Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Mars stationary Retrograde: Ενας παραγοντας shock στις ζωες σας -Maverick In Motion

Mars stationary Retrograde: Ενας παραγοντας shock στις ζωες σας -Maverick In Motion

Από σημερα αρχιζει το σημαντικότερο γεγονός αυτης της χρονιας, που είναι ο αδιορθωτος Αρης που θα ξοδευσει μιση χρονια, στο μισο από ένα ζωδιο,(15 μοίρες) του ζωδιακού! 
Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές θα περάσει πάνω απ την ιδια μοιρα.

Την βρισκετε που είναι οι τελευταιες μοιρες του Σκορπιου και εκει θα δειτε τι οψη κανει με καποιο γενεθλιο πλανητη σας και μπορειτε να διαισθανθειτε που ακριβως θα εστιαστουν οι πολεμικες σας επιχειρησεις.
Ο Αρης είναι ενας διπλος διδυμος της Γης, αφου κανει δύο χρόνια και δύο μήνες γύρω από τον Ήλιο, ενώ η Γη έχει μια πληρη περιστροφη σε ενα χρονο.
Αυτή η εγγύτητα εχει ως αποτέλεσμα μια ανωμαλία σε σχεση με τα αλλα πλανητικά οπισθοδρομα υποδειγματα και που είναι τόσο ρυθμικά που ενσωματωνονται στον ψυχισμό μας.
Αν και όλες οι αναδρομοες στασεις και οι κατευθυνσεις είναι σίγουρα δραστηριες και γεματο γεγονοτα , δεν έχουν όλοι τον ίδιο «παράγοντα σοκ" που ο Άρης ανάδρομος έχει.

Υπαρχει μια ομορφη συγχρονικοτητα με το θεο Αρη στη φυση του, στη μυθολογια του και την αστρολογικη του συμπεριφορα.
Εμεις δεν μπορουμε να υπολογισουμε και να μετρησουμε το πως ο Αρης θα συμπεριφερθει.
Γιατι ο Αρης είναι η ικανοτητα μας, στο πως σηκωνομαστε απ το κρεβατι μας και πως ντυνομαστε και κανουμε κατι !

Ταδε εφη η θαυμασια Δασκαλα μας Erin Sullivan, που στην πολυπλευρη αποστολη της σ αυτόν το ρολο της σαν Αστρολογος, στην προσωπικη παροχη της με συμβουλες στη γενεθλια αστρολογια αφενος, καθως και στην εργασια της με τις διελευσεις των γεγονοτων στην παγκοσμια αστρολογια αφετερου, βλεπει πολλες συγκινησιακες,αρχεγονες και ανεξέλεκτες διαθεσεις.
Που εμφανιζονται γεγονοτα σαν αποτελεσματα όταν συνηθως ο Αρης είναι αναδρομος.

Επισης στον Τοξοτη που σταματησε την κινηση του, πρεπει να υπολογισετε τι ακριβως βρισκει απ τους γενεθλιους πλανητες σας.Και η ενεργεια του θα τεινει να ρεει μεσα σε πολλα διαφορετικα ενδιαφεροντα και σχεδια και μπορει να γινει σημαια εαν λειπει η δημιουργικη εμπνευση.Ομως μπορει να δοκιμαστουν τεραστιες δυσκολιες σε καταστασεις που σου ζητανε υπομονη, σε πειθαρχια και ιδιαιτερη προσοχη σε πρακτικες λεπτομερειες.
Κατι που σημαινει δειτε τι ακριβως εχετε μπροστα σας στην πρακτικη πλευρα της ζωης σας.Αν εισαι αιθεροβαμων χαθηκες και την ιδια ωρα ολο αυτό μπορει να εργαστει για τα καλυτερα, αν επιτρεψεις στον εαυτο σου περισσοτερο ελευθερια μετακινησης,πνευματικη καθως επισης και φυσικη.
Και εκει μπορεις να βρεις ξαφνικα έναν προσωπικο τροπο να εκφρασεις τη θεληση σου και την πιο προσωπικη σου επιθυμια με έναν ενθουσιαστικο και παρορμητικο τροπο.

Σημασια όμως εχει ότι ο Αρης είναι ηδη στη σκια του απ τις 18/2 εως στις 29/8, κατι που σημαινει ότι πρεπει να ειστε ιδιαιτερα προσεκτικοι σε ποιου ειδους πολεμικες και εμφυλιακες αναμετρησεις εχετε σκοπο να εισελθετε…
επισης να δειτε στο ωροσκοπιο σας, σε ποιο σταδιο του κυκλου του βρισκεται...
ειναι σημαντικο αυτο, για να δειτε τι ακριβως θα κατεδαφιστει ή ποια νεα εναρξη επιχειρησεων σας περιμενει...

Για να κατανοήσετε τον κυκλο του οπισθόδρομου Άρη φέτος, διαβάστε σχετικά, απ την θαυμασια Erin Sullivan το αριστουργημα της retrodgrade planets : traversing the inner landscape

Τελος, Βλέποντας το σπίτι του Άρη σου, μπορείς να τρομάξεις : να δείς πόσο αχρησιμοποίητος είναι...
και αυτό που μας διαφεύγει είναι ότι κυβερνάει τουλάχιστον τέσσερα σπίτια...
Το πρώτο και το όγδοο, σαν natural ruler, και τα ζώδια του κριού και του σκορπιού, συν ότι έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη Σελήνη και υπηρετεί τον Ήλιο σου...
όλο σου το χαρακτήρα δηλ.
Για να γίνεις πιο δραστήρια, πιο ενεργητική πρέπει να δώσεις έκφραση σ αυτή την ενέργεια απ την κατοικία που τον έχεις μπλοκάρει, βελτιώνοντας υγεία και ζωτικότητα,για να παίρνεις αυτό που θέλεις, ενθυμούμενη και ενθυμούμενος
μερικά απλά πράγματα :

Άλλο assertive και άλλο aggressive …
αλλα πρεπει πρωτα απολα να μαθεις να λες ΟΧΙ....
σε αντιθεση με το Δια που ειναι η ικανοτητα σου να λες ΝΑΙ...
Αν ζεις στον δευτερο κοσμο του ΝΑΙ εχεις να εισπραξεις τρομακτικο παραγοντα shock .Μην ξεχνατε απ τη Μυθολογια ποσο ειχε αδικηθει ο Αρης απ το Δια για τα χαρισματα του και τα ταλεντα του, με αποτελεσμα να οδηγειται σε πολλα ειδη αυτοκαταστροφικης συμπεριφορας…

Ολο αυτό που εχουμε να αντιμετωπισουμε είναι συμπεριφορες νευρωσης και καταθλιψης απ την πλευρα του Αρη και αυτά τα δυο συμφωνα με τον Carl Yung, η νεύρωση και η κατάθλιψη είναι κατά βάθος μία προσπάθεια επέκτασης της συνειδητότητας.
Αυτά απ την πλευρα παντα του Αρη.Το πως υποβοσκει η παρατεταμενη συλλογικη υστερια επανω σας απ τον Ποσειδωνα στους Ιχθεις, η παρανοια απ τον Πλουτωνα στον Αιγοκερω και οι εκρηκτικες ηλεκτρισμενες συμπεριφορες του Ουρανου απ τον Κριο, θα είναι κατι που πρεπει να λαβετε υποψη σας με έναν τετοιο Αρη οπισθοδρομο, και καποιες μερες θα γινονται ιδιαιτερα ασφυκτικες ολη αυτή την περοδο, σε σημειο που δεν θα ξερετε αν θα ψαχνετε τη δικη σας “φωλια του κουκου” απ την τρελα και τη μανια που θα κυκλοφορει εκει εξω….

Εξ αλλου μερες stationary ενός πλανητη βλεπουμε μπροστα μας ολο το Αρχετυπο και του τι ακριβως σημαινει.Στην περιπτωση του Αρη σημαινει ελλειψη πρωτοβουλιας, αντοχης και ενός οδηγου για του που πας με αποτελεσμα μια παρατεταμενη αδρανεια.
Απ την άλλη στο άλλο ακρο θα νιωθεις μια βιασυνη και μια ανυπομονησια που θα σε οδηγει σε μια ενταση, αποτελεσμα μιας σκορπιας υπερ-δραστηριοτητας που θα αναδυεται από ότι εχεις καταπιεσει και καταπνιξει καιρο τωρα.

Τελος στα ομορφα sites που κυκλοφορουν στο internet όπως το healing effect, ψαξαμε και βρηκαμε καποια απ τα tips του Carl Yung που ταιριαζουν σε ολη την ζωδιακη οικογενεια αυτή την εποχη

1.Μην προσκολλιέσαι σε αυτό που φεύγει – μπορεί να χάσεις αυτό που έρχεται.(αφορα Gemini-Virgo-Sagittarius and Pisces)
και τους Σκορπιους που ειναι μονιμα προσκολλημενοι σ αυτο..
2. Ό,τι μας εκνευρίζει στους άλλους, μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.(αφορα Aries-Libra-Cancer and Capricorn)
3. Αν είστε χαρισματικό άτομο, αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίσατε κάτι. Σημαίνει ότι έχετε να προσφέρετε.
(αφορα pisces types καθως ο Ποσειδωνας στο ζωδιο αυτό μαζι με τον Χειρωνα εχει δημιουργησει πολλους τυχοδιωκτες στη χειροτερη, και αναβλητικους που δεν επιστρεφουν τα οφειλουμενα στην καλυτερη)
4. Η συνάντηση δυο ατόμων είναι σαν την επαφή δυο χημικών ουσιών. Και τα δυο στοιχεία μεταμορφώνονται εν μέσω της αντίδρασης.(αφορα τους αντικοινωνικους και ναρκισσους Διδυμους που είναι τελειως ανεγκεφαλοι ολη αυτή την περιοδο.Μαζι τους και οι πιο πολλοι τοξοτες)
5. Το βαρύτερο φορτίο για ένα παιδί, είναι η ζωή που δεν έζησαν οι γονείς του.
(αφορα τον αξονα Υδροχοο-Λεοντα)
6. Ό,τι δεν μας αρέσει στους άλλους, εξελίσσει την αυτογνωσία μας.(αφορα ολους)
7. Η όρασή μας θα είναι καθαρή μόνο όταν κοιτάξουμε μέσα στην καρδιά μας. Όποιος στρέφει το βλέμμα του έξω από τον εαυτό του ονειρεύεται. Όποιος το στρέφει μέσα του, αφυπνίζεται.(αφορα τους Κριους, τους Σκορπιους και τους Καρκινους)
8. Μοναξιά δεν είναι να μην έχεις ανθρώπους γύρω σου. Είναι να μην είσαι σε θέση να εκφράσεις όσα είναι σημαντικά για σένα.(αφορα ολο τον μεταβλητο σταυρο, ιδιως τους Διδυμους και Ιχθεις)
9. Δείξε μου έναν άνθρωπο με σώας τας φρένας και θα τον θεραπεύσω.
(αφορα εμας τους αστρολογους και τους ψυχιατρους)

Τα υπολοιπα αφορουν ολους και ολες καθως εχουμε μπει σε μια τρομακτικη περιοδο που θα επικρατησει ο φοβος, η τρομαρα που ειναι τα αλογα του Αρη απ τη Μυθολογια και καλο είναι να ειστε ψυχραιμοι καθως ακολουθουν και αλλα αναδρομα που θα που διευθετησουν οριστικα την κριση όπως τη νιωσατε απ το 2009 και μετα ιδιως…
για να μην βγεις στη μαχη σαν τον ανυποψιαστο Εκτορα στην αναμετρηση του με τον Αχιλλεα.

10. Σκεφτόμαστε το παρελθόν αναπολώντας τους γονείς μας, και το μέλλον για τα παιδιά μας
11. Αυτό στο οποίο αντιστέκεσαι, θα εμφανίζεται μπροστά σου συνέχεια.
12. Η κατάθλιψη είναι σαν μια μαυροφορεμένη γυναίκα. Αν εμφανιστεί μπροστά σου, δεν πρέπει να την απομακρύνεις απότομα. Κάλεσε την κοντά σου, πρόσφερέ της ένα κάθισμα και άκου τι έχει να σου πει.
13. Πολλές φορές, τα χέρια λύνουν ένα μυστήριο που ο νους αδυνατεί να αγγίξει.
14. Ένα όνειρο είναι μια μικρή κρυφή πόρτα στα έγκατα της ψυχής, η οποία οδηγεί σε εκείνη την πρωταρχική κοσμική νύχτα της ψυχής, η οποία υπάρχει πολύ πριν εμφανιστεί το συνειδητό εγώ.
15. Ο άνθρωπος που δεν έχει διαβεί την κόλαση των παθών του, δεν τα έχει ξεπεράσει.
16. Η αντίληψή σου θα είναι ορθή μόνο όταν καταφέρεις να αντικρίσεις την ψυχή σου.
17. Δεν είμαι τα βιώματά μου. Είμαι αυτό που επιλέγω να γίνω.
18. Μπορεί να πιστεύουμε ότι έχουμε πλήρη αυτοέλεγχο. Ωστόσο, ένας στενός φίλος μας μπορεί εύκολα να εντοπίσει μια πτυχή μας, την οποία εμείς αγνοούμε.
19. Η λέξη «μαγεία» είναι συνώνυμο της ψυχολογικής ανάτασης.
20. Οι προσωπικότητές μας αποτελούν τμήμα του κόσμου που μας περιβάλλει, και είναι εξίσου μυστηριώδεις όσο αυτός.

και τελος, δωστε ενα stop και ενα οχι, σε οτι νοσηρο φαντασιακο
πλαισιο υπαρχει στη ζωη σας που δεν βρισκει πρακτικο σχημα εκφρασης, οχι μονο γιατι σας εχει μεταφερει ήδη στην παρανοια, αλλα κυριως γιατι εμποδιζει τις επιχειρησεις σας...

Να ευχηθουμε μια ομορφη Κυριακη και ότι είναι Ανοιξη η καλυτερη εποχη στο χρονο, στο πιο ομορφο οικοπεδο του πλανητη και γι αυτό πλακωσαν ολες οι φυλες του Κοσμου για να νιωσουν την αυρα του τοπου που γεννηθηκαν οι θεοι αλλα την κυβερνανε όλα τα δαιμονια και οι μηχανισμοι τους που υπαρχουν.
Και δεν εννοω βεβαια τους κυβερνητικους αλλα ολους αυτους που σας εχουν κανει μαυρη τη ζωη τα τελευταια σαραντα χρονια.
Δηλ.ολους τους Πολιτικους που είναι ότι πιο αχρηστο υπαρχει σε αυτη την Χωρα.

καλημεραααα   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου