Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Saturn stationary and Mercury retrograde : Η καταιγιδα πλησιαζει

Saturn stationary and Mercury retrograde : Η καταιγιδα πλησιαζει

Παντα πεφτει βαρια η μεταγιορτινη μελαγχολια, αλλα ιδιαιτερα εφετος καθως ο Κρονος επιβραδυνει την πορεια του ταξιδιου του γυρω απο τον Ηλιο, υπαρχει ένα συναισθημα που σε κανει να νιωθεις λες και σε εχει “αλεσει “ ο ιδιος ο χρονος….
Ο ιδιος ο χρονος σε “σερνει” στην κυριολοξια σε τετοιο σημειο, και σου ασκει τετοια πιεση ώστε για να ασχοληθεις με ότι σε “τρωει και σου παιρνει τα σωθικα” …

Αυτή η εξωτερικη πιεση μετατρεπεται σε εφιαλτες, πολλες φορες και σε νυχτερινους εφιαλτες, και η αρνηση σου να δεις την πραγματικοτητα σου σε προσκαλει στα χορευτικα χωραφια της τρελας….

Η αρνηση (denial) είναι ψυχολογικος μηχανισμος αμυνας, που σε κανει να αρνεισαι να δεις ακομα ότι υπαρχει μια δυσαρεστη πραγματικοτητα.
Πατας απλα ένα “κουμπι» και το εξαφανιζεις από το πεδιο της ορασης σου, γιατι αρνεισαι να δεις ακομα και την πιθανοτητα να αποδεχτεις κατι το συγκεκριμενο που σε τρωει μεσα σου….

Τρομακτικος χρονος για τους περισσοτερους, και ακομα επι πλεον κολυμπας στον ωκεανο των φοβιων σου συν αυτή η πιεση που νιωθεις, υπαρχει για να μπορεσεις να αντικρυσεις την πραγματικοτητα σου για να μπορεσεις να την αντιμετωπισεις …
Και αυτή η πραγματικοτητα είναι συγκεκριμενη.
Αλλα στα αληθεια ξερεις ποια είναι η πραγματικοτητα σου ?

Που να δεις μετα τις 17/4 που θα μπει στο χορο, αλλαζοντας ζωδιο ο Χειρωνας, αρχιζοντας έναν καινουργιο κυκλο 50 ετων περιπου, τι thriller σε περιμενει….

Αλλα με την εκ των υστερων γνωση που θα εχεις αποκτησει όταν ο Κρονος βρεθει στην ιδια μοιρα με αυτή που είναι τωρα, μετα την οπισθοδρομη πορεια του, στα μεσα του επομενου Δεκεμβρη, οσο και αμελεια ή αναβολη να εχεις δειξει να δεις αυτή την συγκεκριμενη πραγματικοτητα σου, οι απατες που θα υποστεις παρεα με τις αυταπατες σου, θα σου ενδυναμωσουν τον αληθινο χαρακτηρα σου σε τετοιο σημειο, που θα τον εκτιμησεις και εσυ επιτελους και όχι μονον ο καθρεφτης των αλλων….

Αλλα, άλλο είναι ο αληθινος σου Εαυτος και ο χαρακτηρας που κτιζεται επανω σ αυτόν, και άλλο τι νομιζεις ότι είναι ο αληθινος σου Εαυτος ….

Το καταλαβαινεις αυτό ?

To 2018 είναι η αληθινη Μαχη με εσενα και το Εαυτο σου, του τι σημαινει αυθεντικοτητα …
Και μην ελπιζεις σε κανενα πολεμο με το Σουλτανο της γειτονιας σου, για να ξεχασεις τον πολεμο τον αληθινο που “παιζει” μεσα στη Ψυχη σου….

Καλη συνεχεια στην εβδομαδα, που παρολο μετα-Πασχαλινη, θα νιωσεις λιγο περισσοτερο το Γολγοθα σου, παροτι η Μεγαλη Εβδομαδα μας περασε….

Εγω λεω να παω για sushi και να αρχισω τα μπανια στη θαλασσα μετα από αυτή την σοκαριστικη αποτοξινωση που εχω περασει σε ολη την περιοδο της Σαρακοστης…..

<3
yg : η φωτο απο τον υπεροχο αστρολογο Ang Stoic στην Αυστραλια που εχουν φθινοπωρο και αντιλαμβανονται καλυτερα τον Κρονο stationary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου