Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

New moon in Aquarius : overshadowing of the individual consciousness by an inner power

new moon in Aquarius : overshadowing of the individual consciousness by an inner power

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο στις 11 μμ το βράδυ, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 11 μοίρες του Υδροχόου : που απ τις πρώτες ώρες της, θα σας «πετάξει» προς τα έξω μια απίστευτη ανάγκη

Πώς να βασιστείς στην έμπνευση που θα έχεις για να την κάνεις οδηγό, σαν μια αρχή μιας νέας σου αναπτυξιακής διεργασίας.Και επειδή οι εμπνεύσεις είναι σαν τυφλές παρορμήσεις, προσπαθείστε να βρείτε μια ήσυχη ώρα, μακρυά απ τις maniac στιγμές σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πίνουμε στερά, υγρά ή αέρια, για να βρούμε την έμπνευση, γιατί έτσι τα κοιμίζεις όλα μέσα σου.
Αυτή η έμπνευση θα έλθει σε μια στιγμή ψυχραιμίας και ησυχίας, και την οποία πρέπει να την εμπιστευτείς.
Αν δεν το κάνεις, θα χάσεις πολλά το επόμενο διάστημα, και δεν θα σου επιτρέψει να αγκαλιάσεις με λαχτάρα αυτό που ποθείς περισσότερο, στους επόμενους μήνες.

Μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, τονίζει Κρόνο και Ουρανό.Και αυτό σημαίνει ένας νόμος επάνω στον εαυτό μου.Έτσι συνήθως αντιλαμβάνονται κάποιες και κάποιοι τις υποχρεώσεις τους, με hard aspect ανάμεσα σ αυτούς τους δύο πλανήτες.

Όμως μέσα σου αγάπη μου νιώθεις διαφορετικά.Νιώθεις ένα πάθος τέτοιο, και συνδυασμό με την αφροδίτη ανάδρομη-ναι είναι ακόμα, και είναι δυστύχημα, που είναι ανάδρομη σε νέα Σελήνη, γιατί παρόλο που στις 2/2 γυρίζει μπροστά σε κίνηση, θα κουβαλάει τις αρνητικές παρενέργειες για ένα μήνα ακόμα.
Το πάθος σου θα συνοψίζεται στο να «σαγηνεύεις, να αιχμαλωτίζεις, να έχεις και να κρατάς»
Εάν είναι εκεί υπόδουλη η άλλη πλευρά, ξεχύνεσαι να ικανοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου.

Και αυτό πρόκειται να «βαρέσει» και άλλο τις όμορφες μανούλες, αφού ως γνωστόν η περιοχή του Υδροχόου κυβερνιέται απ την Ήρα, και εκεί η Αφροδίτη βγάζει «αφρούς» απ τα επιληπτικά της shock.
Στην καλύτερη περίπτωση γίνεται μια avante guard Αφροδίτη με ότι και να σημαίνει αυτό.
Ένα δεν είσαι gay γυναίκα για να εκτονωθεί αυτό, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να επαναστατήσεις, αφού τα νεύρα σου είναι «τσατάλια», ενάντια σε όλη τη θεμελιωμένη σειρά της ζωής σου,αφού κατά βάθος δεν σε πιάνει καμιά πίεση από οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, και ας προφασίζεσαι την αδύνατη.

Τέτοιες ώρες θα νιώθεις κομμάτια, αλλά που φταίει είναι η touchy συμπεριφορά σου, και άλλοτε η σκληρότητα σου, επειδή δεν έχει διέξοδο η ασυνήθιστη σεξουαλικότητα σου, και κυρίως η μεταμοντέρνα διερεύνηση που θέλεις να κάνεις στο χώρο των συναισθηματικών σου σχέσεων.
Έτσι ότι ζούσες πλατωνικά και στη φαντασία σου, κατι θα γίνει και θα «αρπάξει» φωτιά από ηλεκτροπληξία μέσα σ αυτό το μήνα.

Μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δεν γίνεται να προσδοκά τη βοήθεια της Παναγίας και του Χριστιανικού Θεού.Ο Θεός στον Υδροχόο, με τη βοήθεια του Γανυμήδη πετάει όλες τις χθόνιες θεότητες προς τα έξω….

Δήμητρα, Εκάτη, Άρτεμις, Χαθώρ, Ιστάρ , Κυβέλη, Γιεσόντ απ την Καμπάλα, Κίρκη όλες οι χθόνιες θεότητες στο μεγάλο τους Γύρο, στο σεληνιακό μήνα θα δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες αλλαγής σκηνικού, που θα σας φανεί σαν μοίρα.

Αλλά στην τελευταία ανάλυση πόσο μπορείτε να διαπράττετε την αμαρτία ενάντια στο σώμα σας, για χάριν της γαλήνης της ομάδας που ανήκετε.
Γιατί η αμαρτία σαν πνευματική έννοια απαγορεύει στο σώμα.Αν το αντιστρέψεις τότε η αμαρτία γίνεται εις βάρος του σώματος σου.Και sorry αλλά δεν μπορώ να φανταστώ άλλη κατοικία στον πλανήτη, εκτός απ το σώμα μου.

Γιατί οι σκύλες χθόνιες θεές μου έμαθαν ένα πράγμα : υπάρχει sex που ασκοπεί στην τεκνοποίηση, μέσω ρομαντικής και συναισθηματικής σχέσης.Δυστυχώς οι άντρες έχουν μείνει εκεί οι περισσότεροι.
Αυτά τους έχουν πεί οι μανούλες τους.

Μετά από την διαδικασία τεκνοποίησης, αρχίζει και αναλαμβάνουν οι χθόνιες θεότητες.
Το αιδοίο πρέπει να γιορτάσει την παρακμή του, ότι δεν θέλει να ξανακάνει ένα άλλο παιδί….
Και εμφανίζεται η Διονυσιακή γιορτή, του γυναικείου οργασμού.
Και ποτέ αυτό δεν γίνεται με έναν λογικό τρόπο εξισορρόπησης.
Γίνεται με το να σου πάρει το σκάλπ η Μητριαρχία.

Και αυτό μόνο οι άντρες και οι Χριστιανοί δεν το ξέρουν.

Μέσα σ αυτό το σεληνιακό μήνα, θα έχουμε ανάδρομο και τον Ερμή, που σε ανοικτή σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα αυξήσει τα φαινόμενα της ψευδαίσθησης και της παραίσθησης.
Και εκεί θέλει μια προσπάθεια να ξεχωρίσετε το flash της έμπνευσης, που σας χρειάζεται να πάτε παρακάτω, απ την ομίχλη που θα υπάρχει μπροστά σας.
Και για να βοηθήσω : όλες οι αυταπάτες μας προέρχονται από εμάς τους ίδιους, που δεν θέλουμε να δούμε καθαρά, πόσο μα πόσο ασυνεπείς είναι οι άλλοι.
Δεν το αντέχουμε και εκεί εμφανίζεται ο drug –god και μας δίνει τη λύση.
Ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Δίπλα μας όμως υπάρχουν και οι καλοί φίλοι και οι καλές φίλες.Και σ αυτή τη φάση της Νέας Σελήνης, το χαμόγελο τους το χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά.Ίσως χρειάζεται να πιάσουμε και το χέρι τους, για να νιώσουμε πιο κοντά τους.
Ίσως η περιοχή του Υδροχόου να κρύβει αυτή τη μεγάλη αλήθεια ….
Πως είναι δυνατόν να προχωρήσουμε το οτιδήποτε εάν δεν είμαστε αληθινοί φίλοι μεταξύ μας…..
Εμπιστεύσου με και θα τα βρούμε….αλλά αυτό θέλει αλήθεια στον εαυτό μας πρώτα και μετά στους άλλους.

Αν δεν το κάνεις θα νιώθεις συνεχώς "ματιασμένος" και lost in space.Και εκεί ακριβώς που θα περιμένεις τον άγγελο σου, απ τον κήπο της Ευδαιμονίας, θα σου εμφανίζεται ο δαίμονας για μια "παρτουζίτσα" στην Κόλαση και τα Τάρταρα.

Εύχομαι τα καλύτερα και blessings σε όλες και όλους σας....

Καλημέραααααααα   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου