Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Cosmic Cross in Mutable cross : Atlas syndrome- (carrying the weight of the world ) : Το φυλακισμενο Θηλυκο

Cosmic Cross in Mutable cross : Atlas syndrome- (carrying the weight of the world ) : Το φυλακισμενο Θηλυκο 

Και οσο περνανε οι μερες, “ ο Χαρος εχει βγει παγανια”, o Χαρος της παρανοιας ντυμενος με υστερικα χρωματα, που καλυπτουν τη βασικη μιζερια των πιο πολλων ανθρωπων στα βασικα επιπεδα της επικοινωνιας.

Απο τοτε που ξεκινησε το Uranus square Pluto, περιπου το 2008, μεχρι σημερα, οι ζωες μας εχουν περασει μυρια κυματα, απ τον Τυφωνα και τις συνεχεις σεισμικες δονησεις.
Η ασχημια εχει γινει σημα κατατεθεν της ψυχικης εκφρασης και ο σουρεαλισμος της ψυχης τους είναι μια εικονα απ τις αποθηκες του Salvador Dali, εκεινα τα εργα του που προφανως τον φρικαραν και τον ιδιο.
Ισως γιατι απεικονιζαν τις ψυχικες οδυνες του που φιλτραραν τα παντα με τοξικα συναισθηματικα δηλητηρια.
Το εργο του Dali απ το 1929 εως το 1938 προετοιμαζε την Ευρωπη για τη λαιλαπα του Β Παγκοσμιου Πολεμου.

Για να επιστρεψουψε στην Αστρολογικη Ταπετσαρια του Ουρανου, τα τελευταια χρονια…
Uranus square Pluto γκρεμισμα ενος παλιου κοσμου που ειχε αρχισει την groovy decay του απ τη δεκαετια του 60 μαζι με το Neptune conj Chiron που προσωποποιουσε την μιζερια και τη δυστυχια με ένα αθλιο glamorous, εγινε το ρεφραιν μιας dance remix ψυχεδελειας αναμεσα στα 2012-2015.

Και ο Κρονος από κοντα να προσπαθει να συνθεσει και να κανει πρακτικοτητα και καθημερινοτητα, την prima material ολου του παραπανω συστηματος εφερνε ολο και πιο πολλους και πιο πολλες στην απογνωση και την καταθλιψη, ενός ναρκισσιστικου παραξυσμου ντυμενος με συναισθηματικα παραληρηματα που αντικαθιστουσαν την συναισθηματικη εκφραση και στη θεση της εμπαινε η Υστερια.

Οι συνεχεις Σχιζοειδεις εκρηξεις απ το γεγονος ότι οι αντιμαχομενες πλευρες προσπαθουν και προσπαθουσαν να επιβαλλουν με τη μεθοδο της ασχημιας, τον τροπο που θα ζουσε η άλλη πλευρα εχει φερει σε κατασταση Απελπισιας αυτό που ονομαζουμε Θηλυκο.

Οι πιο πολλες γυναικες είναι σε κατασταση Υστεριας, και οι πιο πολλοι αντρες αν δεν εχουν χαζεψει παντελως,βρισκονται σε ένα επιπεδο Αυτισμου.
Γιατι αυτισμος και διαστροφη ειναι οψεις του ιδιου νομισματος.

Και καθως ξεθυμαινουν οι νοτες απ τις ρυθμικες δονησεις της Παρανοιας, ολο αυτό δινει τη θεση του στον Μεταβλητο Σταυρο που εχει να κανει με τις Ανθρωπινες Σχεσεις και την Επικοινωνια.

Στις 5/6 γινεται μια Νεα Σεληνη στο ζωδιο των Διδυμων, οπου ακριβως φαινεται τι εχει συμβει και τι “ Μελλει γενεσθαι».
Σ αυτή συμπεριλαμβανεται ένα Grand Cross που περιεχει Sun-Moon-Venus-Jupiter-Saturn-Nodes of the Moon.Και ένα Grand Trine στο στοιχειο της Γης, που συμπεριλαμβανει Mercury,Jupiter and Pluto με τον Ερμη να βρισκεται στην περιοχη της Σκιας του, στον Κατω Κοσμο δηλ. να κανει μια αντιθεση με τον Αρη Αναδρομο που θα εχει μπει στο ζωδιο του Σκορπιου συν μια dispositor aspect την Venus Quincunx Pluto, που ζητημα είναι αν θα την αντιληφθει κανεις.Ενα ρυθμικο υποδειγμα που τρεχει με σκοπο τη μεγαλη Θεραπεια ή μια Ολοκληρωτικη Καταστροφη.

Όπως καταλαβαινετε το κοινο τους σημειο, ή ο γεωμετρικος τοπος των σχηματων του ουρανου είναι ο Διας και οι Δεσμες της Σεληνης.Αν και Διας καθολου αισιοδοξο αυτο καθοσον ταξιδευει στο ζωδιο της Παρθενου είναι σε μια θεση αδυναμιας και πτωσης με αποτελεσμα να “φουσκωνει” τις προσδοκιες σε υπερμετρο βαθμο, μεσα στις σχεσεις μας.

Το αποτελεσμα είναι ένα feeling που είναι η μεγαλοποίηση ενος αρνητικού φουσκωματος,το οποίο δεν μας αφήνει να δούμε τίποτε απ τα θετικά μας και αυτά που έχουμε επιτύχει....

Ενας τετοιος Jupiter, επειδη τα τετραγωνα είναι “ξενα” στη Φυση του, δεν ειναι ενδειξη οτι τα οικονομικα μας θα γινουν καλυτερα, Απλα μπορει να σου δινει την ευκαιρια για ενα υγιες διανοητικο αναστημα, φιλοσοφικες και θρησκευτικες πεποιθησεις, μονον οταν ο υλικος πλουτος σου ειναι αδιαφορος...
O Διας enlarges οτι ακουμπαει και ερχεται σε επαφη, ετσι ωστε να σε "καταπονει" υπερβολικα, κατι που μπορει να οδηγει σε μεγαλες υπερβολες..
Ετσι ειτε οδηγεισαι να παιρνεις ρισκα διαμεσου μιας υπερ-αισιοδοξιας σου, ειτε σε εξαντλει διαμεσου μιας υπερβολικης επεκτασης...

Και δεν ειναι ακαδημαικες φιλοσοφιες αυτες, γιατι σκεψου αν εχεις "παγιδευτει " σε μια inflated ιδεα του ποσο σημαντικη και σπουδαια νιωθεις τον εαυτο σου να ειναι, και σου ανοιγει την ορεξη να το "παιζεις" θεα και θεος...
και σε λιγο να ξερεις οτι ακολουθει ο Κρονος, που ειναι το συμπληρωματικο του αντιθετο που σου κοβει με το δρεπανι του ολα τα παραπανω, με αποτελεσμα να οδηγεισαι σε συναισθηματα ανεπαρκειας, σκεπτικισμου, νωθροτητας και απαισιοδοξιας ...

Στο ζωδιο της Παρθενου που βρισκεται ο Διας, σημαινει ότι ο καθενας και η κάθε μια θα προσπαθει να αποκομισει οφελη με μια σειρα εξυπνων σκεψεων κατα τη γνωμη τους, που θα αποβλεπουν την κυριαρχια τους ή την αντισταθμιση των απωλειων επανω στο φαινομενικο χαος του εξωτερικου κοσμου.

Τρεχουμε να αρπαξουμε ότι καλυτερο μας “βολευει” απ τις ανοησιες ολων των manipulative μεθοδων που καναμε τα προηγουμενα χρονια και που εχει τιτλο Love`s Labour Lost.(sat opp venus).
Οσο θα προσπαθουμε να εχουμε τον ελεγχο στα παραπανω, μεσα στις σχεσεις μας, τοσο θα γινονται τα νευρα μας τσαταλια και θα νιωθουμε κολλημενοι και σε κατασταση παραλυτικης ακαμψιας απ τα προβληματα μας που θα φαινονται αλυτα και απλησιαστα.
(mars opp mercury-grand cross)

Και αυτό ΓΙΑΤΙ στην ουσια απλησιαστο είναι το εσωτερικο μας κεντρο, και θα νιωθουμε έναν Εαυτο, που θα τον νιωθεις σαν να βρισκεσαι σε ένα δωματιο, οπου ολες οι πορτες θα είναι κλειδωμενες και ακομα περισσοτερο εμεις, θα ειμαστε τελειως εξαντλημενοι επειδη το εργο αυτό στις ζωες μας, επαναλαμβανεται χρονια και χρονια.

Σε σημειο μονοτονο που μπερδευει τα πραγματα ακομα περισσοτερο.

Φυσικα και μια τετοια κατασταση δεν είναι χωρις ελπιδα.Γιατι αν καποιος τοποθετησει τον εαυτο του στο κεντρο του δωματιου, μπορει να ανακαλυψει μια κεντρικη σκαλα, που θα τον οδηγει στην οροφη του δωματιου και σε ανοικτο αερα.

Αν δεν θα μπορεις να βρεις την κεντρικη σκαλα, αυτό θα οφειλεται ότι θα εχεις " ζαλισει" τα τετραγωνα του δωματιου σου, γυρνωντας συνεχως σε ένα φαυλο κυκλο, που θα οριζεται απ τις συνηθειες και τα υποδειγματα συμπεριφορας του παρελθοντος σου, ζωντας στην κοσμαρα σου.
Και θα βλεπεις πραγματικα ότι εχεις σπαταλησει όλα τα ταλεντα σου εξ αιτιας της τεμπελιας, της αδρανειας και της τασης σου για διαφυγη απ την πραγματικοτητα.

Θα κανουμε συνεχεια αρθρα με το χρονικο σημειο 5/6.

Πρωτη φορα η κατασταση είναι απελπιστικα τοσο ασχημη.
Αλλα απ την άλλη και πρωτη φορα είναι τοσο καθαρη μπροστα μας.

Ειναι μπροστα στα ματια μας η κεντρικη σκαλα, και εμεις κανουμε κυκλους γυριζουμε στο ιδιο σημειο, και παιζουμε το γυρω- γυρω ολοι και στη μεση : το προβλημα μας.

Και ακομα χειροτερα το θεωρουμε ερωτικο και σεξουαλικο.Πρωτη φορα τα τελευταια χρονια, τρεμω στην ιδεα απ την αγωνια, του πως βλεπω να συμπεριφερονται οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες.
Γιατι θεωρουσα ότι ειχαν κανει το προβλημα τους παντιερα.Οχι φυγαμε απ αυτό το σημειο, και πρεπει να επεμβουν σιγα -σιγα ψυχιατροι.

Και όπως λενε οι σωφρονες και πνευματικοι φιλοι μας, για το θεμα που επεσε στην Εκθεση στις Πανελληνιες, ο Δημητρης Πολιτακης : «Ποτέ άλλοτε οι στέγες των σπιτιών των ανθρώπων δεν ήτανε τόσο κοντά η μία στην άλλη όσο είναι σήμερα, κι όμως ποτέ άλλοτε οι καρδιές των ανθρώπων δεν ήταν τόσο μακριά η μία από την άλλη όσο είναι σήμερα». Οργουελική δυστοπία αλά νεοελληνικά. Αχ, και πού να 'ξεραν πόσο θα απομακρυνθούν οι καρδιές με τα social media (λολ).

Και όπως ακομα λεει και ο υπεροχος αστρολογος απ την Αυστραλια Ang Stoic και φιλος μας : Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι καθώς οι καιροί είναι πιο σκληροι (♄),με αποτελεσμα να κανουν και τους ανθρωπους να συμπεριφερονται ετσι. Γιατι οι φλόγες της πληθωρικής αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας (♃), αρχίζουν να λιγοστεύουν, και ολη η δικαιοσύνη πραγματικά δεν εχει πολύ ενθουσιασμό για να συναντησει αυτους τους ανθρωπους.

Παρομοιως ότι πιο εύπλαστο, απαλά καταπραϋντικό με τα αφελη ελατήρια και κινητρα της φιλανθρωπίας και της συμπόνιας (♆), έχουν φτάσει σε ένα σημείο όπου μετά βίας δεν ξεχωριζονται πια τα τεχνασματα ευγένειας και απατης που εχουν οι ανθρωποι στο μυαλο τους.
Ακομα χειροτερα σε μια τετοια αυταπατη εχουν πεσει και οι ιδιοι με το συνεχη sentimentality και τον υποκριτικο συναισθηματισμο τους.

Ειμαστε στη χειροτερη δεκαετια του 21ου αιωνα.Και θα επιβιωσουμε μονο με την Αγαπη.
Άλλος δρομος για συνεχη επιδειξη στα παιγνιδια δυναμης που είναι ολοι και ολες, οδηγει στην αβυσσο.

Θα επανελθουμε.Ειμαστε λίγο πριν από πολεμο μιας γενικευμενης καταστροφης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου