Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

new moon in sagittarius : η συγκρουση της Δομης και του ονειρου μας

new moon in sagittarius : η συγκρουση της Δομης και του ονειρου μας
Όπως είναι γνωστο υπαρχουν τρεις τροποι εκφρασης των ζωδιων οσον αναφορα τη διαιρεση του κυκλου του, με τον αριθμο τεσσερα, που συμβολιζει τη σχηματοποιηση.
Παρορμητικα,Σταθερα και Μεταβλητα.
Τα πρωτα εγκαινιαζουν τη δραση, τα δευτερα διατηρουν και τα τριτα προσαρμοζονται.Βλεποντας το ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης, παρατηρεις μονο την Αφοροδιτη σε σταθερο ζωδιο, και από εκει ευκολα νιωθεις ότι η διατηρηση οποιασδηποτε αξιας εχεις, περναει μεσα απ την ποιοτητα της.
Στον Σκορπιο το σλογκαν της είναι :πώς να σαγηνευεις, να αιχμαλωτιζεις, να εχεις και να κρατας..
Αυτή είναι η ουσια της διατηρησης του status quo αυτης της εποχης.Τα παρορμητικα απ την άλλη βρισκονται ακομα στη σεισμικη δραστηριοτητα του Uranus square Pluto και κρατανε μια σταση αναμονης, πως θα ξεχυθουν στη δραση.
Και πηγαινουμε στην ουσια της Νεας Σεληνης, που είναι το παιγνιδι στα Μεταβλητα.
Ο Τοξοτης περα απ όλα τα άλλα που συμβολιζει, μαζι με τον φυσικο ενατο σπιτι, εχει να κανει με τη δυνατοτητα του οργασμου που εχει ο καθενας και η καθεμια.
Συμφωνα με τον A.T. Mann, σ αυτό το ζημειο του ζωδιακου, γινεται η συλληψη μας, αφου προηγουμενως εχει υπαρξει ένα ειδος big bang που εχει να κανει με ένα ειδος οργασμου.
Αυτη είναι η προιστορια μας,αυτή είναι η ιστορια μας.Αυτη και η Μυθολογια μας.
Επανω σ αυτό θα στηριχτει ο Νεος Κοσμος μας, για τον καινουργιο χρονο που μπαινουμε.
Ο Ang Stoic στο δικο του cosmic dancer για την Νεα Σεληνη, μιλαει για σχισμα που είναι στιγματισμενη σ αυτή.
Ένα είδος διαίρεσης που βιώνουμε τώρα, και που είναι αρκετά εντυπωσιακή, δεδομένου ότι δημιουργεί ένα ειδος τετραγωνισμού στην καρδιά του θέματος που απασχολει το κάθε άτομο.
Ο τρόπος που αυτή βιώνεται είναι σαν μια σύγκρουση μεταξύ του εαυτού και της αλλης πλευρας , (μη-Εαυτος), καθώς και μεταξύ του χαμηλότερου επιπεδου ,(ενστικτώδες) και του υψηλότερου (διαισθητικό ) μυαλό.
Αυτή η τελευταία εβδομάδα μας έχει φέρει μια τεράστια πίεση και έμφαση σε αυτόν τον διαχωρισμό.
Τα πρώτα τετραγωνα Κρόνου / Ποσειδώνα συγκλόνισαν ολόκληρη την ανθρωπότητα γύρω από τις ανώτερες αρχές της αλήθειας, της πίστης και τα ψέματα.
Έχουμε γίνει όλοι κάπως ζαλισμένοι για τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε, τον κόσμο που μας έχουν μάθει να βλεπουμε μέσα από τους φακούς που θελουν, και τον κόσμο που τελικά έρχεται και που πρεπει να τον γνωρισουμε για να τον εμπιστευτουμε.
Όμως τι είναι η «αλήθεια»; Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα; Τι πραγματικά γνωρίζουμε για το τι συμβαίνει στη ζωή μας; Είναι όλα αυτά τα θεματα μεσα στα μέσα Ενημέρωσης αλήθεια; Είναι ο κόσμος μας πραγματικά τόσο ασφαλής / ανασφαλής, τόπος καθώς οδηγούμαστε να τον πιστέψουμε;
Και τι γίνεται με το δικό μας κόσμο; Ποιο είναι το πρόσωπο αυτό και που είμαστε μαζί του ;
Αληθεια ποσο τον ξερεις ή την ξερεις.
Ακομα χειροτερα εισαι μαζι του ή σκεφτεσαι καποιο άλλο προσωπο…
Για δες αληθεια με ποιον είναι το μυαλο σου, και με ποιον και ποια ζεις καθημερινα.
Φταινε οι γονείς μας για το θέμα αυτό;
Είναι οι γονεις μας το προβλημα μας τελικα ή ολο αυτό είναι ό, τι έχουμε οδηγηθεί να πιστεύουμε μόνο μια έκδοση του τι πιστευουν αυτοι ;
Φταινε τα αδελφια μας…φταινε οι πρωην μας…φταινε οι φιλοι μας…Όλα θα παρουν «φωτια», εχουν παρει δηλ. …
γιατι το θεμα είναι ποιοι είμαστε εμείς σε όλα αυτά; Πιστεύουμε ακόμα στους εαυτούς μας;
Συνεχιζοντας ο Ang , αναφερει ότι με τον Κρόνο (ο θεος της Δομής) στον Τοξότη, (το ζωδιο που ψαχνει την αληθεια), τετραγωνιζοντας τον Ποσειδώνα (Θεο των ονείρων και υψηλότερων περιοχών) στους Ιχθείς,
(η ευαισθησια με τον μυστικισμο), για άλλους 12 μήνες, είμαστε πλήρως αντικρουόμενοι κάθε φορά για το τι είμαστε και τι πιστεύουμε ότι
είναι η « αλήθεια ».
Οι Διδυμοι νιωθουν σε οργασμο τη δυναμη του Τοξοτη, και οι Ιχθεις ο δικος τους οργασμος, απλωνεται επανω σε ολους τους αλλους.
Στους Διδυμους βιωνεται μυστικα ενας τοξοτης στο κεφαλι τους, και στους Ιχθεις βιωνεται μυστικα ένα ουρανιο τοξο από μυστικιστικες εμπειριες που ανοιγει το μυαλο τους σε άλλες διαστασεις.
Και τελος οι Παρθενοι με ολο αυτό τον χαμαιολεντισμο που τους διακρινει, προσπαθουν να ξεφυγουν απ τη μελαγχολικη μουνταμαρα της εποχης, χωρις να εχουν συνειδητοποιησει τι εχουν στο κεφαλι τους.
Τι ακριβως όμως μας φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη.
Νέα φεγγάρια είναι η αρχή για κάτι, το φύτεμα ενός νέου σπόρου. Ο σπορος που φυτευουνε στον Τοξότη είναι ότι θα βλαστήσει σε κάτι Μεγάλο σε μία ημέρα.
Ένα πράγμα που ξεχωρίζει κατά τη διάρκεια αυτού του νέου κύκλου της επέκτασης και της ανάπτυξης προς την ανακάλυψη της αλήθεια μας, είναι ότι δεν θα επιτρέπεται να αρχίσουμε αυτό το νέο ταξίδι, χωρίς να διατηρείται κάποια αίσθηση της διάκρισης και της λογοδοσίας τόσο στους εαυτούς μας, οσο και στους γύρω μας.
Αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ώστε να μην γίνουμε πληθωρικοί, αλαζονικοί, οξύθυμοι , ακόμη και εμπόλεμοι με την προσέγγισή μας.
Ξέρουμε ένα πράγμα - ότι σε αυτούς τους σημερινούς καιρούς εκείνοι που διακηρύσσουν δικαιοσύνη επανω στους άλλους, δεν διερευνουν τους τροπους επιβολης των δογματων τους, επανω μας.
Ας το αφήσουμε να το κανουν αυτό, και να τους προσπερασουμε.
Έτσι, τελικά, το λιγότερο, που είναι για να γινουμε, σ `αυτό που είμαστε από την επέκταση και τον πολλαπλασιασμό, το περισσοτερο αναρμοστοι θα μετασχηματιζομαστε μέσα από τη διαδικασία της διαίρεσης και της εξάλειψης.
Ο μονος σιγουρος δρομος για το «μπαχαλο».
Είναι καιρός να αφήσουμε τυχόν συνημμένα copy paste ανεγκεφαλικοτητας και του Εξοπλισμού που απλά δεν ανήκουν σε μας, και να δουμε τον εαυτό μας για το τι θεση εχει πραγματικά εκεί εξω.
Τον Εαυτο μας ολοκληρο.
Μείον τα περιττά σκουπίδια και τα παράλογα αυτοκαταστροφικα αναμνηστικά που έτυχε να προκύψουν μέσα από τα ταξίδια αναζητησης μας.
Το πιο εγκληματικο που εχεις να κανεις στους άλλους, κοροιδευοντας τον εαυτο σου είναι να θεωρησεις ότι πιο σημαντικο είναι αυτό που πιστευεις εσυ για τον εαυτο σου.
Εχεις «ανοιξει» το δρομο για το οριστικο loading της αρρωστειας σου, αποτελεσμα ότι ποτε δεν εχεις νιωσει οργασμο…
Δεν υπηρχε ποτε ένα big bang στη ζωη σου, ζωντας στα big bang των άλλων.Tragic ετσι…?
Να διερευνησετε επειγοντως επισης σε ποιο τομεα και οικο της ζωης σας, «πεφτει» αυτή η Νεα Σεληνη, για να μπορεσετε να αξιολογησετε, που θα σκασει το big bang στη ζωη σας.
Το συγκλονιστικο ειναι ήδη στο κατωφλι του σπιτιου σας....
Σε πεισμα μιας δυσκολης χρονιας, σε προσωπικο επιπεδο, ηταν το πρωτο μου ξεκινημα σαν ελευθερος απ ολες τις δεσμευσεις του παρελθοντος μου.
Δεν ανηκω πουθενα, παρα μονο στον Εαυτο μου, και ο δρομος προς την ποθουμενη ολοκληρωση μου συνεχιζεται, εστω και με την εξαλειψη του οποιου «μπαζου» στην πορεια της ζωης μου.
Ναι ξεφορτωσα ολα τα junkies και τα μπαζα απ την πορεια της ζωης μου....
Να κανετε και εσεις το ιδιο.
Blessings για τα καλυτερα, και προετοιμαστειτε για συγκλονιστικα shocks, ιδιως μεσα στο 2016…
Καλημερααα ολη μερααα…:) heart emoticon
yg : thanks Ang Stoic για τη διασκευη του αρθρου σου και τη photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου