Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Full Moon in Sag/gemini axis : I am hypnotized when i see your grace but i need to keep the distance.

Full Moon in Sag/gemini axis : I am hypnotized when i see your grace but i need to keep the distance....:) <3

Υπαρχουν πολλα πραγματα που περιπλεκονται στη ψυχολογια των ενηλικων ανθρωπων στο συγχρονο κοσμο, όπως το γεγονος ότι ο ενας εκ των δυο γονιων τους, μπορει να εκδηλωσει τα γνωρισματα ενός βιολογικα φυλου στο φυσικο επιπεδο και ο άλλος στο ψυχολογικο.Τα πραγματα περιπλεκονται ακομα περισσοτερο γιατι αν προεκταθει ολο αυτό, θα δεις ότι εξαρταται ποιος γονιος διαδραματιζει τον αρσενικο και ποιος τον θηλυκο ρολο, όπως φαινεται καθαρα στις μονογονεϊκες οικογενειες.΄

Σαυτη την περιπτωση υποδηλωνεται ότι ένα αρσενικο στοιχειο στη ψυχη της μητερας ή ένα θηλυκο στοιχειο στην ψυχη του πατερα προσφερεται σαν “οθονη” πανω στην οποια το παιδι μπορει να κανει την προβολη του.Ετσι σε μια τετοια περιπτωση που δεν είναι εξαιρεση αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια του συγχρονου κοσμου, μπορει να προκληθει μεγαλη συγχιση λογω των διαφορων μεταξυ του ψυχολογικου φυλου των γονεων, και των αρχετυπικων ιδιοτητων που φυσιολογικα συνδεονται με αυτόν.

Αυτό με τη σειρα του θα φανερωσει μια μητερα που μπορει να διακατεχεται από διψα για δυναμη και εξουσια, συνειδητη ή ασυνειδητη, και ότι ισως επιζητα να ζησει μεσα από το παιδι της αρσενικη πλευρα του εαυτου της.Αυτο θα εχει ολεθριες επιπτωσεις για τη ψυχολογια του παιδιου αφου η ιδια θα θυσιαζει τη γυναικεια της φυση και τα συναισθηματα που απορρεουν από αυτό, και το παιδι θα προβαλλει τη δικη του ικανοτητα αυτονομιας και αυτοεκφρασης επανω στη μητερα-ή επανω σε καταλληλα αντικειμενα στον εξωτερικο κοσμο που συμβολιζουν τη μητερα-συναινωντας στην πραγματοποιηση των δικων της στοχων, χωρις ποτε να αντιληφθει ότι ετσι απετυχε να αναπτυξει τους δικους του.

Είμαστε τώρα, μεσα σε μια μοιρα δηλ. μια μερα από το Ηλιοστάσιο - τα ακραία σημεία της ετήσιας διέλευσης μας γύρω από τον ήλιο, οπότε αν είστε στο νότιο ημισφαίριο θα νιώσετε σαν πιο εσωτερικό σας, το θηλυκό και εάν είστε στο βόρειο ημισφαίριο θα νιώσετε το πιο έξω, το αρσενικό.
Λοιπον σας προτεινω να αγκαλιάσετε το αντίθετο στοιχείο για να εξισορροπήσετει τον εαυτό σας αν είναι δυνατόν: να αντισταθμίσετε την εστίαση στο σκοτάδι για εκείνους που ταξιδεύουν στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο, το φως κεριών να το βλεπετε και να το κοιταζετε σαν πυρκαγιές. Για την αντιμετώπιση της μανίας, που σας εχει καψει για εκείνους που ταξιδεύουν στο Θερινό Ηλιοστάσιο να βυθιστείτε σε ένα φυσικό τεραστιο σώμα του νερού.
Υπάρχουν δώρα που πρέπει να παρετε σε κάθε μία από αυτές τις πολικότητες, το θεμα είναι να “αγκαλιασετε” αυτή την εποχή εντελώς και όλα θα σας αποκαλυφθούν.

Η Πανσεληνος αυτή σου φερνει στην επιφανεια της συνειδητοτητας σου την βαθυτερη ερμηνεια που δινεις στις εννοιες αρσενικο και θηλυκο σαν αποσταγμα που εχεις αποκομισει από την πειρα της δικης σου ζωης…

Οσο και να ντυθηκες με ένα μυστήριο κοστούμι που το ερωτεύτηκες σαν ένα αισθησιακό άρωμα και μας έκανε να αναλογιστούμε πόσες αγάπες μας είναι για τα "σκουπίδια"...
όχι δεν είμαστε junkies να θέλουμε να τα καταναλώνουμε
αλλά να φταίει αυτή η ματαιοδοξία μας
για την ακρίβεια αυτή η πληγωμένη μας ματαιδοξία μας
που μας τα "μπερδεύει" για έρωτα....

αλλά ο έρωτας είναι ζωντανός και όχι φαντασίωση
που προερχεται από την Λατρεια της Εικονας

γιατί τότε είναι μια ερωτομανία φιλτραρισμένος
με την ναρκισσιστική παράνοια
και παριστάνοντας την Ηχώ μιας απίστευτης χοάνης
μιας απίστευτης βαθιάς τρύπας....
αν νιώθετε έτσι μπορεί να φωνάξετε όπως και εγώ :
i wanna go dancing ....
προκειμένου να " τρίψουμε " τη μούρη όλων των tricksters figure
και στον ιδρώντα του i wanna go dancing
θα χαμογελάς γιατί δεν έγινε και τίποτε....
είμαστε ακόμα στο ουράνιο τόξο του όμορφου κήπου μας
αλλά η ζαλάδα μας κάνει να
μπερδεύουμε τριαντάφυλλα με
αγκάθια ...
η αφέλεια μας ...

Πιστεύω αυτος ο χρονος μοιαζει σαν ένα τραγούδι που μας αποκαλύπτει, κι όχι σ’ αυτό που μας διασκεδάζει και μας κολακεύει εις τας βιαίως αποκτηθείσας συνήθειές μας όπως έλεγε και ο Μεγαλος Μανος..
Και ακομα θυμάμαι τη Θοδώρα τη Ντάκου εκείνα τα χρόνια όταν με έβλεπε, με τους δίσκους στα χέρια και όχι με βιβλία
αφού με χαρακτήριζε Ποσειδώνα ....
με ρωτούσε συνεχώς : γιατί αγόρι μου ακούς τόσο πολύ μουσική
και απ όλα τα είδη....
της απαντούσα : " για να ανακουφίσω τον πόνο μου
του πόσο λιγότερος είμαι
απ αυτό που φαντάζομαι συνεχώς ότι είμαι...."

Αυτό Μαθαινουμε τωρα….Δυο full moon τον ιδιο μηνα, στον αξονα της επικοινωνιας και της Μαθησης, δεν είναι αρκετο για να το εμπεδωσουμε ?

Βαλτε τα παιδακια σας τωρα που τελειωσαν ¨τα μαθηματα τους, να φλερταρουν …
Και καθηστε και παρτε μαθηματα, του τι σημαινει να απολαμβανεις τη χαρα της ζωης….
Από τοτε που σταματησες να φλερταρεις, εχασες κάθε εννοια της ιδεας της χαρας για το παιγνιδι και μονο…
Καλοκαιρι ειμαστε να το μαθετε απο τα παιδακια σας, και οι ανυπαντρες και οι μη δεσμευμενες να βλεπουν euro για αρχη και μετα copa America, που είναι πιο hard αυτό, γιατι νομιζω εχουν χασει λιγο τον προσανατολισμο του τι σημαινει αγορι, αντρας…
και τα συναφη με την αρσενικη ψυχολογια.
Τη μπερδευουν με την Υστερια.
Για τους αντρες τι να πω...
ειναι κολλημενοι με τη μπαλα....

blessings για την blue full moon ...:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου