Σάββατο 19 Απριλίου 2014

cardinal grand cross countdown :μετωπική παρορμητική σύγκρουση (part1)

Cardinal Grand Cross Countdown : Μετωπική Παρορμητική Σύγκρουση 
(Part 1) 

Για πρώτη φορά έχουμε Πάσχα να πέφτει σε αμφότερα Δυτική και Ορθόδοξη Εκκλησία την ίδια μέρα.Αναλογιζόμενοι ότι η ημερομηνία του Πάσχα συμπίπτει μετά την πρώτη πανσέληνο της Εαρινής Ισημερίας το Πάσχα και επειδή η Δυτική Εκκλησία χρησιμοποιεί το Γρηγοριανό Ημερολόγιο σε αντίθεση με την Ορθόδοξη που χρησιμοποιεί το Ιουλιανό, οι ημερομηνίες σπάνια κάθονται μαζί…

Αυτό το γεγονός αυξάνει τη σπουδαιότητα του Συμβολισμού του Πάσχα με επιπλέον το σπάνιο Grand Cross που γίνεται στις 22/4.Και αν το Πάσχα συνδυάζεται με τη Σταύρωση αρχικά και με την Ανάσταση μετά, το grand cross επαυξάνει την επίδραση της Σταύρωσης αν αναλογιστεί κάποιος ότι είμαστε και σε περιόδους εκλείψεων…

Δεν θα σταθώ σε στατιστικές παρατηρήσεις τι είχε γίνει στο παρελθόν.
Ότι σε αντίστοιχες περιόδους όπως στα 1933 ανέβηκε ο Χίτλερ στην εξουσία ή γύρω στα 1344 μια θανατηφόρα αρρώστεια εξαπλώθηκε στην Ευρώπη ή γύρω στα 1430 οι Οθωμανοί κατακτούσαν τη μια Ευρωπαική πόλη μετά την άλλη ιδιαίτερα στην επικράτεια της Ελλάδας…

Εμένα με ενδιαφέρουν οι ψυχολογικές δυναμικές και οι ευκαιρίες που υπάρχουν για να αλλάξουν τη ζωή σας.Εαν το δείτε έτσι, η ζωή είναι στα χέρια σας εάν το δείτε αλλιώς η ζωή σας είναι στα χέρια άλλων…

Δικαίωμα σας να το δείτε όπως θέλετε ανάλογα την εσωτερική σας εξέλιξη.

Γεωμετρικά στην ίδια ακριβώς μοίρα τη 13η του Παρορμητικού Σταυρού θα βρεθούν Πλούτωνας, Ουρανός,Δίας και Άρης σχηματίζοντας μεταξυ τους τετράγωνα.
Και στα τετράγωνα υπάρχει μια φυσική αντιπάθεια ανάμεσα στα ζώδια όπου δύο πλανήτες σχηματίζουν 90 μοίρες όψη ανάμεσα τους.
Και δεν συμφωνούν ούτε τα στοιχεία τους ούτε η πολικότητα τους.
Το μόνο που έχουν κοινά είναι η modality τους, η παρόρμηση τους ότι πρέπει να πάρουν την πρωτοβουλία και να οδηγήσουν.Και αρνούνται να οδηγήσουν τα θέματα με κάθε τρόπο ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν, και το αποτέλεσμα είναι μια διαμάχη στα ενδιαφέροντα και στο style της ζωής.

Όλο αυτό αριθμεί σε τίποτε λιγότερο από ΜΙΑ super θερμή διαφωνία για το ποιο είδος πρωτοβουλίας και είναι καλύτερο…
στην ουσία για το ποιος κάνει «κουμάντο»…
Στη χειρότερη περίπτωση, αυτή η ένταση θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε μια πλήρους κλίμακας προσπάθεια ενός αγώνα και μιας διαμάχης που προσπαθεί να σκουπίσει όλα τα άλλα και τα πάντα.

Δεν θα σας πω τι θα κάνετε εάν βρίσκετε τον εαυτό σας μπλεγμένους σε τέτοιες διαμάχες.Θέλω να σκεφτείτε ότι επίσης τα παρορμητικά όπως και τα angulars στα οποία βρίσκονται η προσωπική μας παρόρμηση, είναι τα σημεία της αυθεντικότητας που μας διακρίνει, είναι τα σημεία που βγαίνουμε στη δράση, και όπου βγαίνουμε στη δράση αργά ή γρήγορα έχουμε αποτελέσματα ΘΕΤΙΚΑ και νικηφόρα.

Στα σταθερά υπάρχει μια έντονη υποστήριξη του status quo που καταγόμαστε και στα μεταβλητά η ικανότητα να αλλάζουμε ή να πηγαίνουμε με το ρεύμα.

Οπότε προς τι το άγχος.Όπου ξέρεις ότι μπορείς να βγείς και να πάρεις την πρωτοβουλία είναι σίγουρο ότι θα έχεις αποτελέσματα.

Το θέμα μας όμως δεν είναι η φυλακή που σου δημιουργεί ο παρορμητικός σταυρός και δεν μπορείς να κουνηθείς αλλά η διέξοδος στον Κρόνο στο Σκορπιό σου βγάζει όλους τους φόβους σου έξω και σου δημιουργεί ένα σύνδρομο παραλυτικής ακαμψίας και δεν μπορείς να κουνηθείς.

Η άλλη διέξοδος είναι η συγκέντρωση στους Ιχθύς που σε σπρώχνει να νιώθεις ότι επενδύεις με βουτιές στα βάθη του ωκεανού απ τη μια και απ την άλλη να «κόβονται τα πόδια σου» ότι έτσι και ανοίξεις τα συναισθήματα σου σε περιμένουν στη γωνία να σου πάρουν το σκάλπ….
Όμως καλά κάνεις και νιώθεις έτσι γιατί η ασυνέπεια σου έχει ανοίξει δρόμους για illusion καταστάσεις.Και εδώ πρέπει να ξέρεις ότι η άρνηση του να δείς την ασυνέπεια στον άλλον ή στον εαυτό σου ανοίγει το δρόμο να ζείς σε αυταπάτες για να συντηρείται το παραμύθι σου.Είναι απλό όταν ο άλλος είναι ασυνεπής δεν του δίνεις ευκαιρίες, τον στέλνεις στην ευχή του Θεού.

Και όπως έλεγε ο μακαρίτης πια Γκαρσία Μάρκες αυτός που περιμένει πολύ, δεν πρέπει να περιμένει και πολλά….

Γι αυτό πριν αρχίσουμε τα σεμινάρια grand cross που θα είναι πολλά απότι φαίνεται, ας επανέλθουμε στο θέμα της αυθεντικότητας που εμπεριέχεται μέσα στον παρορμητικό σταυρό και μέσα στα angular σας.

Έτσι ένας δεν μπορεί να δημιουργήσει ή να αγαπήσει οτιδήποτε original χωρίς μια στοιχειώδη αίσθηση του εαυτού. Και πάμε στη συνειδητότητα.Αλλά και στην ουσία που κάποιος ή κάποια έχει μέσα του που οι αλχημιστές την ονόμαζαν lapis.

Και αυτό είναι ένα πράγμα που δίνει σε ένα πρόσωπο να έχει ένα αίσθημα μιας εσωτερικής εγκυρότητας και μοναδικότητας ότι αυτός ή αυτή δεν βρίσκεται στο έλεος της κοινωνίας και των εξωτερικών γεγονότων για να μην μπορεί να βρεί καμια συνέχεια ή σκοπό στη ζωή
Και αν κάποια ή κάποιος βλέπει τη ζωή μόνο με κινδύνους και είναι φοβισμένος στο να δώσει το οτιδήποτε απ τον εαυτό του τότε είναι φοβισμένος και να αγαπήσει.

Τι να τον κάνεις αυτόν αγάπη μου…..

Έχεις lapis ? τότε αυτό αναπαράγει τον εαυτό του σε όλες τις κρίσεις σου και εκεί φαίνεσαι πόσο μόνιμη και κάθε φορά μεγαλώνει η επιρροή του στη ζωή σου…
Έτσι υπάρχει κάτι γύρω απ την εσωτερική σου εξουσία επάνω σε ένα ψυχολογικό επίπεδο το οποίο σου δίνει μια βαθιά επιρροή επάνω στο περιβάλλον σου όχι γιατί αγωνίζεσαι για να επιτύχεις δύναμη ή να φτάσεις σε μια κατάσταση spiritual εξιδανίκευσης, αλλά μάλλον γιατί ο πυρήνας του εαυτού σου ενεργεί as trigger στις ψυχές των άλλων ανθρώπων.
Τότε λέμε ότι έχεις «μάνα» …το θυμάσαι απ την Παλαιά Διαθήκη?
Αυτό το «μάνα» λοιπόν είναι μια ποιότητα μιας κάποιας εσωτερικής αυθεντικότητας και ολότητας που επηρρεάζει τους άλλους πολύ δυνατά.

Οι πιο πολλοί δεν το έχουν και το προβάλλουν τέτοια χαρακτηριστικά σε ψευδοπροφήτες και ηγέτες όπως ήταν ο Χίτλερ ή οποιοδήποτε γουρουνοειδές που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα.

Αυτο που κάνουν και κάποιοι ερωτευμένοι που με τις προβολές τους μετατρέπουν τους ασήμαντους, τους τίποτα, σε σημαντικούς.

Και πως ξέρεις αγάπη μου ότι είσαι αυθεντική και ότι έχεις «μάνα»….
δεν το ξέρεις δυστυχώς γι αυτό και νιώθεις μπλοκαρισμένη….
Το ξέρω εγώ όμως που το βλέπω επάνω σου και δεν ξέρω αν είναι το δικό σου ή το δικό μου.Το ξέρω απ τα χρόνια που μου έλεγαν να τα παρατήσω στα πιο δύσκολα και εγώ ήμουνα σίγουρος για την έκβαση.
Τώρα θα σ αφήσω…..θα πάρω και το δικό σου....αυτό που βλέπω επάνω σου...

Έτσι να νιώσεις και εσύ ….και ψάξε να βρείς ποια είναι η αυθεντικότητα σου μέχρις στιγμής και πως έχει εκδηλωθεί και μην αναλώνεσαι στο ποιος θα κάνει κουμάντο και θα πάρει τα ηνία
Αυτός ή αυτή που έχει «μάνα»…είναι απλό.
Οι υπόλοιποι στην υστερία της ήττας.

Και εάν νιώσεις ότι έχεις ουσία, έχεις lapis τότε σε περιμένει σίγουρα η Ανάσταση.

Άντε βρε φτάσαμε στην Ανάσταση
Χριστός Ανέστη και χρόνια σας πολλά …

(συνεχίζεται)….  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου