Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

chiron stationary and mars retrograde -complex of mutable cross : nemak or lemak

chiron stationary and mars retrograde -complex of mutable cross :
nemak or lemak

Σας ειχα υποσχεθει ότι θα ζησουμε ένα φρικτο καλοκαρι, όπως και περυσι με τα δικα μας capital controls και το Δημοψηφισμα.
Η εννοια της υποσχεσης δεν βρισκεται ότι ειμαι καποιος μελλοντολογος αλλα καποιος που εχει ηδη μια εμπειρια γνωσης στην αποκωδικοποιηση των Συμβολων από το party που εχουν στησει στον ουρανιο θολο via των πλανητων, που πισω από αυτους κρυβεται το στορυ της μυθολογιας των αρχαιων θεων.
Οσοι και οσες προσπαθησαν να κανουν πολιτικες αναλυσεις και δυστυχως και οσοι σοβαροι αστρολογοι ασχοληθηκαν με το brexit όπως και περυσι με τα δικα μας, απετυχαν στις προβλεψεις τους όπως και με τα δικα μας.Βεβαια υπαρχουν εξαιρεσεις.

Διανυουμε μια τρομακτικη περιοδο παρακμης και αποσαθρωσης του παλιου κοσμου και με τον αρη αναδρομο ολοι και ολες ξεθαβουν πολεμικες κορωνες για να περασουν τα δικα τους συμφεροντα, που αρχιζουν από το επιπεδο των εθνων και καταληγουν στο μικροκοσμο μας που αποτελουνται οι οικογενειες που βρισκομαστε….

Τιποτε δεν υπαρχει από όλα αυτά.Ειναι όλα διαλυμενα.Το τοπιο θυμιζει βομβαρδισμενη περιοχη και κανενας δεν το καταλαβαινει επειδη υπαρχει αγνοια του πως δουλευουν τα θεματα μεσα του πρωτα από όλα, και κατά επεκταση ποια αναλυση του εξωτερικου κοσμου να κανεις, όταν μεσα σου εισαι ένα junkie του παρελθοντος….

Και ετσι ερχομαστε στην εννοια "τσαλαπάτηση" του linear time.
Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν στα 80s η στα 70s και στα 60s...
στην εποχη του Αρη του Βελουχιωτη και των Ναζι ακομα και στις σταχτες των πολεμων που εζησε η γηραια Ηπειρος που λεγεται Ευρωπη και ακόμα όλοι μαζί στην εποχή του Internet, και έτσι όλοι επικοινωνούμε κανονικά.

“Τσαλαπάτηση" του Linear time σημαινει ότι εισέρχεσαι σε ένα άλλο είδος χρόνου, που ναι οσο και να φαινεται τρελό από πρωτη ματια υπαρχουν συναισθηματα που αναδυονται από τη Συλλογικη Ψυχη και σε παραπεμπουν στις Εποχες που καποιοι προγονοι σου εχουν ταλαιπωρηθει από το Μαρτυριο της Εποχης που εζησαν.
Όταν υιοθετειται μια τετοια συμπεριφορα, τοτε ουτε προβλεψεις μπορει να κανεις ουτε να εισαι συγκεντρωμενος στο εδώ και τωρα που εκπροσωπει το παρον…..

Με το παρον δεν εχει κανενας και καμια σχεση.

Ολοι ζουν στην πολωση των συμφεροντων τους που ανδρωθηκαν αυτά τα συμφεροντα από το πολύ παρελθον…..
Δεν είναι ναζι οι σημερινοι Γερμανοι αλλα δεν εχουν ξεπερασει το κομπλεξ της ηττας δυο παγκοσμιων πολεμων….
Δεν εχουν ταυτοτητα ουτε καν ακομα οι Βρετανοι που ψηφισαν brexit γιατι τη ψυχη την κυβερναει ενας σκοτεινος παγανισμος όπως και τους υπολοιπους Ευρωπαιους που δεν ξεγελαει κανεναν πια παρατηρητη….

Οι Ελληνες εχουν ένα πλεονεκτημα:ποτε δεν ειχαν ταυτοτητα σαν Νεοελληνικο Κρατος και τους μαστιζε η διχονοια και ο διχασμος αφου πελαγοδρομουσαν αναμεσα σε μια αναπηρη αστικη ταξη που ειχε την κυκλοφορια των κεφαλαιων στα χερια της επειδη οι επιχειρηματικες της δραστηριοτητες ηταν συνεχεια της προεκτασης Γερμανων και αργοτερα των Ναζι Γερμανων και στις υπολοιπες ταξεις που ζουσε με το ονειρο της υπερβασης των λεγομενων σοσιαλιστικων οραματων.
Αυτο και αν αποδειχτηκε ένα ονειρο απατηλο.Τωρα ολοι οι Ευρωπαικοι Λαοι σιγα σιγα θα βρισκονται στη θεση των Ελληνων…

Για πρωτη φορα κανενας δεν μπορει να αναλογιστει και να συλλογιστει ότι ο πολεμος είναι τοσο καθαρος ΠΙΑ ...
Αυτοι που αντιδρουν είναι ολοι αυτοι που είναι θυματα απεναντι σ αυτους που διακινουν τη ροη του χρηματος και των κεφαλαιων….
Αυτο εξαντλειται σταδιακα και δεν υπαρχει κανενας λαος ετσι όπως εξαθλιωνονται να εχει διαθεση να παει για πολεμο οσο και αν οι διπλανοι μας Τουρκογυφτοι ισως εχουν αλλα στο κεφαλι τους.
Ουτε ο Πουτιν είναι ο Μεγαλος Πετρος που φιλοδοξει να αιματοκυλισει τους Οθωμανους….
Ουτε υπαρχει Ορθοδοξια να δημιουργει πολιτισμο, ουτε καμια μορφη θρησκειας που να εμπνεει τους ανθρωπους.Ολα εχουν εναντιοδρομησει στο παρελθον σε παγανιστικα συμβολα τα οποια εξαρτουν τις διαθεσεις τους από το χορο που κανουν οι πλανητες του Συμπαντος…
Μολις γυρισει ο Αρης μπροστα για παραδειγμα 30/6 ολοι και ολες αυτοι που υψωνουν σημερα υστερικες κορωνες θα γινουν ησυχα γατακια….

Ποιος να πολεμησει η γυναικα που καλυπτει τον gay αντρα της να μην τον δουν τα παιδια της....…
η γυναικα που κοροιδευει τον αντρα της για να συνεχιζει τις manipulative μεθοδους εξουσιας της επανω του…και αυτος να νιωθει αντρας και να πηγαινει στο μετωπο….
ή εκεινες οι μαναδες που καλυπτουν τα αρρωστα παιδακια τους κλεβοντας ενεργειακο πλουτο από τα πιο υγιη….
Ποιος μπορει να πολεμησει σημερα ?
Ολοι και ολες είναι υποδουλοι στην παρανοια και την Υστερια….

Εχετε καταλαβει ότι ο πραγματικος πολεμος βρισκεται στο μυαλο ? Υπαρχουν ζευγαρια που απειλουν ότι θα σκοτωσουν το ταιρι τους αν τους απατησει και ας εχουν εικοσαετια να κανουν ένα απλο sex μαζι τους …
με το προσχημα της διατηρησης της οικογενειας…
Δεν είναι τρελοι αυτοι δηλαδη…
δεν είναι μια άλλη μορφη τζιχαντισμου ολο αυτό….?

Ο πολεμος ο πραγματικος εχει να κανει αναμεσα σε υγιεις και ψυχικα αρρωστους ανθρωπους που βρισκονται στην ιδια ομαδα με σενα.Μεσα στην οικογενεια σου δηλαδη.Οσο ανεχεσαι την αρρωστεια τους τοσο θα αρρωστησεις και εσυ.
Γιατι όταν θα πατε θελετε δεν θελετε ολοι μαζι στον ψυχιατρο, αυτος θα είναι υποχρεωμενος να σου πει : κυρια μου ή κυριε μου εχετε και εσεις προβλημα επειδη ταυτιστηκατε με το προβλημα του ασθενους σας και μπορει μεν να το αναγνωρισατε αλλα με τη ψυχολογια της μεταβιβασης σας το φορτωσε το προβλημα κανονικα επανω σας….
Συνεπως και εσυ τρελος...γιατι το αναγνωρισες και δεν εκανες τιποτε απολυτως...και αυτο σε καθιστα πιο επικινδυνο...
Πρεπει να εισαι τρελος για να πιστευεις οτι θα σουζαρεις τον τρελο μονο με την λογικη σου...
Αρα κοβεις το γορδιο δεσμο της τρελας....

Γιατί φαίνεται ότι ο Θεός μας «αναθεμάτισε» τα προήγουμενα χρόνια σε μια κατάσταση ύπνωσης, για να είμαστε σκλάβοι από μάρκες,ρούχα, καταναλωτικά αγαθά.
Γίναμε θύματα της διαφήμισης για να κυνηγάμε αυτοκίνητα, εργαζόμενοι σε επαγγέλματα που μισούμε, για να αγοράζουμε ότι δεν χρειαζόμαστε.
Ξεπουλησαμε τις αξιες του σωματος μας, για όλα αυτά, με αποτελεσμα να μπλοκαρουν όλα σημερα…
"We're the middle children of history, man."
Δεν περάσαμε κανένα πόλεμο, καμιά μεγάλη ύφεση.Ο μεγάλος μας πόλεμος ήταν και είναι πνευματικός.
Είχαμε "στρογγυλοκαθήσει" όλοι στην τηλεόραση και τα media, και πιστεύαμε, ότι μια μέρα θα γίνουμε όλοι εκατομμυριούχοι, και η ζωή μας θάταν σαν των θεών, και των αστεριών της rock music.
Αλλά δεν μας βγήκε.Και το «μπαλάκι» το πήραν τα παιδιά μας, η γενιά των 20 σήμερα.Σπείραμε ανέμους θεριζουμε θύελλες. Σιγά –σιγά το μαθαίνουμε αυτό το γεγονός, και τα τετράγωνα Uranus and Pluto εχουν συντελεσει σ αυτό, αλλα ο Ποσειδωνας στους Ιχθεις και το τετραγωνο του με τον κρονο συντελουν ακομα να υπαρχει κρυμμενη υστερια σε remix με την παρανοια…
και το μεθυσι μας τελειωμό δεν εχει
Ολοι και ολες χανουμε σταδιακα την μαχη και τον πολεμο από τις αυταπατες μας με αποκορυφωση τη γενια που περναει την κριση της μεσης ηλικιας..……

Και για να επανελθουμε στην εννοια τσαλαπατηση του linear time :
η μονη εννοια του μελλοντος μπορει να κατανοηθει μονο με την ενασχοληση σου με τα συμβολα και αυτό επισης θελει προσοχη επειδη παραπεμπει στον αξονα ΥΔΡΟΧΟΟΥ –ΛΕΟΝΤΑ και έτσι και θυμηθούμε τη mythic tarot,ο άξονας αυτός είναι το αντίθετο του ΒΑΣΙΛΙΑ και του ΤΡΕΛΟΥ ...
Στην εβραϊκή γλώσσα ΝΕΜΑΚ είναι ο Βασιλιάς και ΛΕΜΑΚ είναι ο τρελός ...
Πολλά αντίθετα σ αυτή τη γλώσσα είναι ίδιες λέξεις και το μόνο που αλλάζει είναι ένα γράμμα μόνο...Κάθε γλώσσα έχει τη σοφία της, και για τα αντίθετα ίσως η Εβραϊκή να είναι απ τις καλύτερες.

Το test crash των αντιθετων βρισκεται στην κορυφωση του και αυτό για πρωτη φορα στην Ιστορια τοσο εντονα δεν διαδραματιζεται εξω μας…..
αλλα μεσα μας….
Αν εισαι βασιλιας εξω σου, εισαι τρελος μεσα σου και το αντιθετο.
Δεν ξερω τι είναι καλυτερο ή χειροτερο.Μονο που αυτό θα πρεπει να το διερευνησεις μεσα σου, αποκλειστικα μονη σου και μονος σου και αυτό είναι πιο τρομακτικο.Γιατι οσες και οσοι εχουν υψηλη κοινωνικη θεση μεσα τους είναι τελειως τρελοι.Οι περισσοτεροι τουλαχιστον.Γιατι οι γνωστικοι αποφευγουν και το ένα και το άλλο και προσπαθουν να δωσουν τη μαχη μονοι τους.

Αυτη η πολωση τρελου και βασιλια δυστυχως αυξανει την εντροπια του Κοσμου.Και αυτό ανοιγει διαπλατα τις πυλες του Κακου και τη γοητεια του, με αποτελεσμα να ζουμε στο Βασιλειο της Συλλογικης Σκιας…
Και εκει δεν υπαρχουν εποχες, ουτε καλοκαιρια ουτε χειμωνες…Όλα είναι κατω από την κυριαρχια της Συλλογικης Καταθλιψης

Κανενας και καμια δεν ξερει τις αληθινες του αναγκες….Οταν σου απλωνεται ένα χερι βοηθειας μην το υποτιμας…αν μαθεις να πιανεις σφικτα το χερι του Θεου, που σου στελνει βοηθεια μεσα στην απελπισια σου, μπορει το μυαλο σου να ελθει στη θεση του……
γιατι ο Ποσειδωνας στους Ιχθεις θα εχει φερει μεχρι το τελος του ταξιδιου του έναν απεραντο Κατακλυσμο…

Πρεπει να εισαι μαγος σημερα για να μπορεσεις να επιβιωσεις…
και ο ουρανος δινει τετοιες ευκαιριες….
Το μονο που σου ζηταει ο Ποσειδωνας στους Ιχθεις, αντι να ψαχνεις για Λυτρωση στα βιτσια σου, που σε οδηγησαν εως εδώ, καλυτερα είναι να βρεις το μουσικο ρυθμο που εχασε το σωμα σου στην πορεια σου, προκειμενου να σταθει στον Ωκεανο της Υποκρισιας που επελεξε να ζησει το συγχισμενο απο τη φορτιση μυαλο σου...

Δεν υπαρχουν ανθρωποι σημερα που να ξεπερνουν την Εποχη τους...
η Εποχη εχει ξεπερασει τους ανθρωπους πολυ καιρο τωρα...
και το μυαλο τους φτανει μεχρι το φρακτη απο το κοτετσι που ζουν....
και αυτοι οι ανθρωποι θελουν να εχουν αποψη αν πρεπει να ζουν σε μια Ενωμενη Ευρωπη ή σε μια Διαλυμενη Ευρωπη....

τρομαρα τους....αφου δεν καταλαβαινουν τι γινεται στο κοτετσι τους, θα καταλαβουν τι γινεται στην ευρυτερη περιοχη....
ολα τα κρινουν με την ποσοτητα διανομης στο καλομποκι που τους δινουν....

:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου