Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

full moon in Leo-Aquarius : μπορεί οι εραστές να γίνουν φίλοι ? (leo view of point ) μπορεί οι φίλοι να γίνουν εραστές ? (aquarius view of point)

full moon in Leo-Aquarius : μπορεί οι εραστές να γίνουν φίλοι ? (leo view of point )
μπορεί οι φίλοι να γίνουν εραστές ? (aquarius view of point)

Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι μια full moon αποκορυφώνει ότι έχει αρχίσει στη Νέα Σελήνη που έγινε 26.7, εδώ υπάρχουν κάποια θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης διερεύνησης, γιατί αυτός ο άξονας leo-aquarius έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Νέα Εποχή που μπαίνουμε και μπορεί έτσι να κάνετε check in , όχι μόνο για το ποιο σημείο βρισκόσαστε, αλλά κυρίως σ αυτό που θα ζήσετε, αυτό που σας περιμένει, στο κόσμο του δικού σας «αύριο»….

Μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα έχει μια υπερηφάνεια,μια μαγεία, κάτι ολόκαρδο και ζωντανό.Με το Δία εκεί δίπλα είχε και έχει «φουσκώσει» όλα τα παραπάνω ή μπορεί να έχει δημιουργήσει μια τελετή ελπίδας και αισιοδοξίας για κάτι…

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται τη Κυριακή το βράδυ 10.10
και κανονικά θα πρέπει να δούμε τι απ το γενέθλιο ωροσκόπιο μας ενεργοποιεί…
Απ την άλλη μπορούμε να δούμε την πόλωση και την προσπάθεια σύνθεσης σε θέματα που μας απασχολούν με κυριότερο : ότι σε κάθε Πανσέληνο τελειώνει κάτι.

Το παίρνει η Σελήνη που το χρειάζεται για να το τοποθετήσει στις μνήμες σας, και να σας το ξαναφέρει σε κάποια άλλη Νέα Σελήνη….
εκεί που θα το έχετε ξεχάσει.
Αυτή είναι η λογική του making soul….
Δεν χάνεται τίποτε…

Έτσι οποιαδήποτε επιχείρηση,περιπέτεια που σας απειλεί με ένα είδος χρόνιας αρρώστειας ή ακόμα χειρότερα μιας Leo μπλόφας και παραφοράς με too much κορώνες έκφρασης, έχει να τελειώνει.
Παρόμοια αν υπάρχει ακόμα οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία το κίνητρο για ανταμοιβές αντισταθμίζεται απ το συνολικό οφελος των άλλων-
όμορφα, είναι καλύτερα να το τελειώσετε τώρα αμέσως.
Γιατί η Leo side και ιδιαίτερα the majestic Sun, δεν επιθυμεί να φαίνεται ανόητος ή τρελός σε τέτοιο σημείο που δεν πηγαίνει με οτιδήποτε του φαίνεται κίβδηλο και ψεύτικο ή ανοησίες που δεν έχουν τέλος….
Και η aquarius side ψάχνει τις φρέσκιες ιδέες και σχέδια για να μοιραστεί με όλους αυτούς που χρειάζονται την ελπίδα και την έμπνευση για να συνεχίσουν, τα όνειρα, τα σχέδια τη ζωή τους.
Χωρίς αυτή όμως δεν υπάρχει ερέθισμα για τη Leo side να εξερευνεί τρόπους να παραμείνει στο προσκήνιο.
Γιατι περισσότερο απ το οτιδήποτε άλλο ο Leo type or side προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντυπωσιάσει το πιο δύσκολο κοινό…

Ok τα περιμένεις, τα κάνουμε, προσπαθώντας να γεφυρώσουμε αντιθέσεις.
Και ιδιαίτερα αυτός ο άξονας πανσελήνου αφορά τα φλερτ, και την ουσία των συναισθηματικών σας σχέσεων.
No news …means άλλοι οι λόγοι που παίζατε και το βιώνατε.
Εκεί που θα σας βρεί αυτή η Πανσέληνος, εκεί είναι the real side της συναισθηματικής σας ζωής…έτσι χωρίς πολλά, πολλά ..
αν επιμένετε, αναρωτηθείτε για το είδος της παραισθησιογόνου κατάστασης που βιώνετε….

Τώρα το δίλημμα της full moon αυξάνεται με το ιδανικά t-squared Κρόνου
στο Σκορπιό που σας κάνει ένα mini απολογισμό, στο πως επέδρασε στον εαυτό σας τόσο καιρό και πως αντιδράσατε…
Ο Σκορπιός είναι και παίζει εδώ την αυστηρή μορφή του διαβόλου στο αυτοκρατορικό/δημοκρατικό δίλημμα της πανσελήνου.
Γιατί ο Σκορπιός είναι πολύ μυστικοπαθής και συγκεκαλυμμένα θέλει συνεχώς τον έλεγχο, και με τον Κρόνο εδώ προσπαθεί να αναχαιτίσει και τις δύο πλευρές, ενεργώντας όπως αυτός ξέρει, manipulates ότι Leo-Aquarious φαίνεται να χρειάζονται να μοιράσουν.
Ο Κρόνος βηματίζει σε ένα είδος έγκυρου κριτή, και πιέζει την κάθε πλευρά να πάρει μια πιο ώριμη και υπεύθυνη προσέγγιση στη δημιουργική τους καινοτομία, σε όποια μορφή δημιουργίας εμφανίστηκε, καθόσον είναι σε μεγάλο κίνδυνο, του να μην πραγματικά σου αποδώσει συγκεκριμένα κέρδη και οφέλη.

Όμως είναι και μια συναρπαστική στιγμή να συμβούν πράγματα επιτέλους.
Ιδίως αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορεί να κυριαρχήσεις στον κόσμο σου.
Τουλάχιστον σας παρέχει ένα τέλειο σημείο αναφοράς για όλη σας την προσπάθεια, παρέχοντας σας το κατάλληλο ακροατήριο και την ίδια ώρα ο Κρόνος σας κρατάει στην αποστολή ότι υπάρχουν πράγματα που αντέχουν να σταθούν στη δοκιμασία του χρόνου.
Στην προσπάθεια αυτή, δεν υπάρχουν συντομεύσεις και μπλόφες, και δεν εξαπατάς το σύστημα που κινείσαι κυρίως….
Γιατί το κοινό σου είναι πιο απαιτητικό τώρα και η παράσταση σου ακόμα πιο απαιτητική…
Γιατί αν είναι διαφορετικά….

Βασικά αυτή η Πανσέληνος είναι η τελευταία τελική δοκιμή.
Έτσι σ αυτό είναι σαν να λες : μπορεί να κάνεις τις εξορμήσεις σου και τις επιχειρήσεις πραγματικές, όσο θα είσαι ικανός του να μην αποδεικνύεις απλά μια άσκηση αυτομεγένθυσης και ξεδιάντροπης αυτοπροώθησης σου, αλλά πραγματικής παράδοσης στους ανθρώπους της ομάδας σου, σημαντικών στοιχείων –με τέτοια ποιότητα προσπάθειας που πάντοτε θα αγωνίζεσαι να κάνεις έναν καλύτερο, πάντα με έναν καινοτόμο αυθεντικό τρόπο έκφρασης, χωρίς σκέψεις προσωπικών ανταμοιβών και επιβραβεύσεων-αλλά περισσότερο να γίνει κάτι που δεν θα διερευνηθεί σαν εξαπάτηση, ενώ θα είναι το μεγαλύτερο ενδεχόμενο αυτής της ομάδας,της ομάδας σου.
Οσες και όσοι σας έπιασε η Νέα Σελήνη στο Λέοντα πρόσφατα, θα δείτε τις απόψεις σας, εσάς, στο να κάνετε τη μεγάλη διαφορά στις ερχόμενες εβδομάδες,μήνες,ακόμα και χρόνια μπροστά,
αλλά να θυμάστε ότι οι επιχειρήσεις σας μπορεί θαυμάσια να γίνουν πραγματικότητα.

Ετσι διερευνήστε τους πιο σημαντικούς ουράνιους δείκτες σαν την playlist του ουράνιου dancefloor αυτής της πανσελήνου,
dj σας έχουμε δηλώσει άλλωστε….

1.full moon in aquarius :
Συνεισφέρουν αυτά που λέτε στη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, ή είναι υδροχοίσιες δημαγωγίες ως συνήθως...
Υπηρετείς την ομάδα σου με πρωτοτυπία και μοναδικότητα ή εκφράζεις την αγάπη σου σαν φίλος και στην επιστροφή προσδοκάς γι αυτό…
2.Saturn t-square :
Είσαι αληθινός σ αυτό που θέλεις…αν ναι θα έχεις και την κατάλληλη δομη και πειθαρχία που χρειάζονται για να διαρκούν τα σχέδια σου.
Τι σημασία έχει το πόσο δυσάρεστο και θολό ή απογοητευτικό είναι αυτό που κάνεις τώρα, αλλά μπορεί να επιτύχεις αυτό που θέλεις να κάνεις..?
Θυμήσου ότι αυτό που θέλεις να κάνεις δεν είναι εύκολο, αλλά ο αληθινός ήρωας είναι αυτός που κάνει το πιο σκληρό και το πιο δύσκολο.
3.sun conjunct mercury in leo :
Είσαι ταυτισμένος με τις δημιουργικές σου ιδέες σε τέτοιο σημείο που είναι απορροφημένο όλο το υπόδειγμα σκέψης σου ?Διαισθητικά ανταποκρίνεσαι στο περιβάλλον σου…
Χρησιμοποιείς το μυαλό σου να προσαρμόζεται σε ότι είναι αναγκαίο στη δημιουργία ?
4.uranus trine sun./sextile moon :
Παίρνεις το advantage απ τις εξαιρετικές ιδέες και καινοτομίες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή ?
Γιατί θα σε βοηθήσουν εύκολα να εκφράσεις το μοναδικό σου όραμα…
5.chiron inconjunction sun :
εδώ είναι οι λούπες και τα ανάποδα κριτς κρατς…σαν να χάνονται στροφές…
Όχι δεν είναι απαραίτητο να συνδέεσαι με τη δυστυχία των άλλων, υποφέροντας εδώ και τώρα μαζι τους, αλλά μπορεί να τους προσφέρεις κάτι που θα είναι ικανό να τους βοηθήσει στις πληγές τους και τον πόνο τους…

Εύχομαι blessings για τα καλύτερα…♥
με τη δική μου συνθετική play list,
όσο μπορώ πιο remix and long play…
άλλωστε θα με χάσετε για λίγο καιρό….
Με χρειάζεται η αγάπη μου,
που έχει φρικάρει τόσο καιρό μόνη της…
(leo μπλόφα για να προστατευθώ….)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου