Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

my sun in your face...

my sun in your face...

Jupiter in Leo and stationary...: a call to adventure...:) ♥
Προσπαθώντας να κερδίσουμε τα περισσότερα απ το Δία στο Λέοντα...

o Δίας αντιπροσωπεύει την παρόρμηση να αυξηθείς και να επεκταθείς.
Απ την άλλη ο ίδιος αντιπροσωπεύει την αναζήτηση για την υψηλότερη γνώση, Σοφία και δικαιοσύνη, καθώς επίσης και το ηθικό, θρησκευτικό περίγραμμα που αναλαμβάνουμε στη ζωή μας.

Εμείς έχουμε κάποιον κώδικα απ τον οποίο ζούμε, και ο Δίας κάνει αυτόν να συμβαίνει.
ο Δίας στους Διδύμους ή στον Αιγόκερω λειτουργεί με τον κώδικα αντίστοιχα Διδύμων ή Αιγόκερω αντίστοιχα.Μια απουσία ή ανισορροπία στα θέματα του Δία, σημαίνει ότι μπορούμε να γινόμαστε ανήθικοι ή να ψάχνουμε την ευχαρίστηση, επιλέγοντας να αγνοούμε ποιό είναι το μέρος μας στον κόσμο, μέσα στις κοινωνικές συμβάσεις μας και ακόμα να γινόμαστε απόλυτα παράνομοι στις επιδιώξεις των απλών υλικών μας απολάυσεων.

Έτσι ένας Δίας στους Διδύμους στον 7ο οίκο, θα προσπαθεί μέσα απ τις σχέσεις του με τους άλλους να παίρνει απόλαυση ακόμα και με παράνομα μέσα, όλο το πνευματικό περίγραμμα του partner του και να προχωράει στη ζωή του.
Ή ένας Δίας στο ίδιο ζώδιο στον 11ο οίκο μπορεί με trickster παράνομες μεθόδους να παίρνει το πνευματικό stuff απ τους φίλους του.
Ούτως ή κάποια στιγμή "πάμε ταμείο " για τις επιλογές μας, ακολουθούν τα transits of saturn, είναι καλό να ξέρουμε μέχρι που, πόσο και πως μπορούμε να τεντωθούμε και να πετάξουμε, με δεδομένο ότι ο Δίας έχει τη βοήθεια του παππού του Uranus, αυτή τη χρονιά, και ακόμα μια γνώση των Δεδομένων του Δία στο Λέοντα, μπορεί να σας φέρει στην πολυπόθητη συναισθηματική σας σωτηρία,
σε ότι σας ταλαιπώρησε τα προηγούμενα χρόνια.

Σε άλλους και άλλες η σωτηρία και η λύτρωση ήταν και ειναι η εμφάνιση μιας νέας γέννας, σε άλλους και άλλες υλικά αγαθά και χρήματα , σε άλλες και άλλους η εμφάνιση νέων σχέσεων και ανθρώπων κοκ...

Jupiter, Jove, Δίας, Ζευς μας φέρνει κοντά στην έννοια της αφθονίας.
Η έλξη της αφθονίας έρχεται μέσα από την εμπιστοσύνη σε ένα Πολυσύμπαν που υποστηρίζει και εφοδιάζει τον εαυτό μας, με όλα αυτά που χρειάζεται, όταν τα χρειάζεται.
Αυτό είναι το πραγματικό νόημα της αφθονίας.
Ακολουθώντας τον ενθουσιασμό σου, την ευτυχία σου και την έμπνευση με ακεραιότητα και όχι πάντα, απλά ακεραιότητα σημαίνει να είμαι έτοιμος να πληρώσω το κόστος που μου αναλογεί, σας επιτρέπετε στο σύμπαν να εκδηλωθεί μέσα απ αυτή την εμπιστοσύνη, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, γεγονότα, ή καταστάσεις που απαιτούνται, για να σε υποστηρίξει και να σε οδηγήσει στην καταξίωση της ιδέας : αυτού που αληθινά είσαι....

Επομένως, η ιδέα της έλξης είναι αυτή που έχει επιτρέψει στον Δία να γίνει τόσο μεγάλος, ώστε να είναι " πέραν του ορίου" για να γίνει ένα αστέρι στα δικά του δικαιώματα.

Καλή συγκομιδή και με την προυπόθεση ότι σ αυτό που προσπαθείς να κερδίσεις, έχει τη χαρά της ζωής μέσα του ή ακόμα ότι προσπαθείς να βρείς την έννοια και τη σημασία του να ζείς.

Ειναι πάντα τα χρήματα ή τα υλικά αγαθά....?

γιατι για μένα...για σενα ....για μενα και για σενα ....

"Εσύ είσαι το τυχερό μου αστέρι
Όλη η φύση κι ο κόσμος το ξέρει
σαν μας βλέπουν μαζί αγκαλιά
Η μοίρα μου μ' έστειλε στα βηματά σου
ζω μονάχα για να 'μαι κοντά σου
ν' αναπνέω να νιώθω ζωή

Δικά σου όλα τ' άνθη που βλέπω στους δρόμους
Δικά σου τα γλυκά πρωινά αυτού του κόσμου
Για σένα είν' η πρώτη βροχή του Χειμώνα

Για σένα ανθίζουνε κόκκινα ρόδα...."
Καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο....
και ξημερώνει ημερα της Αφροδίτης...
:) ♥ ♥♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου