Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Personal Psychosis and Universal Psychosis : Games people play Transit Sun in Scorpio : strong Pluto and mars : tripping power

Personal Psychosis and Universal Psychosis : Games people play
Transit Sun in Scorpio : strong Pluto and mars : tripping power
O όρος ψύχωση χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ιατρική κατάσταση που επηρεάζει τον εγκέφαλο, έτσι ώστε υπάρχει απώλεια επαφής με την πραγματικότητα.
Όταν κάποιος ασθενεί κατ' αυτό τον τρόπο, αυτό ονομάζεται ψυχωσικό επεισόδιο.
Η ψύχωση έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανιστεί στους νέους ενηλίκους και είναι αρκετά κοινή ασθένεια. Περίπου 3 από κάθε 100 ανθρώπους θα βιώσουν ένα ψυχωσικό επεισόδιο, που καθιστά την ψύχωση πιο κοινή από το διαβήτη.
Οι περισσότεροι άνθρωποι επανέρχονται πλήρως μετά από μία τέτοια εμπειρία.
Η ψύχωση μπορεί να προκύψει στον καθένα και όπως οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Ποια είναι τα συμπτώματα
Η ψύχωση μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στη διάθεση και στη σκέψη καθώς επίσης και σε αφύσικες ιδέες, κάνοντας δύσκολη την κατανόηση του πως αισθάνεται το πρόσωπο που αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα .
Προκειμένου να προσπαθήσει κανείς να καταλάβει την εμπειρία της ψύχωσης, είναι χρήσιμο να ομαδοποιηθούν μερικά από τα χαρακτηριστικότερα συμπτώματα.
Αποδιοργανωμένη σκέψη
Οι καθημερινές απλές σκέψεις γίνονται συγκεχυμένες ή δεν συνδέονται σωστά. Οι προτάσεις είναι ασαφείς ή δεν έχουν νόημα. Ένα πρόσωπο μπορεί να έχει δυσκολία στο να συγκεντρωθεί μετά από μια συνομιλία ή μετά από μια προσπάθεια να φέρει στην μνήμη του κάποια πράγματα. Οι σκέψεις φαίνονται σαν να επιταχύνονται ή να επιβραδύνουν.
Παραισθήσεις
Στην ψύχωση, το πρόσωπο βλέπει, ακούει, αισθάνεται, μυρίζει ή γεύεται πράγματα που δεν υπάρχουν πραγματικά . Παραδείγματος χάριν, μπορούν να ακούσουν φωνές ή να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν. Κάποια πράγματα μπορούν να μυρίζουν ή να έχουν γεύση άσχημη ή ακόμα και δηλητηριώδη.
Ψεύτικες πεποιθήσεις (Παραισθήσεις-αυταπάτες)
Είναι συνηθισμένο για ένα πρόσωπο που βιώνει ένα ψυχωσικό επεισόδιο να έχει διατηρήσει ψεύτικες πεποιθήσεις, γνωστές ως παραισθήσεις.
Μετα απ αυτή την προχειρη κλινικη παρουσιαση που τη δανειστηκα απ το site PsyNet.gr ,αξιζει να σας πω ότι ολοι εχουμε ψυχωσεις και δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας, αν αναλογιστει καποιος ότι ολοι εχουμε εμμονες και κολληματα.
Δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που δεν διακρινεται απ τις εμμονες του.Και μαλιστα οσο πιο ταλαντουχος είναι, τοσο πιο επιρρεπης είναι στο να κυριαρχηθει απ τις ψυχωσεις του.
Ακομα χειροτερα τα παιδια εχουν ψυχωσεις που αντανακλουν το οικογενειακο τους περιβάλλον που μεγαλωνουν.Και αυτό θα φαινεται απ τις δυσκολιες της μαθησης τους και την αποτελεσματικοτητα των επιδοσεων τους, μολις πανε σχολειο.
Αυτό δεν σημαινει απ την άλλη ότι οι αριστουχοι μαθητες δεν κινδυνευουν από κατι τετοιο.Αλλα αυτή η περιπτωση είναι η αντανακλαση της ψυχωσης καποιου γονεα που τα ετοιμαζει για αλογα κουρσας…
Τα παιδια τα οποια εχουν και άλλες ικανοτητες περαν της επιδοσης τους στα μαθηματα, όπως τεχνη, χειροτεχνια είναι λιγοτερο επιρρεπή σ αυτου του ειδους τα ψυχολογικα προβληματα.
Δεν εχει καποιος γονιος να τα παρακολουθησει όταν παιζουν.
Γιατι υπαρχουν γονεις που δεν τα αφηνουν να παιζουν, οδηγωντας τα με μαθηματικη ακριβεια, στην αναπαραγωγη των ψυχωσεων τους.
Οι ψυχωσεις τη σημερινη εποχη, με αφορμη την κριση που μαστιζει τα παντα, εχουν αυξηθει με απιστευτη γεωμετρικη προοδο.Και ολο τους το εργο εμφανιζεται ειτε προκειται για ενηλικες ειτε για ανηλικους στη διαρκεια ενός απλου παιγνιδιου.
Την ωρα που τα παιδια παιζουν οι ενηλικες γονεις τους, οι περισσοτεροι, παιζουν ερωτικα παιγνιδια δυναμης, και η τεραστια επικοινωνια που υπαρχει σημερα συντελει πιο ευκολα σ αυτό….
Αλλα τι είναι παιγνιδι ? Ευτυχία, χαρά, πειραματισμός ή εξερεύνηση ? Ναι αλλά τι προσδοκούμε απ`όλα αυτά? Τίποτε σχεδόν.
Γιατί τα παραπάνω είναι εξαρτήματα του παιγνιδιού.Κυρίως έχει να κάνει με κάτι που δεν έχουμε έλεγχο.
Γιατί όταν παίζουμε, δεν προσπαθούμε να ελέγχουμε ότι συμβαίνει.
Αλλά εάν δεν έχουμε έλεγχο ποιός ή τι είναι σε έλεγχο ? Εάν το εγώ εγκαταλείπει τις εστίες δύναμης του, από πού έρχεται η έμπνευση ?
Μυθικά απ`τις Μούσες, ρεαλιστικά απ`τη φαντασία.Έτσι πολλοί άνθρωποι εξισώνουν φαντασία και δημιουργικότητα, και σαν λέξεις δεν είναι το ίδιο.
Και η φαντασία μπορεί να είναι ελεγχόμενη ή μη, εξαρτάται κατά πολύ από το πόσο το εγώ επεμβαίνει.
Οι φαντασίες μπορεί να αποκαλύπτουν τα complexes μας, αλλά αυτά τα ίδια μπορεί να αντανακλούν τις επιθυμίες μας.Έτσι όταν παίζουμε, δίνουμε σχήμα στην φαντασία, η οποία αναπτύσσεται σύμφωνα με κάποια αόρατη έμπνευση περισσότερο, αντί του να σκεφτόμαστε πως έχουμε αρχίσει το story του παιγνιδιού.
Αυτό βέβαια «κρύβει» απίθανες παγίδες, για το που οδηγούμαστε απ`τα παιγνίδια μας.
Και φυσικά παίζουμε για να νικήσουμε όπως και τα παιδιά.
Η πραγματικότητα είναι κτηνώδης πολλές φορές και άκαμπτη, και όταν μπαίνουμε σε ένα παιγνίδι, εμείς μπαίνουμε σε ένα κόσμο as if (σαν να ήταν).
Θυμήσου το νεροπίστολο που για τα παιδιά, είναι σαν να είναι αληθινά όπλα.
Δηλ. εμείς παίρνουμε κάτι δύσκολο και οδυνηρό και μετακινούμαστε απ`το πλάνο της πραγματικότητας και το πραγματοποιούμε με ένα παιγνιδιάρικο τρόπο. Αυτή είναι και η ουσία των παραμυθιών που με το παιγνίδι κάνουν το ίδιο πράγμα.
Εμείς αναλαμβάνουμε ανυπόφορες ανθρώπινες καταστάσεις όπως βάσανα, χρέη, πολέμους και θανάτους και μεταβιβαζόμαστε σε μια as if κατάσταση όπου γινόμαστε όχι μόνο ικανοί δημιουργικότητας, αλλά περισσότερο σημαντικοί.
Και το σπουδαιότερο είναι μπορεί να γελάμε με αυτά.
Παιζουμε για να μεθοδευουμε ρολους στη ζωη μας.
Παιζουμε με καποια εξω απ το γαμο μας, για να μεθδοδευσουμε ένα ρολο μεσα στο γαμο μας.
Εμείς μεθοδεύουμε τους ρόλους μας στη ζωή. Το παιγνίδι δημιουργεί την πραγματικότητα μέσα σε ένα κόσμο, σαν εάν ήταν…
Έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, διότι την έχουμε ερμηνεύσει μέσα σε μια συμβολική κατάσταση. Και τη στιγμή που το κάνουμε αυτό, μπορούμε να δημιουργήσουμε πράγματα και να μεταμορφώσουμε την πραγματικότητα.
Αφού έχουμε δημιουργήσει κάτι, έχουμε αλλάξει τον τρόπο που δοκιμάζουμε την πραγματικότητα «έξω από εμάς». Έτσι δεν είμαστε πια, επι μακρού παθητικά θύματα της ζωής. Δημιουργήσαμε τη δική μας version της πραγματικότητας.
Όλος ο κόσμος του παιγνιδιού είναι αληθινά γύρω από δημιουργηθείσες πραγματικότητες.
Και αυτές οι δημιουργίες μπορεί να παίρνουν τους αρχικούς ρόλους «έξω από εμάς», αλλά στην τελευταία ανάλυση αυτές οι δημιουργίες φτιάχνουν κάτι διαφορετικό.
Αλλά όλα τα παιγνίδια θέλουν τη νίκη.Έτσι μας προκύπτει μια ενδιαφέρουσα σύνδεση ανάμεσα στη συνειδητότητα και στη δημιουργικότητα.
Το σκληρότερο πράγμα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη διαδικασία παιγνιδιού-δημιουργικότητας,είναι να εγκαταλείψουμε τον έλεγχο, για να επιτρέψουμε την έκφραση από κάτι, χωρίς να χάνουμε την ενημέρωση του Εαυτού μας.
Αυτό ανακατεύει κάποιο είδος, του να αλλάζεις τη συνειδητότητά σου.
Και το ακόμα χειρότερο, να αλλάζεις παιγνίδια-ρόλους, χωρίς να ενημερώνεις τη συνειδητότητα του Εαυτού σου.
Γιατί απ`τη στιγμή που το παιγνίδι ανακατεύει τη φαντασία, εμείς είμαστε στο Ασυνείδητο, τότε, και άρα σε μια κατάσταση μεταβαλλόμενης συνειδητότητας.
Δεν έχουμε ιδέα ποια είναι η πραγματικότητα, γιατί μόνο αυτή η μεταβαλλόμενη συνειδητότητα μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στη μαγική εμπειρία του να κάνουμε κάτι απ`το τίποτε.
Υπάρχει μια βαθιά αίσθηση μυστηρίου γύρω απ`την δημιουργία, του να κάνεις κάτι, «έξω απ`το πουθενά», διότι δεν καταλαβαίνουμε πως αυτή συμβαίνει.
Γι`αυτό οι Αρχαίοι το απέδιδαν στις Μούσες. Αυτή είναι και η ουσιαστική εμπειρία του να γίνουμε δημιουργικοί, επάνω όμως σε ένα μικρότερο επίπεδο. Όπως και εάν εργάζεται αυτή μέσα μας, δεν μπορούμε να συλλάβουμε την πηγή της.Αυτή θα μας εμφανίζεται από το πουθενά, θάναι μια παράξενη εμπειρία, και μολονότι δεν θα την καταλαβαίνουμε, θα μας συνδέει με ένα αίσθημα έννοιας, μια βιαστική ματιά του πεπρωμένου μας, ένα συναίσθημα χαράς, μια εμπειρία αχρονη....
Μια τέτοια στιγμή όταν θα δίνουμε τον εαυτό μας στη δημιουργία, θάμαστε ελεύθεροι απ`τα θνητά όρια.
Μετά φυσικά θα τη χάνουμε, και θα βυθιζόμαστε πάλι πίσω στην ανθρώπινη ενσάρκωση.
Τότε το πρόβλημα που προκύπτει, είναι η συνεχής κατάθλιψη και το σκοτάδι, και η απεγνωσμένη προσπάθεια για να βγεί κάποιος έξω από αυτό το tunnel.
Μιά κατάσταση που γνωρίζουν πολύ καλά οι «λεχώνες-γυναίκες», αλλά και οι καλλιτέχνες μετά τη δημιουργική τους έξαψη.
Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν μπορεί να παραμένει συνεχώς κάποιος ή κάποια σε μια τέτοια κατάσταση σύνδεσης με την αιώνια χαρά παιγνιδιού και δημιουργικότητας. Κανένας δεν μπορεί να παραμένει απροσδιόριστα εκεί.
Αστρολογικά κυρίως ο Ήλιος μας και οι θέσεις του με τις όψεις, δείχουν τις τάσεις και τις αντοχές που έχουμε στο παιγνίδι....
Παιγνιδι και Ψυχωσεις πανε μαζι τις πιο πολλες φορες όπως θα καταλαβατε και οι ενηλικες γονεις δεν αντιλαμβανονται ποτε αφου αλλαζουν παιγνιδια-ρολους, χωρις να ενημερωνουν τη Συνειδητοτητα του Εαυτου τους, ότι εχουν περασει και κυριαρχηθει απ τις ψυχωσεις τους.
Αφου μια νοσηρη φαντασια που μπερδευει complex και επιθυμιες, δημιουργει εμμονες και κολληματα, ακριβως όπως τα μικρα παιδια που παιζουν, κανοντας ολους να βρισκονται συνεχως στην κυριαρχια των ψυχωσεων.
Ακομα χειροτερα συμβαινει στις κυβερνησεις που παιζουν παιγνιδια δυναμης με άλλα κρατη, ιδιαιτερα στις μεγαλες Δυναμεις, και οδηγουν τα πραγματα ολο και πιο ακραια.Και σ αυτή την εποχη ολοι μας ειμαστε υποδουλοι της παγκοσμιας Ψυχωσης, που δεν ενδιαφερεται για την ανθρωπινη ζωή, ουτε καν αν πνιγονται μικρα παιδια.
Δεν πιστευω ότι το κανουν για τα συμφεροντα τους.Αυτη ειναι μια επιφανειακη εξηγηση.
Η Ψυχωση χαρακτηριζει τους παντες.Θα το νιωσετε απ τη χροια της φωνης τους.Η Ψυχωση χαρακτηριζει και αυτους που δειχνουν τεραστια υποκρισια
γι αυτους που ενδιαφερονται γι αυτή τη δυστυχια.Οι ψυχωσεις πολλες φορες αντιθετες μεταξυ τους, κατι σαν την «παλη των ταξεων» οδηγει σε μια καταθλιπτικη απαθεια ολο το πληθυσμο, γι αυτό μην απορειτε που δεν κουνιεται τιποτε, οσα μετρα και να παρουν.Το θεμα βρισκεται κυριως στην ψυχικη υγεια.
Καθοσον ειπαμε ότι ολοι εχουμε ψυχωσεις, αρα εχουν όλα τα ζωδια, αλλα μια τετοια αναφορα θα δημιουργουσε εις βαρος μου πιο πολλες ακομα αντιπαθειες, αστρολογικα φαινεται απ την ακμη του πεμπτου οικου μας, και ότι πλανητες εχει μεσα, όπως και απ το ζωδιο που εχει ακμη το Λεοντα, στο ωροσκοπιο μας, γιατι αυτές είναι οι πυλες που προσπαθουμε να βρουμε τον Αληθινο Εαυτο μας.
Και κάθε προσπαθεια που γινεται να βρουμε τον Αληθινο Εαυτο μας, σκονταφτει στην προσπαθεια που κανουμε για να γειωσουμε τις αντιστοιχες ενεργειες που κυβερνουν τον πεμπτο οικο μας, που by the way, συμβολιζει το παιγνιδι, το τζογο, το ρισκο που παιρνουμε, τα παιδια μας τα ιδια, και τελος την ιδια τη χαρα της ζωης.
Θυσιαστηκα λεει για τα παιδια μου, εχω ακουσει πολλους γονεις να λενε.
Τι θυσιασες βρε μαλακα, δεν καταλαβα.Αφου τα παιδια σου αποτελουν την κορυφαια εκδοση της πιο προσωπικης σου ζωής.Αν βαρυγκομας για τα παιδια σου, τον Εαυτο σου δεν αντεχεις τελικα.
Αν εχεις Εαυτο και δεν κυριαρχειται απ τις Ψυχωσεις σου,που τις νομιζεις για Εαυτο.Οι ψυχωσεις αστρολογικα φαινονται επισης από unaspected planets και οψεις.Μην ψαχνετε, ολοι εχετε.Και αν ενας unaspected planet εχει τραυματικες εμπειριες μια unaspected οψη δεν παει πισω στον ολεθρο της ψυχωσης.
Ακομα η πλανητικη ενεργεια που μας χρειαζεται απ την ακμη του πεμπτου οικου, για να γινουμε οι εαυτοι μας, μεσω του παιγνιδιου, μπορει να εχει μια σκληρη οψη με μια αντιθετη της, που οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην ψυχωση.
Ακομα πιο χειροτερα ο πεμπτος οικος αφορα το sex.Αντε τωρα να κανεις sex με έναν τετοιο ψυχωτικο τυπο.Δεν πας καλυτερα για καμια μαριχουανα.Αφου και τα δυο σε ψυχωσεις θα σε οδηγησουν.Sex με ψυχωτικους θα σε στειλουν σιγουρα μια βολτα απ το Ψυχιατρο, και εκει μπορει να είναι η καλυτερη αφορμη να παρεις τα πραγματα απ την αρχη.Session one, session two κοκ.
Τελος να θυμαστε ότι οι ψυχωσεις μπορει να σε οδηγήσουν στην κορυφη της ιεραρχιας της ζωής.
Δειτε τους αρχηγους κρατων.Δεν υπαρχει κανενας νορμαλ εκει.
Σας το λεει καποιος που his madness is to be normal.the madness to be normal.
Η δικη μας ψυχωση.Η δικη σας ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου