Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

The view of the world changes forever....

The view of the world changes forever....

Πριν σας αφήσω για λίγες μέρες, είμαστε στο κέντρο του καλοκαιριού,
εμείς απολαμβάνουμε μια γοητευτική Αθήνα, και εσείς εκεί που είστε,…
θα αφήσω μερικές παρατηρήσεις που έχω επισημάνει τον τελευταίο καιρό,
απ το Uranus square Pluto, και που το βιώνουμε απ τα 2009 περίπου
και θα φτάσει σε μάκρος μέχρι τα 2016.

Έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή μας και δεν υπάρχει περίπτωση, κανένας και καμία να είχε προβλέψει μια τέτοια δυναμική απ τις βιβλιογραφίες και την εμπειρία του.
Και η μεταμόρφωση συνεχίζει να λαμβάνει μέρος χωρίς τη συνειδητή θέληση μας
τις πιο πολλές φορές, και μια τέτοια όψη του Ασυνείδητου είναι μια συνεχής ωρολογιακή βόμβα που εκρήγνυται στα χέρια μας,αφήνοντας συναισθήματα αμηχανίας και ανεπάρκειας, που σε ένα συμβολικό επίπεδο λειτουργεί τα ίδια σε όλους αλλά με διαφορετική τελεολογική αντιμετώπιση γεγονότων.

Λοιπόν τα γεγονότα όσο και να φαίνονται έτσι, δηλ.ότι τα πράγματα που αντιμετωπίζουμε έχουν σκοπούς και αιτίες και ότι οι εξελίξεις οφείλονται σε κάποιο σκοπό ή σχεδιασμό ο οποίος εξυπηρετείται απ αυτές.
Αυτά είναι για τους λογικούς, και όσο πιο λογικός είσαι τόσο μεγαλύτερο το πρόβλημα σου.
Αυτό που μπερδεύει είναι ότι κάποιες φορές γίνεται και έτσι…
Όμως τις πιο πολλές φορές έχουμε να κάνουμε με ενέργειες που τις φέρνει
η συγκεκριμένη ποιότητα του χρόνου, που αν δεν την αφήσεις να ρέει από μέσα σου, λίγα πράγματα θα καταλάβεις και θα νιώσεις.

Οτιδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε, προσπαθείστε να νιώσετε τα παρακάτω ρεφραίν της ψυχεδέλειας όπως έχουν «κατσικωθεί» και μας ρυθμίζουν συμπεριφορές, δημιουργώντας τέτοιες πεποιθήσεις αγνώριστες για τη θέληση μας και τη ψυχική μας ισορροπία κάποιες άλλες φορές…

Πρώτα απόλα η έννοια της ελευθερίας έχει αλλάξει.
Και ενώ ξέρεις ότι μπορεί να κάνεις πολλά για να τη διατηρήσεις και να την απολαύσεις, έχεις προτιμήσει να την αφήσεις στα χέρια κάποιου άλλου ακόμα, που δεν ξέρει πώς να την διαχειριστεί, αφού και αυτός το ίδιο πρόβλημα έχει.
Απλά σας τυχαίνουν σε διαφορετικούς τομείς της ζωής.
Αποτέλεσμα μια τρομακτική απάθεια απ όλες και όλους, που τους αλλάζει τη ζωή με το συνεχές συναίσθημα ότι είναι όλοι σε λάθος δρόμο…
Και ναι είναι αλήθεια πολλές φορές.

Αυτό έχει την οδυνηρή συνέπεια να επηρεάζει την επιλογή και την εκλογή ανεπαρκών λύσεων και ανθρώπων, και αυτό μόνο από τύχη μπορεί να οδηγήσει στην ευημερία της ομάδας που ανήκεις.
Στο επόμενο κτύπημα του τετραγώνου, απ τα επτά τα συνολικά, καταρρέει και αυτό.

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και επιβίωσης φέρνουν στην επιφάνεια ένα άλλο τρομακτικό πρόβλημα.Αυτό της κατάθλιψης που προκύπτει απ τη σκληρή εργασία που απαιτείται για να διατηρηθεί το μισό του τρόπου, που ζούσαμε κάποτε.
Εκεί ακριβώς βρίσκονται άνθρωποι που δίνουν την υπόσχεση ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικοί στο να αποκαταστήσουν τη χαμένη σας σειρά…
Αυτό δεν είναι απαραίτητα οικονομικά, γιατί απ την εμπειρία μου, οι ομάδες με λιγότερα ή καθόλου οικονομικά προβλήματα, στα συναισθηματικά διαχειρίζονται τις διαμάχες τους με ακόμα χειρότερο τρόπο.

Μια υπόσχεση σε σταθεροποίηση ακόμα και αν αυτή είναι συναισθηματική απ το χάος που έχετε εισέλθει, και αυτό είναι ψυχικό πρώτα απόλα, σκλαβώνει τους πιο πολλούς σε μια κυριαρχία από ανθρώπους, που μάλλον απαιτούν να υπηρετείτε την τρέλα τους, ακόμα και αν αυτή «καμουφλάρετε» κάτω από κονφορμιστικές και κοινωνικά αποδεκτές ταμπέλες.

Είμαστε σκλαβωμένοι σε τρελούς ανθρώπους μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Και έχουμε την μεγαλύτερη ψευδαίσθηση ότι το επιλέξαμε.
Όχι δεν το επέλεξες.Δεν επέλεξες να πληρώσεις το κόστος της «νύφης» ενός τρελού που έπαιζε χρόνια χρηματιστήριο για να τον εξεπληρώσεις.
Απλα μπήκες στο παιγνίδι.Το ίδιο συμβαίνει και σε συναισθηματικά θέματα.
Δεν επέλεξες να μπείς σε σχέσεις με ερείπια.Απλά μπήκες αναπληρωματικός, και με το συναίσθημα όποτε θέλεις φεύγεις, αλλά μπήκες.
Και τις περιπλοκές της δεν τις έχεις αντιληφθεί.

Ετσι υπάρχει μια σταθερή τιμή την οποία πληρώνεις επειδή απέτυχες να αντιληφθείς τους κινδύνους αυτούς.Γιατί αυτού του είδους η τρέλα, απ αυτούς τους ανθρώπους
είναι καθαρά παιγνίδια δύναμης και εμφανίζεται απ την παθολογική απάθεια που έχεις δείξει.Κοιτώντας photos στα social media, δεν μπορεί να πιστέψεις τη δύναμη που έχεις παραδώσει σε τουλάχιστον ηλίθιους ανθρώπους που βρήκαν την ευκαιρία να νιώσουν δύναμη, απ τη χρόνια ανεπάρκεια τους.
Κλασικό παράδειγμα οι πολιτικοί.Τι άλλο περιμένεις να δεις απ αυτούς.
Σας παίρνουν τα σπίτια, όχι γιατί έχουν κάποιο σκοπό ή σχέδιο, κάποιες φορές υπάρχει και αυτό, αλλά είναι προιόν της απάθειας σου.

Δεν υπάρχει ούτε λύση ούτε σωτηρία.
Τώρα μόνο τα έντστικτα έχουν το λόγο.Και αυτό γιατί ζούμε στο Ασυνείδητο πια όλοι και όλες.

Και εκεί μπορεί να ζούν οι θεοί και θεές που μας εμπνέουν και ζωηρεύουν τη φαντασία μας, αλλά υπάρχουν και ψυχοειδή περιεχόμενα που κάνουν την ίδια τη φαντασία νοσηρή... 
Αν άνθρωποι ή κοινωνία έχουν ένστικτα αυτοσυντήρησης, μόνο αυτά μπορεί να σε προστατέψουν απόλους τους υποψήφιους τυράννους της ζωής σας, που όπως σας είπα, μόνο την τρέλα τους θα υπηρετείτε.
Τίποτε άλλο.Και δεν ισχύει μόνο στην Πολιτική.Ισχύει παντού.Κυρίως ψυχολογικά και συναισθηματικά.Αυτό πρέπει να το δούμε όλοι μας γιατί η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί.Και δεν έχουμε καθήκον να αντισταθούμε μόνο.
Αλλά και να ωθήσουμε και τους άλλους να αντισταθούν στην κυριαρχία τυράννων.

Τεράστιο υλικό αυτό το τετράγωνο που έχει επηρεάσει και τη σεξουαλική μας ζωή, που δεν είναι επι του παρόντος η πρόθεση αυτού του άρθρου να θίξει.
Αλλά να σας κάνει να τα δείτε πρώτα απόλα τα παραπάνω και να τα σκεφτείτε.
Αλλά και να τα νιώσετε.Τότε μπορεί να αναλογιστείτε το μέγεθος τους.
Και να απολαύσετε το καλοκαίρι σας την ίδια ώρα που όσο θα πλησιάζει το τέλος του χρόνου θα έρχεστε πιο κοντά σ αυτό που λέμε :
The view of the world and your world has been changed forever....

Καλημέρααααα :) :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου