Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

depression or melancholy in Gemini - Virgo area part 3

depression or melancholy in Gemini - Virgo area 

part 3 

O Ερμης εχει ηδη βρεθει στο ηφαιστειογενες τοπιο του uranus square pluto, και μετα στη σκια του στον Υδροχοο...και μετα οπισθοδρομος ...
το τελευταιο mind lesson που δινει για τα χρονια τετραγωνα ουρανου και πλουτωνα και μετα μπαινετε στην εξεταστικη του mars in sagittarius και retrograde παρακαλω για 6 μηνες εκει...

Οποτε παμε για τα μαθηματα depression στη συνεχεια του mutable cross

ΔΙΔΥΜΟΙ και ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Ξέρω τι σκέφτεσαι. Τι μπορεί να γίνει για να βγάλεις ένα τέτοιο πολύπλοκο πρόσωπο από την κατάθλιψη;
Πώς μπορείς να βοηθήσεις κάποιον που μετατρέπεται σε προσωπικότητα # 88 976 CJX 27C, όπως ακριβώς βρήκες μια πιθανή λύση για αυτόν όταν ήταν 88,975 # CJX ......
καλά, ξέρεις τι εννοώ.
Ακόμη και αν τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ είναι πολύ περίπλοκα για τη διάγνωση της κατάθλιψης για τον Δίδυμο, οι ΑΙΤΙΕΣ είναι πολύ εύκολο να βρεθούν. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν μόνο δύο πράγματα στον κόσμο που μπορούν να κάνουν αυτό το ζώδιο καταθλιπτικό. Ο Δίδυμός σου, είτε: (1) έχει πέσει στη ρουτίνα, από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει, (2) έχει μπει σε μια θέση όπου δεν μπορεί να εκφράσει τις ιδέες του (ή να μιλήσει, τέλος).
Ή και τα δύο.

Συνήθως, η φαντασία τους θα τους κρατήσει από την πτώση σε οποιοδήποτε είδος ρουτίνας. Το μυαλό τους είναι ένα από τα καλύτερα στο να βρίσκουν τρόπους για να κάνουν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο. Ωστόσο, ακόμη και ο πιο ευφάνταστος νους σταματά να λειτουργεί κατά καιρούς, πράγμα που είναι ίσως ό,τι συνέβη στο Δίδυμό σου.
Ο στόχος σου είναι να αναπληρώσεις αυτή την αξιοσημείωτη μηχανή σκέψης με νέες πρώτες ύλες.
Φέρε του επιστημονικά βίντεο από εκείνα που μπορούν να δουν τα έντερα ενός σπάνιου εντόμου, τις πρακτικές ζευγαρώματος των ιππόκαμπων, ή το τοπίο του πλανήτη Ερμή (το πραγματικό σπίτι του).
Φέρε του βιβλία, ή ακόμα καλύτερα, πήγαινέ τον στη βιβλιοθήκη, όπου μπορεί πλήρως να χαθεί. Ο βασικός κανόνας που θα ακολουθήσεις είναι: όταν βλέπεις μια πτώση στην ΕΞΟΔΟ (τη διασπορά πληροφοριών), ήρθε η ώρα για κάποια ΕΙΣΟΔΟ (οποιαδήποτε πληροφορία μπορείς να βάλεις σε αυτούς).

Θα μπορούσε να είναι ότι το μυαλό του Διδύμου σου, έχει κλείσει σε ένα σημείο όπου δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί ακόμα και τις εισερχόμενες πληροφορίες. Αυτό δεν είναι σπάνιο, αλλά έχει συμβεί όταν η πολύπλευρη προσωπικότητά του επιβαρύνεται ακόμη και η ίδια. Αν δείχνει σημάδια σωματικού burnout επίσης,εξ αιτιας μιας χρονιας συναισθηματικης κουρασης, στη συνέχεια, μία ξεκούραση είναι αυτή που χρειάζεται. Βεβαια, αν προσπαθησεις να κανεις τους Διδυμους να νιωσουν, ηδη εξαντληθηκαν και μονο με την ιδεα.
Μια πραγματική ξεκούραση. Τρεις ή τέσσερις ημέρες χωρίς αποφάσεις, χωρίς έννοιες, χωρίς τίποτα. (Εκτός από την τηλεόραση, ή το fcb φυσικά).
Αν δεν έχει εντελώς εξαντληθεί, τότε ο καλύτερος τρόπος για να συμμαζέψει το μυαλό του και να πάρει μπρος είναι να αρχίσει να ασχολείται με ό, τι του αρέσει περισσότερο: το φλερτ.
Όχι μόνο από εσένα – αυτό το έχει δεδομένο.
Βάλε όλους τους φίλους σου σε δράση. Εάν δεν είσαι ο τύπος που ζηλεύει, κάλεσε όλους τους πρώην εραστές του Δίδυμού σου, και βάλε τους μέσα σε όλο αυτό επίσης. Με όλα αυτά να συμβαίνουν, το μυαλό του θα κλωτσήσει σε υψηλή ταχύτητα γρηγορότερα από ό, τι χρειάζεται για να πάρει τον ήχο κλήσης στο τηλέφωνο.

Βοηθώντας τον να βγει από μια κατάσταση όπου η έκφρασή του παρεμποδίζεται θα μπορεί να αποδειχθεί λίγο πιο δύσκολο. Περισσότερο από πιθανό είναι ότι έχει βάλει ο ίδιος τον εαυτό του σε αυτή τη θέση με το να συμμετέχει σε πάρα πολλά διαφορετικά σχέδια. (Δεν μπορεί να μιλά για σχέδιο «Α», δεδομένου ότι αυτό θα ενοχλήσει όσους εργάζονται μαζί του σχετικά με το σχέδιο «Β», και αν όσοι εμπλέκονται στο σχήμα «Γ» μάθουν για το «D», τότε «X» »,« Υ », και «Ζ» θα διαλυθούν όλα εξίσου).
Αυτό απαιτεί κάποια προληπτικά μέτρα, και έχεις μάθει πιθανώς ήδη ένα, αν έχεις περάσει οποιοδήποτε χρονικό διάστημα κοντά στο Δίδυμό σου: να μην εμπλέκεσαι σε οποιαδήποτε από τα σχέδιά του.
Με το να είσαι ο μόνος ουδέτερος, θα είσαι ένας στον οποίο μπορούν να μιλήσουν.
Που θα είναι η θεραπεία για αυτούς, και ΠΟΛΥ ενδιαφέρον για σένα ...!
που θα μαθεις Αλγεβρα....
Αλγεβρα η καταθλιψη ετσι ? που "ακουμπαει" την παρανοια...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

Τώρα εδώ είναι ένα ζώδιο, το οποίο θα βρεις ΠΟΛΥ δύσκολο να το βγάλεις από την κατάθλιψη. Στην πραγματικότητα, είναι μόνο ελαφρώς δύσκολο να βγάλεις την Παρθένο από την κατάθλιψη – είσαι εσύ που θα περάσεις τις κακουχίες!
Ο λόγος για αυτό είναι - όταν η Παρθένος αρχίζει να πέφτει ψυχολογικά, τότε σταματάει τη γκρίνια.
Χρειάζεται πολλή ενέργεια για να είναι επικριτικοί, δεν το ήξερες;
Έτσι, φυσικά, με όλη την ηρεμία και τη γαλήνη που θα αντιμετωπίζεις όταν η Παρθένος σου είναι στο δρόμο για την κατάθλιψη, ΕΣΥ μπορεί να το βρείς ΠΟΛΥ δύσκολο να βοηθήσεις!

Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να σκέφτονται όταν η Παρθένος σταματάει να είναι τόσο επικριτική (ή κακιασμένη) τότε σίγουρα βρίσκεται σε καλή διάθεση. Λάθος. Τότε επιδεινώνουν περαιτέρω την κατάσταση με το να αστειεύονται, να γελούν, και να κάνουν πράγματα που θα φέρουν την Παρθένο τους εγγύτερα σε μία καλή διάθεση. Λάθος.
Με το να είσαι χαρούμενος, χαζούλης, και εξωστρεφώς ευτυχισμένος, ενώ αυτό το ζώδιο είναι σε κατάθλιψη θα παράξει την ίδια αντίδραση όπως εάν επρόκειτο να σαχλαμαρίζεις μπροστά τους, ενώ βρίσκονται κάτω από μεγάλη πίεση από την εργασία.
Είναι βέβαιο ότι θα ακούσεις μια έκρηξη δυνατότερη από οτιδήποτε δημιουργεί κάποια ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατική ομάδα.
Όταν η Παρθένος σας είναι σοβαρή και σκληρή σαν αποτέλεσμα της κατάθλιψης, θα πρέπει να είσαι εξίσου αυστηρός και νηφάλιος.
Η πολύ δική σας ζωή θα εξαρτάται από αυτό, και αυτό δεν είναι αστείο.

Ένας λόγος που η Παρθένος γίνεται καταθλιπτική είναι το αποτέλεσμα της τελειομανίας της. Το γεγονός πως κάτι δεν καταλήγει τέλειο δεν θα ρίξει την Παρθένο σε κατάθλιψη, αντίθετα με την διαδεδομένη πεποίθηση. Έχουν μάθει από νωρίς στη ζωή – με πολλή απογοήτευση – πως τίποτε δεν είναι τέλειο (με την εξαίρεση του εαυτού τους φυσικά).
Ακόμη κι αν το γνωρίζουν αυτό, συνεχίζουν να κάνουν οτιδήποτε όσο κοντά στην τελειότητα μπορούν. Από τη στιγμή που το κάνουν αυτό με τα ΠΑΝΤΑ, φυσικά καταβάλλονται και μένουν πίσω.
Τι γίνεται όταν η Παρθένος δεν μπορεί να συνεχίσει; Κοίτα γύρω στο σπίτι. Βλέπεις; Το μέρος δεν είναι 100% αψεγάδιαστο πια, και η όψη ΑΥΤΟΥ θα κάνει την Παρθένο καταθλιπτική.

Θα πρέπει να κάνεις πολύ περισσότερα από το να "ισιώσεις" απλώς τον τόπο. Και μη νομίζεις ότι θα σκοράρεις μεγάλους συναισθηματικούς πόντους μόνο και μόνο επειδή πήρες έξω τα σκουπίδια.
Όλο το σπίτι πρέπει να ξεσκονίζεται, καθαρίζεται, και να απολυμαίνεται.
Δυο φορές. Διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο της πρόσληψης μιας καθαρίστριας δεν θα λειτουργήσει, εκτός αν έτυχε να πάρεις το σύνολο του προσωπικού της καθαριότητας από ένα τοπικό νοσοκομείο για να έρθουν και να καθαρίσουν. Αλλά αυτό θα μπορούσε να κοστίσει.
Εκτός αυτού, η πραγματική ειλικρίνεια σε μια Παρθένο σημαίνει να το κάνεις εσύ. Γι 'αυτό, κάνε το.

Μόλις το περιβάλλον είναι πεντακάθαρο, δούλεψε για να διογκώσεις την αίσθηση του σκοπού τους.
Αυτό το συναίσθημα υποφέρει στο έπακρο, όταν η Παρθένος «πέφτει»
Είναι επίσης η πηγή όλης τους της δύναμης.
Η Παρθένος αισθάνεται άχρηστη αν δεν έχει ένα σκοπό.
Έναν ευγενή σκοπό.
Αν γνωρίζεις το κίνητρό τους, τότε δείξε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεχίσει (τόσο τέλεια) χωρίς αυτούς.
Αν δεν ξέρεις, τότε δήλωσε πως ο σκοπός τους είναι απλώς να σε κάνουν έναν καλύτερο άνθρωπο.
Αυτό θα τους φτιάξει το κέφι αμέσως.
Τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει μία Παρθένο πιο ευτυχισμένη από το να είναι υπεύθυνη στο να κάνει ένα άλλο πρόσωπο τέλειο.
Εξάλλου, έχουν ΜΕΓΑΛΗ εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.
Ποιός ξέρει?
Μπορεί να γίνεις λίγο καλύτερος.

yg : η τελευταια photo αντικατοπριζει αρκετα τις women Gemini/Virgo types, οι οποιες αντιμετωπιζονται σαν πορνες απ τις υπολοιπες...

Και η αληθεια ειναι οτι ολη η ουσια τους ειναι αυτη : ιερες πορνες του Συμπαντος, που φαινονται απ τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν στην ερωτική και τη συναισθηματικη τους ζωη....

να εχετε ενα ομορφο βραδυ smile emoticon heart emoticon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου