Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Chiron stationary-saturn square neptune conj Chiron -uranus square Pluto-saturn in sag,Neptune in pisces : Belong to Love...

Chiron stationary-saturn square neptune conj Chiron -uranus square Pluto-saturn in sag,Neptune in pisces : Belong to Love...smile emoticon heart emoticon
Ανασαινω μαζι σου....
Ο Carl Yung στο πιο σπουδαίο του εργο, Mysterious Conjuctions, το μεγαλύτερο ψυχεδελικό θαυμα που θα μπορούσε να υπάρξει στη βιβλιογραφία έλεγε : "Η ψυχή δημιουργεί την πραγματικότητα της κάθε μέρα.
Η μόνη έκφραση που μπορεί να χρησιμοποιήσω γι αυτή τη δραστηριότητα της είναι η Φαντασία…
Η φαντασία είναι ένα συναίσθημα όπως η σκέψη όσο η διαίσθηση είναι μια αίσθηση.Δεν υπάρχει ψυχική λειτουργία που να απεικονίζει τη φαντασία και δεν είναι λαβύρινθος που να ορίζεται από άλλες ψυχικές λειτουργίες ..
Η Φαντασία συνεπώς φαίνεται σε μένα σαν μια καθαρή εκφραση μιας ψυχικής λειτουργικότητας.
Αυτή είναι μια προ-εξαιρετική δημιουργική δραστηριότητα της ψυχής απ την οποία όλες οι απαντήσεις, από όλες τις υπόλογες ερωτήσεις εμφανίζονται ..
It is a mother of all possibilities, όπου όλα τα ψυχολογικά αντίθετα, οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί κόσμοι συμμετέχουν μαζί σε μια ένωση…"
Αλλα ποια Φαντασια …
Πρωτα πρεπει να συνειδητοποιηθει πως βιωνεται η κάθε διασταση του χρονου.Συμφωνα με τον Ang Stoic αστρολογο του Astrology Now, αναλυοντας τις τρεις διαστασεις,
Εχουμε :
3η διάσταση πραγματικοτητας – Κρόνος:
Η ύλη βιώνεται σαν εντελώς στερεά. Οι μορφες της είναι πυκνες. Ο χρόνος βιώνεται ως γραμμικός, (παρελθόν / παρόν / μέλλον). Το πνεύμα είναι στο έλεος των ψεμάτων, η δυσπιστία, η εξαπάτηση, ο θυμός, η αναστατωση , ο φοβος , ο πονος , η δυσφορία, η ταλαιπωρία οφείλεται στη σκοπιμη δημιουργια και το χειρισμό της οποιαδηποτε υλης, συμπεριλαμβανομενου και ανθρωπων, με ξεχωριστο σκοπό τη χορηγια και την αρνηση της προσάρτησης / ιδιοκτησίας.
Οι Δομές είναι άκαμπτες , πεπερασμένες και απόλυτες.
Εμείς χρησιμοποιούμε λέξεις όπως «ποτέ», «πάντα» και «για πάντα». Γαμώτο αυτό πονάει, όταν δεν είναι αυτό που θέλουμε να είναι ή τι μας εχει υποσχεθει η ζωή ότι θα «πρέπει» να υπαρχει κατι και για εμάς.
Κάνουμε κρίσεις της δυαδικότητας όπως το «σωστό και το λάθος», «καλό και το κακό».
Αλλα οι Δομες των ζωων μας χωρις εμπνευση είναι σκετη καταθλιψη..
4η διάσταση πραγματικότητας - Ουρανός :
Η ύλη εδώ είναι λιγότερη πυκνή, ελαφρύτερη εδώ. Βιωματική γνώση της αντίθεσης της δυαδικότητας, μόνο χωρίς την αξια της κρισης. Τα πράγματα υπάρχουν σαν αντιθετα , όπως αριστερά και δεξιά, πάνω και κάτω, αρσενικό και θηλυκο , το φως και το σκοτάδι, αλλά χωρίς προσκόλληση σε ένα τμημα προτίμησης. Τα πράγματα είναι απλά, σε αντίθεση με ό, τι δεν είναι.
Μια αίσθηση της απόσπασης υφίσταται. Ο χρόνος βιώνεται σαν μια αιωνια κατάσταση του «τώρα». Βλέπουμε τα πράγματα με σαφήνεια και τη συμπόνια, την ομορφιά και το θαύμα, και λειτουργούμε από τον τόπο της επιλεκτικής επιλογής αντί να καθοδηγουμαστε από συναισθηματικές αντιδράσεις που βασίζονται στην ασφάλεια μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα βρίσκονται σε μια διαρκή κατάσταση ροής και ό, τι ίσχυε σε μια άλλη στιγμή έχει μια διαφορετική εφαρμογή, μια διαφορετική χροιά για το πώς μπορεί να υπάρχει η αληθεια , στην παρούσα στιγμή.
Η μεταβατική αυτή διάσταση μας βοηθάει να καταλάβουμε ότι όλες οι δομές (χρονος / υλη / χώρος) είναι παροδικές, και μας οδηγεί έξω από την τρίτη διασταση και την κατανόηση της πέμπτης διάστασης.
5η διασταση πραγματικότητας - Ποσειδώνας :
Πυκνές δονήσεις όπως ο φόβος, ο θυμός, η μνησικακία, η κατηγορια , το μίσος είναι ανύπαρκτες σε αυτό το επίπεδο. Εδώ υπαρχει μια ελαφρότητα που ξεπερνά το χώρο και το χρόνο και η εμπειρία είναι μια απ τις σταθερες συγχωνευσεις με την Ενότητα. Δεν υπάρχει εμπειρία του αποχωρισμου , όλα βιώνονται σαν ένα συνεχές , άπειρο ρεύμα που είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου. Εδώ δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο, υψηλότερο ή χαμηλότερο. κανένας φόβος ή διάκριση, καμία κρίση, κανένα λάθος - η θεϊκή τελειότητα επιτρέπει την αποδοχή της αληθινής κατανόησης, η ανταλλαγή, η απόλαυση, εξελίσσονται - μαζί σαν ένα από κοινού, σαν ένα μεγάλο Σύμπαν.
Μια πανταχού συμπόνια τώρα εμποτισμένη με σοφία, και τη συνεργασία, την ευγένεια, σεβασμό, αγάπη άνευ όρων δυνατότητα στον καθένα από μας να γίνουμε συν-δημιουργοί αυτού του σύμπαντος. Μια ικανότητα να εκδηλωθεί οποιαδήποτε πραγματικότητα, τότε με ακριβεια και εσκεμμένα μπορουμε να τη διαλυσουμε για να δημιουργήσουμε εκ νέου μια άλλη, παρουσιάζει μια πλήρη κυριαρχία πάνω από όλες τις χαμηλότερες διαστάσεις.
Χωρίς καμία αναγνώριση για τον εαυτό μας ή το άλλο, δρούμε από μια egoless κατάσταση προς όφελος του ευρύτερου συνόλου.
Συνείδηση εδώ υπάρχει πιο πέρα απ το ορθολογικό μυαλό.
Οι μορφες της υλης δεν είναι μόνο απροσδιόριστες , η σειρά από δυνατότητες είναι πραγματικά άπειρες - ήχοι, μυρωδιές, γεύσεις, και τα χρώματα είναι πιο πλούσια σε πιο ευρύτερο φάσμα, πιο ζωντανά σε βάθος Η νοημοσύνη μας συνδέεται με διαγαλαξιακές σφαίρες και είμαστε σε θέση να συνδεθουμε με τις ενέργειες των άστρων , άγγελους, εξωγήινα όντα και άλλες μορφές απο έξυπνο φως που έχουν αρχισει τη βοήθειά τους σ αυτόν τον πλανήτη για αιώνες – και συνειδητοποιούμε ότι είμαστε πράγματι μέρος μιας ευρύτερης κοσμικής φυλής, μαζί ενωμένοι για το μεγαλύτερο σκοπό του σύμπαντος.
Η μετάβαση απ τη μια διασταση στην αλλη :
Ας το καταλαβουμε , δεν υπάρχουν σαφείς διακρίσεις ή όρια μεταξύ μιας διάστασης και την επόμενης. Οι άνθρωποι λειτουργούν σε διάφορες βαθμιδες και κυριως στην τριτη. Μερικοί ακόμα λειτουργούν σε χαμηλότερες, και είναι πιθανό ότι υπάρχουν και εκείνοι που λειτουργούν σε πιο υψηλοτερες περιοχες διαστασεων.
Η Γεφυρα αναμεσα στην τριτη και τις υπολοιπες διαστασεις, μοιαζει με ουρανιο τοξο, και είναι συμβολισμενη απ τον Κενταυρο Χειρωνα.
Είναι η Κενταυρικη Συνειδητοτητα.
Όλα αυτά μπερδευονται στους πιο πολλους με ολεθρια αποτελέσματα που είναι η εμφάνιση σχιζοειδών καταστάσεων, που απεικονίζονται απ το άλλο στρατόπεδο που βρίσκεται ο Πλούτωνας…
Και ό όρος σχιζοειδής., αναφέρεται σε ένα άτομο που το σύνολο της εμπειρίας του δοκιμάζει το απόλυτο κενό με δύο βασικούς τρόπους: καταρχήν, υπάρχει ένα σχίσμα στη σχέση του με τον κόσμο και, στο δεύτερο, υπάρχει μια διασπαστική σχέση με τον εαυτό του. Ένα τέτοιο άτομο δεν είναι σε θέση να βιώσει τον εαυτό του "μαζί με" τους άλλους ή «στο σπίτι του με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά αντίθετα, βιώνει τον εαυτό του σε μια απελπισμένη μοναξιά και απομόνωση, και επιπλέον, αυτός δεν δοκιμάζει τον εαυτό του ως ένα πλήρες πρόσωπο αλλά μάλλον σαν διασπασμένο με διάφορους τρόπους, ίσως ως ένα μυαλό περισσότερο ή λιγότερο αδύνατο συνδεδεμένο σε ένα σώμα, σαν δύο ή περισσότερους εαυτούς,
και ούτω καθεξής όπως αναφέρει ο γνωστός Ψυχίατρος R.D.Laing........
και τα πράγματα εξελίσσονται χειρότερα, όταν είναι ο ερμης στα ζωδια της πτωσης του και της αδυναμιας, σε κανει και μπερδευεις την τεταρτη διασταση, και αυτο φαινεται περισσοτερο την περιοδο των εκλειψεων, και στο παιγνιδι μπαινει και η πεμπτη διασταση που μπλοκαρισμενη με την τριτη, για δύο χρόνια ακομα περιπου θα το υποστούμε με το saturn sqaure neptune όπου θα "τραβάμε" το χαλί κάτω απ τα πόδια μας…
για να καταλαβετε το προβλημα, σκεψου καποια/ο να μην εχει γωνιες ο Ερμης της ή να εχει Ερμη hard aspect με Ποσειδωνα, και το transit saturn square neptune με εναν συνδυασμο pluto, δεν θα φερει "αβαστακτο πονο ? αφου το μυαλο της θα εχει μπερδεψει ολες τις διαστασεις...
3η με 5η, χωρις να εχει μεσολαβησει η 4η...
τη τεταρτη ομως δεν την μαθαινεις με την αστρολογια μονο, θελει να απελευθερωθεις απ το συναισθηματικο θυμικο σου, αλλα και με την ιστορια με την μυθολογια μαζι σε εναν ατελειωτο μουσικο ρυθμο, για να σε οδηγει στη ροη των υδατων του Ηριδανου...
ο Λα Μποεσί ελεγε : «αποφασίστε να μην υπηρετείτε πλέον και αμέσως είστε ελεύθεροι».
Και φυσικά μετά από μια παρατεταμένη σύγκρουση και κρίση που έχουν φέρει οι γίγαντες ουρανός και πλούτωνας, δεν υπαινίσσομαι ότι η διαρκής σύγκρουση και ένα μόνιμο ‘όχι’ είναι η δέουσα λύση.
Απλώς μέχρι τώρα ήμασταν εθελόδουλοι και αυτό παρουσιαζόταν ως κανονικότητα τόσο απ τις οικογένειες μας όσο και απ τα κεντρα εξουσίας που ανήκετε.
Η εθελοδουλεία είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια κοινωνία, διότι έτσι παύει να έχει διάθεση για δημιουργία.
Γίνεται υπόδουλη και περιμένει πάντα τον αφέντη, κοσμικό ή μεταφυσικό, να τη λυτρώσει.
Και με τη σειρά του μετά να τον ανατρέψει…
Είναι εντυπωσιακό με πόσο σθένος και μένος υποστηρίζεται ότι δεν υφίσταται άλλη δυνατότητα.
Μέσα σε όλο αυτό το πλέγμα σχέσων και ιδεολογιών, όμως, κάποια στιγμή πρέπει να σταθούμε και εμείς οι ίδιοι και να στοχαστούμε τη θέση μας και τους στόχους μας για το μέλλον.
Γιατί Είναι δεδομένο. Η αξιοπρέπεια δεν τρώγεται. Ούτε η υπερηφάνεια.
Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι του να σκύβεις διαρκώς το κεφάλι και να υποστηρίζεις ότι φοβάσαι μη σου πάρουν τη δόξα η απόσταση είναι μεγάλη.
Θα είμαστε εθελόδουλοι ή θα κάνουμε το βήμα προς τα εμπρός σε μια πραγματικά καινούργια αρχή και όχι στα προς κρίσης δεδομένα που αποτελούσαν άλλη μορφή δουλείας.
Θα γίνουμε σύγχρονοι άνθρωποι, όχι δια της μίμησης, αλλά με την ωριμανση.
Το εύχομαι, αλλά δυστυχώς η ιστορία θα δείξει.
Από την άλλη μεριά λευκή επιταγή σε κάθε μορφής εξουσία δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου..
Δεν είναι μόνο να είσαι διανοητικά ευκίνητη
αλλά και να διαθέτεις και μια εξαιρετικά δυσοίωνη
ολιστική κατανόηση του πεπρωμένου σου ....
ειμαι αυτός/η ...και φτάνω μεχρι εδώ ...πιο κάτω το χαος....
αν δεν το καταλαβαίνεις κάνε μια ερωτηση στον εαυτό σου :
τι δεν μπορώ να κάνω σ αυτή τη ζωή και πρέπει να παραιτηθώ απ αυτό....
Αλλά αυτό θέλει μια ενστικτώδη attunement με την φύση και τη φύση σου...
Οταν συγκρούονται transpersonal γιγαντες του ηλιακού συστήματος, και ζουμε στις τρεις διαστασεις, όλα παραπέμπουν σε Χείρωνα...
Αλλά ο Χείρων επίσης ήξερε και ξέρει για τον πόνο.
Εξ αιτίας μια τυχαίας πληγής που έπασχε, από ένα ακυβέρνητο δηλητήριο βέλος,
του καλύτερου φίλου του, του Ηρακλή...
αυτό εγινε τυχαία εξ αιτίας ότι βρέθηκε σε λάθος χρόνο και λάθος τόπο...
αλλά έτσι μετατράπηκε στο να γινει εξαιρετικά συμπονετικός, καταπραϋντικός και αποτελεσματικός θεραπευτής σε εκείνους που ειχαν υποστεί παρόμοια τραύματα....
Ήταν, δυστυχώς, σε θέση να θεραπεύσει τη δική του πληγή, η οποία του έφερνε έφερε πολύ δυσφορία και άλλες φορές και ντροπή.....
Τι ανανγωρίσατε στον εαυτό σας....?
Εξ αλλου Τις γνώσεις του για το πάθος της μουσικής που μάθαινε ο Χείρων στους ανθρώπους, του επέτρεψε να εισαγάγει τους μαθητές του μέσα στις πιο όμορφες και λεπτές αποχρώσεις και αποχρώσεις τέτοιες ,
απ αυτό το μαγευτικό σκάφος, τη διδασκαλία και τη χρήση του μουσικού οργάνου, για να ξεκλειδώσει τους πιο βαθύτερους ενθουσιασμούς της καρδιάς και της ψυχής, παραπλανώντας, πενθώντας και μαγεύοντας ακόμα και τους πιο ανένδοτους κυνικούς....
Αυτή είναι η κουλτούρα μας...όλα ειναι ενα remix...και εχουμε πει πολλές φορές τι ειναι τα remix....
αυτή ειναι η ψυχή μας....Παρακολουθειστε για να εισερχεστε σε ολες τις διαστασεις…
Και εκει θα βρειτε τη Λυση, ακομα και Πολεμος να γινεται, και οι οικογενειες σας με τους δεσμους σας να διαλυονται…Είναι προσωπικη υποθεση η απελευθερωση…Δεν γινεται να τους «κουβαλας» μαζι σου ολους και ολες…
Καλημερααα και καλο Σαββατοκυριακο....smile emoticon heart emoticon
yg : ευχαριστω τον Ang Stoic,αστρολογο του Astrology now, για τα αρθρα του και τις φωτογραφιες του, που η δικη μου συνεισφορα ηταν απλα μια new synthesis επανω στις δικες του ιδεες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου