Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Venus Morning Star - Venus Evening Star - : τεσσερα πενταγραμμα μεσα στη ζωη σου

Venus Morning Star - Venus Evening Star <3 <3 <3 : τεσσερα πενταγραμμα μεσα στη ζωη σου

Πριν ασχοληθω με την Αστρολογια σε επιπεδο Σπουδων-7 χρονια περιπου κρατησαν- με προοπτικη την επαγγελματικη βαση, ειχα σπουδασει Πολιτικες Οικονομικες Επιστημες, κατι
που εδωσε up στις τεχνοκρατικες μου και ορθολογιστικες προσεγγισεις…
Απ τη στιγμη που διεπιστωσα ότι η Αστρολογια μαθαινεται σαν Επιστημη, που μπορει να τη σπουδασει ο καθενας-ασχετα αν ερμηνευεται σαν Τεχνη και μπερδευει τη δημοσια εικονα της και μετατρεπεται Αλχημικη-της αφοσιωθηκα, ιδιαιτερα της Ψυχολογικης Αστρολογιας ειδα καθαρα τις unflexible sides των ανθρωπων, μαζι και τις δικες μου βεβαια.
Δεν χρειαστηκε να μαθω να λεω το μελλον απ αυτές τις σπουδες.Αυτο το ηξερα από μονος μου, απο πολύ μικρος….
Απλα μου επιβεβαιωσε αποδεικτικα, γιατι την ειδα σαν Μαθηματικη Επιστημη, όλα οσα ενιωθα ότι θα συμβουν στους αλλους αλλα δυστυχως και σε εμενα τον ιδιο.

Το επομενο σταδιο ηταν να ανακαλυψω ότι ολο αυτό είναι μια ασυνειδητη προβολη της Ψυχης μας, πολύ βαθιας ριζωμενης και τεσσερα χρονια εκπαιδευτικα “πως να βγαζουμε το σκασμο”
να μην λεμε ιστοριες για αγριους, στους απελπισμενους που ερχονται απ τα προβληματα της ζωης.Γιατι αν του πεις μια τετοια ιστορια, θα την προβαλει και θα την κανει πραξη.Συνεπως δεν υπαρχει καμια μοιρα, αλλα αγνοια του ποιοι ειμαστε και ακομα χειροτερα τι κανουμε.

Ακομα περισσοτερο ολοι και ολες αυτοι που ασχολουνται με την αστρολογια, όχι σε επιπεδο σπουδων-απλα ανακουφιζουν τις ζωες τους στις απελπισιες που ζουνε και την μεταχειριζονται σαν placebo στις ζωες τους, για να μην αλλαξουν ποτε, γιατι ερμηνευουν τους χαρτες με τις προβολες τους και τις επιθυμιες τους.

Ενας χαρτης είναι ένα μαθηματικο υποδειγμα των ουρανων με περιορισμους και λυσεις όπως κάθε εξισωση και συστημα εξισωσεων στα μαθηματικα.
Αγνοειται παντελως απ τους περισσοτερους αστρολογους ότι ο κυκλος της Αφροδιτης δεν αρχιζει όταν επιστρεφει στην ακριβη μοιρα που βρισκοταν όταν γεννηθηκες, αλλα αρχιζει κατά τη διαρκεια της retrograde περιοδου της.
Ειναι ο χρονος που το μελλον προσπαθει να απελευθερωθει απ το παρελθον, ξεκαθαριζοντας το δρομο για ένα νέο set αξιων και μια νεα συναισθηματικη αισθηση.Αλλα απ την άλλη μπορει και να δεθουμε σε εκεινα τα πραγματα απ τα οποια ψαχνουμε να απελευθερωσουμε τους εαυτους μας

Όταν η Αφροδίτη φθάσει στην maximum απόσταση της μπροστά απ τον Ήλιο, 45 με 48 μοίρες αρχίζει την ανάδρομη πορεία της.
Ένα θέμα που έχουν μαζί της και με την shadow πλευρά της, όσοι και όσες γεννήθηκαν περίπου με δύο ζώδια μπροστά απ τον Ήλιο τους...
Είναι σίγουρο ότι θα τη βρουν forever retrogression με το σύστημα των progressed, γιατί θα την έχουν για 45 χρόνια ανάδρομη....
κοίτα να δείς να περιμένεις να πας 45, για να δεις "καύλα" στα σκέλη σου...αυτό και αν είναι τιμωρία...γιατί μέχρις τότε δεν το ξέρεις...

Η Αφροδίτη είναι ο Έσπερος αυτό το απογευματινό αστέρι.
Κατά τη διάρκεια της οπισθόδρομης πορείας της ο Ήλιος κερδίζει σε γεωγρ.μήκος στο ζωδιακό, και στο μέσο της φάσης αυτής κάνει σύνοδο με τον Ήλιο μέσα σε μια inferior retrograde conjunction...

Η inferior conjunction, ΘΥΜΙΖΕΙ τη φαση της Νεας Σεληνης, για το Σεληνιακο κυκλο, εμφανιζεται στο κεντρο της οπισθοδρομης κινησης της και μετακινειται πολύ αργα στο ζωδιακο.Ειναι πιο κοντα στη Γη, και απ την ματια μας στη Γη.ειναι σκοτεινη.Αν ατελλει πριν τον Ηλιο, και η Αφροδιτη εμφανιζεται λιγο πριν την Αυγη, μια εβδομαδα μετα την inferior συνοδο της , όταν ο Ηλιος και η Αφροδιτη είναι δεκα μοιρες σε αποσταση.Η Αφροδιτη τοτε ονομαζεται Εωσφορος και Lucifer και αυτά σημαινουν οι φορεις του φωτος της.
Τρεις εβδομαδες μετα την inferior συνοδο της γυριζει μπροστα.Και 36 ημερες μετα απ αυτή την inferior συνοδο της, γινεται περισσοτερη φωτεινη , στον πρωινο ουρανο.Και 36 μερες μετα η Αφροδιτη φθανει στην maximum αποσταση απ τον Ηλιο και σ αυτή τη φαση ταξιδευει με την ιδια ταχυτητα όπως ο Ηλιος.Και 236 μερες ή 6x36 ημερες αργοτερα, η Αφροδιτη φθανει στην superior conjunction με τον Ηλιο, όταν εχει την maximum ταχυτητα της μια μοιρα και δεκαπεντε λεπτα κάθε μερα.Η Αφροδιτη είναι τοσο κλειστα με τον Ηλιο στον Ουρανο, που δεν είναι ορατη απ τη θεα που εχουμε από τη Γη.

Είναι μοιρα λοιπον να της περιγραψεις καποιας αν γεννηθει με Superior Conjunction Αφροδιτη ότι μπορει να κανει σχεσεις ή γαμο με Αυτοκρατορα, Αρχηγο Κρατους, Βαρωνο ακομα και Βασιλια.
H Diana του Καρολου, που δεν ειχε αυτό γενεθλιο σημαδι το πληρωσε με τη ζωη της, γιατι εξ αιτιας του glamorous που επασχε πετυχε το σκοπο της να παντρευτει Βασιλια, αλλα καποια στιγμη δεν αντεξε την προδοσια των αξιων που ειχε ο Εαυτος της γι αυτή και ηθελε να ζησει σαν φυσιολογικος ανθρωπος και να απολαυσει τον Ερωτα.
Η Αφροδιτη στην superior συνοδο της με τον Ηλιο, είναι κρυφη από εμας απ τα ματια μας, και δεν μπορουμε ποτε να ξερουμε τα μυστικα της.Καμια γυναικα που εχει κανει τετοιο γαμο, δεν μας εχει αποκαλυψει ποτε αυτό.Πως το πετυχε δηλαδη.Ισως γιατι μοιαζει αυτή η φαση της Αφροδιτης με την οψη της αντιθεσης που κανει μια αντιστοιχη full moon στο σεληνιακο της κυκλο.Και συμπεριφερεται αντιθετα απ τη Σεληνη, που σ αυτή τη φαση αποκαλυπτει τα μυστικα της με τη φωτεινοτητα της.

Μην τις μπερδευουμε Σεληνη και Αφροδιτη, αφου είναι αντιθετες ενεργειες, και πιστευουμε ότι η Αφροδιτη θα αποκαλυψει τον μαγνητισμο της, για να διευκολυνει εσενα να λυσεις τις συναισθηματικες ανασφαλειες.
Ισα ισα που θα στο κανει χειροτερο το προβλημα.
Μονο καποιες special κορες και αγαπημενες θυγατερες του Μεγαλου Πατερα, εχουν τετοια γενεθλια σημαδια όπως η Superior Conjunction για να παιρνουν τετοια δωρα.
Θυγατερες αδυναμιες της Μεγαλης Μητερας, το πολύ πολύ να μαθουν να “τυλιξουν” κανεναν που θα τη ζει και θα της προσφερει τα βασικα.

H superior Συνοδος εγκαινιαζει το ημικυκλιο στο οποιο η Αφροδιτη παιζει το ρολο του Απογευματινου Αστεριου, του Εσπερου, το οποιο σημαινει Δυση.Και 36 μερες μετα την superior Συνοδο , όταν ο Ηλιος και η Αφροδιτη είναι δεκα μοιρες σε αποσταση ξεχωριστα, η Αφροδιτη εμφανιζεται στο απογευματινο ουρανο, εμφανιζομενη μετα τη δυση του Ηλιου.

Ομορφιες τωρα στο καλοκαιρι σας να την απολαμβανεται μετα τη Δυση του Ηλιου, και η κορη μου σαν Αφροδιτουλα μικρη θελει να αγορασει καινουργια φωτογραφικη μηχανη μπας και αποτυπωσει σε φωτογραφιες τη λαμψη της, αφου δεν θα απεχει και πολύ να την βλεπετε απ τη δυση του Ηλιου.Ιουλιος και Αυγουστος θα σας προσφερουν τετοιες ευκαιριες….

Δεν χρειαζεται να αναφερω ότι πρεπει να ψαξετε να δειτε τι Αφροδιτη εχετε σαν Αστερι.Πρωινη Εωσφορος ή Απογευματινη Εσπερος ή αν εχετε inferior ή Superion Συνοδο, στους γενεθλιους χαρτες σας και να μπορεσετε να εκτιμησετε αναλογα.Γιατι δεν φτανει να ξερετε ένα γενεθλιο σπιτι που βρισκεται, γιατι αυτό δειχνει ένα συγκεκριμενο set ανθρωπινων εμπειριων μεσα απ τις οποιες η συναισθηματικη, η συγκινησιακη φυση καθως και το αισθημα των αξιων που εχετε για τις σχεσεις, τροφοδοτειται απ τον τυπο της ενεργειας που συμβολιζεται απ το ζωδιο που βρισκεται η Αφροδιτη της.
Γιατι υπαρχουν 584 ημερες για τον κυκλο αναμεσα στην Αφροδιτη και τον Ηλιο σαν Ολοτητα.

Απ την άλλη όπως ενας κυκλος του Ερμη με τον Ηλιο, 116 ημερες περιπου που συμβολιζει αυτά που μοιραζουμε με πνευματικη διαδικασια, συνδεσεις και στασεις, ολοκληρος ο κυκλος της Αφροδιτης συμβολιζει συναισθηματικη διαδικασια και στασεις καθως και τις our value-and-meaning-giving faculties,όπως αναφερει Michael R. Meyer, είναι πως ερμηνευουμε, αξιολογουμε, και πως δινουμε ένα αισθημα στην εμπειρια της ζωης μας, και στον κοσμο γυρω μας.Και οπου ο Ερμης είναι ουδετερος και asexual πλανητης, ο υπηρετης και ο πληροφοριοδοτης των αλλων πλανητων και των λειτουργικοτητων τους, η Αφροδιτη είναι η Θηλυκη πολωση, αντιπροσωπευει το set αξιων που δινουν κινητρο στις πραξεις μας μεσω του Αρη και οδηγει την πνευματικη μας διαδικασια στη χρηση της γνωσης μεσω του Ερμη παλι.

Αλλα το περισσοτερο γοητευτικο χαρακτηριστικο του κυκλου της Αφροδιτης είναι ο αξιοσημείωτος τρόπος που συμφωνει κυκλο με τον κυκλο σε ένα μοτίβο πέντε φορές.
Αντίθετα με τον αδελφό της inferior οπισθόδρομο Ερμή, o οποίος έχει ένα συνολικό τριετή κύκλο retrograde κίνησης, Η Αφροδίτη βρίσκεται retrograde στο ίδιο ζώδιο κάθε 8 χρόνια και συμπίμπτει περίπου με την εφταετή κίνηση σε ένα ζώδιο του πατέρα της Ουρανού...

Αυτές οι στάσεις της δημιουργούν μια σειρά απο γωνίες quintiles (72 μοίρες περίπου), στον Ουρανό.Υπάρχουν 5 στάσεις στα 8 χρόνια.
Έτσι 5 επι 584 μέρες που μεσολαβεί ανάμεσα στους κύκλους της οπισθόδρομης Αφροδίτης ισούται με 8 επι 365 μέρες, που είναι ο ετήσιος κύκλος. έτσι,
Όταν τότε δούμε το διάγραμμα απ τις στάσεις και συνδέσουμε όλα αυτά τα σημεία ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ
(Ή ΠΕΝΤΑΛΦΑ) υπόδειγμα που βρίσκεται επίσης στους Metonic cycles και στους ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ?
Εάν κατορθωσετε και αποκωδικοποιησετε τι ακριβως σημαινει ολος αυτος ο κυκλος της στις ζωες σας, με όλα αυτά τα αστερια που εχουν δημιουργηθει στη διαρκεια της ζωης σας, τοτε ισως ζυγιζετε καλυτερα τις αποφασεις σας για διαζυγια, διαλυση σχεσεων, και τι εισερχεται στη ζωη σας…
Γιατι ολες αυτές οι φασεις του κυκλου της δειχνουν τι ειδους set αξιων εχετε για τις συναισθηματικες σας σχεσεις και αναλογα προβαλλετε και πραττετε.
Αυτές και αυτοι που θα τη βρουν forever retrogression με το σύστημα των progressed, μεχρι την ηλικια των σαραπεντε τι ακριβως περιμενουν από τυχη στις σχεσεις τους και αν δημιουργησουν ΤΕΛΙΚΑ μια σοβαρη σχεση μεχρι αυτή την ηλικια…ή αν θα ζησουν τον ποθουμενο ερωτα που ψαχνουν….

Δεν ξερω πως οι παλιοτερες όπως η γιαγια μου το εβλεπαν αυτό σε καποιες εκεινα τα χρονια.Επισης δεν ξερω αν μου μεταβιβασε ή το ειχα από μονος μου να διακρινω αυτές τις κατηγοριες ανθρωπων με αυτά τα προβληματα.Ξερω όμως ότι οι Σπουδες μου στην Αστρολογια μου απεδειξαν αυτά που ηδη ενιωθα από μικρος.
Ακομα και αν καποιος ειχε Superior Συνοδο και του αναλογουσε μια Βασιλισσα στη ζωη του, αλλα επειδη την ειχε στον εβδομο οικο την προβαλλε στις άλλες, χωρις να ρωτησει αν οι άλλες είναι ετοιμες για τετοιο ρολο στις ζωες τους.Και όταν του λεγαμε γιατι κανεις τα “τσολια” βασιλισσες, αφου αυτό είναι δικο σου χαρακτηριστικο, δεν ηξερε πως να μου απαντησει απ την ανασφαλεια του να σηκωσει έναν τετοιο ρολο για τον εαυτο του.

Δυστυχως αυτος είναι ο αδελφος μου, πετωντας στα σκουπιδια του χρονου του, το στεμμα που του εδωσε η ιδια η Αφροδιτη για να γινει Βασιλιας.Δεν μπορουσε να σηκωσει έναν τετοιο ρολο.
Μακαρι να του ελθει η φωτιση τωρα που γυριζει αναδρομη τον ερχομενο Μαρτη στο ζωδιο του Κριου, επανω στην superior συνοδο του και επανεκτιμησει αναλογα.
Να το κανετε και εσεις αν εχετε αναλογα προβληματα.

Δεν συμβαινει όμως μονο στην δικη μου οικογενεια αυτό, αλλα δυστυχως σε ολες οπου εχουν μπερδευτει τα set αξιων που εχετε για τις συναισθηματικες σχεσεις με την ικανοτητα για να πραγματοποιηθουν αυτές οι αξιες .
Και η ικανοτητα φαινεται απ αυτό τον κυκλο της Αφροδιτης.

Δυστυχως δεν την εχουν ολες και ολοι μεσα στην ιδια οικογενεια, αυτην την ικανοτητα και τι ακριβως να πεις όταν βλεπεις αυτό με μια ματια μονο, με το αν είναι Εσπερινο Αστερι, Πρωινο Αστερι ή κανει συνοδους ειτε inferior ειτε superior.

Τους πρωτους η γιαγια μου τους θεωρουσε ότι βρισκοταν σε μια κατασταση να “γαμπριζουν” συνεχως και το διεκρινε από την κατασταση “γκομενιζουν» συνεχως φαινομενο που εμφανιζεται στις στασεις της Αφροδιτης..Αστρολογια παντως η γυναικα δεν ηξερε.
Π@ να τα καναμε στις ζωες μας και αγνοουμε βασικα θεματα στις συναισθηματικες μας σχεσεις.

Αν εχετε μπλοκαρει με τον Αρη αναδρομο στα συναισθηματικα σας, σημαινει ότι η Αφροδιτη δεν του δινει κανενα κινητρο για δραση για να γειωσει τις αξιες της εδώ και πολλα χρονια.
Δεν είναι τοσο απλο….
αφου υπαρχουν τεσσερα πενταγραμμα που μια φορα θα σου δωσει αυτό ψαχνεις με τοσο ποθο στη ζωη σου συναισθηματικα, δηλ περιπου μια οκταετια περιπου στα 32 χρονια…
Τα υπολοιπα είναι τα παραμυθια των εμμονων και των complex των περισσοτερων….ή τασεις διαφυγης απ τα πραγματικα τους προβληματα, όπως φαινονται απ τις οψεις της Αφροδιτης με τους γενεθλιους πλανητες σας.

Χαλαρωσε, τοτε και αφησε το να ελθει από μονο του γιατι η unflexible side σου, σε εχει φρακαρει και σε φρικαρει σιγα σιγα και σ αυτό δεν φταιει η Αφροδιτη.Και αυτή unflexible side σου φαινεται απ τη σχεση που εχει η Σεληνη σου και ο Κρονος μαζι…Δεν μπορει επειδη εσυ καυλωσες να διαλυσεις το γαμο σου για οποιουσδηποτε λογους να πιστευεις ότι σε περιμενει να σου δωσει η ζωη αυτό που νομιζεις ότι στερηθηκες…ότι ωρα το θελεις…
Η Αναλυση στηριχτηκε σε αρθρο του Michael R. Meyer, απ την αναρτηση του στο astro.com.
Καλημερααααα
:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου