Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

the aftermath of full moon :οδος αβυσσου αριθμος μηδεν

the aftermath of Full Moon : οδος αβυσσου αριθμος μηδεν 

Ο καθένας μπορεί να θυμώσει-αυτό είναι εύκολο.Αλλά το να θυμώσει κανείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό και στη σωστή στιγμή, για τη σωστή αιτία και με το σωστό τρόπο-αυτό δεν είναι εύκολο…(Αριστοτέλης-Ηθικά Νικομάχεια)...

Η εννοια της λεξης Ναρκισσισμος είναι περα για περα παραπλανητικη επειδη ταυτιζεται με την εννοια της φιλαρεσκειας που σε μικρο βαθμο ή σε μεγαλο εχουμε ολοι και ολες μας…
Δυστυχως είναι απ τις πιο βαριες μορφες καταθλιψης, οπου το τελος αυτης της ιστοριας όπως μας εχει δειξει ο Μυθος του Ναρκισσου και της Ηχους είναι τραγικο περα για περα..

Μια απ τις χειροτερες εκδηλωσεις αυτης της αρρωστειας, είναι οι αυταπατες των power games που κανουν τα ατομα που πασχουν απ την ψυχοπαθολογια αυτου του ναρκισσισμου.
Ολο αυτό ξεκιναει από μια ανεπαρκεια σε έναν τομεα της ζωης μας, που δεν γεφυρωνεται το κενο της με τιποτε…

Και αντι ολοι ή ολες να δουν με γενναιοτητα τι είναι αυτό που λειπει μεσα στην ψυχη τους και δεν εχει εκφραση στον εξωτερικο κοσμο, τι ακριβως είναι αυτή η αβυσσος που μοιαζει σαν ένα Συμπαν, χωρις την υπαρξη του Ηλιου στο κεντρο, τι ακριβως είναι αυτή η μαυρη τρυπα που εχουν μεσα τους, επιδιδονται σε αγωνες δυναμης που αποσκοπουν στην συναισθηματικη εξαθλιωση και κακοποιηση της αλλης πλευρας…

Φυσικα αυτό δεν παλευεται και το μονο που εχει να κανει καποιος/α υγιης είναι να το βαλει στα ποδια και να εξαφανιστει, αναλογιζομενος τις δικες του μαυρες ψυχικες τρυπες…
Τα τελευταια χρονια ολο το παραπανω εχει παρει το χαρακτηρα της Επιδημιας.Απ το απλο ότι κανενας και καμια δεν θελει ή δεν μπορει να επιστρεψει τα οφειλουμενα πισω, τσαλαπατωντας οτιδηποτε ευγενικο βρισκεται μπροστα τους.

Αυτος ο ναρκισσισμος αλλοτε είναι φιλτραρισμενος με παρανοια και αλλοτε με υστερια.
Και παντα εκδηλωνεται με απιστευτες συμπεριφορες του θυμου…
λες και τους χρωστας και αλλα εκτος απο αυτα που ηδη εχεις δωσει…

Αυτο δυστυχως μας φερνει σε μια νεα εννοια από μια τρομακτικη υποψια που περναει απ το μυαλο μας, γι αυτά τα ατομα….
Υπαρχουν επιτυχημενοι και αποτυχημενοι ψυχοπαθεις.
Τη δευτερη κατηγορια θα τη δεις να πλεοναζει στα ψυχιατρεια, και είναι ατομα που χρηζουν ιδιαιτερης βοηθειας.
Την πρωτη κατηγορια θα τη δεις πολυ ευκολα στους Ναρκισσους οι οποιοι οχι μονο αρνουνται τη βοηθεια σου και την επεξεργασια της Λογικης στα γεγονοτα, αλλα βαμπιριζουν συνεχως επανω σου, απαιτωντας προκλητικα την ενεργεια σου, με οποια μορφη και αν παιρνει αυτή.
Χρηματα,αγαθα, πρακτικη συνεισφορα και αγαπη.

Αυτά τα ατομα κρυβονται πισω απ την Ανιδιοτελη Αγαπη, και την uncondioned love, η οποια χορηγειται από σενα για λογους γενναιοδωριας σ αυτα τα ατομα, και ολο αυτό απαιτειται από αυτους και χωρις να το καταλαβαινουν,χωρις να εχουν συναισθηση σε οδηγουν στην χρονια υποδουλωση για να τους υπηρετεις.

Δειτε τους πολιτικους και την εφαρμογη των μνημονιων τους.
Δεν εξεταζουμε εδω, ποσο απαιραιτητη ήταν και είναι η εφαρμογη τους, αλλα ο τροπος της εφαρμογης τους είναι σχεδον απανθρωπος, ιδιαιτερα απ τους τελευταιους κυβερνωντες.
Και αν τολμησεις να εχεις μια άλλη αποψη σε “στηνουν” στον τοιχο.
Η αληθεια είναι ποτε δεν περιμεναμε, σ αυτή την εκταση τουλαχιστον μια Αριστερα
Να είναι τοσο χειροτερη από τις προηγουμενες κυβερνησεις, πασχοντας απ την ψυχοπαθολογια του Ναρκισσισμου της, σε τετοιο σημειο που να διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα λεγοντας ασυστολα ψεματα.
Αλλη μια παρενεργεια των ναρκισσιστικων ατομων με το παθολογικο ψεμα που τους διακρινει.
Και όταν το ψεμα ερχεται πρωτο στην ημερησια διαταξη, για να καλυψει την εκμεταλλευση σου, τοτε δεν υπαρχει καμια φορμα συνεργασιας μαζι με τετοια ατομα, γιατι κάθε φορα που θα συμφωνεις σε ποιο πλαισιο θα συνεργαζεσαι μαζι τους, αυτοι θα σου ανατρεπουν αυτό το πλαισιο για να παρουν αυτά που θελουν.

Φαυλος κυκλος.Και εδω μπαινει στο παιγνιδι ο Μυθος του Σισυφου. Ο Σίσυφος ήταν μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα της ελληνικής μυθολογίας. Ο Σίσυφος ήταν ιδρυτής και βασιλιάς της αρχαίας Εφύρας, που στη συνέχεια ονομάστηκε Κόρινθος.
ο Σίσυφος απέδειξε την εξυπνάδα και την πονηριά του καταφέρνοντας να φυλακίσει τον Θάνατο. Τότε όμως έγινε κάτι πρωτοφανές. Ο Θάνατος αδυνατούσε να πάρει τις ψυχές των θανάσιμα τραυματισμένων ανθρώπων και ζώων, ο κόσμος γέμιζε σιγά-σιγά από τραυματισμένα, ακρωτηριασμένα και ανήμπορα έμψυχα όντα. Οι θεοί αναστατώθηκαν και ο Άρης ελευθέρωσε τον Θάνατο από τα δεσμά του, στέλνοντας ξανά τον Σίσυφο στον Άδη.
Πάλι όμως ο Σίσυφος είχε προνοήσει. Είχε πει στη γυναίκα του να μη θάψει το σώμα του. Έτσι ζήτησε από τον Άδη τρεις μέρες για να επιστρέψει στη γη και να φροντίσει το ζήτημα. Ο Άδης δέχτηκε το αίτημα του Σίσυφου, όμως ο τελευταίος δεν επέστρεψε. Έτσι ήρθε η σειρά του Ερμή να τον πάει στον Άδη.
Ο Σίσυφος τιμωρήθηκε για όλη αυτή τη συμπεριφορά. Οι «κριτές των νεκρών» του έβαλαν ως βασανιστήριο να κουβαλάει ένα βράχο στην κορυφή ενός βουνού. Φτάνοντας στην κορυφή, η πέτρα δεν σταθεροποιείτο και έπεφτε από την άλλη. Αυτή η τιμωρία είναι αιώνια για τον «νικητή» του Άδη.

Αυτό κανουμε και εμεις με τετοια ατομα ψυχοπαθολογιας του ναρκισσισμου.Προσπαθουμε να τους δωσουμε ζωη και τιμωρουμαστε να το κανουμε ξανα και ξανα. Ακομα το όνομα «Σίσυφος» προέρχεται πιθανότατα από το ουσιαστικό «σοφός» με αναδιπλασιασμό του αρχικού συμφώνου μαζί με ένα – ι - και μετατροπή στη συνέχεια του -ο- του σίσοφος στο αιολικό –υ- κι επομένως τελικά σε Σίσυφος. (πηγη wikipaideia)

Με άλλα λόγια «Σίσυφος» είναι ο «πολύ σοφός» και κατ’ επέκταση ο πανούργος, ο «πανουργότατος» των ανθρώπων, ο «κέρδιστος ανδρών», όπως τον χαρακτηρίζει ο Όμηρος στην Ιλιάδα.

Κατοπιν τουτου εχετε αναλογιστει ότι ασχολουμενοι με τα ναρκισσακια ότι εχετε ηδη τρελαθει και εσεις απ το παραλογο της προσφορας σας σε αδειες και μαυρες ψυχες
Περισσοτερα στο ομωνυμο εκπληκτικο δοκιμιο του Αλμπερ Καμυ για το μυθο του Σισυφου.

Και επειδη η ψυχοπαθαλογια του Ναρκισσισμου φαινεται απ τον Ποσειδωνα και τις οψεις του στο χαρτη μας, ακομα έναν χτυπημενο ασχημα Ηλιο απο τον Ποσειδωνα, ολοι μας εχουμε ψευδαισθησεις ναρκισσισμου που ξεκινανε από ανεπαρκειες και πραγματα που δεν μπορουμε να επιτυχουμε στον πραγματικο κοσμο.Ετσι όλα ξεκινανε απ το γεγονος ότι χαιδευοντας τετοιους τυπους, "γλυφουμε" τη δικη μας ανεπαρκεια, τη δικη μας πληγη και ολοι μπαινουμε στο μαρτυριο της τρελας χωρις να το καταλαβαινουμε κανοντας την κατασταση των ζωων μας πιο απελπιστικα μαρτυρικη…

Και ολα αυτα γιατι δεν υπαρχει αγαπη ουτε στους εαυτους μας.
Γιατι μονο η αγαπη θεραπευει τα παντα...

Δινεις σ αυτους επειδη πιστευεις ότι καποια στιγμη θα παρουν τα επανω τους.Ψεμα ασυστολο στον εαυτο σου.
Δινεις σ αυτους επειδη εχεις την ψευδαισθηση ότι θα καλυψεις τη δικη σου μαυρη τρυπα, αναγνωριζοντας ότι αυτοι θα σε ανυψωσουν καποια άλλη χρονικη στιγμη για τη προσφορα σου.
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα….
ειναι στην εξ ισου νοσηρη σου φαντασια ολο αυτο, οπως ειναι η δικη τους....

απορω πως δεν το αναγνωριζετε,γιατι εμεις ολο αυτο το εισπραττουμε σαν γλιτσα απ τους περισσοτερους και τις περισσοτερους...

Και στο τελος θα ελθουν παριστανοντας τους Αριστερους, μιλωντας στο παραδειγμα μ αυτους τους ανεκδιηγητους κυβερνητικους, να παρουν πισω και την πενιχρη σου συνταξη με τη μορφη των αναδρομικων.Δειτε με το ΕΚΑΣ τι εχει συμβει.

Δεν τελειωνει ποτε αυτή η μαυρη τρυπα.Ειναι αβυσσος.Και όταν κοιτας την αβυσσο, στο τελος μπορει η αβυσσος και αυτή να σε κοιταξει πισω, όπως ελεγε ο Νιτσε.

Όταν ασχολεισαι με τετοιου ειδους σχεσεις, κανεις μια τρυπα στο νερο, επειδη ακριβως δεν αντεχεις τον εαυτο σου και εσυ.
Να θυμασαι στο τελος ότι εσυ με την “Σισυφο “ συμπεριφορα σου, του ενισχυεις αυτή την παθολογια για να κερδισεις κατι απ τη Λαγνεια της αδηφαγου συμπεριφορας του.

Η κατασταση αυτή είναι ανυποφορη στο cadent ψυχεδελικο μεταβλητο σταυρο, οπου η χαμαιλεοντειος συμπεριφορα του, εμποδιζει να δεις τα πραγματα καθαρα, με τον παρορμητικο σταυρο να βγαινει ανεγκεφαλα στη δραση επαναλαμβανοντας τα ιδια μοτιβα συμπεριφορας και τον σταθερο σταυρο να εχει στα χερια του μια λυση, την οποια τις πιο πολλες φορες αδυνατει να εφαρμοσει επειδη παγιδευεται απ τη ψυχολογια της διατηρησης του status quo που βρισκεται.

Ετσι ο Αρης μπαινοντας στο ζωδιο του Σκορπιου θα σε καλεσει για αντιπαραθεσεις αγριας μορφης, οπου θα απουσιαζει κάθε φορμα λογικης.
Αν θυμασαι ότι η Λογικη είναι μια κατασταση που κατεκτησε η ανθρωπινη ψυχη και καλώς ή κακώς, η εκτίμηση κάθε προσωπικής εμπειρίας και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε σ`αυτήν διαμορφώνονται όχι μόνο από τις λογικές κρίσεις μας ή την ατομική μας ιστορία, αλλά από το απώτατο παρελθόν των προγόνων μας.

Αυτό μας προικίζει με κάποιες συχνές ολέθριες ροπές.Με λίγα λόγια, πολύ συχνά αντιμετωπίζουμε τα μετα-μοντέρνα διλήμματα με ένα συναισθηματικό οπλισμό που έχει κατασκευαστεί για να καλύπτει τις ζωτικές ανάγκες της Πλειστόκαινης Περιόδου, με συμπεριφορές που το πολύ να φθάνουν στην Αρχαϊκή Περίοδο.

Αν τα θυμασαι όλα αυτά….
απομακρυνεσαι απ τα παντα και κοιτας τον Εαυτο και τα αγαπημενα σου προσωπα μονο…
και αυτα με τον περιορισμο οτι χρειαζονται βοηθεια και υποστηριξη, επειδη ειναι η θεση τους τετοια...

Τοτε μονο μπορει να αποφυγεις τις συνεχεις εκρηξεις που μας περιμενουν ολους και ολες μας αυτό το μαρτυρικο καλοκαιρι.
Και αν φτασεις αρχες Οκτωβρη χωρις απωλειες σε περιμενει η κορυφη….
Θα σε βλεπουν μονο με ειδικα κιαλια...

Ειμαστε σε μια αλλη περιοδο....
Και οι "καιροι ου μενετοι "

να εχετε μια ομορφη εβδομαδα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου