Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

To party του Grand Cross στο Μεταβλητο Σταυρο : η διπλη ζωη της Βερονικα…

To party του Grand Cross στο Μεταβλητο Σταυρο : η διπλη ζωη της Βερονικα…

Πιασε το ξυλο είναι καλος αγωγος της θερμοτητας και του ηλεκτρισμου…

Η Βερόνικα και η Βερονίκ έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα. Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ασχολούνται και οι δυο με το τραγούδι, αλλά δεν γνωρίζονται. Η Βερόνικα ζει στην Πολωνία και επιμένει να ακολουθήσει τραγουδιστική καριέρα αν και ξέρει ότι αυτό επιβαρύνει τη λειτουργία της καρδιάς της και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της.Η Βερονίκ ζει στη Γαλλία και όταν ανακαλύπτει τους κινδύνους που κρύβει η ενασχόλησή της με το τραγούδι, προτιμά να περιορίσει τις φιλοδοξίες της και να γίνει δασκάλα μουσικής. Μια μέρα θα ανακαλύψει τυχαία, σε κάποιες φωτογραφίες που είχε βγάλει σε ένα ταξίδι της στην Πολωνία, την ύπαρξη της "σωσία" της.

Α ρε μεγαλε Κριστόφ Κισλόφσκι, σκηνοθετησες ένα αριστουργημα στον κινηματογραφο 21 χρονια μπροστα πριν μας το στειλεις κατακεφαλα στα 2012 το σεναριο σου στο fcb….

H Βερονικα και η Βερονικ οι δικες μου δεν εχουν γεννηθει την ιδια μερα.εχουν κατι χρονια διαφορα.Η πρωτη είναι μια κουκλα και θεα γεματο ενεργεια
και η δευτερη μια καταθλιπτικη ναρκισσος…
Η πρωτη εξαφανισμενη ζει στους αιθερες και που κανει την εμφανιση της με τις μεταμορφωσεις της Θεας Αφροδιτης…
είναι ένα jupiterian and venus person…
και η δευτερη φοραει πολλα καπελα και αλλαζει πολλους ρολους…
αλλα πουλαει τη ψυχη της στο διαβολο για δεκαπεντε λεπτα δημοσιοτητας…
είναι ένα mercury person….
Και οι δυο τους ανηκουν στα μεταβλητα ζωδια ενός Σταυρου που εστιαζει στο μυαλο και στο πνευμα…
και ενδιαφερεται μονο για τις σχεσεις και πως θα κερδισουν τα περισσοτερα μεσα απ αυτές….

Εάν συγκρουστεις με τα μεταβλητα ζωδια στο επιπεδο των σχεσεων με βαση την μαχητικοτητα σου, σαν αυθεντικος εχεις παθει πανωλεθρια γιατι ακριβως δεν μπορεις να εντοπισεις, με ποσα προσωπα αορατα μαχεσαι και τα οποια βρισκονται από πισω τους.

To μεγαλυτερο μαθημα μου απο τοτε που βγηκα σε συνταξη απ τον ΟΤΕ...αλλα χαρηκαμε τουλαχιστον οτι παντα πισω απ την ψυχεδελεια κρυβεται μια θεα και σ αρπαζει την τελευταια στιγμη
απ το πηγαδι της παρανοιας....

Εαν συγκρουστεις στις σχεσεις με βαση τη σταθεροτητα σου και σαν υποστηρικτης του ιδιου status quo με αυτά η πανωλεθρια που θα παθεις είναι ακομα μεγαλυτερη…
γιατι εχουν ικανοτητα διαβρωσης και στα πιο σκληρα πετρωματα με τα δηλητηρια τους και τις τοξινες τους, που οταν δεν πιανουν επιστρατευεται η υποκρισια τους...

Τα μεταβλητα ζωδια εχουν party …
.
τα μεταβλητα ζωδια εχουν την τιμητικη τους….
Τα μεταβλητα ζωδια είναι cadent, δηλαδη fall away απ τις προηγουμενες ομαδες ζωδιων Τα Παρορμητικα και σταθερα.
Μας το λεει η μεγαλη Δασκαλα μας Erin Sullivan στο new age αριστουργημα της Dynasty…
Ολα αυτά είναι οι adaptors του ζωδιακου.Το κυκλωμα βασιζεται αμφοτερα σε ραφιναρισμενα λεπτα και ακοθοριστα επιπεδα της επικοινωνιας και την επεξεργασια της πληροφοριας.

Gemini : συγκεντρωνει την πληροφορια.Μη εχοντας ταυτοτητα, ταυτιζεται με ότι του φαινεται πιο μυστηριο και ελκυστικο για τη μασκα και το προσωπειο του.
Κανοντας sex για παραδειγμα με μια Διδυμινα αγοραζεις πακετο και την αυρα της αδελφης της.Το ιδιο και χειροτερα και με τους αντρες.

Virgo: αφομοιωνει και αναλυει αυτή την πληροφορια.Μη εχοντας ταυτοτητα αυτή την εποχη λογω Saturn square Neptune, όχι μονο δεν μπορει να αφομοιωσει μια πληροφορια τη διαστρεβλωνει με το συνεχη αρνητισμο του.Και μπορει να τη φουσκωσει λογω παρουσιας Δια άλλες φορες …

Sagittarius : ψαχνει να βρει μια εννοια σ αυτή την πληροφορια για να μπορεσει να στη διαδωσει αυτή την πληροφορια….
Ετσι που είναι μπλοκαρισμενος ψαχνοντας τη νεα ταυτοτητα του παιζει από τον Κροτο εως τον Ιξιωνα της Μυθολογιας

Pisces : το πιο δυσκολο όπως παντα, αποσταζει αυτή την πληροφορια ή της κανει input για να βρεθει η λυση ολοκληρου του κυκλου της πληροφοριας.
Αλοιμονο όπως καταλαβαινετε αν οι Pisces είναι ανεγκεφαλοι…
τους σταυρωσανε κανονικα οι υπολοιποι…
Αφου πρεπει να κυκλοφορησουν την τελικη λυση και να δωσουν ενεργεια για τους επομενους κυκλους αυτης της πληροφοριας…

Ολος ο Μεταβλητος σταυρος είναι προδιαθετειμενος να επιτρεπει στα πραγματα να συμβαινουν.Αυτοι δεν κανουν τιποτε περιμενουν από σενα να τα κανεις να συμβουν, γιατι αυτοι συμβιβαζονται παθητικα με ότι ηδη υπαρχει και προσαρμοζονται σε συνδεσεις οι οποιες είναι προφανεις δυσκολες να αλλαξουν…

Αλλαζει η Βερονικα ? όχι βεβαια.Αρα προσαρμοστειτε εσεις οι υπολοιποι σ αυτή….

O Μεταβλητος Σταυρος αλλαζει μονον εάν η κατασταση δεν μπορει να αλλαξει.Και αυτό μπορει να είναι μια ενδειξη ιδανικης υποστηριξης σου, αν αυτος ο μεταβλητος σταυρος προερχεται από οικογενειες με έναν nurturing indicator, όπως λεει η μεγαλη Erin.

Το μεγαλυτερο προβλημα στον Μεταβλητο Σταυρο είναι oti δεν υπαρχει μεσα του κανενα αισθημα της περιπετειας και πρεπει να εχει εξωτερικη υποστηριξη για να μπορεσει να βρει το κινητρο στις επιχειρησεις του.
Ολο αυτό προερχεται επειδη στην οικογενεια που καταγεται ο Μεταβλητος Σταυρος, καποιο προσωπο απ αυτή την οικογενεια, υπηρξε ένα ειδος αποστάτη και εχει πληρωσει μεγαλο κοστος γι αυτό, απ το να εχει γινει καινοτόμο και ακραίο.
Ετσι σε ολη την ομαδα εφερνε ιστορίες για τους κινδύνους του έξω κόσμου πίσω στη φωτια της κεντρικης εστιας του σπιτιου…

Και πραγματι υπαρχει μια αλληλουχια των ατομων που εχουν σπασει τα κοινωνικο-ηθικα εμποδια και δεν εχουν υποστει καμια τιμωρια με το δημοσιο αισθημα μιλωντας, αλλα υποφερουν τρομακτικα μεσα στην οικογενειακη τους ομαδα.

Ο μεταβλητος σταυρος ζει στον κοσμο του και αυτό τονιζεται ιδιαιτερα απ το γεγονος ότι νιωθουν ότι προερχονται απ τις πιο ιδανικες ομαδες και ότι επισης ότι η ισορροπια είναι σχεδον τελεια εκει μεσα.
Αυτο που εννοει ο Μεταβλητος Σταυρος και η οικογενεια του σαν Δικαιοσυνη είναι ενας Νομος από μονοι τους και αν εντοπισεις κατι τετοιο σταδιακα απ αυτή την νοοτροπια και μονο φαινονται σαν ένα νησι ξεκομμενο απ τους υπολοιπους.Ακομα αυτου του ειδους η επαρκεια που εχουν τους κανει περισσοτερο κοινωνικους απο οτιδηποτε άλλο στο ζωδιακο-παρορμητικους και σταθερους επειδη την ιδια ωρα δεν είναι ένα loner group ….

Τιποτε δεν ισχυει στην πραξη για σφραγιδα αυθεντικοτητας στο Μεταβλητο Σταυρο, εκτος και αν σκασει καμια θεα και κανενας θεος απ το πουθενα ΜΕΣΑ στην οικογενεια τους.

Τοτε θα θελουν απ τις εξορμησεις του και τους αγωνες σταθεροποιησης του να καρπωθουν το μεγαλυτερο μεριδιο απ αυτή την αυξηση της πιττας που θα προκυψει ξαφνικα στην ομαδα.
Δεν υπαρχει original αισθημα περιπετειας στον Μεταβλητο Σταυρο.Ολα είναι στο Μυαλο.Γιατι με το μυαλο τα ζουν και με το μυαλο τους τα παρουσιαζουν όπως θελουν.

Ο μεγάλος τους πόλεμος είναι πνευματικός.Θελουν να σε τρελανουν
Γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια του Μεταβλητου Σταυρου εχουν "στρογγυλοκαθήσει" όλοι στα media, λεγε με fcb, και πιστευουν ότι μια μέρα θα γίνουν όλοι εκατομμυριούχοι,
και η ζωή τους θαναι σαν των θεών, και των αστεριών της rock music.

Αλλά ποια λογικη υπαρχει διαθεσιμη για να βγει κατι τετοιο….

Όλα το κεντρικο κλειδι στο Μεταβλητο Σταυρο είναι ο Κρονος στον Τοξοτη που κανει τετραγωνα με τα υπολοιπα που βρισκονται εκει….Με τον Ποσειδωνα σε αφηνει χωρις ταυτοτητα, με τον Χειρωνα πρεπει να εγκαταλειψεις όλα αυτά που εχει σαν ασυνειδητες λαχταρες λυτρωσης αυξανοντας την ιδια ωρα την κυνικοτητα και με το Δια αυξανει το happy vs sad syndrome.
Και παρολο το θρησκευτικο mood για καλεσμα στην περιπετεια που δημιουργει ο Κρονος στον τοξοτη, όλα είναι μπλοκαρισμενα.Ετσι η ποιοτητα της Μεταβλητοτητας που συνεπαγεται την Αλλαγή,το ταλεντο της ευκαμψιας που εχει ο Μεταβλητος Σταυρος εχει μεταβληθει σε χαμαιλεοντισμο σε συγχιση και αμφιταλάντευση ιδιως όταν θα ειναι κατω από πιεση.
Ετσι ο Κρονος στον Τοξοτη γινεται μια ασκηση ανεπιθύμητης προαναγγελλίας και προσπαθειας που δεν θα είναι στην δικη του επιλογη…
Θα φερει τα χειροτερα….

Μεταβλητο Σταυρο εχουμε ολοι και ολες στα ωροσκοπια μας.
Και πρεπει να εισαι μαλακας να εχεις να ερωτευτεις αυτή την Εποχη το Μεταβλητο Σταυρο εκτος και αν οι οικοι σου που αγαπας και ερωτευεσαι βρισκονται στα Μεταβλητα ζωδια όπως τα δικα μου.

5ος στο ζωδιο της Παρθενου-8ος στον Αιγοκερω με Δια εκει -11ο οικο στους Ιχθεις και 2ος οικος στο ζωδιο των Διδυμων…
Ακου να εχεις ωροσκοπιο στο δευτερο οικο Διδυμους και να θελεις για παντα δικια σου μια Διδυμινα...
μα γινεται ...
φυσικα και δεν γινεται...
πιο ευκολο δεν ειναι να αλλαξεις τροπο σκεψης εδω μεσα στους αλλους ....?
αρα καποιος αλλος λογος υπαρχει για να εχουμε τετοιο ωροσκοπιο....
Οποτε μου είναι χρησιμοι για τα πειραματα μου και τις αλχημειες μου.

Αλλα και να το κανεις παιρνουν τον ερωτα σου και χαιδευονται για να κερδισουν περισσοτερα στην ομαδα που ηδη ανηκουν…
Κανουν καλυτερες διαπραγματευσεις για άλλες δουλειες τους…
Αν περιμενεις να σε ερωτευτει ο Μεταβλητος Σταυρος, εχεις αφελη αποψη για τον Ερωτα…
Οι αλλοι ερωτευονται το Μεταβλητο Σταυρο για τα υπεροχα χρωματα που αναβλυζει ο χαμαιλεοντας τους….
Εσυ εισαι ομορφος στον καθρεφτη της αναποφασιστικοτητας τους και αν περιμενεις η ποιοτητα της Μεταβλητοτητας τους που υποτιθεται ότι συνεπαγεται την Αλλαγή και την Μεταλλαξη και περιμενεις να δεις εκει τι σχημα θα παρει ο ερωτας σου, τοτε εχεις παρει οριστικα διαζυγιο απ τις Σχεσεις.

Αν περιμενεις απ το Μεταβλητο Σταυρο να βγει εξω απ την ομαδα που ανηκει, είναι σαν να περιμενεις την Ανασταση εκ Νεκρων….

Ο νομος στον Μεταβλητο Σταυρο είναι να αποκομισει μεσω της διαδοσης της πληροφοριας που τους εχεις μεταφερει απ την εμπειρια σου και τον αγωνα σου είναι να κερδισουν τα παντα…
Και συνηθως τα καταφερνουν με τα κυκλωματα που κινουνται…
Γι αυτους όλα είναι θεμα κυκλωματος, και δεν εχουν κανει τιποτε για τη δημιουργια αυτου του κυκλωματος.
Απλα βρεθηκαν εκει.
Αν δυσκολευονται σ αυτό σε κανουν μαυρο προβατο και αποδιοπομπαιο τραγο…

Η χειροτερη κριση που εμφανιστηκε στην Ανθρωποτητα σε επιπεδο ψυχολογικο και πνευματικο, η λυση της βρισκεται στους χαμαιλεοντες του ζωδιακου κυκλου.
Τι απορειτε λοιπον ….
γι αυτή την αδρανεια και την παραλυτικη ακαμψια που πασχουν οι κοινωνιες, οι ομαδες και οι οικογενειες….

Ο Μεταβλητος Σταυρος πρεπει να μπει επειγοντως σε διαδικασια εκπαιδευσης, γιατι αν δεν το κανει τοτε παμε ολοι οι υπολοιποι για Ψυχοθεραπεια επειγοντως….
αλλωστε αυτο επιδιωκουν ασυνειδητα....

Ο Μεταβλητος Σταυρος εχει προβλημα με το το Μυαλο του….Δεν ειμαι σιγουρος αν καποιοι και καποιες απ αυτους το ειχαν παντα.
Τωρα με Κρονο,Ποσειδωνα, Χειρωνα,Δια εκει μπλοκαρισμενα μεταξυ τους φαινεται ολοκαθαρα….

Ο Μεταβλητος Σταυρος ηρθε η ωρα να πληρωσει τα οφειλουμενα…Εχει παει στο Ταμειο….

Και αυτό συμπεριλαμβανει από χρηματα, ενεργεια μεχρι να δωθουν για πρωτη φορα τιμια και με ειλικρινεια στον ερωτα που εχουν στερηθει για manipulative λογους επι χρονια…
Ο Μεταβλητος Σταυρος παει για συντριβη…
θα πληρωσει ολες τις παρενεργειες απ το χρονιο Uranus square Pluto ….
O Μεταβλητος Σταυρος παει για Θριαμβο που δεν μπορει να τον φανταστει στα πιο τρελα του ονειρα, αν δεν βρισκεται κατω απ την επηρεια των παρενεργειων του LSD που πασχει συνηθως μονιμα, και ειναι συγκεντρωμενος σε εναν Σκοπο ή έναν Στοχο...

Ο Στοχος σου ειναι η Συγκεντρωση στο Σκοπο σου...
Μονον ετσι θα ειμαι για παντα Δικος σου....
:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου