Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Moon conj Saturn in Sagittarius the greatest problem of New Moon in Sag : the great Melancholia

Moon conj Saturn in Sagittarius the greatest problem
of New Moon in Sag : the great Melancholia
Η Συνοδος που ελαβε χωρα στο ζωδιο του Τοξοτη σημερα, αναμεσα σε Σεληνη και Κρονο, στο ζωδιο του Τοξοτη, είναι απ τις πιο δυσκολες να κατανοηθουν από κάθε αστρολογο.
Πολλα εξαρτωνται απ το ζωδιο που γινεται αυτή η συνοδος, αυτή θα γινεται για δυο χρονια στο ζωδιο αυτό, και αυτή είναι τοσο περιοριστικη, οσο θα συνδεεσαι με γυναικες, γιατι μεταφερει προς τα εξω τα αρνητικα συναισθηματα της Σεληνης που είναι :
Δυσθυμια, Στενη μονολιθικη νοοτροπία,Ανισχυρη λογικη, Αναξιοπιστια,ευπιστια, στενομυαλιά,Μνησικακια-θλιμμενα συναισθηματα, ιδιαιτερα θλιψη με τις γυναικες.
Είναι απ τις πιο δυσκολες οψεις που εχει να μοιραστει καποιο ατομο, ακομα και κατω απ τις καλυτερες περιστασεις.Γιατι υπαρχει ένα καρμικο χρεος, που πρεπει να ξεπληρωθει σ αυτή τη φαση του χρονου.
Απ την άλλη οποια ιδιαιτεροτητα κατορθωσει να υποφερει και να αντεξει μια τετοια οψη μπορει να ανυψώσει την ψυχή του αρκετά, και έχει επίσης να λάβει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός πνευματικά.
Αυτή θα φανει με τραγικο τροπο, στη διαρκεια των γιορτων των Χριστουγεννων, που εχει πανσεληνο την ιδια μερα των Χριστουγεννων, μεταφεροντας προς τα εξω ολο το karma της χρονιας.
Ανθρωποι με τετοια συνοδο θα είναι πρωταγωνιστες στα επερχομενα δραματα, με πιο ευκολο να την οδηγησουν αυτοι που την εχουν σε ζωδια του αερα και της γης, και πιο δυσκολο αυτοι που την εχουν σε ζωδια της φωτιας και του νερου.
Ακολουθουν οι Venus/Saturn people.H ιδιοσυγκρασια της Φωτιας επειδη ανακατευει συναισθηματα σε ένα mix με συγκινησεις θα πυροδοτει καταστασεις, ενώ πρεπει να θυμομαστε ότι τα water sings εχουν μια οριακη καταθλιπτικη ροπη, που κανει πιο δυσκολα τα πραγματα προς διαπραγματευση και συνεννοηση.
Οποιος/α θελει διεξοδο απ αυτή την εκρηκτικη συνοδο που θα χρωματισει τον επομενο μηνα, ολη τη Νεα Σεληνη, θα πρεπει να βρει που εχει διεξοδο αυτή με ένα τριγωνο.
Και αυτό γινεται με τον Ουρανο.
Αλλα επειδη ο Ουρανος είναι αντιθετος απ τη Σεληνη, και "πυροδοτει" ηλεκτροπληξιες και ηλεκτροσοκ, είναι ακομα πιο δυσκολο να ενσωματωθει ή να βρεθει μια λυση.
Οι γυναικες και ότι κυβερνιεται απ τη Σεληνη, θα εχουν την τιμητικη τους, με αποτελεσμα σοβαρα ψυχολογικα προβληματα που σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστουν επεμβασεις από ειδικους.
Η θετικη σκεψη είναι απαραιτητη σε ολο το μηνα, γιατι τα πραγματα θα εξελιχθουν ανατρεπτικα οριακα…
Πρεπει παση θυσια αυτοι που θα μεινουν ανεπαφοι από μια τετοια καταθλιπτικη ενεργεια, να μπορουν να αδιαφορησουν, ή να βοηθησουν τους αλλους να ξεπερασουν τη θλιψη τους.
Και οποιαδηποτε θλιψη εχει τη βαση της στα συναισθηματικα προβληματα, τα οποια εχουν τη βαση τους στην απορριψη ειτε φαντασιακη ειτε πραγματικη.
Οι Γυναικες πρεπει να προσεχουν ιδιαιτερα τους αντρες που απομακρυνονται απ τα παντα αυτές τις μερες, και κυριως απ τις γυναικες, καθως ολες αυτές τις ημερες, η πηγη των προβληματων των αντρων θα βρισκετε στο πώς να απομακρυνθουν πιο γρηγορα απο ολες αυτές που κατά τη γνωμη τους «φορτωθηκαν» με τον αλφα ή βητα τροπο, τα προηγουμενα χρονια.
Ειπαμε είναι καρμικο χρεος.Μια απορριψη σε ευαισθητες γυναικειες ψυχες, θα οδηγησει σε ξεσπασματα προβληματων υγειας.Μια τετοια συνοδο όπως ξαναπαμε είναι αφορητη για την ψυχοσυνθεση γυναικων, όχι όμως αδυνατη γι αυτές που θα κατορθωσουν να αποδρασουν εστω και για λιγες μερες, ουδετεροποιωντας οσο το δυνατον περισσοτερο τις διαφορες που εχουν στο περιβαλλον τους.
Ελπιζω να μην αρχισατε ηδη τους καυγαδες.Γιατι ολοι οφειλονται στην βιαιη προβολη χρεων,και λογαριασμων στην άλλη πλευρα, από επιλογες καθαρα προσωπικες σου.
Αν εχει γινει κατι τετοιο δυστυχως, τοτε τα επομενα Χριστουγεννα, θα διαλυθει ολη αυτή η παρεξηγηση, με δεδομενο ότι ο Κρονος είναι στο μεταβλητο Σταυρο, σε ζωδιο της φωτιας, που θα επαναλαμβανει την οψη, οκτω φορες το μηνα, και απ το Μαρτη θα εχουμε και τον Αρη για εξη μηνες στον Τοξοτη…
Εχουμε μπει σε μια φαση που δεν θα παιζεται με τιποτε το εργο….
Μεχρι που σας συμβουλευω μηπως πρεπει να ενοικιασετε και σε αλλους χωρους, ή να «μαστουρωσετε» απ την αδιαφορια.Ελπιζω να μην «πεσετε» στην αφελεια του τι ερχονται «Αγιες Μερες»….
Ουτε η μανα σας δεν θα σας αντεχει….
Ιδιαιτερη βαση να δωσετε στη διατροφη σας, αφου ότι «τρωμε» ειμαστε και κανουμε όπως λεει και ο Βουδας.Μια ισορροπία αναμεσα σε Alkaline –Acid foods μπορει να φερει ευεργετικα αποτελεσματα.Δεν γινεται να «ξεσκιστεις» στα κρεατα τις γιορτες και να μην εχει εκτονωση σε Αγριο Διονυσιακο sex και να περιμενεις μετα να περιμενεις να περασεις ησυχα, ενώ το μυαλο σου να είναι «κολλημενο» στην χυλοπιτα σου.
Τα αυτονοητα περιγραφω.
Αν εχεις εισπραξει χυλοπιτα, και αρνηση μια χαρα θα περασεις με τα βοτανα, το μελι και τα γιαουρτακια στη διατροφη σου.
Ειπαμε εφτα στους δεκα εξω,περιφερουν τη χυλοπιτα τους, που προσπαθουν με κάθε τροπο να την ξεφορτωθουν στις πλατες των αλλων.Και αυτό επειδη η συναισθηματικη εκφραση είναι δυσκολη, όλα θα γινονται με τον «εκ πλαγιου τροπο», κατι που θα κανει πιο δυσκολη την αβαστακτη μελαγχολια των ημερων.
Ενα αρθρο που γεννηθηκε απ την ανησυχια της αγαπης μου, " γιατι βρε Γιωργο μου, ειναι τοσο παραξενες αυτες οι μερες" ...
γιατι οπως θα ξερετε εγω δεν νιωθω τοσο βαθια οσο Αυτη, αλλα μπορω να οργανωνω αυτο το βαθυ feeling της, σε μια σειρα απο σκεψεις και προτασεις, και να μπορειτε να το συμβουλευεστε εσεις σε μια new synthesis...smile emoticon heart emoticon
Θα επανελθουμε με αρθρα πως το κάθε ζωδιο αντιδραει στην μελαγχολια των καιρων μας.
Καλο βραδυ....smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου