Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

το υψος των περιστάσεων

Θα αντιγράψω απ το timeline της εκπληκτικης φιλης μας, Γιώτα Χουλιάρα Νίκλαν, που οι αναλυσεις της διακρινονται απο αγάπη για την Ελλαδα, χωρις κομματικες σκοπιμοτητες, αγάπη για την ενημερωση και την Αλήθεια ...

και αυτο ειναι αρκετα δυσκολο στις μερες μας...

" Θα διακινδεύσω μια πρόβλεψη, θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία θα οδηγήσει σε κούρεμα χρέους ώστε να μπορέσει να δοθεί μια λύση και να ικανοποιηθούν οι πλευρές. Από τη μια η χώρα μας με κούρεμα ξαλαφρώνει κάπως, από την άλλη παραμένει στην Ευρώπη (όσα λένε για Grexit προσωπικά μου θυμίζουν τη γνωστή ιστορία λύκος στα πρόβατα).
Τελειώνοντας, για να μην σας κουράζω, επειδή έλαβα κάποια μηνύματα για το τι μέλλει γενέσθαι με τη μη πληρωμή του ΔΝΤ σήμερα να σας πω ότι το ταμείο είναι υποχρεωμένο να ξεκινήσει από απόψε το βράδυ επικοινωνία με την Ελληνική κυβέρνηση ώστε να διαπιστωθεί εάν η Ελλάδα θα πληρώσει εντός των επόμενων 30 ημερών. Την ίδια ώρα εξελίξεις θα έχουμε και στην Ευρώπη, ήδη γνωρίζουμε ότι λάβει χώρα άτυπη Σύνοδος Κορυφής την Τετάρτη, ενώ σίγουρα θα συγκληθεί και το Eurogroup αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ. Εδώ να τονίσω πως οι οίκοι ανοχής (ουπς πάλι μπερδεύτηκα ) αξιολόγησης ήθελα να γράψω... έχουν ανακοινώσει (ανεξάρτητα με τα χθεσινά κόλπα υποβάθμισης που έδρασαν ως μοχλός πίεσης προς τη χώρα) ότι η μη πληρωμή του ΔΝΤ δεν συνιστά πιστωτικό γεγονός καθώς είναι χρέος προς τον επίσημα τομέα και όχι προς ιδιώτες.
Αυτά αδέρφια.... καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους.
Καλή δύναμη και ψυχραιμία!..."

Is this a significant astronomical event?
Not really.
”These planetary groupings in the sky have no effect on Earth or human affairs – except for one,” says Alan MacRobert at Sky & Telescope. ”
They can lift our attention away from our own little world into the enormous things beyond. That’s what amateur astronomers do all the time.”

παρολα αυτα κατα την ταπεινη μου αποψη, που δεν ειναι κομματικη, αλλα πολιτικη και σαν τέτοια θα συμπεριλαμβάνει και τις θεσεις μου απ τη ψυχολογικη Αστρολογια...η κατασταστη θα ομαλοποιηθει και θα εχουμε χρόνο για ψυχαναλυτικες προσεγγισεις, γιατι για μενα αυτο ειναι το ζητουμενο...
Ποιοί και ποιες μπορουν να σταθουν στο Υψος των Περιστάσεων ...
:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου