Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Woundmates : love it backward….

Woundmates : love it backward….

Απ τον καιρό που έχουμε μάθει τον Jeff Brown μας έχει συγκλονίσει όχι μόνο για την ανακάλυψη εννοιών και ιδιαίτερων εργαλείων διερεύνησης της ανθρώπινης ψυχής-γιατί η καλύτερη μελέτη για την Ανθρωπότητα είναι να μελετάς τον ίδιο τον άνθρωπο-
αλλά στο ότι χτίζει και ανοικοδομεί με το έργο του μια πλευρά της Αστρολογίας που δεν μας ήταν εύκολο να την παρουσιάσουμε, όχι γιατί είναι μεταφυσική, όπως θέλουν να πιστεύουν οι περισσότεροι, αλλά είναι multi-dimension.

Τι να εξηγήσεις σε ένα ζευγάρι, ότι δημιουργούν μια οντότητα ξεχωριστή μεταξύ τους, ένα είδος απογόνου, αλλά είναι όμως δημιούργημα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες….
Και αυτή είναι η σχέση τους.
Τι δημιουργούν με τη σχέση τους...
Και εμείς βλέπουμε γεωμετρικά σχήματα που δημιουργούν και προσπαθήσουμε να τα εξηγήσουμε.Βέβαια έτσι ξέρεις «τα φύλλα τους»…

Ήρθε τώρα ο μεγάλος δάσκαλος Jeff και με τις έννοιες και τα βιβλία του, μας δίνει περισσότερο υλικό με τις απίθανες ιδέες για να μπορούμε να περιγράφουμε τις πιο ραφιναρισμένες πλευρές των multi-dimension καταστάσεων στις σχέσεις μας.

Μια απ τις πιο πρόσφατες έννοιες που ανεκάλυψα σ αυτόν τον υπέροχο στοχαστή που αγγίζει ποιότητες James Hillman , ήταν οι woundmates σχέσεις.
Πως το μεταφράζεται αυτό ρε παιδιά, αλήθεια….?
Δώστε με ιδέες….

Woundmates relationships : Αυτές οι σχέσεις προέρχεται από άλυτα σναισθηματικά υποδείγματα, θέματα και κρατήματα.
Η πίεση ανάμεσα στους δύο ιδιαιτερότητες οδηγείται από αθεράπευτη σκιά που ο ένας στον άλλο μεταφέρει, συχνά με έναν τρόπο που αντανακλά του άλλου τα τραύματα ιδανικά.
Το υλικό μπορεί να έχει μεταφερθεί απ αυτή τη ζωή ή κάποια προηγούμενη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι αντανακλά τη δική individual ιστορία τους ή των οικογενειών που κατάγονται

Πολλές συνδέσεις woundmates είναι δύσκολο να εντοπιστούν, επειδή έχουν μια ποιότητα συν- εξάρτησης μέσα σ αυτές....
Τις εντοπίζουμε ..τις εντοπίζουμε, στους χάρτες, αλλά μας πήρε όλο το καλοκαίρι..
Οι πληγές φωνάζουν απ την μια στην άλλη πλευρά με ένα τέτοιο τρόπο, που τα άτομα δεν μπορούν να διακρίνουν τους εαυτούς τους ξεχωριστά..
Αυτές οι πληγές είναι δύσκολο να εντοπιστούν επειδή συχνά αυτοσυστήνονται ,
σαν μια ανυψωτική εμπειρία και επεκτατική, καθώς η ένταση του υλικού της πληγής πέφτει σαν «καταπέλτης» στο ζευγάρι σε ένα φαινομενικά υπερβατικό έδαφος, πριν αυτό συντριβεί στη γη και θέλει ιδιαίτερη ρυμούλκηση μετά.
Ένα τέτοιο πάθος έχει μια διαφορετική έννοια από ένα ερωτικά σφοδρά πάθος με πολύ διαφορετικές ενέργειες στα αποτελέσματα

Οι Woundmates σχέσεις δεν πρέπει να συγχέονται με τις soulmates, που μπορούν επίσης να προκαλέσουν υλικό από τη Σκιά μας στην επιφάνεια της συνείδησης,
αλλά που προέρχεται από μια ανεξάντλητη πηγή πιο πολλά υποσχόμενη και πιο γόνιμη.
Στο επίκεντρο μιας soulmate σύνδεσης είναι μια ευκαιρία να αναπτυχθούν σε ένα τέτοιο καρμικό ανάστημα, ενώ woundmates σχέσεις «σπαρταράνε στο λασπόλουτρο», και μετά από συνεχείς προκλήσεις μπαίνουν σε μια καθοδική πορεία στο σπιράλ της εξέλιξης μέχρι να γίνουν ένα με τα απόβλητα..

Νομίζω ότι πήρατε κάποια «μυρωδιά»…
Μπορείτε να διαλογιστείτε που είστε, εγώ είδα καθαρά όλο τον καιρό που κάνω πειράματα με αστρολογικούς χάρτες των σχέσεων, ότι είχα «πέσει»...
άσε πιο κάτω δεν πάει...
Αλλά μην νομίζετε ότι εσείς πάτε πίσω…
Αλλά εγώ είμαι αλχημιστής και μέσα σ αυτά τα πειράματα και την κάθοδο του σπιράλ ανεκάλυψα τη φόρμα να εκφράζω τον Εαυτό μου, ανακαλύπτοντας τέτοια χρώματα, με έναν τέτοιο μοναδικό τρόπο που είμαι σίγουρος ότι θα αφήσω αυθεντικό έργο στο χώρο αυτό.
Ιδιαίτερα στα multi-dimension χρώματα….
A ρε Jeff δουλειές που μας άνοιξες, και μας έριξες πάλι στη ψυχεδέλεια ...

Καλημέρααααααα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου