Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

spring ASTRO-ΟΝΕΙΡΑ

...Still you have those happy eyes, I will try and apologize
Baby, baby, still the same old smile
Still the same old smile.....


είναι όμορφο να γιορτάζεις...αποφάσισα να γιορτάζω έως και 40 μέρες, που έλεγε και η μικρή μου αγάπη, και τότε θα αρχίσει η ονομαστική μου εορτή....
και άλλες 40 μετά...μπήκαμε στο καλοκαίρι....και να πλησιάζει ο καιρός να φύγω απ τον ΟΤΕ....και να με έχετε μόνο αστρολόγο...

αυτή είναι η μαγεία μου, αλλά δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου, κάθε φορά υπάρχουν τα συνηθισμένα....για να περιγράψεις τις ευχές που πήρες.... 

γι αυτό και εφέτος αποφάσισα να σας δώσω για τις ευχαριστίες απ τη γιορτή μου,τα ζώδια που ισχύουν για όλη αυτή την περίοδο,έως το Πάσχα περίπου....

πάμε μαέστρο : ASTRO-ΟΝΕΙΡΑ…

(του Jove, George Taprantzis )


Με την υπενθύμηση ότι διαβάζοντας κάποιος τις προβλέψεις του, αυτές ισχύουν όχι μόνο για το ζώδιο που είναι τοποθετημένος ο Ήλιος του, δηλ.πότε γεννήθηκε και τι ζώδιο είναι, αλλά και για τον ωροσκόπο του, που βγαίνει απο τι ώρα έχει γεννηθεί…

Κριός : ο άρης ανάδρομος σας έχει αναποδογυρίσει όλα τα σχέδια και τις στρατηγικές.Γι αυτό είναι καλό να αρχίσετε να σκέφτεστε νέα οργάνωση, νέες στρατηγικές.Και η νέα στρατηγική σου πρέπει να περάσει από μια αίσθηση δικαιοσύνης μαζί με την δημιουργική ώθηση που σε διακρίνει αυτό τον καιρό, όταν δεν πνίγεσαι απ την θερμή σου επιθυμία να τους δείρεις όλους και όλες.Συνεπώς αυτοσυγκράτηση και ο καιρός δουλεύει μόνο για σένα.

Ταύρος : Αν και όλο το διάστημα απ τα Χριστούγεννα έως αρχές Μάρτη ταλαιπωρήθηκες απ το πίσω-εμπρός του κυβερνήτη σου, τώρα μπερδεύεις τι είναι αυτό που κάνει αποκλειστικά για σένα, την καρδιά σου με το αντισυμβατικό και το ασυνήθιστο…
Είναι καιρός να καταλάβεις ότι όποιος κάνει το δικό του, φαίνεται στα μάτια των άλλων αντισυμβατικός, επειδή δεν μπορούν να το κάνουν οι άλλοι.
αλλά εαν εσύ είσαι κολλημένος τι φταίνε οι άλλοι ?

Δίδυμοι : έχεις μια ευαίσθητη πλευρά στη φύση σου που «πληγώνεται» εύκολα, όταν εξαναγκάζεσαι να δεις τις σκληρότερες πραγματικότητες της ζωής.Αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα δάκρυα σου αφορούν τις ψευδαισθήσεις σου και όχι την πραγματικότητα της ζωής σου.
Αυτή υπήρχε πάντα.η πραγματικότητα.
Ηρέμησε και δες ότι εκεί που ζείς, δεν άλλαξε κάτι.Εσυ δεν αντέχεις τον εαυτό σου, επειδή η περίφημη εξυπνάδα σου, είναι μια αρχική σκέψη επάνω στην οποία χτίζεις την αρνητικότητα που σε διακρίνει.
Ποιος σου είπε όμως ότι η αρχική σου σκέψη ότι είναι σωστή ?

Καρκίνος : Ιδεαλισμός και Καρκίνος δεν γίνεται.Εδώ και ένα χρόνο περίπου νομίζεις ότι ο κόσμος είναι η οικογένεια σου, που θα πρέπει να σου συγχωρεί οτιδήποτε παιδικό ή αφελές σου έρχεται στο μυαλό και το πράττεις.
Ok καλό είναι να βλέπεις τον κόσμο μια μεγάλη οικογένεια, όπου όμως υπάρχουν και υποχρεώσεις για σένα, και όχι ότι είσαι ο αυτοκράτορας των Θεών που πρέπει όλοι να υπηρετούν και να «σουζάρουν».
Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή να μην απορρίπτεις κανόνες που μια κοινωνία έχει ανοικοδομήσει αιώνες, επειδή εσύ μπορεί να βλέπεις καλύτερους τρόπους για να κάνεις τα πράγματα.

Λέων : Νομίζω ότι είσαι απ τις χειρότερες περιπτώσεις όλης της παρέας του ζωδιακού κύκλου.Νεύρα, κυκλοθυμικότητα αλλά κυρίως αμφιθυμία όπως θα έλεγαν και οι ψυχίατροι.Όχι έχει διαφορά απ την κατάπνιξη του θυμού.
Είστε το πιο λαίμαργο μωρό του Σύμπαντος γιατί μισείτε ότι δεν μπορεί να έχετε.
Αλλά ας πούμε ότι σας το έδιναν.Πάλι θα βρίσκατε κάτι άλλο για να θέλετε.
Συνεπώς μια διερεύνηση για την Αιγυπτιακή θεότητα Σεκμέτ, ίσως να σας έλυνε πολλές απ τις νευρώσεις που βιώνετε.Και αφήστε κατά μέρος τις φιλοσοφίες.Πόσο ερωτικοί είστε, όταν αποφασίζετε να είστε τρυφεροί...

Παρθένος : Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεστε το «γλυκό πηγάδι της παιδικής ηλικίας σας».Ειλικρινά στα καλά του, σας σπρώχνει σε μια ανιδιοτελή θεραπευτική υπηρεσία, απέναντι στους άλλους που δεν έχει προηγούμενο αυτή την εποχή.Και όλα αυτά επειδή οι μνήμες απ την παιδική σας ηλικία αντανακλούν πόνο.Αλλά στην ουσία, υπάρχει κάποιο λάθος με τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους.
Και το πιο πιθανό είναι ότι η απίθανη επιχειρηματολογία σας έχει οπισθοχωρήσει στην προσπάθεια σας να μάθετε να ακούτε τους άλλους.Αυτό λοιπόν έχει μια συνέπεια : καταλαβαίνετε τον πόνο των άλλων, αλλά δεν είστε και πολύ σίγουροι ότι χρησιμοποιείται την συνήθη ευφυία σας και αυτό σας μπερδεύει πάρα πολύ.

Ζυγός : Ο Άρης δεν θα μείνει για πάντα στο ζώδιο σας, για να νιώθετε τέτοια ενέργεια, που όταν δεν βρίσκει δημιουργική διέξοδο θα σας κάνει να νιώθετε θυμό.
Επειδή μπορεί να βρίσκετε τον εαυτό σας να θέλετε πόστα με ρόλους ηγεσίας, είναι καλό να διερευνήσετε πως θα είστε σωστά διεκδικητικοί και πως θα εστιάσετε στους προσωπικούς σκοπούς.
Το έργο των συνεργασιών και των συμμετοχών σας μέσα σε διάφορες ομάδες δείχνει να παίρνει τέλος, καθώς για πρώτη φορά στη ζωή σας καλείστε να ζήσετε με την έννοιες, ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση.
Sorry μην ανοίγετε λεξικά για να τις αφομοιώσετε.
Απλά είναι τα «κλειδιά» για την μελλοντική ανάπτυξη της ζωής σας.

Σκορπιός : Μπορώ να ομολογήσω ότι είστε οι πιο πειθαρχημένοι μαθητές του Ζωδιακού.Πήρατε τα μαθήματα σας, κοπήκατε σε όλα, μάθατε να έχετε γίνει πιο ανθρώπινοι και κυρίως η σφοδρή σας δέσμευση στα project που συμμετείχατε, σας έκανε να μην νιώσετε τη δημιουργική στείρωση του υπόλοιπου σταθερού σταυρού.
Τώρα λίγο με τα συναισθηματικά τα έχετε κάνει «μαντάρα» αλλά οι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν όταν νιώσετε, ότι μάλλον όπως συμπεριφερθήκατε το κάνατε για να μείνετε μόνοι σας.Είναι η πρώτη φορά όμως στη ζωή σας που η λέξη possibility αποκτάει μια νέα ενεργειακή φόρτιση και νόημα.

Τοξότης : Ποτέ δεν σας ενδιάφεραν στην ουσία οι νόρμες της κοινωνίας.Ήταν κάτι που αφήνατε για τους άλλους. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα σας είναι η ανυπομονησία σας, γιατί θέλετε όχι μόνο να αλλάξετε τον κόσμο γύρω σας αλλά αυτό που θέλετε το θέλετε τώρα.
Πότε όμως τα πράγματα γινόταν τόσο γρήγορα…ποτέ…
μόνο στις μεταμορφώσεις του Δία.Αν κάτι αξίζει απ αυτή την περίοδο είναι να δείξετε επιμονή και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τη διαφορά της απ την λέξη εμμονή.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά μπορεί να επιτύχετε.

Αιγόκερως : το μεγαλύτερο μυστικό σας είναι ότι κάνετε τους άλλους να αισθάνονται λάθος, προκειμένου να νιώθετε εσείς σωστοί.
Εντάξει το μάθαμε.Εσεις ακόμα να το μάθετε ε.?
Απ την άλλη δεν είστε μονο εσείς φιγούρες και σχήματα εξουσίας, είναι και οι άλλοι, προφανώς αφού έχουν και αυτοί Κρόνο στο ωροσκόπιο τους.Συνεπώς όταν θα σταματήσετε να «αστυνομεύετε» τους άλλους με αυστηρές υπομνήσεις, που κρύβουν μια σεξουαλικότητα καταπιεσμένη, αλλά κυρίως γιατί δεν αντέχετε το εργο ασυνείδητα να δείτε τη δική σας σκιά, παίρνοντας το ηθικό πλεονέκτημα έτσι για να αποδείξετε στους άλλους πόσο καλοί είστε με τη μέθοδο της σύγκρισης.
Και τελικά το μόνο που κατορθώνετε είναι να διεγείρετε τους άλλους σεξουαλικά.Ιδίως οι γυναίκες.Εαν μάθετε απ τους Δίδυμους τη λέξη αλλαγή που σας προξενεί αλλεργία, θα «ξεμπλοκάρει» η ενέργεια σας και θα προσεγγίσετε την επιτυχία.

Υδροχόος : Εάν ρωτήσετε έναν Δίδυμο ή έναν Κριό πως του φαίνεστε, θα σας απαντήσει ότι «γεράσατε».
Και επειδή αυτοί ζουν με το σύνδρομο της αιώνιας εφηβείας, ρωτήστε καλύτερα τους Σκορπιούς που είναι οι καλύτεροι μαθητές του Κρόνου, αυτή την περίοδο πως φαίνεστε.
Δεν γίνεται να σας περιγράψουν με καλά λόγια ιδίως στα συναισθηματικά. Αλλά εσείς οι μοναδικοί που ακόμα μπορείτε και «βγάζετε χρήματα», και κάποιοι πολλά χρήματα, πάσχετε από «συναισθηματικό παλιμπαιδισμό» και οι πιο σοβαροί δεν το εκδηλώνουν καθόλου.
Απ την άλλη το μεγάλο χάρισμα σας για το πότε «ανθίζει» ένα ενδεχόμενο σας κάνει ακαταμάχητους στην αποτελεσματικότητα, και μην θεωρείτε τους άλλους λιγότερο διανοητικά ισχυρούς, επειδή εσεις το έχετε κληρονομικό χάρισμα αυτό.
Ο καιρός αυτός όμως σας έχει μπλοκάρει σεξουαλικά ή συναισθηματικά επειδή «στέρεψαν» τα flash της ευφυίας για το καινούργιο που έρχεται στη ζωή σας.
Και αυτό συμβαίνει επειδή αδυνατείτε να δείτε την αλλαγή που ήδη έχει συντελεστεί, αφού ειλικρινά έχετε γεράσει, απ τα πολλά που έχετε μαζέψει.
Η ζωή έχει ένα κόστος.Ήρθε η ώρα να δείτε τι σας έχει προσφέρει και η άλλη πλευρά.

Ιχθύς : το πιο ευγενικό από όλα τα ζώδια, που ποτέ δεν θα «τσιγκουνευτεί» να σε κάνει νιώσεις όμορφα και ποτέ δεν θα προσπαθήσει να σου κάνει κακό, παρα μόνο στον εαυτό του. Σ αυτή τη φάση έχετε μια ανησυχία που θυμίζει τους Τοξότες.
Επειδή επεκτείνεστε στη ζωή σας με τη μέθοδο που δεν μπορούν να «συλλάβουν» οι άλλοι-κοιτάξτε τα ψάρια στη θάλασσα για να καταλάβετε-ποτέ δεν είναι στο σημείο που τα βλέπεις επάνω απ την επιφάνεια της θάλασσας.
Αυτή τη φορά η διάθλαση έχει μπερδέψει εσάς, γιατί η επέκταση σας περνάει μέσα απ την Μεταμόρφωση.
Και αυτό θέλει ή τυχοδιωκτισμό κοινωνικό που συνήθως αντικρούει την ευγένεια σας ή διορατικότητα για να δημιουργήσετε έναν καλύτερο τρόπο να πάτε μπροστά, την οποία την έχετε και είναι εντυπωσιακό πόσο τη νιώθετε, αλλά όλο αυτό προσκρούει στους ανθρώπους που ήδη έχετε στη ζωή σας και αντιστέκονται κατηγορηματικά.
Και πριν βρείτε τον Κριό για να τα «γκρεμίσετε», γιατί αυτοί σας βρίσκονται μπροστά σας, σκεφτείτε μήπως η ευγένεια σας είναι και αισθησιακή συγχρόνως και μπορείτε να επιτύχετε και με άλλους τρόπους.


Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για τις ευχές σας...εύχομαι καλή δύναμη για την περίοδο που έρχεται.... 

καλημέρααααααααα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου