Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

it was real, and it was reality . .

it was real, and it was reality . .

"Απευθύνομαι προσωπικά στους 400.000 πολίτες, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μία νέα εποχή στη ΝΔ", ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι "Στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μία νέα εποχή για τη ΝΔ και την Ελλάδα".
Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του κόμματος και σημείωσε: "Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα παραδοσιακοί ψηφοφόροι ενώθηκαν με χιλιάδες νέους. Έστειλαν μήνυμα να κάνουμε την ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Έστειλαν όμως μήνυμα και κατά της ανίκανης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ".
(απ το klik magazine ...της 21/12/2014)

Εγραφα εκεινη την ημερα στο δικο μου αρθρο για τη σταση μου απεναντι στην Εμποροπανηγυρι που λεγεται Πολιτικη ζωη στην Ελλαδα :

" Συνεπως ενας Παρθενος στο ζωδιο, και πιο γερασμενος σε νοοτροπια, σε σχεση με τους άλλους, ο Τζιτζικωστας, θα κρινει τον νικητη...Και επειδη τα ωροσκοπια των υποψηφιων πλεοναζει ο μεταβλητος σταυρος, θα νικησει εκεινος που εχει τη μικροτερη καταθλιψη.Δηλ ένας σοβαρος Κρονος.
Τωρα ο Τζιτζικωστας δεν μπορει να "κρυφτει"...

(Και τωρα θα δουμε ποιοι απ τους «στιβαρους» αντρες των Καραμανλικων θα "πεσουν" στην ποδια του Κυριακου, και εκει που "εφτυναν" θα "γλειφουν"...
Να κανετε ενα κομμα δικο σας...ιδου η Ροδος, ιδου και το πηδημα..θα ξεμπερδεψετε απ τις χλεμπες που αηδιαζετε )

Θα δουμε αν η υποψηφιοτητα του θα ευνοησει τις διασπασεις σ αυτο το κομμα ή την Ενοτητα του.Οπως και να εχει ο ιδιος δεν εχει κανενα μελλον τα προσεχη χρονια εξ αιτιας οτι τα transits του στο γενεθλιο χαρτη, του φορτωσαν πολιτικο "παλιμπαιδισμο"..
Απ την αλλη ο Κυριακος εχει μια ισχυρη πολωση στο δικο του ωροσκοπιο με mars conj saturn in aries και uranus conj pluto in virgo, κατι που μαλλον δειχνει οτι θα "μαζεψει" τους ψηφους του Αποστολη με τοσο Παρθενο που εχει στο ωροσκοπιο του.
Μπορει να ειναι και ανεξοφλητα γραμματια των ρευματων της εξουσιας ολο αυτο μεσα στη ΝΔ.
Η Παρουσια του Ποσειδωνα στον Ηλιο στους Ιχθεις, στο ωροσκοπιο του Κυριακου, του φερνει ενα "αγγιγμα" του Μιδα στη ζωη του, με τη σφραγιδα Ποσειδωνα : ενας αθεατος κοσμος απ τα παρασκηνια, τον σπρωχνει στην κορυφη της ηγεσιας της ΝΔ.
Αυτος ειναι και ο λογος που προσωπικα μ αρεσει πιο πολυ ο Βαγγελης.
Αξιοσημειωτο ειναι οτι και ο Βαγγελης και ο Κυριακος εχουν ερμη συνοδο αφροδιτη, ο πρωτος στο ζωδιο του Τοξοτη και ο δευτερος στο ζωδιο του Υδροχοου.
Ειναι σοβαρες οι εκλογες για την αναδειξη του αρχηγου της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης γιατι θα καθορισει και την πορεια disneyland του Συριζα...
να μια παγκοσμια πρωτοτυπια της Ελληνικης Μεταπολιτευσης, ενα ενιαιο καθεστως που ευνοουσε τους δικους της ανθρωπους, που επι Σημιτη ειχε φτασει να μοιραζονται οι δουλειες σε 3-2-1 : κυβερνηση-αξιωματικη αντιπολιτευση και τριτο κομμα...
δεν αλλαξε τιποτε απο τοτε, μην "τρεφετε αυταπατες" και οσο θα λειτουργει η Ελληνικη Μεταπολιτευση, θα "φουσκωνει" το εξαμβλωμα του δυσλειτουργιας του Ελληνικου Κρατους, το οποιο ειναι ταυτοσημο με τα χαρακτηριστικα της αναπτυξης μιας Αποικιας....
Πολιτικες business και showbiz ειναι το ιδιο πραγμα στην Ελληνικη Δημοκρατια, και η παρουσια αυτου του ανεκδιηγητου Βαρουφακη στο πρωτο κυβερνητικο σχημα της Αριστερας αποδεικνυει την τραγωδια της Δημοκρατιας μας....."

Εγω σας τα προβλεψα απ τις 21/12 και δεν εχετε παραπονο, παρολο που η Οικογενειοκρατια με φρικαρει γιατι τους θεωρω αγελαιους τους πιο πολλους…
Λυκοι που είναι ετοιμοι να σε «κατασπαραξουν»….

Σημερα? : Δεν ξερω αν πρεπει να γελαω μ αυτους τους «καραγκιοζηδες» ή να κλαιω …
Ξερω ότι όμως σε «σημαδευει» ο τροπος που βγαζεις χρηματα.
Τι αξια εχουν τα χρηματα αυτων των "καραγκιοζηδων" οταν στηριζονται στα bonus των χρηματων που κερδιζουν απ τα πιο βρωμερα projects που συμμετεχουν.
Ξερω επισης, ότι απ το 1993, μονο απ την Πολιτικη στην Ελλαδα βγαζεις χρηματα και ανεβαινεις γρηγορα στην κοινωνικη Ιεραρχια…
Γι αυτο και δεν μπορεσα να γ@ καμια απ τις π@ που ειχαν διπλα τους, σε ολη την κομματικη τους ιεραρχια μεσα σ αυτο το "πουστικο" περιβαλλον που ζουν...Γιατι το κανω μονο οταν νιωθω αγαπη αυτο....
Και αυτη η εννοια σε ολο το βρωμικο κυκλωμα ειναι εχθρος τους ...

Αλλα και δεν μπορούσα και δεν μπορω να υπηρετω μετριους και ανικανους ανθρωπους , όπως είναι οι περισσοτεροι Πολιτικοι.
Ξερω όμως και το άλλο : Άλλο η Πολιτικη και άλλο η Πολιτικοι.

Αν ο Κυριακος εχει κατορθωσει να βαλει σε σειρα το σπιτι του, που οποτε θελει του φευγει η Μαρεβα και όταν υπουργοποιειται ο Κυριακος της, επιστρεφει…θα μπορεσει να βαλει σε σειρα και το μπ@ που λεγεται ΝΔ…..

Απ το 2011 την εποχη του Παπαδημου, βρισκονται στην Εξουσια μικρης διαρκειας πρωθυπουργοι, και στο τελευταιο εργο του δραματος θα δειτε και τον Κυριακο πρωθυπουργο και θα «χορτασουμε» να βλεπουμε τις διαστροφες της φαμιλιας τους….
Όταν θα καταρρευσει και αυτό το εργο, και επειδη ειμαστε Λαος
για τον «Π@ καβαλα» …
Ισως αναλογιστουμε ότι πρεπει να μαθουμε στα παιδια μας να γινουν πιο αυταρκη και πιο Υπερηφανα, για να μην εχουν αναγκη αυτους τους γελοιους καραγκιοζηδες…..

Εγω το εκανα ηδη στο παιδι μου, του εδωσα άλλες αξιες για να προχωρησει στη ζωη του, για να μην χρειαζεται να «γλειφει» και να ξεπουλαει τη Ψυχη του σ αυτή τη Μαφια που κατατρωει τα σπλαχνα των πιο ικανων…..

Καλο κουραγιο γι αυτό που ερχονται….
Μα να μην υπαρχει μια Εκλογη σ αυτό τον Τοπο, που να μην γινεται με Ερμη Αναδρομο…..? Ο Θριαμβος του trickster ….
Και ο trickster είναι ένα αρχετυπο που σου «τραβαει» το χαλι κατω απ τα ποδια σου, μετα τις ψευτιες που σου υποσχεται, ουτως ώστε να αναλογιστεις ότι υπαρχει και μια άλλη κοινωνικη σειρα που θελέι να την «καρπωθει» υπερ του.
Αυτου του ειδους οι Πολιτικοι σκοτωνουν τη Ψυχη σας και την ανθρωπια σας…..
Οι Μητσοτακηδες παντως μας απεδειξαν αυτο που πιστευα παντα :
Η Χωρα αυτη μπορει να γεννησε τους θεους και τις θεες, αλλα την κυβερνανε τα Δαιμονια...η φωτογραφια δεν σας πειθει ?

Δεν μπορω να καταλαβω τι άλλο θελετε να δειτε στην Πολιτικη Σκηνη…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου