμος κατορθωσε να εκπολιτισει πολλους βαρβαρους λαους.Ηταν ένα σταδιο αναποφευκτος στο process, που ελεγε και o Karl Marx.
Κάθε Μονοθειστικη θρησκεια πολωνει τις αντιθετες δυναμεις της Φυσης…Χριστος-Αντιχριστος, Παναγια-Μαρια Μαγδαληνη κοκ…Ακομα και οι
Πρωτοι κομμουνιστες, φρικαραν με την ιδεα του Ερωτα φορτωνοντας στον Καπιταλισμο τετοιες αμαρτιες και προσπαθουσαν να καθιερωσουν την ιδεα της συντροφισσας για ολη σου τη ζωη.
Ο Ερωτας για 2500 χρονια ηταν εξοριστος, και αφορουσε τιποτε εναλλακτικους καλλιτεχνες, και τροβαδουρους του Μεσαιωνα που και εκει στην ουσια, προσπαθουσε να κανει την Υπερβαση, αγιοποιωντας την Αυτοθυσια.
Και ηρθε η δεκαετια του 60 η συνοδος ουρανου και πλουτωνα, που τιναξε τα παντα στον αερα, βγαζοντας προς τα εξω όλους τους αρχαιους θεους, που ηταν κρυμμενοι κατω απ την persona της οποιας μονοθειστικης θρησκειας.
Το Ισλαμ δεν εχει φτασει ακομα στα 60s.αλλωστε δεν είναι τυχαιο ότι εχει άλλο χρονολογιο, ζει ακομα στην Αλωση της Κωνσταντινουπολης.
Οι αρχαιοι Θεοι λοιπον εκαναν «μπαχαλο» ολες τις ανθρωπινες συναισθηματικες σχεσεις με την εμφανιση τους, που τις ανελαβαν ψυχιατροι και ψυχολογοι να τις βαλουν σε μια σειρα, προσπαθωντας με την επιστημονικη εμπειρια τους να βρουν μια ακρη.
Ολα όμως «σκονταφτουν» στην εννοια του Ερωτα.
Όταν μελετας όμως την ανθρωπινη Ψυχη πρεπει να αρχιζεις απ την Αρχη. Και η αρχη βρισκεται στην Μυθολογια.
Θυμηθειτε το δεντρο της Μυθολογιας
Συμφωνα με τον Ησιοδο : ΧΑΟΣ-ΕΡΩΣ-ΓΗ-ΟΥΡΑΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΝΔΗΜΟΣ.
Και θυμηθειτε ότι τις πιο πολλες φορες η Αγαπη Καταστρεφει.
Και αυτό φαινεται απ τη Λειτουργικοτητα της Αφροδιτης στις ψυχες μας, στους χαρτες μας.
Να θυμηθειτε ότι ακομα με τι σκληρο τροπο γεννηθηκε η Αφροδιτη μεσα απ τους Αφρους της Θάλασσας απ το αιμα των γεννητικων οργανων του Πατερα της Ουρανου, που κοπηκαν με τον πιο κυνικο τροπο με το Δρεπανι του Κρονου.
Μια σκληρη διαμαχη αναμεσα σε Κρονο και Ουρανο γεννησε την πιο ομορφη από ολες τις θεες.Καποιος πρεπει να δει τι ειδους Αφροδιτη εχει στο χαρτη του.Αν δεν το κανει είναι αναμφιβολο αν δεν θα καταφυγει στο stalking ενός προσωπου απ το οποίο κατεχεται ερωτικα.
Γιατι ο Ερωτας είναι παντα αγκαλια με τη Διαμαχη.Γιατι στον Ερωτα η θα εισαι σε διαμαχη με τον Εαυτο σου, οποτε θα εχεις αγκαλιασει το stalking ή θα εισαι σε διαμαχη με το άλλο προσωπο και θα του «βγαζεις» τα ματια..
Η Αφροδιτη η μητερα του είναι dual goddess : Η Ουρανια και η Πανδημος που επισης ειχε πολλα παιδια στην Μυθολογια και θνητα και θεους.
Εκτος απ τον Ερωτα ειχε ένα παιδι με τον Αρη ο οποιος ονομαζοταν Φοβος και άλλο ένα που ονομαζοταν Ιμερος που σημαινε στην αρχαιοτητα τον Πανικο που προεκυπτε απ την προσωποποίηση της σφοδρής ερωτικής επιθυμίας, του ερωτικού πόθου που θα λέγαμε σήμερα.
Ο Ησίοδος στη «Θεογονία» του μνημονεύει ακομα σαν παιδια της και στη συνοδεια της τον Αντέρωτα, που συμβολιζει την αμοιβαια αγάπη και τέλος την Αρμονια η οποια ηταν απ τα πιο αγαπημενα της παιδια, το τελικο συμβολο της ενωσης των αντιθετων που προκυπτει μεσα στην Αρμονια.
Ειμαι σιγουρος ότι οι πιο πολλοι θα εντυπωσιαζονται με τα παιδια της Αφροδιτης, και παροτι Ελλαδα, μονο οι Νεοελληνες αγνοουν τα παραπανω αν και πνευματικη κληρονομια τους.
Dual goddess σημαινει και dual ruler σε δυο ζωδια.
Κυβερναει Ζυγο και Ταυρο και εχει εξαρση στον Ιχθυ.Και αυτό σημαινει κυβερναει Μυαλο και Σωμα.Συνεπως είναι η μοναδικη θεοτητα που εχει σχεση και γεφυρα και με τα δυο.Ειναι ένα κλειδι συνθεσης των αντιθετων και εκει μπορει να δημιουργησει τα περισσοτερα προβληματα σε ψυχικο επιπεδο από οποιαδηποτε άλλη θεοτητα.
Και αυτό το κανει με τον πιο απλο τροπο : ότι Ιδανικο εχεις μεσα στο μυαλο σου σε κανει και το προβάλεις ξαφνικα σε ένα άλλο προσωπο.
Και αυτό μπορει να σου συμβει σε οποιοδηποτε μερος, ποσο μαλλον μεσα στα social media.Και μην ξεχνατε δεν μπορει να υπαρχουν σχεσεις χωρις προβολες και σχεδιασμους στην άλλη πλευρα.
Αυτή είναι η επωαση του δημιουργικου σπορου στους ανθρωπους.
Η προβολη.Και η προβολη είναι το πιο συνηθες μεσα στα social media.
Ειναι ένα ειδος μαγειας και εάν εχεις ντροπες είναι ότι χειροτερο θα μπορουσε να σου συμβει, γιατι με την ντροπη φοβασαι να εκτεθεις γιατι νιωθεις ότι εισαι στο φως μιας διαρκους εξετασης, και ακριβως τοτε προχωρας στο stalking.
Η διαδικασια της εξατομικευσης μεσα απ τις σχεσεις μας είναι πολύ σημαντικη, γιατι εμεις ταυτιζομαστε με περισσοτερα προσωπα των εαυτων μας καθως αλληλοεπιδρουμε με τους άλλους.Εαν παραμενεις εξ ολοκληρου σε ένα δωματιο, εσυ δεν θα εξαναγκαζεσαι να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου μεσα σε μια διαθλαση.Το να συνδεεσαι με τους άλλους δεν θα εχεις να κανεις με τις παραμετρους της.
Ο Ερωτας ανηκει στο χωρο του Θηλυκου.
Και αν «κεντρισει» τη Σεληνη, θα το κανει για να μπεις στη διαδικασια της τεκνοποιησης, φερνοντας τον μπροστα σου με τα transits του Ποσειδωνα.Αυτος είναι ο κοσμικος ερωτας, που υπνωτιζεσαι για να φερεις τη Νεα Ζωη.Τωρα αν θα ξυπνησεις και θα βρεθεις με τα μωρα σου μην φρικαρεις μ αυτό που θα δεις μπροστα σου…
το οποιοδηποτε ταιρι σου.
Αλλες φορες μπορει να στο συνδυαζει με τα transits του Δια και να ζευγαρωνεις με τη Χρυση Βροχη ή τον Κυκνο, εξ αιτιας των μεταμορφωσεων του Δια.Και στο επομενο transit του Κρονου, όχι μονο εχεις ξενερωσει αλλα υπαρχουν πολλοι και πολλες ζητανε έναν νέο Ερωτα.
Ετσι είναι ? Δεν είναι θρασος αυτό ?
αντε πες το αυτο σε Διδυμους, που επειδη συγγενευουν με τα ζωδια του Ταυρου, και Καρκινου, οποτε η οικογενειακη τους ψυχη, τις οδηγησε να κανουν παιδια, και τωρα να περιμενουν να βρουν τον εαυτο τους μεσω του ερωτα ? …
τι ερωτα ζητανε αυτοι οι ανθρωποι, ο Ερωτας φταιει που αυτοι τεκνοποιησαν επειδη μυρισαν τον Κρινο, όπως η Παναγια…
Για να μην πω μια σειρα από αλλους λογους, φαινεται ότι οντως βρισκοτουσαν σε κατασταση μεθης για να τεκνοποιησουν, ειχαν ξεχασει να σκεφτουν τις αναγκες του σωματος τους και την αληθινη εκφραση του που είναι μια υγιης σεξουαλικοτητα.
Γι αυτό και τους ακους ολους και ολες να σου λενε : μα καλα πως εκανα παιδι μ αυτόν ή μ αυτην …κοιμομουνα…μα φυσικα και κοιμοσουνα…
" η Κοιμωμενη του Χαλεπα…"
Και ετσι ξεχνωντας την Αφροδιτη το άλλο μισο του Θηλυκου, θελεις δεν θελεις την γνωριζεις στις αιθουσες των δικαστηριων για τις διατροφες και τα διαζυγια που προκυπτουν σε οδηγει στον πολεμο των Rose, και αντι για τον αντιπροσωπο της τον Ερωτα, βλεπεις τα παιδια της Θεμιδας, που είναι οι δικηγοροι και οι νομικοι που by the way, είναι οι πιο πολλοι ότι πιο ακαυλο υπαρχει στην κοινωνια, γιατι θελουν να εφαρμοσουν τη σκια του Κρονου, που επισης ανοιγει το δρομο στον εμφυλιο σπαραγμο και τελος την κακια.
Θα μας δοθει ευκαιρια να μιλησουμε για τα ζωδια και τι ειδους ερωτα προσδοκουν στη ζωη τους, αλλα προς το παρον, ηθελα να σας δωσω έναν χαρτη-πυξιδα για να προσδιορισετε σε ποιο σημειο ειμαστε στις ζωες μας και τι ειδους ερωτα μπορουμε να προσδοκαμε…
Αν εχεις νιωσει προδοσια στο θεμα του Ερωτα, ειτε απ τον εαυτο σου, ειτε απ την άλλη πλευρα, τοτε θα θελεις να καταστρεφεις τις σχεσεις των άλλων με πολύ ευχαριστηση για να νιωσεις κατι απ τον Ερωτα τους, επειδη σε εχει ξεχασει, από τοτε που τον βιωσες τελευταια φορα.
Σαν τα ζωδια των Διδυμων και της Παρθενου, που πασχουν από ατελειωτη ξηρασια γονιμοτητας και αρεσκονται ειτε να κλεβουν την Ωραια Ελενη, όπως οι πρωτοι, ειτε διαδιδοντας την καταστροφη και το διωγμο όπως οι δευτεροι.
Τελος το 2003, στην τελευταια εφταετια του παρατεταμενου χρονιου Uranus conj Neptune, που συμβολιζει την αιωνια ναρκωση των ερωτευμενων, που αρχισε απ το 1989 περιπου, εσεις εάν δεν κυνηγησατε ερωτα τοτε, αλλα τις αναθυμιασεις του glamorous του, μην παραπονιεστε σημερα…
Αλλα, προσπαθειστε να δειτε τι ακριβως εγινε στη ζωη σας.
Αφου αυτή η περιοδος προσφερε απλοχερα δωρα αφθονιας στον ερωτα, επειδη εκπροσωπει την τελεια συνθεση αντιθετων.
Ειχα παντα μια απορια με τις γυναικες που εκανα παρεα μαζι τους, τοτε που βρεθηκα με το παιδι μου απ το διαζυγιο μου, γιατι δεν παραπονιομουν για την πρωην μου, περα απ το γεγονος ότι το παιδι μου επελεξε να ελθει μαζι μου.Αγνοουσαν την επιλογη του παιδιου…γυναικες….!!!
Το λιονταρακι μου ποτε δεν ειχε τετοια διλημματα, οσο και να ποναγε από το διαζυγιο.Ηρθε με τον πατερα της,αλλα ουτε και η μητερα της προβαλε αντισταση σ αυτό.Εκεινο που προσπαθουσα να εξηγησω σε ολες αυτές τις γυναικες, ηταν κατι απλο :ποσο πολύ στα χρονια του ερωτα που περναγα με την πρωην μου, ειχαμε κτισει μια νεα Ιδεα επανω στον Ερωτα.Μου αφησε ολο το θησαυρο της ερωτικης μας σχεσης και εφυγε για μια άλλη διαδρομη.Αλλα ο θησαυρος εμεινε σε μενα.
Και αυτό ηταν τεραστια αγαπη και πονος μαζι σε μενα, γιατι ηξερε ότι ημουνα Great Father, και αν δεν ημουνα θα γινομουν.Μου αφησε το δωρο και θα διαμαρτυρομουν και από πανω ? …Μα αφου ειχαμε τελειωσει ερωτικα.
Και αυτό δεν αντεχα πρωτα απολα εγω.Γι αυτό αφηνοντας το θησαυρο της σε μενα, μου εδωσε πιο πολύ ζωη ακομα να αντεξω…
Και σ αυτό θα τη θυμαμαι παντα, επειδη θελει πολύ γενναιοτητα να αντιμετωπισεις ότι φευγει το παιδι απ τη μανα και παει με τον πατερα του.Προφανως την εξεπληξε και την ιδια, γιατι όταν «ξενερωσε» μαζι μου, διαπιστωσε ποσο πολύ μ αγαπουσε την προηγουμενη περιοδο, καθως και με την απορια πως της εκλεψα ότι καλυτερο ειχε μεσα της.
αυτο δεν το επιτρεπει καμια γυναικα, γι αυτο και κρατανε συνηθως τα παιδια, μετα απ το διαζυγιο οι πιο πολλες...
Καθοσον στον Ερωτα "αλιευει" ο ενας τη ψυχη του αλλου.Γι αυτό και στην αρχαια Ρωμη τον πιστωναν στο ζωδιο του Ιχθυ.Γι αυτό και η Pisces Ψυχη ξερει το μυστικο ποτε να «ξεγλιστραει» μεσα απ τα χερια σου, κρατωντας το θησαυρο που είναι τα παιδια του ερωτα της.Να τη βρειτε και εσεις στο ωροσκοπιο σας…
Ολοι και ολες εχουν Pisces στο ωροσκοπιο τους.
Αδιανοητο όμως, για τις κοινες γυναικες, καθοσον οι πιο πολλες κανουν παιδια για να τα κρατησουν, να μην τα βλεπουν οι πρωην τους , να παιρνουν τις οποιες διατροφες και μετα να τρεχουν να «κυνηγανε» τους ερωτες που ποτε δεν εζησαν ταχα…
Οι γυναικες αυτές με φρικαραν πιο πολύ με τη σταση τους…
Ποσο μαλλον κατι Διδυμινες και Παρθενες που αφηνουν τα παιδια στη μαμα τους, με τις διατροφες των παιδιων του μπαμπα τους…
και αυτές κυνηγανε το ονειρο του χαμενου ερωτα, που αποδεικνυεται μια αυταπατη και χωρις να καταλαβαινουν αποζητανε το travesty ερωτα….
Τον ερωτα και τη μητερα του, την Αφροδιτη πρεπει να τον σεβεσαι τα χρονια που σου δινει τα δωρα του, απ το γεγονος ότι όταν μενουν μαζι τα παιδια σου, αναγνωριζουν αυτά, ότι εσυ εισαι η Πηγη της Δημιουργιας της Χαρας τους.
Δεν γινεται να κυνηγας νομικα τους και τις πρωην σου, δινοντας ευκαρια στα αρπακτικα τους νομικους για να εχουν δουλεια μεσα απ τις συναισθηματικες σου σχεσεις.
Και όταν η Χαρα της ζωης είναι μαζι σου δηλ. τα παδια σου :
μαλακα λιωνεις σιδερα, μπορεις να το καταλαβεις αυτό ? …
αλλιως εισαι μια διαστροφικη φουσκα, ένα travesty μπαλονι που δεν σου αξιζει κανενα δωρο ερωτα …
γιατι αφου εχεις γεννησει παιδια, δεν εισαι ο ιδιος και η ιδια που ησουν πριν…
και μονος ή μονη, χωρις τα παιδια σου, εισαι σε χειροτερο σημειο,
αποτι ησουν πριν τα γεννησεις…
Και αυτό είναι βεβαιος θανατος…τι ερωτα να περιμενεις λοιπον ?
Επρεπε να κατσεις μονος σου ή μονη σου χωρις να γεννησεις παιδια, που είναι πιο γενναια πορεια με τον εαυτο σου, υψωνοντας το αναστημα της Υπερηφανειας της Μοναχικοτητας σου....
Καλημεραααα smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου