Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

2016 : the year ahead : i love you

2016 : the year ahead : i love you smile emoticon heart emoticon

1.what to expect from our astrology 

Η Αστρολογια μοιραζεται με το χαος.Το δικο μας συστημα μετραει την αταξια τοσο, οσο μετραει και τη σειρα.Και αυτό με τη σειρα του υποθετει ότι μετραει το μελλον.
Ετσι αυτό το ιδιο, δίνει μια δύναμη στις τροχιες της υλης, που περιστρεφονται γυρω από ένα απιστευτο ζεστο αγειωτο αρχεγονο κεντρο.Και η θεση του διευθετει με τη σειρα του ένα δεσμευτικο χρονοδιαγραμμα προκειμενου να εξηγησει τη χαρα και το κεφι της δημιουργικης αρχης : what is and what can be…
Όλη η ζωή άρχισε και αρχίζει με αυτό chaos.Αυτο στροβιλίζεται μέσα στο χρόνο με μια σκόπιμη τυχαιότητα και έρχονται μαζί σαν ένα αβέβαιο potential. Το Chaos οδηγει την επιστημη να εξηγήσει όλη αυτή την αφθονία της δραστηριότητας, και στη συνέχεια συνεχίζει με τη δυναμη που εχει ένα φαντασμα απ το παρελθόν εκει οπου η επιστημη σταματα.
Ακομα το χάος είναι πραγματικό, και αν αυτό είναι πραγματικό, είναι ό, τι πιο τέλειο, με την έννοια ότι η πραγματικότητα αυτό σημαινει να ειναι, τότε το χάος δεν είναι λιγότερο τέλειο απ αυτή την πραγματικοτητα .Η απειρη ομορφια του χαους.Θα μπορουσαμε να πουμε ακομα ότι το χαος αρχιζει εκει που εμφανιζεται η αληθινη ομορφια και το τελειο.Πανε μαζι.Εκει οφειλεται η μαγεια της γοητειας της Αφροδιτης.Αν θεωρεις κατι τοσο τελειο και ομορφο, εχεις ανοιξει το δρομο για το χαος, που προερχεται απ το παρελθον σου.
Εκει δεν υπαρχει ο ορθολογισμος της επιστημης να στο εξηγησει.Και το λογο τον παιρνει η Μυθολογια.
Αυτή είναι η ομορφια της Αστρολογιας μας, που μπορει να βαλει σε διεργασιες το μυαλο σου, με τις ψυχολογικες της δυναμικες.Αυτη μπορει να σου δωσει ένα σεναριο στη ζωη σου μεσα απ τις ιστοριες της μυθολογιας όπως αυτές προσαρμοζονται στην ιστορια του οικογενειακου σου δεντρου.Και τελος με την αστρονομικη της διευθυτηση σε τοποθετει καπου σε έναν χωρο, για να στηθει το σκηνικο του ζεστου αγειωτου αρχεγονου σου κεντρου.
Αυτό θα μπορουσε να λεγεται και Ερωτας.Που μπορουσαν να φοβουνται ακομα και οι θεοι τα βελη του.

2. 2016 : ένα ακραιος κοσμικος μεταβλητος Σταυρος : η αναγκη του να προσδιορισεις την ταυτοτητα σου ή διαφορετικα να προσδιορισεις τελικα σε ποια ή ποιον ανηκεις…

Αφου δειτε σε σειρα ολες τις κυριες σχεσεις του ετους απ τις photo που ανεβηκαν, όλα θα κορυφωθουν στις 5/6 με εκεινη τη Νεα Σεληνη που θα γινει εκεινη την εποχη.
Και θα πρεπει να θυμαστε ότι οι δυσκολιες που παρουσιαζονται με το grand cross, συνδεονται με τον τροπο που αυτό εκδηλωνεται : οι διαμαχες και οι λυσεις που θα δοθουν
Εχουν ένα συγκεκριμενο τροπο εκφρασης που αυτος συνδεεται με τα ταλεντα και τα προβληματα του κάθε προσωπου.Αν και το γενικο συναισθημα είναι μια μορφη παραλυσης και αδρανειας, επειδη εχουν ακινητοποιηθει σαν «στηλη» αλατος απ τα προβληματα τους.Και αυτό επειδη ευκολα εχουν επηρρεασθει απ τις σχεσεις τους και τις εξωτερικες περιστασεις, λειτουργουν ολοι σαν ένα ειδος χαμαιλεοντα που προσπαθουν να αλλαξουν τους εαυτους ή να τους μεταβαλλουν για να προσαρμοστουν στις αλλαγες του περιβαλλοντος.
Ετσι ολοι χρειαζονται να προσδιορισουν ποια είναι η ταυτοτητα τους, οι αναγκες τους, οι επιθυμιες τους, οι σκοποι τους και να ενεργησουν με έναν τροπο αληθινο στους εαυτους ενώ την ιδια ωρα μπορει να διατηρουν ένα ικανοποιητικο network προσωπικων σχεσεων.
Ο Ang Stoic στο αρθρο του the year ahead μας αναφερει :

Οι οψεις των τετραγωνων στο μεταβλητο σταυρο κλείνουν και πάλι για να μας αναγκάσουν με μια τελική, λίγο σφιχτή ανταπάντηση, όλο και πιο έντονη μέχρι τον Ιανουάριο (και στις αρχές Φεβρουαρίου) και προκαλούνται από την οπισθοδρόμηση Ερμή, η οποία με τις 2 τελευταίες εβδομάδες του Ιανουαρίου έρχεται σε stationary κινηση εντος μιας μοιρας ανοχης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και μας αναγκάζει και πάλι να βρεθούμε αντιμέτωποι με ζητήματα ελέγχου ενάντια σε μια συνεχώς έκρηξη της μάζας για την ελευθερία-μαχομενα άτομα και ομάδες που έχουν αποσχιστεί ζητούν περισσότερη διαφάνεια έναντι των οργάνων της καταπίεσης.
η επίδραση των τελευταίων ετών θέτει τα θεμέλια για τις κοινωνικο-οικονομικές συγκρούσεις που θα γίνει το κύριο θέμα για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας όλα έρχονται μαζί για να κάνουν έναν έναν μεταβλητο κλιμακούμενο σταυρο στους Διδύμους με τη Νέα Σελήνη στο 4-5 Ιουνίου του 2016.

(πως τα καταφερνουν παντα οι Διδυμοι και ότι συμβολιζουν, να είναι παντα οι αρχες των εχθροπραξιων και των μεγαλων πολεμων…Αν δεν εχετε ορεξη «πεταχτε» τους απ τη ζωη σας, αν και είναι αργα τωρα…) ...τουλαχιστον να τους βγαλλετε απ το μυαλο σας...

Μεγάλο μέρος, συνεχιζει ο Ang έχει να κάνει με το πώς αντιλαμβανόμαστε τις σχέσεις μας, με τους άλλους, σε εκείνα τα πράγματα που πραγματικά εχουν αληθινη αξία, αυτά τα πράγματα που κρατάμε εύγλωττα αγαπητά , περισσότερο στο μυαλό μας ομως, αποτι τα ιδια αληθινα αξίζουν.
Όλα αυτά θα φαινονται σαν εξωτερικά, οι κοινωνικές συνθήκες θα είναι όμως ολες σε αντίθεση με μας , αλλα αυτές οι ιδιες θα μας επιτρέπουν να απολαύσουμε αυτά τα πράγματα που αληθινα θα ηταν καλα για εμας.

Σας μπερδεψε …? Παρτε έναν Διδυμο, για να μπερδευτειτε περισσοτερο.
Μπορουμε όμως να αφησετε την διανοηση του χαμαιλεοντισμου και να δειτε τα πραγματα πιο απλα, απ την οπτικη ενός απλου Κριαρισιου μυαλου, όπως είναι το δικο μου :

3. temperance : the guardian of the rainbow

Απ τα λίγα σχετικά της Αριθμολογίας και το συνδυασμό της με την mythic tarot, μπορούμε να δούμε τι ακριβώς είναι η καινουργια χρονια που είναι ήδη στο κατώφλι μας..
Η λογική είναι απλή : 2016=2+1+6=9 …άρα ειμαστε σε χρονιά του 9..
Στο 9 στην mythic tarot αντιστοιχει η κάρτα της temperance ..
και από εκεί μπορούμε να δουμε μια γενική εικόνα της χρονιάς…
αν θέλει να δει κάποιος να δει τη σχέση της χρονιάς με το δικό του
δεν έχει παρά να ανατρέξει στα γενέθλια του…

αν κάποιος έχει γεννηθεί 10/6/1960, έχουμε και λέμε : 1+0+6+1+9+6+0 =23 =2+3=5....
συνεπώς έχει γενέθλια κάρτα το 5 που αντιστοιχεί στον Ιεροφάντη, και μια τέτοια ιδιαιτερότητα θα πρέπει να ψάχνει φιλοσοφικές απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη ζωή του.Με βάση αυτό, αν θέλει να δει που έχει φτάσει για εφέτος στα 2015, τότε τα ίδια τα γενέθλια θα μετατραπούν σε 10/6/2015=15
και εκεί βγαίνει η καρτα devil –Pan οπότε έχουμε σε μια χρονιά που το περιβάλλον της είναι 9, ο ίδιος με γενέθλιο χαρακτηριστικό 5 θα δοκιμάσει τα παραπάνω αυτή τη χρονιά με το 15

Που πιο συνθετικά θα μπορούσαν να σημαίνουν :
Σε μια χρονιά που οι σχέσεις θα στηριχτούν σε μια συνεχη μετατοπιση του συναισθηματος , (9),ο ιδιος σαν άτομο με φιλοσοφικές ανησυχίες ψάχνοντας ένα νόημα στη ζωή του, (5), θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει πως θα διατηρησει τις σχεσεις του, ακομα και αν αυτές βρισκονται σε στασιμοτητα και δεν υπαρχει συναισθημα να αναπνευσει…επειδη η αρμονια είναι το υψιστο αγαθο.
Αλλα μια τετοια κατασταση δεν επιτρεπει αποχωρισμους, γιατι ο αποχωρισμος απειλει με την μοναξια, καθως η Ιρις η καρτα της temperance είναι φιλικη και σε θεους και σε θνητους, λειτουργει σε κάθε επιπεδο της ζωης, με κινδυνο να εισαι αφοσιωμενος και να υπηρετεις καποιο προσωπο, ή ένα ιδανικο και να μην μπορεις να ζησεις τη δικη σου ζωη…
Αλλα temperance χωρις Δικαιοσυνη γινεται στασιμο και λιμναζων νερο, οπου δεν επιτρεπεται καμια αλλαγη να εμφανιστει και το μυαλο να ΑΣΦΥΚΤΙΑ από αφορητη πληξη…
Ετσι το ουρανιο τοξο των συναισθηματικων σου αναγκων θα το βλεπεις στο fcb…

Κάνοντας τα παραπάνω, googlarete (γκουγκλαρετε), νουμερα και κάρτες tarot και βρίσκετε αυτά που σας ενδιαφέρουν…

Εστιάζοντας ξανά στο 2016, έχουμε να πούμε ότι :
Η κάρτα της Ιριδας εμφανιζεται όταν υπαρχει αναγκη για ροη συναισθηματος μεσα στις σχεσεις.Η Ιριδα είναι ο φυλακας του ουρανιου τοξου, και προτεινει το ενδεχομενο για αρμονια και μια συνεργασια για να γεννηθει μια ομορφη σχεση που θα εχει καταληξη ακομα και σε έναν ευτυχισμενο γαμο.
Αλλα αυτό προυποθετει την προκληση να μαθει καποια και καποιος να αναπτυξει μια ισορροπημενη καρδια, κατι που θα του υπενθυμιζει ότι δεν μπορει να παραμενει για παντα εκει σαν fool της παση θυσιας για αρμονια, γιατι το επομενο μαθημα είναι η Δυναμη και κινδυνευει να παραμεινει παθητικο θυμα της κυριαρχιας της αφοσιωσης του…

Αλλα ειπαμε ο Αρης θα τα κανει @τανα……
ειτε ειστε υπερμαχοι της αρμονιας ειτε όχι….με το οποιο κοστος της...

Blessings, and have an amazing new year 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου