Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Mars retrograde in Scorpio-Sagittarius : that get you from beginning to end without a guide

Mars retrograde in Scorpio-Sagittarius : that get you from beginning to end without a guide

Η κυκλικη ενεργεια του Αρη είναι πολύ χρησιμο εργαλειο για προσωπικη αναπτυξη γιατι ο Αρης μετακινειται μαλλον αρκετα γρηγορα στους γενεθλιους χαρτες μας-ξοδευοντας περιπου δυομιση χρονια για να επιστρεψει στην γενεθλια θεση του.
οσο καθεται ο Κρονος σε ενα ζωδιο του στο ταξιδι του στο ζωδιακο, οσο επισης καθεται η προοδευμενη σου σεληνη σε ενα ζωδιο περιπου...

και αυτο κατι λεει για τη σχεση που εχει ο Αρης μαζι τους...
και ιδιως στα θεματα της πειθαρχιας, που επισης δεν ειναι τυχαιο οτι ο Αρης στο ζωδιο του Αικογερω εχει εξαρση...
το ζωδιο που συμβολιζει συνηθως την πειθαρχια και την αντοχη που πρεπει να δειξεις για να επιτυχεις κατι...

Ο Αρης μας συμβολιζει το πώς I act, κατι που σημαινει πως ο Ηλιος μας εχει μια ευκαρια να εκφρασει τον εαυτο του.Τα transits του Αρη μας είναι πολύ σημαντικα και η εμφαση εδώ βρισκεται πως θα κανεις αυτόν τον κυκλο να εργαστει καλυτερα για σενα.
Ο κυκλος του Αρη είναι ενας απ τους πιο παραγωγικους τυπους ενεργειας που διατιθεται στην καθεμια και τον καθενα που επιθυμει να εργαστει με την ενεργεια του γενεθλιου χαρτη του για να μπορεσει να την αλλαξει…
Ταδε εφη Betty Lundsted στο υπεροχο βιβλιο της planetary cycles : that get you from beginning to end without a guide…

Αυτος ο κυκλος του Αρη χρησιμοποιειται για να αναπτυξεις ικανοτητες, να μεγεθυνθεις μεσα στην καριερα σου ακομα και να βελτιωσεις τις σχεσεις σου.Μπορει να χρησιμοποιηθει επισης για να σχηματισεις τις μελλοντικες κινησεις της καριερας σου ή την εναρξη μιας παραγωγικης σχεσης.Το ζωδιο που κραταει ο Αρης στο χαρτη σου δειχνει τι ειδους ενεργεια είναι normal για σενα.
Ενα προσωπο με Αρη στον Κριο θα ενεργει διαφορετικα από ένα προσωπο με Αρη στον Αιγοκερω.
Ακομα πιο χρησιμο να δεις τις οψεις που κανει ο Αρης σου, που επηρεαζουν την ικανοτητα σου πώς να χρησιμοποιεις την ενεργεια του κυκλου σου.

Hard ascpects σημαινουν πως εσυ θα πειθαρχησεις αυτην την ενεργεια με σκοπο να προσαρμοστεις καλυτερα και πιο παραγωγικα στον κυκλο του Αρη σου.
Για παραδειγμα εγω που εχω Mars opp Uranus ή η αγαπη μου που εχει Mars square Uranus :
Δεν σημαινει ότι πρεπει να τα κανουμε όλα π@ με τα εμποδια που βρισκονται στο δρομο μας, γιατι κυριως μια τετοια οψη δηλωνει κυριως ότι κινδυνευεις

να ενεργεις : Εναντια

Στο να εγκαινιασεις τις ποθουμενες αλλαγες που θελεις-στο να υπονομευεις την αυτοδυναμια σου και τον προσωπικο σου μαγνητισμο…
Η διαφορετικα απ την ομαδα που βρισκεσαι και ανηκεις να σε σπρωχνουν σε συμπεριφορες και πραξεις που θα είναι εναντια στο να ξεχωρισεις από ολους αυτους.

Η ακομα χειροτερα μια οψη Mars square Moon να φανερωνει πως θα ενεργεις εναντια στη δικη σου συναισθηματικη σου φυση και ακομα εναντια στο φυσικο σου σωμα, όπως αυτό συμβολιζεται με την Σεληνη σου…

Τα φαινομενα αυτά πολλαπλασιαζονται κατά τη διαρκεια του Αρη αναδρομου, με αποτελεσμα να πεφτεις σε μια ατελειωτη εξαντληση και να μην μπορεις να κανεις τιποτε σχεδον.
Η ηλικια που βρισκεται καποιος και καποια όταν συμβαινουν τα παραπανω καθως και το περιβαλλοντικο του background διαδραματιζουν επισης σπουδαιο ρολο για την αποτελεσματικοτητα της διαχειρισης αυτης της ενεργειας.

Συνηθως σ αυτές τις περιπτωσεις κατι χρειαζεται να μεταβαλλεις απ το πώς χρησιμοποιεις την ενεργεια σου στους ποθουμενους σκοπους και στοχους σου.Και αυτό να γινει με συνειδητη προσπαθεια.Επειδη η ενεργεια του Αρη, ευκολα μπορει να σε θυμωσει ή να σε εχει σε μια κατασταση αμφιθυμιας και κακοκεφιας με αποτελεσμα να μην προχωραει τιποτε…

Οι περιοδοι με Αρη αναδρομο, μοιαζουν σαν να εισαι στο ημιχρονο ενός αγωνα και χαλαρα να εχεις φαει τρια γκολ, οποτε διερευνεις την αλλαγη της τακτικης και της στρατηγικης σου.
Σημασια εχει ότι η συμπεριφορα σου πρεπει να αλλαξει….

Καποια, καποιος πρεπει να διερευνησει τον κυκλο του Αρη του, για να επιτευχθει αυτή η αλλαγη.Ετσι λοιπον δεν εχεις να ανατρεξεις ποτε αρχισε αυτος ο κυκλος που στην προκειμενη περιπτωση συμπιπτει με την συνοδο transit Mars με την γενεθλια θεση του.

Καποια που εχει για παραδειγμα Mars in Capricorn κοντα ας πουμε στις 18 μοιρες, αυτος ο κυκλος αρχισε γι αυτή στα μεσα Νοεμβρη του 2014…
Πηγαινε λιγο πισω και σκεψου την εναρξη αυτου του κυκλου των επιχειρησεων σου..
Γιατι φυσικα και εχει ξεχασει από τοτε, με όλα αυτά που εχουν μεσολαβησει τον κεντρικο στοχο και σκοπο της εναρξης των επιχειρησεων της…
Αν διαλογιστει καποιος αυτή τη λογικη θα θυμηθει ότι τοτε υπηρξε –Νοεμβρη του 2014 για το παραδειγμα μας-μια περιοδος δυο εβδομαδων περιπου που εγκαινιαζε τους νεους στοχους του…
Απ την άλλη αυτή η ημερομηνια μπορει να του χρησιμευσει να δει σε ποιο σταδιο βρισκοταν οι διαφορες σχεσεις του τοτε, ιδιως με τις εμπολεμες διαφορες που εχει σημερα…

Αφου καταλαβει το παραπανω, τοτε θα πρεπει να ανατρεξει και να βρει το χρονο που ο transit Αρης της τετραγωνισε τη γενεθλια θεση του, για πρωτη φορα μετα τη συνοδο που εκανε στη θεση του, και για το παραδειγμα που χρησιμοποιησα πιο πανω αυτό εγινε στα μεσα Μαρτη του 2015.

Εκει λοιπον κατι εγινε που αναγκαστηκε να αλλαξει τη συμπεριφορα της σε σχεση με την αρχικη της αποφαση που ειχε ληφθει το Νοεμβρη του 2014…
Μπορει να ενιωσε ότι το αρχικο της πλανο ηταν λιγο ανεπαρκες, γιατι κατά τη διαρκεια του πρωτου τετραγωνου του Αρη στην γενεθλια θεση του κατι μαθαινεις ακομα που χρειαζεται να ξερεις, και σου χρειαζεται αυτό για να μπορεσεις να αλλαξεις την τακτικη σου ή το πλανο σου για να εργαστει καλυτερα ο στοχος σου με μια προσαρμογη…

Τωρα αν το εμαθες αυτό κατά τη διαρκεια της παρουσας φασης που είναι αναδρομος , αυτό σημαινει ότι με τους εμπολεμους που εχεις διαφορες σημερα, ηθελαν από μεσα τους να σε διαλυσουν και να σε προδωσουν.Ειναι σαφες και μιλαμε για Αρη που δεν μοιραζεται ευκολα με τους αλλους.

Ο κυκλος εχει συνεχεια στην αντιθεση του Αρη στη γενεθλια θεση του, και για το παραδειγμα που χρησιμοποιησαμε πιο πανω συμπιπτει με μια δυο εβδομαδων περιοδο που πεφτει Ιουλη του 2015.
Καλα μην μπερδευτεις με τα capital controls που εσκασαν επανω μας εκεινη την περιοδο.Δεν μας φταιει αυτό μονον στις προσωπικες μας ζωες.

Γιατι αυτή η περιοδος για σενα ηταν για να μαθεις αν το αρχικο σου πλανο του Νοεμβρη του 14, ηταν τελικο καλο και αν αρχισες να παιρνεις ανταμοιβες που σου οφειλαν οι αλλοι με τις προσπαθειες σου.Μπορει ομως να μην ηταν το σωστο πλανο για σενα, τα λαθη είναι μεσα στη ζωη και ο Αρης είναι πολύ λειτουργικος στη ζωη σου αν το δεις ετσι…
Επισης ωριμαζουμε και βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα και ισως μας χρειαζεται εναμιση χρονος , για να δουμε ότι αλλαζουμε και ότι τα ενδιαφεροντα μας μετατοπιστηκαν.

Ο Αρης μας είναι τμημα της αλλαγης μας και αυτό είναι η πιο βοηθητικη επιρροη στις ζωες μας.Μονο οσοι σε ενισχυουν στον Αρη σου σε αγαπανε πραγματικα.Γιατι τοτε θα είναι συμμετοχοι στον αγωνα σου και το στοχο σου.Οταν η άλλη πλευρα δεν σου περιγραφει αληθινα τι θελει, είναι απλο, είναι τυχοδιωκτης και σε περιμενει στη γωνια να σου αρπαξει ότι με κοπο προσπαθεις.

Και φτανουμε στο τελευταιο τετραγωνο του Αρη στη θεση του.Στο παραδειγμα που χρησιμοποιησαμε πιο πανω πεφτει τελη Δεκεμβρη του 2015, μια περιοδο επισης περιπου δυο εβδομαδες οπου όλα χρειαζονται να ξεκαθαριστουν πια.
Γιατι αν το προσεξεις καλυτερα σ αυτή τη φαση θα σου εμφανιστει μια κατασταση στη ζωη σου, την οποια νομιζες ότι την ειχες “ξεφορτωθει” καιρο από πανω σου.
Ετσι η αγανακτηση σου βγαινει αυθορμητα με τη φραση : “Πω πω τα νευρα μου, όχι παλι ξανα τα ιδια» . Αν σ αυτή τη φαση εχουν πεσει παλι επανω σου για να σε «αποκοιμισουν» ειτε με τη μεθοδο της τρομοκρατιας ειτε με τη μεθοδο της υποκρισιας τους, τοτε ερχεται η φαση της αναδρομου πορειας του Αρη, οπου τα βλεπεις και τα μαθαινεις όλα, οσα εκεινα πρεπει να ξεκαθαρισεις στην προσωπικη σου ζωη γιατι πια εισαι στη φαση που σου εχουν τραβηξει το χαλι κατω απ τα ποδια σου.

Ετσι για καποιο λογο η συγκεκριμενη αποφαση που πηρες στην αρχη του κυκλου του Αρη σου, εχει ποδοπατηθει στην πορεια ή δεν την εχεις οδηγησει σωστα και με αρκετη ωριμοτητα ή τελικα απεφυγες κατι να δεις στη ζωη σου για οποιουσδηποτε λογους, δεν εχει σημασια πολύ.
Εκεινο που προεχει ότι το σημειο του τελευταιου σου τετραγωνου ή αν δεν το εχεις αντιληφθει στη φαση που εισαι τωρα που είναι αναδρομος ο Αρης το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι :
Να καθαρισεις τον κοπρο του Αυγεια μεσα στο σπιτι σου..ειναι αθλος του Ηρακλη αυτο και μην το ξεχνας αυτο γιατι μοιαζουν πολύ οι αθλοι του Ηρακλη με τον κυκλο του Αρη σου…
Όταν εισαι μπλοκαρισμενος απ τον Αρη σου δεν βγαινεις “γιουρια” και τους φαγαμε…

Πειθαρχεις σ αρεσει δεν σ αρεσει…

Να θυμασαι ότι πρεπει to face the music.Με ότι εχεις στην κατοχη σου προσπαθησε να δεις τις αναγκες της καταστασης που βρισκεσαι.
Και ο χρονος τρεχει.Μην αφησεις αυτή την ακαταστασια και τον κοπρο του Αυγεια να συνεχιστει στη ζωη σου.Μην αφησεις ολο αυτό που βιωνεις σαν εκκρεμοτητα να εισελθει στο νέο κυκλο εναρξης επιχειρησεων σου του Αρη σου…

Και κατι ακομα πιο εντυπωσιακο : αν τα συνειδητοποιησεις όλα αυτά…υπαρχει και το τελευταιο δευτερολεπτο στο μπασκετ, που μπορεις να επιτυχεις το τριποντο και να παρεις τη νικη.
Δυο αγωνες ποδοσφαιρου στο εφετεινο euro κριθηκαν στα τελευταια λεπτα της καθυστερησης του αγωνα.
Κατι σημαινει αυτό με τον Αρη αναδρομο.
Αλλα πρεπει να ξερεις συνειδητα τι θελεις.
Και εκει με τετοιο goal εισαι ακομα στους στοχους σου της αρχικης αποφασης που πηρες πριν δυο χρονια πριν…

Και αυτό είναι η μαγεια της Νικης που σε περιμενει….

Να κανετε σαν ασκηση επι χαρτου ολο αυτό τον κυκλο του Αρη στο χαρτη σας και θα δειτε ποσο οι αμυνες σου ειχαν τρυπες και εφαγες τοσα γκολ.Τα τελευταια δυο χρονια περιπου είναι.Δεν είναι πολλα….
Τωρα αν το πιασετε και στην σεξουαλικη και συναισθηματικη ζωη σας, δεν θα εχεις που να κρυφτεις εκει απ τα πολλαπλα λαθη που εχεις κανει…

Δεν εχει σημασια όμως.Εκεινο που προεχει είναι να το δεις γιατι ο θριαμβος απ την καταστροφη απεχει κλασματα δευτερολεπτου….

Καλη συνεχεια στους αγωνες σας....:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου