Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Mercury retrograde : ashes to ashes and dust to dust..: πρεπει να μαθουμε να γινουμε θεατες….

Mercury retrograde : ashes to ashes and dust to dust..: πρεπει να μαθουμε να γινουμε θεατες….

Οι γήινοι οίκοι, όπως και τα ζωδια του στοιχειου της Γης, είναι παραδοσιακά συνδεδεμένοι με εγκόσμια θέματα όπως υλικα αγαθα : χρήματα,υγεία και καριέρα, και σαν τέτοιοι δεν έχουν αναγνωριστεί με την βαθύτερη σημαντικότητα και αξία που αυτοί αξίζουν.
Όταν θα θέλουμε να ξέρουμε εαν κατά πόσο θα είμαστε επιτυχημένοι ή εαν κατά πόσο θα αρρωστήσουμε, θα διερευνούμε τους πλανήτες σ αυτούς τους οίκους, αλλά διαφορετικά συνήθως δεν επιθεωρούνται ψυχολογικά, ούτε εμείς εξερευνούμε συνδέσεις όπως :

- η σχέση ανάμεσα στη Μητέρα και το Επάγγελμα που κανουμε ή θα θελαμε να κανουμε
-την εξίσωση του φυσικού σώματος με την αξία του Εαυτού…
Υπαρχει τρομακτικο προβλημα εδώ : πρεπει καποια/ος να διερευνησει τι ακριβως εχει σωματικοποιησει ο αρνητικος του ψυχισμος…
Είναι πολύ ευκολο να δεις καποιος/α που εχει δουλεψει με τις ενεργειες του σωματος, να νιωσει ποτε καποια/ος τον κοροιδευει με τα λογια, ενώ το σωμα του «δειχνει» αλλα.Γιατι το σωμα δεν ψευδεται ποτε.Οταν «πειναει, πειναει…όταν διψάει, διψαει» …Είναι σαφεστατο και καθαρο στις αναγκες του.
Ειναι άλλο θεμα εάν εχει επικρατησει επανω σ αυτό η παρανοια των φαντασιωσεων του Μυαλου…

-τη φύση της αρρώστειας σαν αντανάκλαση των εσωτερικών διαμαχών.

Αν και οι ψυολογικοί αστρολόγοι αντιλαμβάνονται οτιδήποτε στο ωροσκόπιο σαν συμβολικό, ωστόσο εδώ υπάρχει η ροπή να ερμηνεύονται οι πλανήτες στους οίκους απόλυτα, χάνοντας όμως έτσι την πιο βαθιά σημαντικότητα τους και τις σφαίρες της εσωτερικής ζωής της ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ και οι εγκόσμιες εκφράσεις του είναι μια μεταφορά.

Οι οίκοι αυτοί συμπεριλαμβάνουν το MC (Zενίθ), σαν την ακμή του 10ου οίκου, που είναι μια αντανάκλαση για να σχηματίσουμε και να ενσωματώσουμε ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, και σε τελευταία ανάλυση, αυτοί είναι οι οίκοι, όπως και τα γηϊνα ζωδια που εχουμε στους χαρτες μας, στους οποίους θα αποφασίσουμε πόσο ικανοί είμαστε να ενσαρκώσουμε την individual ταυτότητα μας, με την οποία γεννηθήκαμε.

Ok, αν καταλαβατε αυτά, δωστε λιγο προσοχη στις τρεις κινησεις τις αναδρομες του Ερμη εφετος που γινονται ολες στο στοιχειο της Γης…

Η πρωτη είναι αυτή που αρχισε χθες και θα συνεχισει μεχρι στις 26/1…Φανταζομαι ότι δεν θα τρεξετε να υπογραψετε κανενα συμβολαιο αυτές τις μερες…Ουτε να πιστεψετε αυτά που σας ταζουν οι δικηγοροι…Γιατι τετοιες μερες βγαινουν τα δαιμονια τους βολτα.

Ο Ερμης στην αναδρομη πορεια του συνηθως «κουβαλάει» την πιο κλειστη του γωνια, την ημερα που αρχιζει την αναδρομη πορεια του που ηταν η Mars square Mercury καθως και μια special προσφορα Sun conj Pluto, ουτε μια μοιρα ανοχη…!!!

οψεις προσφορας απ τον ουρανο, αλλα καποιες δεν μπορουν να τις δουλεψουμε ευκολα μεσα μας…Και ετσι ο Ερμης με την αναδρομη πορεια του, σε «σπρωχνει» να τις διαλογιστεις και να τις σκεφτεις.
Για να μπορεις να «πραξεις» μετα πιο καταλληλα για σενα.

Ετσι Mercury square Mars δειχνει μια ασχημη γλωσσα, που κοκκολα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει, ένα μυαλο που ξεχειλιζει από καταστροφικες σκεψεις ή καποιος που βγαζει στη φορα όλα οσα σκεφτεται χωρις αληθινα να ξερει τι λεει, ακομα χειροτερα να «ξερναει» λεξεις πιο γρηγορα αποτι ο εγκεφαλος μπορει να οργανωσει.
Δυστυχως μεσα σ αυτό περιβαλλον οι ανθρωποι παντα θα προσπαθουν να δικαιολογησουν τις πραξεις τους (Mars), επανω στη βαση μιας λογικης και νοητικης εξηγησης.(Mercury).
Και ετσι θα τους βλεπεις να αμυνονται περισσοτερο στο τι κανουν ή λενε, ολο και με περισσοτερο εκλογικευση, μπαινοντας στη αρρωστεια του rationalization, οπου εκει εκλογικευεις ότι πιο φρικιαστικο εχεις επανω σου.Και ακομα χειροτερα να το επιδεικνυεις.

Απ την άλλη η οψη Sun conj Pluto, σου εφερε μια μεγαλη ανακαλυψη ειτε για τον εαυτο σου, ειτε για τους αλλους με την οποια κινδυνευεις σε μια μορφη εαυτοεκμηδενισης με τραγικες συνεπειες στο θεμα πως αντιλαμβανεσαι τη μοναξια σου.

Όμως για παραδειγμα, εάν ειχες αποφασισει να παντρευτεις έναν Τοξοτη ή Υδροχοο ακομα, γιατι εχει inner ruler τον Δια, γιατι σε φρικαρει ο ρολος της Ηρας…?
( το παραδειγμα δεν είναι τυχαιο, εχει διελευση η Αφροδιτη απ το ζωδιο του Τοξοτη, και ο Ερμης αρχισε την αναδρομη πορεια του, απ την πρωτη μοιρα του Υδροχοου)….
Αφου «παντρευτηκες» τη συμβολικη μορφη και μυθολογικη ενσαρκωση του Δια…Δεν ηθελε Αφροδιτη αυτος, Ηρα θελει στο γαμο του.Και όχι μονο αυτό αναλαμβανεις και το ρισκο να σου «φτερουγιζει» αλλου, όταν υπαρχουν τα δυσκολα.

Η Ηρα όμως ηταν ευτυχισμενη που ειχε το Δια συζυγο.Αν εισαι και εσυ, τοτε εισαι Αυτοκρατειρα.Αλλα εάν δεν εισαι πια, αναρωτησου τι «ξεπουλησες» απ τις αξιες που εχει για σενα μια συναισθηματικη σχεση.Και τωρα περιμενεις μετα από αυτό –αν ισχυει στη ζωη σου-να μην σε οδηγει η καπριτζιοζα Αφροδιτη ξεφρενα μεσα στην Ανωτερη οκταβα της, αφου ότι χανεται στην απλη του μορφη, πρεπει να ψαξεις να το βρεις μεσα σε ένα πιο πολυσυνθετο περιβαλλον.Και όταν χανεται η Αφροδιτη, τοτε ψαχνεσαι στο Ποσειδωνα.Δηλ να βρεις αυτό που εχασες ,μεσα στις your illusions,fantasies and your personal mysticism.

Και αν ανηκεις στη γενια του Ποσειδωνα στο Ζυγο : «πεταξε το πουλακι….»
Και αν ανηκεις στη Γενια του Ποσειδωνα στο Σκορπιο, το υψιστο ιδανικο σου είναι η απολαυση του sex…με το οποιο φθανεις το over the top.
Δηλ.Το Θεο…..
Ποσοι ή ποσες είναι αυτοι που θα σε κανουν να νιωσεις Θεος…?
Ένα τοις εκατο…οπως ακριβως μοιραζεται ο παγκοσμιος πλουτος...
το ενα τοις εκατο τον κατεχει...
Και αν ανηκεις στη Γενια του Ποσειδωνα στον Τοξοτη, το υψιστο ιδανικο σου είναι η πιο πλουσια νυφη ή γαμπρος που θα σου δινει τη δυνατοτητα να φτασεις το over the top, που είναι τα ταξιδια σε ολες τις μορφες τους.
Ποσοι γαμπροι είναι διαθεσιμοι και νυφες, για να σου ικανοποιησουν τετοιο ιδανικο.Μονο ένα τοις εκατο και εδώ….
Και αν ανηκεις στη Γενια του Ποσειδωνα στον Αιγοκερω, το υψιστο ιδανικο σου είναι ο μυθικος κηπος της χαμενης οικογενειας και της παιδικης σου ηλικιας….Και εδώ εχουμε ένα τοις εκατο, όμως για να βρεις ένα τετοιο ιδανικο στη ζωη σου.

Μονο που εδώ αυτή η γενια, που είναι τα παιδια μας εχει συνοδο και με τον Ουρανο, ο οποιος δεν ενδιαφερεται για τα illusion του Ποσειδωνα, αλλα είναι η δυναμη σου να εγκαινιαζεις αλλαγες, ο προσωπικος σου μαγνητισμος και η αυτοδυναμια που ψαχνεις στη ζωη σου.

Και ω ναι τα καναμε π@ σαν γονεις τους, αλλα μεγαλωνουν αυτά τα παιδια και δεν γινεται να ψαχνουν απ τα πρωτα βηματα της ενηλικης ζωης τους την ευτυχια και τον παραδεισο, μεσα απ το κυνηγι των συναισθηματικων τους σχεσεων.Τιποτε δεν θα βγαινει και ποτε.Συνεπως να «πειραματιστουν» οσο η ζωη τους το επιτρεπει ακομα.Δεν είναι κακο αυτό.Απλα πρεπει να παιρνουν περισσοτερα μετρα προφυλαξης.Ο πειραματισμος όμως δεν εχει καμια σχεση με την εγκριση που θα δωσουν οι γονεις τους.
Ότι « καυλωσουν» θα κανουν…εχουν χρονο να διορθωσουν.Αλλιως θα πρεπει να περιμενουν για τετοιου ειδους πειραματα στη μεση ηλικια τους, που εχει αγκαλιασει με κλειστο χορο τη γενια με τον Ποσειδωνα στον Τοξοτη, που βρισκεται στην πιο οδυνηρη διαπιστωση της ζωης της, καθως προσπαθει να εγκαινιασει αλλαγες στη ζωη της, με γνωμονα την αυτοδυναμια της και τον προσωπικο μαγνητισμο της : Ποσο λιγος/λιγη ειμαι απ αυτό που νομιζα ότι ημουνα….!!!
Και ομως υπαρχει το ενα τοις εκατο να γινεις ο Εαυτος σου...
τωρα που νιωθεις ποσο μικρη εισαι στα ματια σου....
και την "πετας"....

Και επειδη ολη εικονα της ουρανιας ταπετσαριας παιζει mercury retrograde με τις οψεις που σας εδωσα mars square mercury and sun conj Pluto είναι μια original Scorpio Shadow που ενισχυεται ακομα περισσοτερο με τον Αρη στο Σκορπιο…
θυμηθειτε τις λεξεις που περιγραφουν την οθονη μπροστα σας :
cruel,critical,devious,disdainful,jealous,morbid,possessive,prejudiced,
resentful,solitary,suspicious and vindictive.
(Να κανετε τη μεταφραση μηπως και τις διαλογιστειτε)….
και να μου εξηγησετε και σε μενα μετα : τι σημαινει ακριβως …
one more try….σε ότι εχει καταρρευσει ….
Ποσο πρεπει να σε εχει «δαγκωσει» ο Σκορπιος να επιζητας ακομα one more try….?

Συνεπως μετα τις ανακαλυψεις σου ενας δρομος υπαρχει : πρεπει να μαθεις να γινεις θεατης στο περιβαλλον σου …
Δεν μπορεις να φανταστεις τι εχεις ακομα να δεις, αν ξεφυγεις απ το παραπανω σκοτεινο περιβαλλον όπως σκιαγραφειται απ τη «μουνταμαρα» των ημερων…
Πρεπει να μαθουμε να ειμαστε θεατες…
απλα «κρατα» μου το χερι…
το χερι σου ειναι το περισκοπιο απ το υποβρυχιο που εχω μεταστοιχειωθει,
αφου ταξιδευω τοσο βαθια...
και ασε τους θυμους και τις μνησικακιες….
δεν εχω αλλο τροπο να σου περιγραψω, ολα αυτα που νιωθω...

Ααα και τη διατροφη σας….εγω αποφασισα να «κοψω» το κρεας, εστω και για λιγες μερες, να με δω…μοναζω που μοναζω διαλογιζοντας ωροσκοπια …πολύ meat addictive εχω κανει….

Προσπαθειστε και εσεις να ακουσετε το σωμα σας…
είναι πιο σοφο τις πιο πολλες φορες, και μην τρομαξετε απ αυτά που εχετε σωματικοποιησει, απ το λαβυρινθο της μαλακιας του μυαλου σας…
και τοτε θα βρειτε τα new eyes που θελει ο Κρονος στον Τοξοτη…

Παμε one more try ακομα, μεχρι να βρεις new eyes....scorpio dance χορευουμε....

Καλημεραααααα smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου