Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

New Moon in Gemini -Mutable Grand Cross :Τελος Εποχης

New Moon in Gemini -Mutable Grand Cross :Τελος Εποχης

Στην Ψυχολογικη Αστρολογια, την οποια εχω την τιμη να υπηρετω, with effort and aspiration, I should be able to give you ….
Πληροφορια και την εμπειρια μου επανω σ αυτό το αντιικειμενο της Συμβουλευτικης…
Γιατι περα απ τη Φιλοσοφια σημασια εχει πρωτα απολα η πρακτικη πλευρα των ζωων μας…

Ετσι βλεποντας έναν αστρολογικο χαρτη οι πλανητες με τις οψεις τους είναι τι ακριβως λειτουργει –τα ζωδια είναι πως ή με ποιο τροπο λειτουργουν και οι τελος οι οικοι είναι που λειτουργουν τα ανωτερω.Οι οικοι είναι σπουδαιας σημαντικοτητας για το σχεδιασμο μας στο Μελλον, επειδη δειχνουν που οι πλανητες ή οι αρχαιοι θεοι κατοικουν στο χαρτη από γηινη αποψη…

Επισης να θυμαστε ότι αφου τα ζωδια είναι τα χρωματα στα οποια λειτουργουν οι ενεργειες των πλανητων η θεων, αυτά εχουν μια ουσιαστικη σχεση μαζι τους, που είναι η ακολουθη :

Κριος :Αρης-Ηλιος με εσωτερικη προδιαθεση Ερμη
Ταυρος : Αφροδιτη-Σεληνη με εσωτερικη προδιαθεση Ηφαιστος
Διδυμοι : Ερμης με εσωτερικη προδιαθεση Αφροδιτη
Καρκινος :Σεληνη, Διας με εσωτερικη προδιαθηση Ποσειδωνας
Λεων :Ηλιος με εσωτερικη προδιαθεση Ηλιος
Παρθενος :Ερμης με εσωτερικη προδιαθεση Σεληνη
Ζυγος :Αφροδιτη, Κρονος και ισως Χειρωνας με εσωτερικη προδιαθεση Ουρανος
Σκορπιος : Αρης, Πλουτωνας με εσωτερικη προδιαθεση Αρη
Τοξοτης :Διας, Χειρωνας με εσωτερικη προδιαθεση τη Γη, που βρισκεται στο αντιθετο ζωδιο απ τον Ηλιο μας
Αιγοκερως: Κρονος, Αρης με εσωτερικη προδιαθεση Κρονος
Υδροχοος :Κρονος, Ουρανος με εσωτερικη προδιαθεση Δια
Ιχθεις :Διας, Αφροδιτη με εσωτερικη προδιαθεση Πλουτωνας ..

Απ την άλλη τη στιγμή που γεννιόμαστε είμαστε οριοθετημένοι και οριζόμαστε μέσα στα όρια του γενέθλιου μας χάρτη, τον οποίο δεν μπορούμε ούτε να τον ανταλλάξουμε ούτε να τον αλλάξουμε.
Και αυτό δεν είναι ακριβώς μοίρα, αλλά η εξίσωση μας στην άλγεβρα της ζωής, όπως έχει χαρακτηριστικά τονίσει ο Dane Rudhyar.
Και τελικά αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μας αποφασίζει τι θα κάνει με το γενέθλιο χάρτη του και πώς θα ζήσει μ’ αυτόν.
Ο κάθε χάρτης είναι διχοτομημένος μέσα σε αντίθετα τεταρτημόρια, με βάση τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντα, όπου γειώνονται οι πλανητικές ενέργειες που αποτελούν, επίσης, αρχετυπικές πλανητικές διχοτομίες, όπως προκύπτουν απ’ τα μυθολογικά τους stories και απ’ τις ψυχολογικές τους ερμηνείες.
Γιατί υπήρχαν θεοί και κατ`επέκταση πλανήτες που έμφυτα, σύμφωνα με τις τροχιές τους και τη φύση τους, δεν συμπαθούσαν ο ένας τον άλλο.
Έτσι, όλα αυτά τα αρχέτυπα αντιπροσωπεύουν αντίθετες καταλήξεις ενός ψυχικού φάσματος.
Το φυσικό συνεπακόλουθο όλων αυτών, είναι ότι αυτή η έμφυτη διάθεση διαμάχης θα προεκτείνεται και στη λίστα με τα ζώδια και τους οίκους, τα οποία οι πλανήτες κυβερνούν φυσικά.

Γεννιομαστε με βαση τα αντιθετα λοιπον με μια εμφυτη διαμαχη συγκρουσης ειτε με τους αλλους, ειτε με τον Εαυτο μας…
Δεν υπαρχει ιδανικη Ζωη και κάθε φορα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι με στρατηγικες και τακτικες για το που παμε και τι θελουμε…
Αν τα αφησουμε στην τυχη, κανουν παιγνιδια οι θεοι και οι πλανητες στην πλατη μας με βαση τα σεναρια της Μυθολογιας…
Ολη η ζωη μας ζηταει να ειμαστε Συνειδητοι και αν είναι δυνατον να ξερουμε τι κανουμε…

Ένα επισης βασικο πακετο που προκυπτει σαν κλειδι για την οποιαδηποτε ερμηνεια είναι η σχεση Ηλιου και Σεληνης για να μας δειξει αυτή η σχεση τι εχουμε κληρονομησει, (via Moon), και τι ενας χαρακτηρας αγωνιζεται να γινει.(via Sun).
Περισσοτερο διαφωνια ή συμφωνια μεσα σ αυτή τη σχεση σημαινει ενας αγωνας αναμεσα στον εσωτερικο μας εαυτο και τις φυσικες του ανταποκρισεις, κατι που θα χρωματιζει ολοκληρη τη σταση μας στη ζωη και στην κοινωνια πιο γενικα.
Συνεπως δεν φτανει να ψαξουμε το ζωδιο του Ηλιου μας αλλα και το ζωδιο της Σεληνης και να δουμε τι synthesis μπορουμε να κανουμε…Με βαση τον Ερμη που είναι το μυαλο μας, μπορουμε να παρουμε βοηθεια απ την άλλη σχεση αντιθετων αρσενικου-θηλυκου που είναι Αρης και Αφροδιτη κοκ

Νεα Σεληνη σημαινει Ηλιος και Σεληνη μαζι στο ιδιο ζωδιο.
Ετσι παρουσιαζεται μια νεα ευκαρια για ένα νέο ξεκινημα αναμεσα
σ αυτά που κληρονομησαμε και σ αυτά που επιθυμουμε να γινουμε. Καθε φορα που αλλαζει αυτή η σχεση Ηλιου Σεληνης στην πορεια του κυκλου της, στο μηνα, μια νεα θεοτητα εμφανιζεται και ζηταει τη συμμετοχη της στη ζωη σου για να προχωρησεις με επιτυχια στον επιλεγμενο στοχο σου…
Και κάθε μηνα μπορεις να επιλεγεις έναν γηινο σκοπο αναλογα με τον οικο που πεφτει στο ωροσκοπιο σου .
Υπαρχουν συνολικα οκτω τετοιες σχεσεις και στη φωτο με το σχημα της Σεληνης δεν αντανακλα τη φυσικη σειρα…
Το θεμα είναι ότι στην πορεια του μηνα με βαση τα εχθρικα αντιθετα δεν θα είναι στρωμενα με ροδοπεταλα όπως φαινονται απ τις θεοτητες που αναλαμβανουν τη σκυταλη.
Εξ αλλου αν δειτε έναν αθλητικο αγωνα, δεν κανει συνεχεια επιθεση μια ομαδα συνεχως.Θα χρειαστει να αμυνθει ακομα χειροτερα να καθυστερησει στη διαρκεια του αγωνα για να μπλοκαρουν οι επιθεσεις της αντιπαλης ομαδας….
Όλα αυτά δεν είναι παθολογια, αλλα φυσικα επακολουθα της ενσαρκωσης μας στη γη, και εργαζομαστε αναλογα με τις αρχετυπικες μας διχοτομιες.

Οι γωνιες που κανουν οι πλανητες μεταξυ τους δειχνουν τις σχεσεις που σχηματιζουν οι θεοι ή οι πλανητες μεταξυ τους.Σ αυτή τη Νεα Σεληνη εχουμε ένα grand cross στα Μεταβλητα και ένα grand trine στο στοιχειο της Γης.Οι σχεσεις και τα εμποδια ή η ευκολη ροη που θα εμφανιστει τον επομενο μηνα, που είναι σημειο καμπης για την επομενη δεκαετια συνοψιζονται στις εξης φρασεις που πρεπει να τις θυμαστε μπλοκαρισμα και πολωση για το grand cross και υπερβολικη φιλοδοξια για ευκολα αποτελεσματα χρησης και αποδοτικοτητας για το grand trine.
O Κρονος θα πολωσει τη νεα σπορα σας μαζι και την απεριοριστη φιλοδοξια σας, οποια και να είναι αυτή και ολο το εργο θα παει για μπλοκαρισμα.
Απ την άλλη υπαρχει μια ευκαιρια που ονομαζεται Διας και αφορα κυριως τις σχεσεις μας θα δωσει ευκαιριες με τον Ερμη, που είναι το μυαλο σας και με Πλουτωνα που είναι η δυναμη σου να αναπτυχθεις, να ανανεωθεις και να εξελιχθεις …
Και τα δυο σχηματα είναι κλειστα κυκλωματα και θα σας ελεγα όχι μονο να μην αποκαλυψετε στρατηγικες, αλλα κυριως μην απευθυνετε ενεργεια που θα στηριζετε στο πισωπλατο και την υποκρισια.Γιατι θα είναι μεγαλος ο πειρασμος.
Απ την άλλη αν καποιος/α χρησιμοποιησει insidious tactics θα χασει ένα Ακατεργαστο Διαμαντι που κρυβει η Αφροδιτη στo grand cross και τo grand trine…
Σας το υποσχομαι αυτό, αλλα απαιτει ψυχραιμια, ηρεμια και να νιωθεις ομορφη και ομορφος περα απ την πιεση της ζωης.

Οχι να ναρκισσευεσαι.Δεν εννοω αυτό.

Ο επομενος μηνας είναι η τελευταια ευκαιρια μας να αλλαξει η Ζωη μας, όπως διαμορφωθηκε τα τελευταια εφτα χρονια…Μην επιτρεψεις την παλιρροια του χρονου να σε παρει μαζι της στις μαυρες ρουφηκτρες της.
Δεν ξαναβγαινεις ποτε μετα…

Ας αφησουμε μια νεα αστρολογο τη Vivienne Micallef-Browne που γνωρισαμε στις σελιδες του fcb, και που ζει στη Γερμανια να μας τα πει αυτή με τα δικα της λογια …

The cards are on the Table.New moon in Gemini 5th June..

Αυτό το ισχυρό νέο φεγγάρι είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και αφυπνιζει τις επιθυμίες μας να αγαπάμε.

Είναι μια πύλη για νέα ξεκινήματα και είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρυθμίσετε τις προθέσεις σας και να διακρίνετε την αλήθεια σας.

Η αγάπη και οι σχέσεις είναι τα κύρια θέματα τώρα, ειδικά καθώς η Αφροδίτη παραμένει σε σύνοδο με τον Ήλιο μέχρι την 10 Ιουλίου.

Μέχρι τότε η επιθυμία μας να αγαπάμε και να κανουμε σχεσεις θα ενταθει και τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από το πως θα κανουμε τις αναγκες μας και τις επιθυμίες μας να συναντηθουν.

Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες μέχρι τότε να συναντησουμε τις νέες αγάπες, να σκεφτουμε επανω στις ανάγκες μας και να επιταχύνουμε την ποιότητα των υφιστάμενων σχέσεων.
Μπορούμε να αισθανόμαστε ότι είμαστε σε ένα σταυροδρόμι, ένα χρόνο για να διακρίνουμε τις πραγματικές ανάγκες και τις επιθυμίες μας, να βρουμε και να μιλήσουμε την αλήθεια μας, συνεπως να παρουμε αποφασεις και να αναλαβουμε δραση.

Ο Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό είναι αποκαλυπτικός σε όλα όσα κρύβονται και θα μεταφερει συνεχως την αλήθεια στο φως.
Απλα θελει ψυχραιμια να μην σοκαρεσαι απ αυτά που θα αποκαλυπτει.

Έχει έρθει η ώρα να ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ τα χαρτιά στο τραπέζι,
Τα δικά μας, καθώς και εκείνα των άλλων, χωρις άλλες περισσότερο κρυφές ατζέντες ή μυστικά.
Και καθως η συνοδος Ηλιου και Αφροδιτης θα μας στελνει έναν παιγνιδιαρικο τροπο, φως και ερωτικη κοινωνικη ενεργεια, την ιδια ωρα μπορει να αισθανεσαι σε συγχιση και χαος εξ αιτιας της του Μεγαλου Mεταβλητου Σταυρου
το γενικό μήνυμα είναι, σε περίπτωση αμφιβολίας, να κάνετε μια βόλτα στην διασκεδαστική πλευρά της ζωής, την αγάπη και όλα μπορει να γινουν χαρούμενα και όλα θα τακτοποιηθούν μόνο με τον τρόπο που αυτος οφειλει να κάνει.
Ακομα τελευταια μια προειδοποιηση : Να αποφύγετε να εμπλακειτε σε οποιεσδήποτε διαμάχες για την εξουσία. Ο Άρης είναι σε αντιθεση με τον Ερμη!Και αυτό είναι alarm.

Ακομα χειροτερα μην εμπλακειτε σε διαμαχες με τα αδελφια σας στην ιδια οικογενεια.
Γιατι ο αδυναμος κρικος της οικογενειας θα βρεθει στα Ταρταρα σε λιγο καιρο…
Γι αυτό είναι ευκαιρια να μιλησουν οι εμπολεμοι, οι αδελφοι, και οι αδελφες ψυχες :
Τι ακριβως δεν εχουν πει ακομα μεταξυ τους.Τι εχουν κρυψει ο ενας απ τον αλλο

Αυτό το alarm ισχύει και για περίπου μία εβδομάδα μέχρι περίπου 12ης Ιουνίου.
Και το σημειο peak θα φτασει στις 12 Ιουνη….

Μετα απ αυτή την ημερομηνια δεν θα είναι τιποτε το ιδιο…

Τελος αυτή η νέα Σελήνη και ο Ήλιος σε όψη με τον Ποσειδώνα μας ρωτά, πώς εμείς οι ίδιοι εξαπαταμε τους εαυτους μας και τους αλλους …
Χρειαζομαστε να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και να αναρωτηθούμε αν είμαστε:
Ψάχνετε για την αγάπη σε λαθος μερη ;
Πώς εμείς, ή οι άλλοι επιλέγουν την εξουσία πάνω από την αγάπη;
Ζούμε την αλήθεια μας ή κάποιου άλλου και αλλης ;
Τα πρότυπα σκέψης μας ευθυγραμμιζονται με τις αναγκες της καρδιας για συναισθηματικες σχεσεις και επιθυμια…?
Μήπως δεν μιλάme την αλήθεια μας από το φόβο ότι δεν θα αγαπηθουμε ή ότι δεν θα ειμαστε αποδεκτοι ;
Βρισκόμαστε ακόμα σε άρνηση για χάρη μιας παραμονής στη ζώνη άνεσης μας;

Ο Μεγαλος Σταυρος μας σπρώχνει να θέσουμε υγιή όρια και εναρμόνιση με τις αλήθειες μας.
Φτάνουμε σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης, και οι τρόποι και τα μονοπάτια αποκλίνουν όλο και περισσότερο.
Το επόμενο βήμα είναι να επανεξετάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από την αγάπη. Πρεπει να εξεταστεις στα μαθήματα που έχεις μάθει και να τα θεσεις σε εφαρμογή.
Με την Αφροδίτη, Σελήνη και τον Ήλιο στο τιμόνι, έχουμε τα εργαλεία που χρειαζόμαστε στη διάθεσή μας. Συμπόνια, εμπιστοσύνη, ενσυναίσθηση, αγάπη, και ηθική διάκριση είναι ήδη στην κατοχή μας. Το επόμενο βήμα είναι να τα εφαρμοσουμε.
Μόνο όταν εμείς οι ίδιοι έχουμε αποδεχθεί να αγαπαμε τους εαυτους μας μέσω της αυτογνωσιας , μπορούμε στη συνέχεια να επικοινωνήσουμε με τις αλήθειες μας…

Ταδε εφη όπως σας εγραψα: Vivienne Micallef-Browne και πειτε μου δεν είναι η Αστρολογια η κοινη συμβολικη μας γλωσσα σαν κατοικοι του ιδιου σπιτιου, όπως είναι ο πλανητης μας…

Να θυμαστε : “Before you speak, let your words pass through three gates:
At the first gate, ask yourself “Is is true?”
At the second gate ask, “Is it necessary?”
At the third gate ask, “Is it kind?”
~ Rumi

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ : blessings για τα καλυτερα…
:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου