Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

The aftermath of full moon : Η επειγουσα αναγκη να ξανα εφευρουμε τους Εαυτους μας…

The aftermath of full moon : Η επειγουσα αναγκη να ξανα εφευρουμε τους Εαυτους μας…

Να υπενθυμισουμε ότι ποτε κανενας ανθρωπινος χαρακτηρας δεν είναι ένα πραγμα, και ας διαμαρτυρονται εδώ μεσα αυτοι και αυτές που νιωθουν αποκλειστικοι εκπροσωποι ενός ζωδιου, για να μπορεσετε να δειτε που «ακριβως ειστε τωρα», στην χρονικη ομιχλη της διαδρομης σας στη ζωη…
Το Ηλιακο σας ζωδιο είναι ποιος/α εισαι στο εσωτερικο σας.Η Σεληνη και το ζωδιο που βρισκεται συμβολιζει πως αισθανεσαι εσυ για τον εαυτο σου ότι είναι.Ο Ωροσκοπος πως σε βλεπουν οι αλλοι και πως συνδεεσαι με το περιβαλλον σου.Το Ζενιθ συμβολιζει πως εσυ επιθυμεις να παρουσιασεις τον εαυτο σου στους αλλους, πως θελεις οι αλλοι να σε βλεπουν.Ο Κρονος που εσυ αισθανεσαι τρωτος ή που βρισκεις δυσκολια στην αυτοεκφραση σου, αλλα απ την άλλη τι ακριβως είναι σχεδιασμενο να αναπτυξεις στη ζωη σου.
Βασικη υλη της αστρολογιας ολο το παραπανω και ποτε κανενας και καμια δεν κανει τον κοπο να δει αυτό το απλο βασικο στο χαρτη του.

Απ την άλλη ενας αστρολογικος χαρτης δειχνει πλανητες,ζωδια, οψεις και οικους…
Οι πλανητες είναι ενεργειες που δειχνουν : τι ακριβως λειτουργει…
Τα ζωδια είναι τα χρωματα που δειχνουν με ποιο τροπο λειτουργουν αυτές οι ενεργειες
Οι οψεις δειχνουν πως συνεργαζονται οι πλανητες μεταξυ τους και τελος οι οικοι μας δειχνουν που και σε ποιο τομεα εμπειριας της ζωης λειτουργουν όλα τα παραπανω…

Συνεπως μην παραπλαναστε και λετε εχω Δια εκει, θα μου φερει δωρα και μαλιστα ευεργετηματα που ψαχνω μια ζωη.Αυτο λεγεται ακουσια νευρωση….
Εάν δεν εχεις κανει μια στοιχειωδη συνθεση των παραπανω, για να δει καποιος/α τι χαρακτηρα και τι αντιφασεις εχει αυτος ο χαρακτηρας τι να περιμενει μετα…
Και αυτό γιατι τα transits στην αστρολογια θεωρουνται σαν η πιεση του εξωτερικου κοσμου επανω μας…Για να δημιουργηθει ένα σχημα στη ζωη μας θα πρεπει να ανταποκριθουμε σ αυτή την πιεση του εξωτερικου κοσμου με το δικο μας εσωτερικο σχεδιο.Που συνηθως φαινεται με τα λεγομενα progressions….

Ποτε η ζωη δεν ηταν τοσο απλη, οσο εμεις τη φανταζομαστε σημερα.
Ολα είναι συνθεση και δημιουργια.Ενας συνεχης αγωνας δημιουργιας.
Υπαρχουν δυο τροποι δημιουργιας.Ο ένας είναι να εισαι «κλειστος» στα ρευματα και τις αλλαγες της ζωης.Ο άλλος είναι να εισαι «ανοικτος» σ αυτά τα ρευματα και τις ανθρωπινες καταστασεις.Κανενας δρομος απ τους δυο δεν είναι ευκολος.Στην πρωτη περιπτωση μαχεσαι με τον εαυτο σου εξ αιτιας μιας συνεχους αμυνας να πηγαινεις με έναν ρυθμο που θα εξυπηρετει την ομαδα που ανηκεις.Και στη δευτερη περιπτωση μαχεσαι με τους αλλους γιατι νομιζουν ότι θελεις να τους αρπαξεις κατι απ αυτους.

Όλα αυτά εάν δεν είναι γνωστα σε σενα, το αποτελεσμα της κάθε προσπαθειας θα είναι θλιβερο…Και είναι, τα βλεπετε.
Τι να καταλαβει ο άλλος από σενα αν εισαι ανοικτος στη ζωη, την ωρα που προσπαθει «παση θυσια» να κρατησει το φαντασιακο του συγυρισμενο υποδειγμα της ζωης του, το οποιο τις πιο πολλες φορες είναι συντριμια
απ την σκληρη επελαση του χρονου, και ο φοβος του τις περισσοτερες φορες στηριζεται ότι θελεις κατι απ τα συντριμια του, επειδη σε βλεπει ανοικτο και με χαμογελα στη ζωη.

Όλα αυτά τα χρονια υπηρξε μια ευκαιρια με το urunus square Pluto, η οποια φαινεται να πηγαινει χαμενη εξ αιτιας της rigid στασης των περισσοτερων.
Και μετα από μια τετοια rigid σταση ερχεται και ο Κρονος και τους «θεριζει» και τα υπολοιπα συντριμια.Αντι του όταν καταρρεει κατι, να σκεφτεσαι μια νεα Συνθεση απ την αρχη.

Ολο αυτό είναι αποτελεσμα ότι οι ανθρωποι δεν σκεφτονται πια.
Δεν χρησιμοποιουν την πιο εξελιγμενη πολιτισμενη τους λειτουργια αυτή της Σκεψης, επειδη είναι συναρτηση της προσωπικης εκφρασης των συναισθηματων για να μπορει αυτή η σκεψη να είναι διαυγης.
Και αν κανουν το δευτερο το κανουν με ένα καταθλιπτικο τροπο με βαση τις ανεπαρκειες τους.Και αυτό δεν αφορα κανεναν και καμια γιατι ο κοσμος είναι γεματο από ανθρωπους με ανεπαρκειες και ακομα χειροτερα με αυτιστικες συμπεριφορες…
Άλλες φορες η αλαζονεια είναι η κυριαρχη συμπεριφορα τους…

Εγραφα απ το 11 και μετα : “ Το χειρότερο ακόμα είναι αν η αλαζονεία αυτή πιάσει τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς, το σύστημα που κυβερνάει.
Μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες.
Όμως σε πιο προσωπικό επίπεδο επείγει για τη σκέψη μας και τη ψυχή μας , Ο ΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ και Ο ΟΙΚΟΣ που ταξιδεύει ο πλανήτης θα ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠ`ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΦΕΥΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ....
(about Uranus planet).
Επίσης ο οίκος που βρίσκονται τα ζώδια του Τοξότη και του Ιχθύ και ο οίκος που θα ταξιδεύει ο Δίας, θα είναι τα σημεία που θα αντλήσουμε την έμπνευση, την ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ που χρειαζόμαστε για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έλθουν, για να μην πέσουμε στη «φτώχεια» της μελαγχολίας και της κατάθλιψης που υπόσχονται Πλούτωνας και Κρόνος, εάν δεν δουλευτούν σωστά κάποια πράγματα, απ τα δικά τους σημεία του ζωδιακού που ταξιδεύουν.Γιατί αυτοί σε λίγο θα βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή και η πινακίδα της διαδρομής μας αναγράφει : ο Οδυσσέας στο ταξίδι του στον κάτω κόσμο.”
Αυτά οπως σας ειπα, τα εγραφα απ το 11-12….

Δυστυχως στα πολιτικα δρωμενα εγιναν τα χειροτερα.To συστημα οποιο και να είναι αυτό, ξαναεφευρε νεα προσωπα και κυβερνησεις βραχειας διαρκειας για να μην αλλαξει τιποτε….Στις σχεσεις μας ακομα χειροτερα…..
Ντυθηκαμε με ρολους που φανηκαν ότι βρηκαμε κατι καινουργιο επανω μας, όχι μονο να διατηρησουμε την ιδια κατασταση, αλλα σε πολλες περιπτωσεις προσπαθησαν να αρπαξουν καποιες και καποιοι ότι τους ανακουφιζε στην προσωπικη τους δυστυχια….

Ετσι το τραγικο συμπερασμα είναι ότι ολοι και ολες, σε μικρο ή σε μεγαλο βαθμο ειμαστε εγκλωβισμενοι στα ιδια και στα ιδια…..
Τωρα δεν φτανει να ξαναεφευρουμε τους εαυτους μας.Πρεπει να θυμηθουμε ότι εάν μας ενδιαφερει να διατηρησουμε το status μας οποιο και να είναι αυτό θα πρεπει να επιτρεψουμε στους εαυτους μας να μπει στις ζωες μας φρεσκος αερας για να ανανεωσει το υπαρχον δυναμικο στο κλειστο κυκλωμα που ζουνε.Και αυτός ο αερας είναι ιδεες και νεοι ανθρωποι.Διαφορετικα θα «καταρρευσουν» όλα σαν χαρτινος πυργος….

Ακομα αν θελεις να αλλαξεις τελειως τη ζωη σου μην αρχισεις τις διασπασεις και τις ανατρεπτικες βομβες μολοτωφ…Πρεπει να δεις τι είναι χρησιμο και τι λειτουργει απ την παλια σου ζωη και να το κρατησεις ανανεωνοντας το..
οσο μπορεις….

Οι Βασιλικες σου στασεις δεν εξυπηρετουν κανεναν και καμια…
ουτε εσενα…Η Πανσεληνος εδειξε ποσο κοντα είναι να νιωθεις Βασιλιας και Βασιλισσα και να φαινεσαι τρελος και τρελη…Αλλα και το αντιθετο….

Τωρα παμε για ολομετωπη συγκρουση ….καλο είναι να ειστε προετοιμασμενοι με βαση τα παραπανω…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου