Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

the road less traveled

the road less traveled
Και καθως μπαινουμε ολο και πιο βαθια στα ψυχεδελικα χρωματα της γοητειας του κακου, είναι μια ευκαιρια να αναλογιστεις μεσα σ αυτή την πρωτοφανη κριση που δεν αφηνει τιποτε ορθιο στο περασμα της , να αναλογιστει καποια/ος τι σημαινει ακριβως οτι το κακο εισελθει στη ζωη του…
Το απολυτο κακο είναι ο πολεμος…
Εκει δεν υπαρχουν περιθωρια, να σκεφτεις αν εισαι κακος, γιατι ο «σωζων εαυτον σωθητω» …
Ακολουθουν τα προβληματα της Υγειας.Δεν εχεις πολλα περιθωρια να σκεφτεις ποσο κακο μπορει να προξενεις στους άλλους, γινομενος υπερβολικα κακοτροπος με τις ιδιοτροπιες σου.
Μετα στην ιεραρχηση του κακου, ακολουθει η ανεργια και η φτωχεια.
Αλλα δεν γινεται να σου φταινε οι αλλοι γι αυτό το χαλι σου, όταν ολοκληρη η κοινωνια καταβυθιζεται στην παρακμη και τη σηψη.
Και τελος στην τελευταια κλιμακα βρισκεται το συναισθηματικο κουσουρι καποιων, να εχουν κακους γαμους και σχεσεις και να τα «βαζουν» μ αυτους που εχουν ακομα ένα ικανοποιητικο επιπεδο διαβιωσης μεσα σ αυτές ή ακομα χειροτερα να ξεσπανε σ αυτους που εχουν επιλεξει να είναι «τροβαδουροι» και μοναχικοι…
Θυμαμαι στα τελη του 2003, ανημερα τα Χριστουγεννα, ο προεδρος των ΗΠΑ, ο νεοτερος Μπους ειχε δωσει εντολη να κρεμασουν τον Σανταμ Χουσειν.
Ο πιο Χριστιανος από ολους τους προεδρους των ΗΠΑ,ο αθεοφοβος, την ημερα της μεγαλυτερης γιορτης της Χριστιανοσυνης, που συμβολιζει την Αγαπη, αποκεφαλιζε καποιον ανθρωπο.
Ασχετα αν αυτος ηταν ο Σανταμ, προσωποποιηση του κακου για τα Συμβολα της Δυσης.Και δεν βρεθηκε ενας μα ενας ιερωμενος, να θιξει μια τετοια κατασταση..
Λες και δεν μπορουσε να περιμενει τρεις μερες μετα τη Χριστουγεννα.
Ολοι μα ολοι, θεωρουν ότι στο Κακο πρεπει να απαντησεις ολο και με μεγαλυτερη δοση Κακιας…
Είναι τοσο φυσιολογικο αυτό για ολους.Αν παρακολουθησει καποιος την συμπεριφορα των αγριων θηριων.Αυτα δεν κανουν κακο.Πεινανε και συμπεριφερονται ετσι και όταν χορταινουν είναι ησυχα σαν γατουλες.
Μα οι ανθρωποι δεν κανουν ετσι.Βλεπεις πολιτισμενα κρατη να εξοπλιζουν ολοκληρους τρομοκρατες με σκοπο τον ελεγχο της ενεργειας και του πετρελαιου, αδιαφορωντας με το ποσα αθωωα θυματα πληρωνουν ολο αυτό.
Δεν ειμαι κανενας ρομαντικος η αριστερος για να θιγω μια τετοια κατασταση.Γιατι και ο ρομαντικος και ο αριστερος είναι ιδεαλιστες.Και οσο πιο πολύ ιδεαλιστης εισαι τοσο πιο πολύ εξιδανικευεις τη ζωη.Και όταν εξιδανικευεις τοσο τη ζωη, ερχεται καποια στιγμη που η πραγματικοτητα σου ισοπεδωνει τα ιδανικα σου, και δεν υπαρχει χειροτερος κυνικος από ένα απογοητευμενο ιδεαλιστη.
Και ο μονος δρομος γι αυτόν τον απογοητευμενο ιδεαλιστη είναι να εναντιοδρομει αντιθετα στην πρωην φυση του και να γινεται χειροτερος απ τους αλλους κυνικους με το εξης απλο σκεφτικο : αφου ολοι τα ιδια κανουν…γιατι να μην το κανω και εγω…
Δυστυχως δεν υπαρχει κλιμακα για το καλο και τη Δημιουργια.
Ο καθενας εχει προσεγγιση σ αυτά αναλογα με τον Χαρακτηρα του.
Αλλα πρεπει να εχει χαρακτηρα πρωτα.
Και αφου δεν ξερουμε πώς να κανουμε το καλο, είναι σοφο να ξερουμε πως να μην κανουμε το κακο…
Και το κακο σε παραμονευει να μπει στη ζωη σου, με οποιοδηποτε τροπο, και με τη μορφη του τυχαιου.
Αν για παραδειγμα αρπαχτειτε με μια φιλη σας ή με έναν φιλο σας, θα διαπιστωσετε ότι θα εμφανιστουν οι εχθροι της/τους ασχετα αν εχετε τσακωθει και εσεις μαζι τους στο παρελθον…
Και εγω ρωταω το απλο : Μηπως εχουν αρθει οι λογοι που τσακωθηκατε μαζι τους και ζητανε παλι τη φιλια σου…
Δεν είναι προφανες ότι μαζευονται οι Λυκοι για να την/τον εξοντωσετε ολοι μαζι παρεα…
Δεν θελει μια στοιχειωδη συνειδητοτητα να σκεφτεις τι ακριβως θελεις να κανεις όταν τσακωνεσαι με καποιον και που θα το φτασεις….
Αυτου του ειδους το κακο συνδυαζει το φαινομενο της Λυκανθρωπιας και το κακο που εχει σχεση με τη rosetta.
Και η rosetta δινει μια ευκαρια να συνεργαστουν προσωρινα καποιοι για να μπλοκαρουν καποιους αλλους. Και αυτό θαβεται για λιγο και μετα ο κυκλος του χρονου αναδυει εκ νεου τις διαφορες σας, και αυτοι που εχουν μπλοκαριστει συνεργαζονται με τους προσωρινους συμμαχους σου για να μπλοκαρουν εσενα.
Και ετσι να μην γινει, τοτε με αυτους που συμμαχησες θα ξεσπασουν επανω σου, όταν θα θυμηθουν τις παλιες τους διαφορες με σενα….
Αν μαλιστα συνδυαζεται ολο αυτό με το φαινομενο της Λυκανθρωπιας που πασχουν οι περισσοτεροι εκει εξω σαν Moon types-Σεληνιασμενες προσωπικοτητες, που είναι οι περισσοτεροι, τοτε η συνειδηση του τι κανεις παει «περιπατο» και οδηγεισαι σε τελειως αχαρτογραφητες περιοχες.
Βy the way Λυκανθρωπία είναι η ασυνείδητη συναισθηματική εξάρτηση απο κάποιους, που στο τέλος επιστρέφει ενάντια σ αυτούς που την έχουν συντηρήσει......
Ένα άλλο παραδειγμα είναι όταν προσπαθεις να δωσεις ποσο ομορφα ζει καποιος ή καποια και να προσπαθησεις να τους πεις ότι το αξιζει που ζει ετσι, και να συγκεντρωνεις τα πυρα τους και την οπτικη τους να βλεπουν μονο την αρνητικη του πλευρα.Αλλα επειδη δεν είναι σε θεση να δουν το αρνητικο της αλλης πλευρας, περιγραφουν την δικη τους ασυνειδητη αρνητικη πλευρα.
Το κακο είναι Ασυνειδητο.Το κακο περιγραφεται σαν αυτό που αυξάνει την εντροπία του Κόσμου...Με πολύ απλά λόγια κακό είναι αυτό που κάνουμε και "χαλάει" όλη τη σειρά των υπολοίπων και κυρίως αυτών που δεν φταίνε....
Γιατί το κακό απαιτεί και τη θυσία αθώων, για να μην μπορεί κανένας να δεί τι είναι ακριβώς αυτό που κάνει....
Συνεπώς η μόνιμη κατοικία του εδρεύει στο Ασυνείδητο....
Οι κακοί είναι πάντα ασυνείδητοι, και όλο τώρα έχει βγεί στην επιφάνεια.
ΟΙ πιο πολλές ψυχιατρικές σχολές δυστυχως αποφεύγουν να δώσουν ορισμό το τι είναι κακό, λέγοντας μας ότι δεν ορίζεται...
Ακόμα και ο θαυμάσιος ψυχίατρος Scott Peck στο εκπληκτικό βιβλίο "ο δρόμος ο λιγότερο ταξιδεμένος" αποφεύγει να πάρει θέση, απέναντι σ αυτό, προφανώς γιατί έχει "σαγηνευτεί" όπως οι πιο πολλοί πνευματικοί άνθρωποι απ τη γοητεία του..
Δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν να μην κανει το κακο.Δεν εχω την αφελεια, παροτι αφελης ο ιδιος, να ξεκινησω καμμια σταυροφορια εναντιον του.Ολη η Αποστολη μου είναι να αφυπνισω τη Συνειδητοτητα με το να λεω ότι ο καθενας μπορει να κανει ότι θελει, αρκει να είναι Συνειδητος γιατι το κανει.
Γιατι δυστυχως όπως υπαρχει η κλιμακα των αριθμων απ το μειον απειρο εως το συν απειρο, που στις απολυτες τιμες του το απειρο είναι παντα απειρο, ετσι και στην κλιμακα της βλακειας στη θεση του μειον απειρο υπαρχει ο ηλιθιος και στην πλευρα του συν απειρο υπαρχει ο κακος.
Οι ηλιθιοι θαυμαζουν τους κακους, και οι κακοι θελουν κοινο τους ηλιθιους.Ενας εξυπνος ανθρωπος είναι εξω απ αυτή την κλιμακα, οσο αφελες και να παρουσιαζεται το παραδειγμα μου.
Αλλα αυτό σημαινει ότι πρεπει να βρεις τη δυναμη να εισαι μονος σου εξω απ τις Αγελες των κακων και των ηλιθιων.
Τι σημαινει δεν αντεχω να ειμαι μονος ή μονη μου ή περναω ασχημα…Αυτό δεν σε δικαιολογει με το να μπαινεις στην κλιμακα των ηλιθιων και των κακων και να γινεσαι ενας με αυτους. Ακομα πιο δυστυχως σ αυτή την κλιμακα ανηκουν καλλιτεχνες και θεραπευτες.Δεν μιλαω για τους Πολιτικους
.Εξ ορισμου είναι κακοι ή ηλιθιοι ολοι τους…
Και επειδη παντα τα συνδυαζω με τη δικη μου Ψυχολογικη Αστρολογια όλα αυτά, και για να μην παρεξηγηθω όταν εννοω δικη μου εννοω, το δικο μου τροπο εκφρασης σ αυτή, υπαρχουν δυο πλανητες ο Αρης και ο Κρονος που στο horary ονομαζονται malevolent planets.
Στο Μεσαιωνα οπου υπηρχαν ιπποτες, και πολεμουσαν μεταξυ τους και εκαναν επιθεσεις στα καστρα τους η ιδεα του besiegement ήταν στη μοδα.
Και σημερα που μπορει να αισθανεσαι παγιδευμενος αναμεσα σε δυο αντιθετες δυναμεις και δεν υπαρχει τροπος να διαφυγεις παλι στη μοδα είναι η κατασταση πολιορκιας.
Εξ αλλου με απασχολησε γιατι γεννηθηκα στο Μεσολογγι την πολη που εμεινε στην Ιστορια απ την πολιορκια του Ιμπραημ.Κανενας δεν το εχει καταλαβει αυτό από οσους αποφασιζουν να με πολιορκησουν, περιμενοντας να παγιδευτω.Στο τελος θα κανω ηρωικη εξοδο, τους αρεσει δεν τους αρεσει.
Συμφωνα με το Lilly :besieging is, when any planet is placed betwixt the bodies of the two Malevolent planets Saturn and mars.Whether the besieged planet is travelling direct or retrograde, its next conjunction would be to a malefic and it would fall into the hands to enemy.
Ετσι και με το κακο.Σε πολιορκει μεχρι να πεσεις στα χερια του.Και εχει τοσες ευκαιριες να μπει στη ζωη σου, οσες και το καλο.Εσυ δεν το ξερεις αυτό μονο.Να προσθεσω μονο ότι σημερα στον Μοντερνο κοσμο το κακο βρισκεται και στον Ουρανο,Ποσειδωνα, Πλουτωνα και Χειρωνα.Κατι που σημαινει ότι το κακο και οι παγιδευσεις του εχουν και άλλες μορφες.
Ετσι καποια που εχει venus t-square με Saturn opp Neptune και Mars t-square με Uranus opp Chiron, με Uranus in 3th,Neptune in 4th, Saturn in 10th, δεν είναι παγιδευμενη να της κανουν κακο μεσα στο ιδιο της το σπιτι..
επειδη είναι πιο ομορφη και ερωτικη από ολους τους αλλους…
Παρολο αυτα ξεφευγει συνεχως απ τις παγιδες του κακου που της στηνονται.
Και επειδη τα t-squares είναι νευρωσεις που ανοιγουν το δρομο για το κακο, αυτή είναι ακομα τρυφερη και συναισθηματικη σε εντυπωσιακο βαθμο για τα χρονια της κρισης, βυθιζοντας σε απελπισια ολο και πιο πολύ τους κακους που την περιβαλλουν…
Απιστευτο ετσι… Πως…?
Ελα ντε…ωραια ασκηση για τους αστρολογους….
Dear, stand by me και μαζι θα πεταξουμε στον πλανητη, απ οπου «πεσαμε»….
Εδώ στη Γη εκπαιδευομαστε στο να μην μπουμε ποτε στην κλιμακα των κακων και των ηλιθιων, αλλα απαντωντας αμεσα στις χυδαιες επιθεσεις τους, όταν χρειαζεται…
Γιατι δεν το κανετε και εσεις, τοσο δυσκολο είναι ? …
δεν χρειαζεται ουτε ψυχοθεραπεια ουτε καλλιτεχνικη δουλεια γι αυτό.Απλα δεν πρεπει να εισαι ηλιθιος, όπως είναι οι περισσοτεροι.
Υγ : η ιστορια της rock and roll music, ηταν μια εκπαιδευση επισης σε ολους μας που ειχαμε την τυχη να χορευουμε απ τα πρωτα του βηματα, επανω στο κακο.Η μουσικη αυτή ηταν του Διαβολου και του Κακου, για τον κατεστημενο κοσμο τοτε.
Και σε ένα βαθμο ειχαν δικιο, γιατι πολλοι απ τους μουσικους του, ειτε εκαναν κακο στους ιδιους τους εαυτους τους, ειτε εκαναν κακο στους αλλους όπως η περιπτωση του Phil Spector.
Ομως η ιδια αυτή η κουλτουρα εδωσε και τη διαφυγη απ τις παγιδες του κακου με τα ψυχεδελικα της μουσικα πειραματα.
Πολλοι κανουν χρηση drugs για παραδειγμα, λιγοι γραφουν όμως σαν τον William S. Burroughs.
Και όπως ελεγε ο Φαουστ του Γκαιτε : " Δεν θέλω να είμαι κοντά στον Θεό, γιατι ... Ένα μέρος είμαι από τη δύναμη εκείνη. πού πάντα θέλει το κακό και πάντα κάνει το καλό."
Αν το αντιστρεψετε θα δειτε ακομα μεγαλυτερη εφαρμογη στους διπλα σας…..
Θελουν το καλο σας και παντα ενεργουν για το κακο σας….
Λοιπον μην παραπονιεστε γιατι καποιοι και καποιες ειναι απομακροι τετοιες μερες που ερχονται...
δεν επιτρεπουν απλα να τους κανετε κακο....
that`s all. ...
Καλημεραααααα smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου