Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

T-square Saturn with Jupiter opp Neptune with Nodes of Moon

T-square Saturn with Jupiter opp Neptune with Nodes of Moon 

Μια αντιθεση στον αξονα Virgo/Pisces, που πολωνει τα θεματα στα ακρα, δειχνει ότι εξ αιτιας ενός περφεξιονισμου που διακρινει τους περισσοτερους, ολοι εκει εξω είναι ερωτευμενοι με ένα ιδανικο, με αποτελεσμα να είναι διαρκως δυσαρεστημενοι και θυμωμενοι με τις πραγματικοτητες της ζωης τους.

Ετσι ευκολα απογοητευμενοι αποσυρονται στις φαντασιες τους, και παρασυρομενοι ασκοπα, παραλυουν απ τη συγχιση που εχουν δημιουργησει.
Απ την αλλη ευκολα βλεπεις αλλους να είναι κολλημενοι με ένα τριπακι που μοιαζει με ψυχωση, και οι ιδιοι να νομιζουν ότι προσπαθουν να λυσουν ένα σοβαρο προβλημα στη ζωη τους, με αποτελεσμα να χανουν την ιδια την προοπτικη στη ζωη τους.
Και αλλοι και άλλες να δοκιμαζουν ολη την κατασταση και την αναλυση της, απερισκεπτα όμως πιστευουν ότι τα προβληματα στη ζωη θα λυθουν από μονα τους.

Όλοι είναι σε κατασταση διαφυγης και μιας δραπετευσης απ την καθημερινοτητα.
Ετσι συχνα βλεπεις flashαρισμενους εκει εξω γυναικες και αντρες να προσπαθουν να δραπετευσουν απ την εργασια που πρεπει να κανουν ή άλλες υπευθυνοτητες τους.
Οι οποιες τους φαινονται κοσμικες ή κουραστικες.Το αποτελεσμα είναι να πεφτουν σε μια ομιχλη από λεπτομερειες τις οποιες ακομα χειροτερα αναγκαζονται με μια εμμονη να τις αντιμετωπισουν, όλα αυτά που ειχαν αποφυγει να δουν στις ζωες τους.

Η Συναισθηματικη μαλθακοτητα που πασχουν οι περισσοτεροι τους εμποδιζει να σκεφτονται καθαρα, με αποτελεσμα να “δραπετευει” η μαλακια.Το μυαλο τους τρεχει απ το ένα ασχετο θεμα σε ένα άλλο, εστιαζοντας επανω στην περιφερεια, παρα στο θεμα που εχει το κυριο ενδιαφερον στη ζωη τους.

Γιατι εάν εχεις συναισθηματικη ανασφαλεια δεν μπορεις επαρκως να αντιμετωπισεις τις καθημερινες σου υπευθυνοτητες.Και αυτό επιστρεφει προς τα μεσα, εσωτερικα, και παραδινεσαι σε μια μεμψιμοιρια και αρνητικη σκεψη.Ακομα αυτή η συναισθηματικη τρωτοτητα και ευαισθησια μπορει να επηρρεαζει την υγεια, οδηγωντας σε εμπειριες ψυχοσωματικων διαταραχων ή σε μια παραλυση ή να ταξιδευεις " αλλου για αλλου" ...

Στις σχεσεις είναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.
Γιατι η προσπαθεια να αποζημιωθουν για το κακιστο και αδυνατο their self-image, μειλιχια υποβαλλονται στις αναγκες των αλλων.
Ενστερνιζοντας ιδανικα αυτοθυσιας και υπηρεσιας στους αλλους, επιτρεπουν στους εαυτους τους να τους εκεμταλλευονται και να αισθανονται θυματα.
Σε μια τετοια σχεση συνηθως δεν εξασκειται η οξυδερκεια γιατι εξιδανικευεται το ενδεχομενο του αλλου προσωπου, αντι να διερευνειται το άλλο προσωπο πιο ρεαλιστικα.

Όταν χρονια εχεις ανταποκριθει σε μια τετοια μορφη σχεσης και ερχεται η ωρα της πραγματικοτητας είναι φυσικο επακολουθο η απογοητευση και η πικρα.
Και αρχιζει μια σκληρη κριτικη στο άλλο προσωπο, το οποιο εσυ βαθια πιστεψες, για να μπορεσεις να γινεις ακομα περισσοτερο αρνητικη και ανασφαλης γυρω απ τον Εαυτο σου.
Άλλες φορες όλα αυτά μπορει να τα ενσωματωνει ενας Ανθρωπος που εχει μπει στη ζωη σας, εκφραζοντας δυνατα την πολωση virgo/pisces axis…

Ακομα όλα αυτά τα απορροφα ο Κρονος στον τοξοτη, σαν focal planet αυτου του πιο περιεργου t-square in pisces/virgo axis με αποτελεσμα ή να φουσκωνεις με ένα τεραστιο υπερ-εγω ή να δοκιμαζεις μεγαλους περιοδους καταθλιψης σαν αποτελεσμα των αρνητικων σου στασεων και των σκληρων απαιτησεων επανω στον εαυτο σου.

Πορευομαστε με αυτά μεχρι τελος Ιουλη και βλεπουμε πως θα βγειτε απ αυτό το καινουργιο tunnel που η διαφυγη σας, θα σας οδηγει σε σταθερες εμμονες αλλοκοτων εμπειριων που θα τους δινεται το ονομα ενός αστοχου αλτρουισμου, επειδη θα σας λειπει η στοιχειωδης αντικειμενικοτητα.
Αλλα αυτή η αντικειμενικοητα είναι συναρτηση του επιπεδου της λογικης που διαθετει η καθεμια και ο καθενας.

Άλλες φορες θα επικρατει μια τεραστια ανησυχια γιατι οι πιο πολλοι αρχιζουν ή θα αρχισουν μια περιπετεια ή μια επιχειρηση χωρις όχι μονο να μεταφερουν μεσα σ αυτή την προηγουμενη κατασταση, αλλα να μην την παιρνουν καθολου υποψη τους στις μετρησεις τους.Αυτο οφειλεται στο γεγονος ότι ότι υπαρχει μια τεραστια διακυμανση αναμεσα στη σταθεροποιηση προηγουμενων επιτευξεων και την επεκταση της ενεργειας σε νεες περιοχες.

Στο νοητικο πλανο τα πραγματα είναι ακομα χειροτερα.
Οι εσωτερικες διαμαχες κορνιορτοποιουν κάθε εννοια αισθητικης και ηθικης.
”Ότι κατεβασει η γκλαβα”…

Η Ζωη εκει εξω εχει μεγαλο Βασανο.Ακομα περισσοτερο δεν είναι κανενας και καμια ικανοποιημενη.Γιατι υπαρχει μια μεγαλη δυσαρεσκεια σε ότι ενας εχει επιτυχει και σε ότι επιθυμουσε να εχει επιτυχει.Υπαρχει μεγαλη ανικανοτητα συνεργασιας και σταθεροποιησης προσπαθειων.Γιατι την ιδια ωρα που προσπαθεις να γκαζωσεις περισσοτερη ενεργεια σε έναν επιλεγμενο στοχο ή μια φιλοδοξια σου, ξαφνικα κανεις κατι και “τραβας” το χαλι κατω απ τα ποδια σου.
Αν το καταλαβεις αληθινα αυτο,η φαντασια σου θα απελευθερωθει απ τις εμμονες σου και θα σου βρεις διεξοδο.
Προσπαθησε να το διαλογιστεις : σε εχουν κανει και το εχεις πιστεψει ότι εισαι looser.
Αλλα αυτό είναι το δικο σου ηττοπαθητικο flash σου.

Στην παρεα των παραπανω μπαινει και ο Αρης αρκετες φορες.
Και θα δηλωνει με αγριους τροπους τις διαθεσεις του και θα σε κανει να συμπεριφερεσαι με Treachery ways, σε τετοιο σημειο που θα αναρωτιεσαι ....:
what ` s my name ?

Πριν αναλύσουμε τι ακριβως μπορει να σας περιμένει με τις οπισθοδρομες μετατοπισεις του προσωπικού σας οδηγού στο ζώδιο της κρυφης εκρηξης που είναι ο Σκορπιος, και στο ζωδιο της διαδοσης της φωτιας που είναι ο τοξοτης, ειναι καλό να σκεφτούμε ότι κάνει την εναρξη του με την επιδραση του Κρόνου, που είναι ακριβως διπλα του, κατι που σημαινει ότι "προσεξε οδηγεις με χαλασμενα φρενα."

Κάθε μετακίνηση του Αρη, σημαίνει μετατοπιση "του εγω μας" και πως επιβαλλουμε τη θέληση μας..
πως κατακταμε αυτά που θέλουμε...
και σε ποια περιοχή της ζωής μεταφέρεται ο δικός μας πολεμος....

Αυτή τη φορά δυστυχως ή εκθεση σας σε οριακες πιέσεις απ τους άλλους,θα σας οδηγήσει σε απίθανους και απιστευτους "καυγαδες" και αποχωρισμους που θα μπορούν να δικαιολογούν τις οποιες στάσεις προδοσίας απένταντι σας...
Η μαχη προβλέπεται συναρπαστική, και όπως την περιγραψαμε παραπανω, θα αφήσει μπλοκαρισμένο απο παραλυτική ακαμψία όλο το Μεταβλητό Σταυρο, αλλα κανοντας και λιγο ερείπια και το Σταθερο Σταυρο....
Εστω και από παρελθοντικες αναθυμιασεις.

Καλα οι τελευταίοι δεν χρειαζονται την κινηση του Αρη, να τους αποκαλύψει τι εχουν χάσει απ τη στάση τους, οτι φαντάζονταν τον εαυτο τους καποιον ή κάποια άλλον και άλλη...
Στον Παρορμητικο Σταυρο ο Πλουτωνας τους εχει στείλει από καιρό στα παλάτια της παράνοιας του...
Αν όμως ανηκετε και άλλοι στην παραπάνω κατηγορία, ετοιμαστείτε για ηλεκτροσοκ ψυχοθεραπείας απ αυτα που θα "σκανε" μπροστα σας...
Γι αυτο βρες απο τωρα συμμαχους, όπως εχω κάνει και εγω, και χορεύω στα κυματα της χροιας της φωνης της αγάπης μου...

Δεν ξερω αν σας εχω πει, εχω αλλάξει ήδη τρια bluetooth....
και δοκιμες συνεχεια με ακουστικα…
και τις αγαπες μου απ το παρελθόν εχω αλλάξει,
όχι μονο τα bluetooths...

Να θυμαστε ότι αυτα που θα αντιμετωπισετε ειναι μεγάλες σχιζοειδείς καταστάσεις...
και με τα πρόσωπα που θα έλθετε αντιμέτωποι να θυμαστε οτι αυτά δοκιμάζουν τη ζωή τους πάντα με ενα σχισμα μεσα τους....
και αυτο θα σημαινει ότι θα προσπαθησουν με όλους τους τρόπους να σας απομονωσουν απ τον "κοινο" σας κόσμο και εν συνεχεια με διασπαστικές κινησεις να δημιουργήσουν ρηγμα στις σχεσεις σας με τον Εαυτο σας...
σε σημείο που θα αναρωτιέστε : what ` s may name ?
δεν ξερω αν μπειτε σε πειρασμο και το κανετε και εσείς.....

Οσο για μενα συνεχιζω να κολυμπαω στην αυρα και τα χρώματα της φωνης της αγάπης μου...
Εμενα αυτό είναι το δικο μου tripaki…
Γιατι αλλαξατε εσεις τριπακι για να αλλαξω και εγω….?

Γι αυτό σου λέω αγάπη μου :
"Έλα, ας διασχίσουμε τη νύχτα. Ας το πάρουμε απόφαση ότι μπήκαμε σε μια θολή περίοδο σύγχυσης και αβεβαιότητας, όπου όλα τα όρια έχουν διαχυθεί και όλα τα δεύτερα νοθεύουνε τα πρώτα. Κι όσο κρατήσει η νύχτα αυτή, ας ακούμε με επιφύλαξη κάθε τραγούδι, κάθε κατηγορία, κάθε έπαινο, κάθε υπόσχεση.
Κι «ας είμαστε αληθινοί ο ένας με τον άλλο, γιατί ο κόσμος, που μοιάζει να απλώνεται μπροστά μας σαν χώρα ονείρων, τόσο ποικίλος, τόσο όμορφος, τόσο νέος, δεν έχει πράγματι μήτε χαρά, μήτε αγάπη, μήτε φως, μήτε βεβαιότητα, μήτε ειρήνη, μήτε βοήθεια για τον πόνο.
Κι είμαστ’ εδώ σαν σε σκοτιδιασμένο κάμπο σαρωμένο από συγκεχυμένους συναγερμούς αγώνα και φυγής, όπου άγνωρες στρατιές χτυπιούνται τη νύχτα" ..
( μετάφραση του ποιήματος «Η παραλία του Ντόβερ» από το περιοδικό «Εκηβόλος»)....

Εγω παντως σ αγαπώ και θα ειμαι διπλα σου ....
Εσυ ...?
γιατι ο Αρης δεν κάνει μονο πολέμους,
αλλά και τον πιο ομορφο ερωτα και sex στους ερωτευμένους....
στους ερωτευμένους ετσι ...
οχι στους άλλους...
Οι αλλοι απλα αυνανιζονται ολη την ωρα και νομιζουν ότι σεξουλιαζονται….
Ολο το καλοκαιρι θα τα λεμε γι αυτό το t-square….

Δεν ξερω τι να σας ευχηθω…σε κατι που τη λυση θα τη δωσει ο Κρονος και ο Χρονος…..
Αν εισαι διαστροφικη την “εβαψες”…
Γιατι η διαστροφη και δη η σεξουαλικη είναι το άλλο προσωπο του Αυτισμου…
Μην το ξεχνας αυτό….
Διαστροφικος δεν σημαινει κανω τα πραγματα με το δικο μου τροπο.Γιατι κανω τα πραγματα με το δικο μου τροπο σημαινει ότι δουλευω με έναν μονοτονο σκληρο τροπο για να επιτυχω τη φιλοδοξια μου και το σκοπο μου…
Δεν τον “παιζω” ολη την ημερα….και να το θεωρω αυτό Δημιουργικοτητα.

Και επισης ναι είναι τοσα αναδρομα, και τοσα μπλοκαρισματα απ τα τετραγωνα….
Αλλα καποια ομαδα θα σηκωσει champions league…
Ετσι δεν είναι ….?
Θα εκπλαγειτε απ την επικρατηση των αουτσαιντερς και των εναλλακτικων….
Γιατι οι αλλοι είναι βουτηγμενοι στην παρακμιακη αστικη διαστροφη τους….

Μεσα σ αυτόν τον συναισθηματικο χαμαιλεοντισμο και συγχιση που επικρατει ενας τροπος υπαρχει να ξεκαθαρισετε αυτή την ομιχλη μπροστα σας….

-Μπαμπα, δεν γινεται να φανταζεσαι και να προσπαθεις να διερευνεις τη νιωθει η άλλη πλευρα…
και ακομα χειροτερα να το παιρνεις σαν πραγματικοτητα.
Η Πραγματικοτητα είναι παντα αυτό που εκφραζει με τα δικα της λογια η αλλη πλευρα….

Βλεπετε τι σημαινει να ζεις με ψυχιατρο σπιτι συνεχεια, όπως είναι η κορη μου….
Χανεις ποτε το point, όχι πες μου….
Να κανετε και εσεις το ιδιο αν σας πιανουν τα παραπανω….
Να μαθετε να ζειτε με ψυχιατρο, μεσα στο ιδιο σας το σπιτι……

Καλημερααα   και εφτασε Παρασκευη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου