Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Astrology and Mythology : η Ιερά Γραφή of new Age

«Σε κάθε μέρος του κόσμου μας και στην κάθε γωνία της ψυχής μου, υπάρχει ένας βωμός σε έναν διαφορετικό θεό»
Fernando Pessoa

To 2013 μας έχει τελειώσει, και με την έναρξη της Νέας Σελήνης ανήμερα πρωτοχρονιά του 2014,μπήκαμε στη Νέα Χρονιά και οι τυπικές αλλαγές του ημερολογιακού χρόνου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι εκφράσεις του παρηκμασμένου Χριστιανικού πνεύματος, που οδεύει οριστικά στο τέλος του.

Η γιορτή του Χειμερινού Ηλιοστάσιου απομένει, που δεν είναι τίποτε άλλο απ την μετατροπή αυτής της κατάστασης , στη γέννηση του δικού τους μύθου, αυτού της γέννησης του Χριστού.

Το ημερολόγιο των Mayas,δεν φανέρωσε  καμιά καταστροφή στον κόσμο, αλλά το τέλος του Μέγα Έτους.
Ενός κύκλου περίπου 25800 ετών, και ένα απ τα πράγματα που αλλάζουν θα είναι η έννοια του γραμμικού χρόνου.Πράγματι εφέτος οι εκλείψεις του Μάη-Ιούνη του 2012, έγιναν στην περιοχή των Πλειάδων,και αυτή η περιοχή της Pleiadian σφαίρας λειτουργεί εξωτερικά απ την normal έννοια του γραμμικού χρόνου. 

Και ενώ φαίνεται να λειτουργεί σε ένα άλλο αστρικό σύστημα, επίσης υπάρχει και εξωτερικά απ τις normal ιδέες μας για το χρόνο.Φανταστείτε για μια στιγμή ότι όλος ο χρόνος λαμβάνει χώρα αμφότερα την ίδια στιγμή – αμφότερα παρελθόν, παρόν, καθώς επίσης το μέλλον. Εάν εμείς συντονιστούμε σ αυτό που ονομάζεται παρελθοντική ζωή, τότε μπορούμε να συντονιστούμε επίσης και μέσα στην μελλοντική ζωή - έτσι συμβαίνει στην Pleiadian περιοχή,καθώς και πέρα απ αυτή.
Η ιδέα εδώ είναι για μας από εδώ και πέρα να αρχίσουμε να συλλάβουμε την έννοια, ότι δεν υπάρχει χρόνος στην ουσία.Και ούτε ο χρόνος τρέχει σε μια ευθεία γραμμή. Το θέμα του χρόνου είναι πολύ πιο περίπλοκο ζήτημα,απότι φαίνεται, και συχνά μας «υπαινίσσεται» πολύ περισσότερα.

Συνεπώς η μοναδική μέτρηση μένει στα «χέρια» των αστρονόμων, και η εξήγηση του στο τι υπαινίσσεται, στις ιδέες των αστρολόγων, οι οποίοι οριστικά πρέπει να «πάρουν» διαζύγιο απ την ανάγνωση για τα μελλούμενα, γιατί δεν θα τους βγαίνει τίποτε, και θα πνιγούν στο «τσουνάμι» των νερών της Εποχής που φεύγει μαζί με τους ιερείς των παλιών θρησκευτικών δογμάτων.

Για να μπορέσουμε να είμαστε πιο ακριβείς, θα πρέπει να ανατρέχουμε στη Μυθολογία, όταν για πρώτη φορά καταγράφηκε η έναρξη του χρόνου, και που ψυχολογικά ότι συμβολίζει η παιδική ηλικία μας για τη Freudian analysis, η Μυθολογία κατά Yung συμβολίζει την παιδική ηλικία της νοητικής ανάπτυξης της ανθρωπότητας.

Έτσι γιαυτή την περίοδο του χρόνου, μια σύνοδος που υπάρχει στον Ουρανό, αυτή του Ποσειδώνα και του Χείρωνα στους Ιχθύς, είναι υπεύθυνη για την κρίση που έχει επικρατήσει τα τελευταία 
χρόνια , και παράλληλα ανοίγει έναν μεγάλο κύκλο.
Η εξήγηση του θα μπορούσε να συμπυκνωθεί κύματα ή τσουνάμι ? Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέχρις το 2026, τι glamours,φαντασίες και αυταπάτες θα μπορούσαμε να προσδοκάμε ? Σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να αποφεύγουμε τις παγίδες για να μπορέσουμε να εκφράσουμε με πιο υγιεινό τρόπο τον εσωτερικό εαυτό μας.
Γιατί όπως ξέρετε απ τη Μυθολογία, τα πιο πολλά τέρατα τα έχει γεννήσει ο Ποσειδώνας.Δημιούργησε και ο Ουρανός πολλά αυτά ήταν το αποτέλεσμα,συνένωσης αντιθέτων δυνάμεων.Τα δημιουργήματα τέρατα του Θεού Ποσειδώνα, ήταν προιόντα αθέτησης υποσχέσεων στο Θεό, και ο τότε ο θεός τιμωρούσε.Στην ουσία ο εσωτερικός μας Εαυτός .

Ο Κένταυρος Χείρωνας θα συμμετέχει εκεί μέχρις το 2018, και μέχρις τότε έχουμε να μάθουμε να κολυμπάμε σε μεγάλα κύματα ή να πνιγούμε στο τσουνάμι, στην ουσία των επιλογών μας.Δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών, γιατί οποιαδήποτε αυταπάτη θα «παντρεύεται» με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του Χείρωνα.Εδώ πρέπει επίσης να μάθουμε να εκπαιδευτούμε σαν Ιεροφάντης των Εαυτών μας.

Η γενιά που γεννήθηκε επίσης στα 1964-1966, νιώθει την ενέργεια της επιστροφής της θέσης του Χείρωνα, και μπορεί να μας πει πολλά καθώς λέει ένα οριστικό goodbye στην αφέλεια της παιδικής ηλικίας της....

Και φυσικά είμαστε εδώ για να μας πει, ο Χείρωνας τα μυστικά της μητριαρχίας, που τόσο καιρό είχαν καταπιεστεί.Όταν θα νιώθετε έναν παράλογο φόβο, όπως και πολλοί άλλοι βέβαια με transits Chiron, αυτός θα συνοψίζεται σε μια διαδικασία η οποία είναι taboo, ή κρυμμένα και μη αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά τα οποία δεν τα ανέχεται καμιά πατριαρχική μορφή οικογένειας...
ΚΑΙ αν βγούν κάποια απ αυτά πρέπει γρήγορα να "σκοτωθούν"...ή να φανεί η «γύμνια του τραύματος» στα μάτια του συλλογικού που κινούμαστε.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να βγούν στην επιφάνεια γιατί Χείρωνας,Κένταυροι -Ηρακλής-Προμηθέας είναι θέματα στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους, και όταν ανοίγεις ένα κεφάλαιο, βγαίνουν όλα μαζί...Γιατί όλοι αυτοί μαζί με τα δηλητηριώδη βέλη τους σχηματίζουν έναν τριμερή σχηματισμό που η ΜΟΙΡΑ θα τους κάνει να συναντηθούν στην πορεία του χρόνου....
Παρόλα αυτά εμπρός παιδιά που γεννηθήκατε με Χείρωνα στους Ιχθύς, βγάλτε το συναισθηματικό δηλητήριο, που έχετε καταπιεί τόσα χρόνια, γιατί η πίκρα του, έχει φθάσει στα χείλη....δεν το αισθάνεστε ?.....

Τα τετράγωνα Ουρανού και Πλούτωνα θα συνεχίζουν να είναι σε ισχύ μέχρις το 2016, και καθώς αυτό το transit θα συνεχίζει τη δυναμική του θα γκρεμίζει και θα ξανασχηματίζει όψεις των ζωών μας, με προσδοκώμενους και απροσδόκητους τρόπους,όπως θα φαίνεται απ το γενέθλιο ωροσκόπιο μας, σύμφωνα με την τοποποθεσία του και τις όψεις στους γενέθλιους πλανήτες μας.Τώρα είτε θα εργαστούμε με τις απαιτήσεις αυτής της δυναμικής όψης ή θα αισθανθούμε θύματα απ τους άλλους και της δύναμης που παίζουν στις ζωές μας.Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε πως θα μετακινηθούμε με αυτούς καθώς ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα μεταμορφώνει τις δομές των ζωών μας και ο Ουρανός θα διαλύει με τη διασπαστικότητα του οποιαδήποτε στρατηγική που θα αφορά μόνο τους εαυτούς μας.

Τέλος θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις αλλαγές που υπάρχουν σε αστρονομικό επίπεδο, που ο Πλούτωνας απ το 2006, «έχει πάρει τη βάρκα του στον Αχέροντα του Σύμπαντος, μαζί με το Χάροντα» και μας έχει αποχαιρετήσει με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται απ την επιστημονική κοινότητα πλανήτης «νάνος» πλανήτης.
Συνεπώς θα υπολογίζεται στις αναλύσεις μας μαζί το δορυφόρο του Χάροντα, για να μπορούμε να τον «βλέπουμε», αφού η θέση του είναι αλλού πια και θα ταξιδεύει όλο και σε πιο αργό ρυθμό.
Πλανήτης νάνος θεωρείται πια και οι Ceres ή Η θεά Δήμητρα της Μυθολογίας που σιγά σιγά φαίνεται να συμβολίζει όλη την αφθονία και την φροντίδα της Ζωής, αλλά στην «μυθική της» κατάθλιψη να απειλεί όλη τη Ζωή.Γιατί χωρίς τη γνώση των Μυστηρίων της, δεν πρόκειται ποτέ να μυηθούμε στην ιεροτελεστία του «περάσματος» απ την μια φάση στην άλλη.

Όπως βλέπετε η Μυθολογία, θέλουμε δεν θέλουμε θα ξαναγίνει η Ιερά Γραφή της Νέας Εποχής, μέχρις να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.Χωρίς τη γνώση της δεν μπορούμε να ερμηνεύουμε τίποτε απ το ωροσκόπιο, που θα γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο, και θα χρειάζονται οι εμπνεύσεις των ποιητών που έχουν υμνήσει τους αρχαίους θεούς, για να μην μας πνίξει ο Αντίχριστος της Παλαιάς Εποχής.

Γιατί όπως ξέρετε ο θεός μιας Εποχής γίνεται ο Δαίμονας, της επόμενης, καθώς αυτή η εποχή έχει αρχίσει να παρακμάζει.
Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να γίνουν ένα εργαλείο πλοήγησης για το τι θα πράξουμε.Και όχι τίποτε άλλο θα μπορούμε να απολαμβάνουμε το sex, 
(το βιολί μου εγώ σαν Κριός),
όχι με την «κατάρα» του «αυξάνεσθε και Πληθύνεσθε», αλλά με τη μαγική απελευθέρωση της θεάς που κρύβετε μέσα μας.

Και δεν θα έχει καμιά σημασία αν θάναι ετερόφυλο ή ομοφυλόφιλο τότε.Σημασία θα έχει η απελευθέρωση της θεάς και πες τη, και kundalini, όπως την ονομάζουν οι ανατολικοί.
Και το μυαλό θα έχει γίνει μια μήτρα που θα γονιμοποιεί ιδέες και σκέψεις, με τον ίδιο τρόπο που το σώμα της γυναίκας γονιμοποιεί την ίδια τη ζωή…

Αλλά και ψυχολογικά να το δούμε, η ψυχολογία των πεποιθήσεων θεωρία που στην πρακτική ονομάζονται υπο-προσωπικότητες, o Piero Ferrucci, στο βιβλίο του What We May Be, γράφει ότι ο καθένας από εμάς είναι ένα πλήθος.
Ο ανθρωπιστής John Rowan, μίλησε για μια εσωτερική κοινωνία από διαφορετικούς ανθρώπους που βρίσκονται μέσα μας. Το ίδιο και ο Πορτογάλος ποιητής Fernando Pessoa που έγραψε ότι «σε κάθε γωνία της ψυχής μου, υπάρχει ένας βωμός σε έναν διαφορετικό θεό. 

Αυτές οι παραπομπές εκφράζουν όμως την ίδια ιδέα-ότι σε ένα πρόσωπο υπάρχουν μεγάλος αριθμός εαυτών. Έτσι πολύ συχνά «γλιστράμε» άλλοτε μέσα και κάποτε προς τα έξω στις διαφορετικές ταυτότητες χωρίς πολύ ενημέρωση τι ακριβώς κάνουμε. Προφανώς η ίδια έννοια συνδέεται πολύ καλά με το γενέθλιο χάρτη διότι τα διάφορα ζώδια και οι πλανήτες αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά κομμάτια ή τμήματα από εμάς. Επίσης θα πρέπει να θυμόμαστε σαν μια γενική ιδέα-τον ρόλο που παίζουμε στη ζωή μπορεί να περιέχει περισσότερο από μια υποπροσωπικότητα.

Όσο θα προχωράει η ψυχολογία του βάθους τόσο θα συμφωνεί με Αστρολογία και Μυθολογία.

Και αφήστε τους άλλους να «φαγωθούν» μόνοι τους.Ισλαμιστές Χριστιανοί σε έναν αγώνα αλληλοεξόντωσης φονταμελιστικών κηρυγμάτων.
Άλλωστε το έχει προβλέψει και η Αποκάλυψη τους.Οι υπόλοιποι θα τιμούμε τους θεούς μας, και θα ζούμε σε αρμονία με τους κύκλους της φύσης.

Άλλη λύση δεν υπάρχει.Θα επιβιώσουν αυτοί και αυτές που θα είναι ερωτευμένοι με την ίδια τη Ζωή.
Ακριβώς όπως οι Αρχαίοι Έλληνες, που λάτρευαν και θεοποιούσαν ότι έβλεπαν και ένιωθαν…..

Γι αυτό σου λέω αγαπουλίτσα μου γλυκιά, εμείς που καταγόμαστε απ την Αλκυόνη των Πλειάδων, μπορείς να σου κρατάω και να μου κρατάς το χέρι, και να νιώθεις κάτι απ το άχρονο, που υπάρχει εκεί, κάτι απ την timeless joy.....

Όπως το χαμόγελο σου χαρά μου.....:) <3, που είναι οι Αλκυονίδες ημέρες του μόνιμου χειμώνα της εποχής μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου