Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Catalyst or Scapegoat : circuit breaker : all-or-nothing approach to life

Catalyst or Scapegoat : circuit breaker : all-or-nothing approach to life
to arrive where you are, to get from where you are not, you must go by a way wherein there is no ecstasy...In order to possess what you do not possess...you meet go by the way of dispossession ....in order to arrive at what you are not....
you must go through the way in which you are not ...
T.S.ELIOT
Πολλες φορες από εδώ εχω τονισει ποσο απλη στο πρωτο επιπεδο είναι η Αστρολογια, που μπορει να μας δειξει σαν ένα ψυχολογικο κουιζ, πως αλληλοσυνδεονται τα διαφορετικα της κομματια.
Ο Ηλιος είναι ποια εισαι εσωτερικα μεσα σου ή τι ακριβως ψαχνεις να βρεις για την εκφραση του Εαυτου σου, Σεληνη πως αισθανεσαι ο εαυτος σου να ειναι, Ωροσκοπος, για το πώς οι αλλοι σε βλεπουν και πως συνδεεσαι με το περιβαλλον, MC τι επιθυμεις να παρουσιασεις απ τον Εαυτο σου στους αλλους , συνεπως πως οι αλλοι θελεις να σε βλεπουν, Κρονος που εσυ αισθανεσαι τρωτος ή που μπορει να βρισκεις δυσκολια στην δικη σου εκφραση κλπ.
Η Συνθεση ολων των παραπανω μας κανει μοναδικους και χωρις ταξινομησεις στατιστικες.
Τα τελευταια χρονια η Ουρανια Ταπετσαρια δεν είναι πολυπλοκη, και παρολο τις τρομακτικες ενεργειακες δυσκολιες, τουλαχιστον για πρωτη φορα είναι πολύ πιο απλη στην Κατανοηση των Δυναμικων της.
Ο Παρορμητικος Σταυρος χρονια φιλοξενει το Uranus square Pluto, το οποιο αποτελει το βασικο beat του ενεργειακου ρυθμου που εχει «τιναξει» στον αερα τις ζωες μας.Ακομα βρισκεται σε ισχυ αφου είναι σε τροχια, και το χρονιο μπλοκαρισμα τωρα παιρνει άλλες διαστασεις.
Ο Ουρανος δειχνει την αποκλιση που εχει ο εαυτος μας απ την προσπαθεια που κανουν καποιες και καποιοι να μας συμμορφωσουν συμφωνα με εκεινη τη δυναμικη τους να αυξηθουν πιο γρηγορα απ τους αλλους,(Πλουτωνας), αδιαφορωντας τι παρενεργειες προκαλουν με τη συμπεριφορα τους,Φτανουν στο σημειο να γινουν ανηλεεις.
Αυτό ακομα είναι προιον της προσπαθειας καποιων να επιταχυνουν το δρομο προς την ευδαιμονια τους, από ένα άλλο παιγνιδι που διαδραματιζεται στο Μεταβλητο Σταυρο που ονομαζεται Neptune and Chiron in Pisces.
O Μεταβλητος Σταυρος φιλοξενει μεσα στον «χαμαιλεοντισμο» του, το Saturn square Neptune, αυξανοντας τα συναισθηματα ηττοπαθειας, σε πολλους.Ο Σταθερος Σταυρος δειχνει να «ησυχαζει» απ το περασμα του Κρονου, τα προηγουμενα δυο χρονια, κανοντας απολογισμο στις απωλειες του.
Δεν νομιζω ότι αλλαζουν οι ανθρωποι.Αφηνουν και περναει η θυελλα και ξανα προς τη «δοξα τους» τραβανε.
Κανενας και καμια δεν κοιταζουν μεσα τους, στο δικο τους Συμπαν, και οι στασεις των περισσοτερων είναι ακαμπτες.
Βεβαια πρεπει να εχεις μεσα σου...γιατι οι πιο πολλοι ειναι "νεκρα φυση"...
Η Παρουσια Κρονου και Χειρωνα στο Μεταβλητο Σταυρο θα «διαλυσει» τα περισσοτερα ζωδια του Μεταβλητου Σταυρου με την εξης λογικη :
η δύναμη του Κρόνου εκτιμάται σε μεγάλη ηλικία, όταν η εμπειρία έχει καλλιεργήσει τις αρετές του, αλλά ο αγώνας για να ξεπεραστούν τα εμπόδια μας ή παραλείψεις μας μπορεί να μεταμορφωσουν και να ενισχύσουςν όλους μας τη ζωή μας.
Αλλα Μεταβλητος Σταυρος και εμπειρια,σοφια δεν γινεται...
Γιατι η παρουσια του Κρονου και του Χειρωνα, στον Μεταβλητο Σταυρο δημιουργει χαρακτηρες που γινονται απαιτητικοι ή πολύ τελειομανεις, στενομυαλοι, κακοβουλοι ή απαιτώντας την τιμωρία των άλλων, επειδη η έλλειψη της αποτελεσματικοτητας τους μπορεί να εμφανίζεται σαν μία αδυναμία να εφαρμόσουν καποιο ταλέντο τους, ή να είναι εποικοδομητικοί, μεθοδικοί και ασκοποι.
Με βαση τα παραπανω, τα πραγματα θα εξελιχθουν πολύ χειροτερα, επειδη αυτές τις ημέρες στο dancefloor του Ουράνιου Θόλου, παίζει ένα t-square με κορυφή τον Πλούτωνα και την αντίθεση uranus in aries and mars in libra....
Που θα χαρακτηρισει ολο το Δεκεμβρη, και θα εχει προεκτασεις μεσα στο 16, οπου η παρουσια του Αρη στον Τοξοτη, θα πυροδοτησει πολεμους.
Αυτό είναι ένα πιο συνθετικό υπόδειγμα του κλασσικού pluto square uranus,απλά μπαίνει στο παιγνίδι και ο Άρης ηλεκτρισμένος, όσο δεν παίρνει απ τον Ουρανό.Οι αντιθέσεις πάντα δείχνουν πόλωση και η πόλωση αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας, και στην προκειμένη περίπτωση καταλαβαίνετε τι ηλεκτρισμό στέλνει στον Άρη, αφού η εργασία του στη φύση είναι να ηλεκτρίζει ότι έρχεται σε επαφή είτε σε natal aspects είτε σε synastry...
Όλη αυτή η πόλωση την εισπράττει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε τέτοιο σημείο που θεοί και δαίμονες, δυνάμεις του φωτός και του σκοταδιού έχουν βγεί έξω, απο μέσα μας...
Πως θα αυξηθουμε πιο γρηγορα, για ότι εχει μεινει πισω τα ταλευταια χρονια , αδιαφορωντας για τους άλλους.
Αυτοί όμως οι οποίοι θέλουν να κυριαρχήσουν στον Κύριο του Θανάτου, πρέπει να συναντήσουν Αυτόν, και να τον Αναγνωρίσουν όσο κυλάει η Ζωή...
Και τέτοιες μέρες είναι ευκαιρία. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε ΝΑ ΜΗΝ χρησιμοποιούμε δύναμη...
Στις πιο πολλές περιπτώσεις οι άνθρωποι αρνούνται, κυρίως αυτοί που είναι πιο κοντά στα Σκορπίσια και Πλουτώνια χαρακτηριστικά να επιτρέπουν στους άλλους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στον διαταραγμένο κόσμο της ψυχής τους.
Δεν τους αφήνουν σε "χλωρό" κλαρί...
Τα κρυφά sexual games του pluto απ την travesti σεξουαλικότητα του Ουρανού και Άρη, θα οδηγήσουν σε τόσο σφοδρούς αγώνες με σκοπό να απαρνηθούν επιθυμίες και πάθη και η λειτουργικότητα τους να περιοριστεί σε ένα minimum επίπεδο.Βέβαια το πιο πιθανό είναι όλα να ξεσπάσουν όπως ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται συχνά μέσα σε σκληρές και καταστροφικές συμπεριφορές.
Και έτσι οι άνθρωποι σκλαβωμένοι απο σεξουαλικές ή υλικές εμμονές, ψάχνουν να εκδικηθούν ανθρώπους που τους έχουν κάνει ζημιά,προσπαθώντας να κυριαρχήσουν και να εκμεταλλευτούν όλους αυτούς οι οποίοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη τους, και ακόμα χειρότερα αυτούς που δεν μπορούν να "σταθούν" στα πόδια τους ή να χρησιμοποιήσουν την πιο κοφτερή τους οξύνοια στις σχέσεις με τους άλλους για να τους μανιπουλάρουν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.
Αν αυτοί έχουν επιτρέψει στους εαυτούς τους να κυριαρχηθούν και να καταβληθούν απ τις σκοτεινές δυνάμεις μέσα τους η άλλη πλευρά της διαμάχης βρίσκεται σε κατάσταση "παραλυτικής ακαμψίας" απο κατάπνιξη υπερβολικών δόσεων libido and sexual energy, κοινώς "καύλα"....
Έτσι και αυτοί ανίκανοι αλλά και απρόθυμοι να βρούν πιο δημιουργικές διεξόδους για το pent up energy τους, οδηγούνται και αυτοί στα όρια.
Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε εμπειρία πρέπει να είναι σφοδρή και μεταμορφωτική, κάθε δράση και πράξη το κίνητρο της θάναι all-or-nothing προσέγγιση στη ζωή.
Διότι εξ αιτίας μιας τέτοιας άποψης και κοσμοθεωρίας στον κόσμο, να βλέπουμε με "φακούς" άσπρο-μαύρο", ποτέ δεν γίνεται να αποδεχτείς όχι μόνο τους άλλους, αλλά κυρίως τον ίδιο σου τον εαυτό.
Γιατί η κρίση μας είναι άγρια και σκληρή.Έτσι όλοι εκείνοι που δεν συμμορφώνονται με τις επιθυμίες και τις αντιλήψεις της πραγματικότητας των πιο ισχυρών πρέπει να πιεστούν να εξαναγκαστούν να υποβληθούν σε δραστικές αλλαγές προκειμένου να μην υποστούν οι ίδιοι αλλαγές...
Στην πραγματικότητα είναι ο θρίαμβος της ψυχολογικής δυναμικής του καταλύτη αφενος και του αποδιοπομπαιου τραγου αφετερου.
Όπου by the way Καταλύτης σου φερνει μια συγκλονιστική εμπειρία, ο καταλύτης μπορεί να γίνεται η ορμή της επίθεσης και ο φταίχτης για τα ομαδικά προβλήματα, επειδή αυτός είναι κάποιος που έχει ανοίξει τις κλειδωμένες πόρτες ασυνείδητα η από απροσεξία, και έβγαλε έξω το τέρας ή το άγνωστο.Ο καταλύτης είναι συχνά ασυνείδητος του χαρακτηριστικού του, μέχρι αυτό να του γίνει γνωστό, σπαταλιέται σε παιγνίδια δύναμης για την επιβράβευση της σεξουαλικότητας του και του ερωτισμού του...
οποτε ευκολα μετατρεπεται σε αποδιοπομπαιο τραγο.
Κλεινοντας ολη αυτή την αναλυση, θα υπενθυμισω τα κλειδια που μπορειτε να δουλεψετε: Κρονος και Πλουτωνας.
Κατι που σημαινει σφοδροτητα στην εντασης της διαμαχης των αντιθετων.
Ειμαι παντα αισιοδοξος και πιστευω ότι αν επιτρέψουμε να ανακαλύψουμε και να αρχίσουμε την επαφή αποδεχόμενοι όλες τις primal δυνάμεις μέσα μας, διακόπτοντας προσωρινά την ηλεκτρική ανατροφοδότηση της πόλωσης uranus and mars με την εξής απλή σκέψη : πρέπει να σταματήσουμε να θέλουμε να χαλιναγωγήσουμε τους άλλους με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε απίστευτα σημεία κακομεταχείρισης, και να ασχοληθούμε μόνο με τον εαυτό μας, το αποτέλεσμα θα είναι αντι να βρισκόμαστε στα έγκατα της Γης, θα είμαστε στο αιθερικό,έχοντας αναγεννήσει τον Εαυτό μας, που θα έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία major κρίσεις.
Βρισκόμενοι δεσμευμένοι σε δραστηριότητες και σχέσεις που θα αξίζουν αληθινά την επένδυση της ενέργειας μας, συνδεόμενοι με συναισθηματική ειλικρίνεια και δοκιμάζοντας τέτοια σεξουαλικά ύψη τα οποία θα εκπληρούν αμοιβαία αμφότερες τις πλευρές, ικανά να δίνουν τα δώρα που θα κάνουν τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις στην προσωπική τους ζωή και στην εργασία τους...
Γιορτες πλησιαζουν, ευχομαι τα καλυτερα, και προσεξτε την ιωση του αναπνευστικου, προιον του Κρονου και του Πλουτωνα, φιλτραρισμενη απ τον καταπνιγμενο Αρη….
Εγω λεω να παω για sushi, και να σκεφτω που θα παω ταξιδι για τις γιορτες, και την ιδια ωρα να ενισχυσω τον οργανισμο μου με βιταμινες C...
γιατι το sex εχει "λασπωσει" απ τη μιζερια και την υστερια που κυκλοφορει εκει εξω....
Καλο απογευμα smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου