Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

τι σημαίνει Μαλάκας....

τι σημαίνει Μαλάκας....

αντιγράφω απ το timeline της αγαπημένης μας Popi Synodinou, που επιμένει να είναι η καλύτερη γυναικα πένα στα social media ...

Το εγχειρίδιο του <<καλού>> μαλάκα

1.Δεν σε νοιάζει τι γίνεται γύρω σου, ποιος πεθαίνει, ποιοι και γιατί φωνάζουν.
2. Εσύ έχεις την γυναίκα ή τον άντρα σου και το παιδί σου, δεν μπορείς να μπλέκεις σε φασαρίες.
3. Από τα 30 σου και μετά τις σπουδές, βρίσκεις μια δουλειά που δεν σε καλύπτει οικονομικά όπως θα θελες και ψάχνεις γι αυτό δουλειά στο Εξωτερικό.$$$$
4.Στο μεταξύ βρίζεις συνεχώς την χώρα σου που είναι μπουρδέλο και διεφθαρμένη και εξυμνείς τις άλλες χώρες που δεν είναι τίποτε από αυτά, (όταν ακούς για Siemens φυσικά τα ρίχνεις στους εδώ πόντικες, έξω είναι λούτρινα ζωάκια).
5. Δεν σε απασχολεί καμμιά χρυσή αυγή, ούτε η άνοδος του φασισμού, έγκριτη εφημερίδα της Γερμανίας καλωσόρισε την Λεπέν ενώ και η figaro την φιλοξένησε σε συνέντευξη της.
6. Λες φασίστα τον Ρωμανό που κάνει απεργία πείνας και δεν καταλαβαίνεις τι δουλειά έχουν τα παιδιά των Βορείων Προαστίων σε ληστείες και επαναστάσεις..
και όλα αυτά τα κωλόπαιδα που λέγονται αναρχικοί και αηδίες..
7. Διότι ποια αριστερά και ποια αναρχία , αυτά είναι ανεφάρμοστες ιδέες..
8. Στα 35 σου έχεις καταλήξει πως το μοναδικό σωστό , οικονομικό μοντέλο είναι ο καπιταλισμός γιατί αυτό έχει ως τώρα επιβιώσει..
9. Αποφεύγεις σαν τον διάβολο να ακούς, να διαβάζεις οτιδήποτε φέρει την ανατροπή στο δικό σου σύστημα.
10. Βρίζεις για τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια ,ενώ δεν γνωρίζεις ότι η ελευθερία παράγεται από ελεύθερους ανθρώπους..
11. Σε ενοχλούν οι ξένοι που έχουν μπει στην χώρα σου και πεθαίνουν από πείνα μπροστά στο Σύνταγμα, εμποδίζοντας τους ανθρώπους να ψωνίσουν μέρες που είναι, αγνοώντας ποιος τους φέρνει και ποιος δεν τους αφήνει να φύγουν, τους λες βρόμικους ενώ πετάς τα σκουπίδια από το μπαλκόνι σου στον κάδο και δεν ξέρεις τι είναι η ανακύκλωση και η παράνομη χωματερή και δεν ξέρεις πόσοι έγιναν πρόσφυγες από την γενιά του παππού σου και του πατέρα σου.
12. Βρίζεις καθημερινώς την χώρα σου ενώ δεν κάνεις τίποτε για να αλλάξεις τα <<κακώς κείμενα>>, διαφθορά , γραφειοκρατία και δημοσιουπαλληλίκι..
13. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να περνάς καλά ώσπου να βρεις τρόπο να φύγεις από την άθλια χώρα σου αγνοώντας πόσο άθλιος είσαι εσύ και η νοοτροπία σου..
14. Φυσικά γνωρίζεις για τον εμφύλιο αλλά γνωρίζεις μονάχα όσα σε βολεύουν, και δεν ξέρεις πως ο εμφύλιος δεν ξεπεράστηκε ποτέ..
15. Ποδοπατάς με όποιον τρόπο αυτόν που θα σε ξεπεράσει στην εργασία, στην ευφυία, αυτόν που θα σου αποδείξει πόσο μαλάκας είσαι..
16. Κρατάς γερά το κουτάκι σου, θρησκεία, οικογένεια, κρατάς γερά το κουτάκι σου.....

Μαλάκα, θυμήσου,
μια μέρα τα παιδιά σου θα φάνε την καρδιά σου,
εσύ θα φταις με αυτά που τους έλεγες..
Ζητάς υποχρεωτική σίτιση σε αυτούς που παλεύουν μέχρι θανάτου για τα δικαιώματα τους.
Θα ήθελα να στο κάνουν στην πλατεία του Συντάγματος κι εγώ μαζί με τα αδέλφια μου να κοιτάζω τα μάτια σου...
όχι, δεν σε μισώ,
ξέρω απλά πως φταις εσύ που είναι έτσι όλος ο κόσμος..

Ποπη μου αγαπημένη να συμπληρώσω και εγώ την άποψη μου

...η ουσία του να είσαι "μαλάκας" ....

ο άρης έχει μπεί στο ζώδιο του Υδροχόου και αποκαλύπτει με τις όψεις του τι ακριβώς είναι ο μαλάκας ...ο Άρης είναι αντίθετος και με τον Ήλιο και κυρίως με το Ποσειδώνα
αν και σ αυτή την περίπτωση αυτή η γωνία ανήκει στην κατηγορία της σύνθεσης των αντιθέτων, και η ερμηνεία της χρήζει ιδιαίτερης γνώσης ..
το να ερμηνεύεις όμως μια γωνία all time classic έντασης αντιθέτων μπορεί να "παρασυρθείς" απ το επίπεδο που βρίσκεται η διαδικασία σύνθεσης των δικών σου αντιθέτων, και να γράφεις "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" αφήνοντας έξω του τι αληθινά θέλεις να κάνεις...
η σταδιακή συνειδητοποίηση ότι τα πράγματα πάνε λάθος βγάζει στην επιφάνεια έναν "μουχλιασμένο κόσμο" όπου μέσα εκεί δεν υπάρχει αληθινή αισθητική επιλογής των απ τα προηγούμενα χρόνια και αντί μιας ecstasy να εισπράττεις ένα συνεχές συναισθηματικό θρίλερ....συνεπώς με απλά λόγια νιώθεις ένας "μαλάκας" ...αυτή είναι και η ουσία των οψεων του Άρη , που θα σε οδηγεί να σκεφτείς τι σημαίνει τελικά μαλάκας...διαφορετικα΄ "πνιγεις" ενα θυμό όλο δικό σου...
τι σημαίνει μαλάκας...
είναι αυτός ή αυτή που αυνανίζεται ? sorry αλλά εκεί υπάρχει και μια απόλαυση πειραματισμού και εξερεύνησης..
είναι αυτός ή αυτή που υπονομεύει το ΕΓΩ του/της και συνεπώς τον αληθινό εαυτό, υπέρ άλλων ...
τότε ποιά είναι η διαφορά απ το μαζωχιστή που επίσης απολαμβάνει ηδονή γινόμενος τελείως θύμα ?
είναι αυτός ή αυτή που γκλαμουρίζει την ανεπάρκεια του να κάνει πράγματα, και στο τέλος διαπιστώνει πόσο ανίκανος είναι ? ...είναι ο μαλάκας ανίκανος ?
είναι προσόν του άντρα να είναι μαλάκας ή στο παιγνίδι έχουν μπεί και γυναίκες γιατί έχουν ζηλέψει τα αρσενικά απ το συνεχές αυτό ρόλο τους ?
είναι μαλάκας μια γυναίκα που "τυλίγει" έναν άντρα που στο τέλος δεν γουστάρει για λόγους κοινωνικούς, εις βάρος της αληθινής της απόλαυσης....?
είναι μαλάκας κάποια ή κάποιος που αναλαμβάνει όλα τα οικονομικά βάρη της άλλης πλευράς, και μπαίνουν όλο και πιο συχνά γυναίκες σ αυτό το παιγνίδι, τη στιγμή που οι πιο πολλοί ήταν προνόμιο των αντρών.
Βέβαια ο Φρόυντ, έχει κάνει διατριβή σ αυτό στο βιβλίο του "το οικονομικό πρόβλημα του μαζωχιστή" , αλλά φαίνεται να έχει εξομολογηθεί ότι το τίτλο που ήθελε να δώσει ήταν "το οικονομικό πρόβλημα του μαλάκα" ...αλλά ήταν προχωρημένο για την εποχή ....
Υπάρχουν μαλάκες στους gay ή είναι μόνο μαλάκες επειδή αποφεύγουν την αληθινή ουσία του sex, "αυνανιζόμενοι" παρέα με άλλλους και άλλες ?

Είναι συλλογική η μαλακία, συνεπώς υπάρχουν Λαοί μαλάκες ? Ασφαλώς για δείτε για παράδειγμα το δικό μας, σε συνδυασμό με το έργο του Φρόυντ ? Διαβάζω αναλύσεις τόσο καιρό, και κανένας δεν θίγει ότι "είμαστε μαλάκας Λαός"....
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .....δεν είμαστε μαλάκας λαός που κάνουν πειράματα επάνω μας οι αρχιμαλάκες...γιατί ο μαλάκας και η μαλακία μπαίνουν σε μια ιεραρχια...
υπάρχουν μαλάκες και αρχιμαλάκες...
Το σημαντικότερο είναι ότι ο μαλάκας έχει πρόβλημα όχι μόνο με την έκφραση των συναισθημάτων του, αλλά δεν αναγνωρίζει καθόλου αυτά και καταφεύγει σε μια συνεχή «επιτήδευση» τους, κάνοντας ρόλους με αυτά και στο τέλος κάνει και υπέρβαση με τα συναισθήματα, χάνοντας κάθε επαφή με τις αληθινές αξίες του Εαυτού του….αφού τα συναισθήματα μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ποιες είναι οι προσωπικές μας ΑΞΙΕΣ…..
και στο τέλος όλες και όλοι κραυγάζουν : «έμεινα μαλάκας»…αγαπημένη φράση των Νεοελλήνων, που πρέπει να έχει μεγάλη απόλαυση για να την εκφράζουν τόσο συχνά….αποδεικνύοντας ότι αυτός ο Λαός δεν είναι μόνο δοσίλογοι αλλά και μαλάκες...
Και οι μαλάκες μόνο με βόμβες μολότωφ μπορεί να ανοιξει το κεφάλι τους και βγει ο θυμός προς τα έξω και κατευθυνθεί σ αυτούς που τους έκαναν μαλάκες....

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου