Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η προετοιμασία για μια οριστική Κατεδάφιση...

George Taprantzis's photo.
George Taprantzis's photo.
George Taprantzis's photo.
 
Η προετοιμασία για μια οριστική Κατεδάφιση...

Υπάρχουν διάφορα επίπεδα ενημέρωσης σχετικά με τη φύση της συνείδησης.
Μια πραγματική αφύπνιση σε αυτά τα επίπεδα, όχι μόνο αλλάζει την προοπτική κάποιου, αλλά του μεταμορφώνει ολόκληρη την κατάσταση της ύπαρξης του.

Για τον Jung αυτό σήμαινε μια συνειδητοποίηση της δύναμης του Χριστού μέσα στον καθένα μας, αυτό που ονόμασε Εαυτό.
Για τον Freud αυτό σημαινε την ανακάλυψη του βαθύτερου σεξουαλικού συμπλέγματος που κινεί όλα τα νήματα της συμπεριφοράς ..
Για τον Gopi Krishna αυτό σήμαινε να υποβληθεί κάποιος στην εξελικτική δύναμη της Κουνταλίνι.
Για Eckhart Tolle, αυτό σήμαινε μια πραγματοποίηση της μη διπλής πραγματικότητας.
Για τον Krishnamurti μια συνολική ενημέρωση της παγίδευσης της πολιτιστικής του κατάστασης είναι το κεντρικό του σημείο.

Πολύ ωραια όλα αυτά.Ωστόσο, ακόμα κι αν μια "ριζική Μεταμόρφωση της συνείδησης" του πνευματικού αναζητητή που συνήθως ψάχνει , εάν αυτά δεν συνοδεύονται επίσης από ώριμες ψυχολογικές εξελίξεις ,
μπορεί απλά να γίνονται επικίνδυνα για την ψυχή.
Και αντί για διαφωτισμό όλα αυτά να καταλήγουν να γίνεται το άτομο
ανισόρροπο και άρρωστο.

Δειτε την κατάσταση Πατρότητας και Μητρότητας για να καταλάβετε…
Parenthood είναι μια κατάσταση madness.Κάνοντας παιδι κάποιος/α εάν δεν είναι ψυχολογικά ώριμος να το αντιμετωπίσει χάνει κάθε έλεγχο του αληθινού Εαυτού του.Στο τέλος γεννάει και άλλα παιδιά και νιώθει ότι το κάθε παιδί του εχει ένα κομματι απ τον εαυτο του, με αποτέλεσμα να ναρκισσευεται γιατί νιώθει θεός, αφού τα παιδιά του είναι τμηματα της περιφέρειας του, που τον κάνουν να νιωθει ολόκληρος, αλλά να μην έχει καμια επαφή με το Κέντρο του.

Εδώ καθίσταται αναγκαία η παρουσία του αστρολογικού μας χάρτη, κάτι που σημαινει ότι η εξέλιξη της Αστρολογίας θα είναι καθοριστική τα επόμενα χρόνια, γιατί θα συνθέτει όλες τις Σχολές ψυχολογίας μαζί, και θα βλεπει ο παρατηρητής σε ποια σχολη ταιριάζει και προσαρμόζεται η ψυχοσύνθεση του.
Αυτό είναι πιο σπουδαίο από μια απλή μελλοντική προσέγγιση.
Στην πραγματικότητα αυτό είναι μια μαγεία, γιατί μονο με το χάρτη κάποια μπορεί να ανακαλύψει σε ποια ψυχολογική σχολή μπορει να εκπαιδευτεί για να μπορέσει να εξελιχθεί…
Δεν θέλω να μακρυγορήσω επανω σ αυτό, αλλά σε ένα αστρολογικό χάρτη για να δουμε τις εκπαιδευτικές ικανότητες και αντοχές κάποιου, βλέπουμε τον Κρόνο του…
Γιατι από εδώ ξεκινάνε οι δυνατότητες κάποιου για βαθιά συνείδηση, είναι οι ενδείξεις για το ενδεχόμενο ανάπτυξης και μεταμόρφωσης…

Και ο Κρόνος όλο αυτό το διαστημα που κρίνεται η Εποχή και οι πρωταγωνιστές της από stationary θα είναι retrograde απ το ζώδιο του Τοξότη, πίσω στο Σκορπιό, και ξανά stationary και ευθυγραμμη κινηση στον Τοξότη…
Και τα transits του Κρόνου φαίνονται να είναι πιο έντονα αυτά τα χρόνια με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.
Πηγαίνοντας από τα βαθιά νερά του Σκορπιού στα φλογερά ύψη του Τοξότη, θα πρέπει να μας ελκύσει αυτό το έργο του, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα για την εύρεση της Έννοιας της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα.
Αλλά αυτή είναι μια περίεργη χρονιά, με τον Κρόνο να μην μπορεί να πάρει έναν πιο σαφή τρόπο στην κινηση του προς τα εμπρός, ακόμα. Αυτό δεν το βλέπετε μόνο σ αυτους που εχουν transits of Saturn,αλλά και στη γενια των αθρώπων που γεννήθηκαν 1971-1973, και αυτούς που εχουν τον Κρόνο σε σταθερό και μεταβλητό σταυρό.Δηλ. στους πιο πολλούς και τις πιο πολλές.

Θα προσπαθήσω να σας δώσω τρόπους πλοήγησης, αν και ο Κρόνος θέλει σκληρή εκπαιδευση και κάποιες φορές ψυχοθεραπεία, και δεν λύνεται με προσευχες και συμμετοχές σε Εκκλησίες κλπ, γιατί τοτε τον μετατρέπεις σε ένα Δαιμόνιο, που θα σου «φαει» τις σάρκες και τη ψυχή σου.

Θα κλείσουμε με την όμορφη επισήμανση του υπέροχου συναδέλφου μας απ την Αυστραλία, Ang Stoic , με την περιληπτική του ανάλυση τι ακριβώς σημαίνει Κρόνος οπισθόδρομος αυτή την περίοδο, κάτι που θα πρέπει να εμπεδώσετε ιδιαίτερα..

Έτσι η πραγματικότητα αυτής της περιόδου είναι αι ότι αυτή δεν θα βιωθεί σαν η πιο ευχάριστη περίοδος για να ασχοληθείς μαζί της επειδή, ως συνήθως με αυτό το transit του Κρόνου Rx θα 'make you eat crow'.
Κάθε φόβος, ανησυχία, εφιάλτης, ακόμα και μια άτολμη μικρή ανησυχία για το οτιδήποτε που έχουμε προσπαθήσει να αποκλείσουμε, να αποφύγουμε, να διαφύγουμε και να δραπετεύσουμε, το μονο σίγουρο είναι ότι θα έρθει για να μας "δαγκώσει" και να μας πονέσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Δυστυχώς οι φυσικοί νόμοι είναι πολύ αυστηροί.

Και προσπάθησε να δεις την ποιότητα του Κρόνου σου, για να δεις τι σημαίνει στη ζωή σου η επιβολή των φυσικών νόμων στη ζωή σου.

Γιατι αυτό το αναθεματισμένο κάρμα εχει «κανόνες» και δεν νοιάζεται πώς αισθανόμαστε εμείς για την άνεση μας και την ασφάλεια μας …
Και ο Κρόνος στον Τοξότη, ακριβώς θέλει να παραδώσει την υψηλότερη δικαιοσύνη, και όταν θα «γλιστρήσει» πίσω στο Scorpio (15 Ιουνίου),
θα το εξαναγκάσει με τρόπους που θα μοιάζουν σαν μια κτηνώδη και σκληρή εκδίκηση.

Και είναι όλο το μηνυμα που σας μεταφέρω : μην ψάχνετε τιποτε άλλο…
Εδώ προσπαθείστε να δειτε τι θα σας συμβεί…
τι θα γινει και μπορεί να κατεδαφίσει τα πάντα…

Και τι να κάνουμε ; Αρχίζοντας να πετάμε τις πιο βαριές αποσκευές, στην αντίθετη πλευρά. Αφαιρέστε τους φόβους, έναν κάθε φορά, με το να τους αντιμετωπίζετε γενναία και με παραίτηση κάποιων ορισμένων.
Ο Κρόνος είναι εδώ να σας πει ότι κάποιο σοβαρό λάθος συμβαίνει με τη ζωή σας, και πρέπει να εξεταστεί, έτσι που ήρθε η ώρα να υποστηρίξεις και να ενισχύσεις την θέση σου ή με τον πόνο που θα φέρει θα δούμε τι ακριβώς κατεδαφίζεται για να μπορέσουμε να μπούμε στην ουσία.

Μπορείς να μοιραστείς με όλο αυτό ?

Καλη εβδομάδααααα και καλημέρααααα
:) ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου